Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Festménybe zárt szerelem

– Hullafáradtan nyitottam be a lakásomba. Egy kicsit becsiccsentve, kacarászva. Az apró hallban lerúgtam magamról 7 céem magas sarkú cipőm, s a cseppnyi nappaliba támolyogtam.
- Mytia! Mytia!- rikkantotta egy öblös férfihang.
Felkattintottam a villanykapcsolót. Nyomban megpillantottam a színes tollú, óriási hangforrást. A beó, széles szárnyaival csapkodva üvöltötte a nevem- Mytia!
- Elza!- vihogtam, s megingattam a mutatóujjam - Direkt hozod rám mindig a frászt? - s botladozva a fürdőszoba felé vettem az irányt.

Pár perc múlva már egy cseppet tisztább fejjel áztam a kádban. Irtózatosan fájt a fejem, a talpam. A torkom nemkülönben. Nem véletlen, minden éjjel széttáncolom a lábam, széténekelem a torkom. Maradtam volna inkább aurornak! Az igazság az, hogy inkább leszek bári énekesnő, mint auror. Egy életre elegem van a varázsvilágból.

A szülei aranyvérűek – voltak. Ahogy én is. Durván 500 éves tiszta vérű, és büszke felmenőim vannak. De ugye, mint minden családban van fekete bárány. Hát ebben a családban én vagyok… Nem érdekel a rang, a mágia, a név, és a vér.
Egy nap, úgy hét éve összevesztem a családommal. Nagyon. Én elmentem otthonról, nem sokkal később kirúgtak aurori állásomból. Anyámnak köszönhetően. Úgyhogy otthon nélkül, pénz nélkül otthagytam a varázsvilágot. 20 évesen betévedtem egy úgynevezett pub-ba. Leittam magam, s mámoromban a zongora tetejéről énekeltem. Másnap zúgó fejjel ébredtem egy szobában. Egy öreg hölgynél. Egy menő bárban adott nekem munkát. Azóta ott énekelek, jól keresek, van egy gyönyörű lakásom, s ráleltem egy nagymamára. Vavyan-ra.

Kimásztam az immár hideg vízből, szárazra töröltem magam, s kényelmes ruhába bújtam. Eközben le-leragadó szemeimmel viaskodtam.
A felkelő nap megcsillant a még rendbe rakott konyhámon. Kikaptam a hűtőből egy üveg sört, magamhoz ragadtam egy zacsi pogácsát, s betelepedtem a tévé elé. Tisztára mint egy mugli.

Tekintetem a falon időző festményekre tévedt. Az elsőn, hőn szeretett családom. Anyám kivillantja a még meglévő 5 fogát, apám szeretve öleli. Szép… Ott ringatóztak, ahogy a varázsképeknél szokás.
A másikon én ültem egy hintában. Olvadt csokoládészínű hajam körbehömpölyögte jégkék szemem. Fúj!… Szerintem valami borzasztóan festek. Az orrom vonala egyáltalán nem illik az arcformámhoz, telt ajkaim pedig olyanok, mintha fel lennének tuningolva. Brr…
A harmadik kép nem mozgott. Sőt. Nem is látszott benne semmi. Csak egy izmos, de arányos férfialkat, s egy homályba vesző arc. Amit már azóta látok álmaimban, mióta az eszemet tudom. De hogy ki az, arról sosem beszélt nekem senki. Még Vavyan sem, aki boszorkány ugyan, de tartózkodik mindenféle mágiától. De az álmaimat mindig megfejti.
Na de vissza a képhez! Pedig érzem, tudom, hogy valaha ismertem.

Leállítottam az üres sörös üveget a kanapé mellé, a szoba végébe hajítottam az üres zacsit, s elhelyezkedtem a puha párnán.
S a következő pillanatban már az igazak(na persze!) álmát aludtam.
Álmomban az ismeretlen a földön térdelt, s zokogott. Én megérintettem a vállát, ő megfordult. Ám mielőtt megpillanthattam volna az arcát, hirtelen minden elsötétült.
S a tévé üvöltött zavartalan.
Hasonló történetek
3278
Megálltak és füleltek. Qwâmbii nem hallott semmit. Akárhogy fülelt csak a szélben lengedező ágak leveleinek zörgését hallotta. Ennek ellenére csöndben maradt, hátha a mágusnak jobb a füle. Horiq lassan leguggolt. Qwâmbii utánozta. Hosszú perceket töltöttek így, de nem láttak, és nem hallottak semmit.
- Észrevettek minket! - mondta Horiq gondterhelt arccal - Elvesztünk!
Ahogy ezt kimondta felállt. Abban a pillanatban repült a nyílvessző. A mágus botját találta el. A vashegy...
3825
- Miféle lények az orkok? Északon semmit sem tudni róluk.
- Félig értelmes szörnyetegek. Testüket fekete szőr borítja, pofájukat kivéve. Szemeik aprók, sunyik és gonoszak. Foguk a hullaevéshez szokott. Beszélni nem tudnak, de a gesztusokat jól értik és az értelmesebbek megtanulják érteni a nyelvek némelyikét. Der Zlameyan állítólag démonokkal keresztezett orkokat hoz létre mágiával, ezek már félelmetesen okosak is tudnak lenni...
Hozzászólások
További hozzászólások »
moon-sun ·
Én is nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz a történettel...Rmélem folytatásos lesz... :blush:

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: