Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fiatalság, bolondság 3.

Még mindig nyár volt. Elmentünk volna pár napra a Balatonra, de nem volt pénzünk.Tibi apja a közeli gazdaságban volt főnök, így elintézte, hogy dolgozhassunk 2-3 hétig a gyümölcsösben. Jó nagy területen termesztettek mindenféle gyümölcsöt. Nekünk ládákat kellett javítani, szögelni és ha jöttek teherautók,meg is raktuk őket.30-40 dolgozó volt ott naponta. 7-től 3-ig volt a munkaidő, de sokszor ott maradtunk mi tovább, mert a később érkező autókat is meg kellett pakolnunk.Nem volt gond, mert fizették a túlórákat is rendesen.Minden nap kiszámoltuk, mennyit kerestünk és örültünk, milyen jó lesz a nyaralás. Ezen a napon is már délben szóltak, hogy maradjunk,mert 5 körül jön még két nagy autó, amit meg kell pakolnunk.3-kor mindenki lelépett, mi pedig szögeltünk tovább.A két autóval is végeztünk 7 körül. Irány a fürdő. Izzadtak, porosak voltunk így jól esett a zuhany.Mikor csak hárman fürödtünk, mert már mindenki elment, mindig játszottunk magunkkal és egymással is. Most sem volt máshogy.Szép, tiszta, új fürdő volt, a mennyezetig csempézve. 10-12 zuhany volt egymás mellett. Sokáig áztattuk magunkat, volt meleg víz bőven. Már harmadszor szappanoztam a farkamat és kezdett keményedni. Ahogy láttam, barátaim is így álltak már.Feri odalépett elénk és kézbe vette mindkettőnkét.Nagyon izgi volt,ahogy finoman húzgálta, verte a jó szappanos dákókat. Szinte azonnal kemények lettünk. Ekkor a zuhany alá tartotta és lemosta róluk a habot. Letérdelt és felváltva szopni kezdett. Nagyon jó érzés volt.Bár sokszor láttam már ahogy mást is szopott,mégis most is, mint mindig, nagyon felizgatott. Nem is bírtam sokáig. Éppen az én farkam volt a szájában, mikor éreztem az ismerős, kellemes érzést. Mielőtt váltott volna a másik farokra, finoman megfogtam a fejét. Értette mit szeretnék és Tibi farkár verve, engem szopott tovább. Hatalmasat élveztem a szájába. Nem nyelte le, kiengedte és végig folyt a testén a nyállal együtt. Most Tibire koncentrált és hamar meg is lett az eredménye.Nyögött egy nagyot és ő is megtöltötte Feri száját.Megkönnyebbülten és kielégülve mostuk le magunkat újra.
- Velem mi lesz?- kérdezte Feri.
Összenéztünk.
- Mit szeretnél? Szopást vagy verjük ki?
-Szopjatok ketten.- mondta és vigyorgott. Elé térdeltünk. Nem volt nehéz dolgunk, mert farka keményen meredt előre. Hol én, hol Tibi vette a szájába.Én fogtam és vertem neki közben. Tibi alányúlt és a golyókkal játszott. Egyszer csak felnyögött és tolta előre a farát. Azt hittem élvezni fog, de nem. Utána ugyanúgy mozgott.
-Majd én befejezem - mondta Tibi és finoman félre tolt.Megfogta Feri farkát, bekapta és erősen szopni kezdte.Akkor láttam, hogy másik kezével már nem a golyókat izgatja, hanem Feri seggét masszírozza.Előbb egy, majd még egy ujját dugat a szűk lukba. Lassan mozgatta ki-be őket, miközben erősen szopott. Így hamar vége lett.Feri is óriásit élvezett.Szinte teljesen beterítette az arcát, mellét.Újra kellett zuhanyozni, de nem bánta senki.
- Sokat nézegettem a seggbe dugós képeket és láttam mennyire élvezik a pasik. Párszor feldugtam magamnak az ujjaimat is. Jó érzés volt. Szeretném tudni, milyen, ha egy igazi fasz van bennem. - szólt Feri.
Igaz, hogy volt már róla szó, ki kellene próbálni de mindig elmaradt valahogy.Most mégis váratlanul ért az ötlet.
-Akkor jól ki kéne mosni nem? Nem lenne túl szexi, ha barna lenne a vége, mikor kihúzzuk. -mondtam.
-Kipróbáltam már otthon, nem is nehéz.- volt a válasz. Ezzel lecsavarta a zuhanyrózsát a gégecsőről finoman bedugta kicsit a fenekébe és lassan megengedte a vizet.Egy ideig engedte magába, majd kihúzta. Vissza jött a víz, hozta magával, amit talált.Ezt párszor megismételte, majd mikor már csak a tiszta víz jött. lemosta a tusoló alját és így szólt.
-Tiszta, jöhettek., jót nevettünk, de izgatott a dolog.
- Nem kellene valami kenőcs, Jobb lenne.
-Lehet, de most szappannal csináljuk, jó sokat kenünk bele és rátok, így biztosan jó lesz.- mondta és már szappanozni is kezdte magát.Tibi hozzám fordult.
-Akarsz első lenni?
-bár még nem csináltam, de nagyon szívesen elkezdem.
Ekkor letérdelt elém és szopni kezdett.Hamar bekeményedtem. Alaposan beszappanoztam a farkamat és a várakozó Ferihez léptem.Ő eddig simizte magát.Most hátat fordított és előre hajolt.Megtámaszkodott a csempén és várakozóan hátra nézett.Egyik kezemmel megfogtam a csípőjét, másikkal a popójához irányítottam a farkamat.Nagyon lassan, finoman kezdtem betolni.A kezdeti kis ellenállás hamar megszűnt. Éreztem a zárógyűrűk enyhe ellen állását, de simán bejutottam.Lenéztem és alig hittem a szememnek. Tövig volta, barátomban. Szokatlan, furcsa, de nagyon jó érzés volt.Mozogni kezdtem és ő is előre-hátra mozgatta magát.Igazi baszásba kezdtünk. Ha előtte nem élveztem volna, most hamar kész lettem volna. A szűk, forró popóizgalmasan szorította farkamat.Így sem bírtam sokáig.Egyre gyorsabban jártam ki-be, majd erősen magamra húztam és óriásit élveztem. Csak akkor húztam ki, mikor már teljesen puha lett.Hatalmas élmény volt.Tibi, aki eddig csak nézte és a farkát verte közben, most megszólalt.
-Jöhetek én is?
Feri bólintott és újra előre hajolt. Most én láthattam közelről,ahogy egy kemény fasz eltűnik egy pasi seggében.Izgató látvány volt.Tibi még hamarabb végzett mint én, mert ő addig is verte, míg minket nézett.Nagyot nyögve töltötte meg barátja seggét. Lassan kihúzta.
-Ezt nagyon fogom szeretni.- mondta és vigyorgott.Feri közben verte álló farkát. Szinte egyszerre nyúltunk oda, hogy segítsünk neki.Rövid idő múlva spriccelt egy nagyot.
-Először kicsit kellemetlen volt.de utána nagyon élveztem, ha bírtátok volna még egy kicsit tovább, akkor már elélvezek amikor bennem vagytok. -mondta.Most már tényleg csak lefürödtünk és indultunk haza. Kb 2 kilométert kellett gyalogolnunk, mert ilyenkor már nem járt arra busz.Jót beszélgettünk közben. Friss élményeinktől teljesen fel voltunk dobva.Tibi kérdezgette Ferit, hogy milyen érzés volt?
-Szokatlan, de jó. Nekem tetszett.Próbáld ki, ha ennyire érdekel.
-Igen, ezen töröm a fejem, igazán kíváncsi lettem rá.Faterék este nem lesznek itthon, üres a lakás, feljöttök?
Nem kellet kétszer kérdeznie.Azonnal bele egyeztünk. Kb 10-kor már csengettünk is náluk.Tibi nyitott ajtót. Csak egy sort volt rajta.Bementünk a szobájába és leültünk.Pornó ujságok voltak az ágyon.
-Ezeket nézegettem, most még jobban szeretném. -mondta. Hamar lekerültek a pólók, rövid gatyák.Kis simizés után, már állt is a farkunk.
-Szeretném ha előbb a kisebb fasz jönne belém.
- Mérjük össze. -mondtam. Felálltunk és Ferivel egymás mellé tettük farkunkat.
-Válassz! Az enyémre bökött, mert Ferié valamivel hosszabb és vastagabb volt.Kiment a szobából és egy doboz Nivea krémmel jött vissza.
-A nővéremé, de most jó lesz. ezzel bekente a fenekét és nekem nyújtotta a dobozt. Jól bekentem a farkamat. Hátat fordított és lehajolva megtámaszkodott az ágyon.
-Gyere nyugodtan, már kimostam magam.
Mögé álltam és lassan odatettem a szőrtelen segghez a farkamat.Finoman kezdtem benyomulni.Vigyáztam, ne siessek, mert abból csak baj lehet.Eleinte próbált elhúzódni, de aztán mikor már kicsit beljebb voltam,megállt majd vissza felé tolta magát.Egyszerre bent voltam. Tövig! Rövid várakozás után mozogni kezdtünk. Egyre jobban élveztem a dolgot. Finom, szűk, szőrtelen segget basztam.
-Ez nagyon jó. Azt hiszem nemsokára elélvezek.- mondta és verni kezdte a farkát.Ferinek sem kellet több. Oda nyúlt és ő folytatta.Kis idő múlva Tibi gyorsabban kezdett mozogni, hangosabban lihegett, majd nagyot nyögve óriásit spriccelt.Az egész teste remegett a gyönyörtől.Ekkor már nekem sem kellett sok. Hamarosan lüktetve beleélveztem a szűk popóba. Jól megizzadva rogytunk az ágyra.Akkor még nem tudtuk, hogy a prosztata izgatása váltotta ki ezt a hatalmas orgazmust.Később már több ismeret birtokában, tudatosan izgattuk ott egymást.
-Ez nagyot szólt.- nyögte ki Tibi.
-Ferikém, te is akarod?.- kérdezte barátját.
- Köszi. de én azt hiszem maradok a fasz másik végén. Vagyis inkább engem dugjatok, ez jobban tetszik nekem.
- Ok. de erre most azt hiszem várnod kell. Azért inkább leszoplak, ha így is jó neked.
- Jó hát. -mondta és már állt is Tibi elé, aki ügyesen szopta cimborája farkát, így hamar elélvezett.
-Na menjünk pihenni, holnap is hosszú napunk lesz,- mondtam. Elköszöntünk, hazamentünk.Volt még néhány ilyen klassz élményünk a meló alatt.Aztán megkaptuk pénzünket és készültünk a nyaralásra. De ez már másik történet.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: