Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Festés Veronika-néni lakásán

A történet több mint két héttel ezelőtt kezdődött,mikor Veronika-néni ,kit lassan tíz éve ismerek,telefonon felhívott, az előszobát szeretné átalakíttatni ,kifestetni,tapétázni. Megbeszéltük hogy elmegyek,a kertvárosba, megnézem, megbeszéljük pontosan mit kellene csinálni. Veronika-néniről röviden, 60 éves, özvegy egyedülálló, hölgy, több kisbolt tulajdonosa, gazdag,és nagyon fitten, sportosan tartja magát, napi rendszerességgel úszik, és kétnaponta aerobik edzésekre, illetve szoláriumba jár. Nyugodtan letagadhat minimum 15 évet, nem látszik rajta a kor, igazi érett asszony, mint egy nemes, több tízéves vörösbor.Másnap reggel 9 órakor kimentem Hozzá, kedvesen fogadott,lazán felöltözve,passzos felsőben, illetve, egy rövid sortban, papucsban. Egyből láttam, melltartót, nem visel,bugyi is, szerintem tanga van rajta. Nagy nehezen,megpróbáltam nem Veronika-nénire figyelni,hogy milyen jolnéz ki. Beinvitált,megkínált enni-innivalóval,közben elmagyarázta, mit szeretne,az előszobán, megcsináltatni. Az előszobából nyílik a fürdőszoba, azt az ajtót tokostól átrakni,hogy a nappaliból lehessen bemenni, világítást más helyre, ide egy nagy tükröt, és kompletten, új tapétát. Tömören, ennyit szeretne,és míg mondta mit szeretne, folyamatosan néztem a testét, a fenekét, a szép nagy melleit. Délután fél kettő korul elköszöntem, és megígértem,estére kiszámolom az anyagi oldalát, mennyibe fog kerülni, felhívom az árajánlattal. Este nyolc korul megbeszéltek szerint hívom,lefixáljuk,rendben van az összeg Második nap délelőtt felutaztunk Szolnokról, Budapestre,megvásárolni azon dolgokat amiket interneten kinézett, tapétát, lámpákat, tükröt, és még kismillió apróságot Délután vissza,lakásába, módszeresen bepakoltam mindent, közben Veronika-néni. átöltözött, míg pakoltam. Ott állt előttem, csodálatos ,selyem, combközépig érő pongyolában,a két mellbimbó, ágaskodott előttem, szinte átszúrta a selymet, oda-vissza voltam.

Fürödni készült, így gyorsan elköszöntünk,átadott egy borítékot, félmillió forinttal, mondván, ami szükséges vegyem meg, majd elszámolunk. Harmadik, nap elkezdődtek a munkálatok,a falat bontottam, ajtót kiszedtem,közben folyamatosan körülöttem legyeskedett, kérdezgetett Veronika-néni, és hogy direkt, vagy véletlenül állandóan hozzámért. Láttam,a póló alatt nincs melltartó, ahogy a puncijára szorosan tapad a melegítő,és bevág a fenekébe. Izgató volt, folyamatosan néztem a szememmel simogattam.
Délutánra,használható állapotba került a fürdőszoba, megvolt az új helyén az ajtó, és Veronika-néni elkezdett készülődni,fürödni,mert a  barátnőivel mentek színházba Hallottam a vízcsobogást, ahogy fürdik, és elkezdtem kukkolni. Csodálatos volt látni meztelenül, ahogy borotválta a punciját, nem teljesen kopaszra, hagyott egy kis leszállópályát Néztem, és közben ágaskodó szerszámomat elővéve elkezdtem verni a faszom. Néztem ahogy zuhanyzik, melleit szappanozva élvezi a vizet. Elélveztem,gyorsan eltüntettem a nyomokat, és épp időben O is kész volt a fürdéssel Este elköszöntünk, holnap folytattam a munkálatokat. Eltelt egy hét, lassan alakult az előszoba, Veronika-nénivel alig találkoztam, állandóan rohant valahova. A tizedik napon, szombaton nem volt dolga Veronika-néninek, így otthon volt segített Nekem. Lámpákat szereltem, létrán állva, O pedig adogatta a szükséges dolgokat. Állandóan hozzámért, passzos fölsőjét a mellbimbói majd átszúrták, fentről pont láttam a mellei közét Nagyon beindultam, állt a farkam, Veronika-néni pedig pajkos mosollyal nézte a kitüremkedést a gatyámon. Mikor csavarhúzót kértem, mást kaptam,elkezdte simogatni a faszom,a gatyán keresztül.

Nem tudtam uralkodni magamon. Kivettem a már álló faszom, és az ajkai közé nyomtam lassan, finoman. Magasság pont jó volt, egy magasságban a feje, és a faszom. Elkezdtem vadabbul baszni a száját, Veronika-néni pedig a heréimet, illetve a seggemet masszírozta Éreztem lassan a seggemben van egy ujja, masszírozza a prosztatám. Nagyon jó volt érezni, különös érzés kerített hatalmába. Lassan eljutottam a csúcsra, telelőttem a száját spermával, még a mellei közé is jutott. Remegő lábbakkal lemásztam,ránéztem, megfogtam a melleit, alányúltam éreztem tiszta punciszaft,és nem volt megállás. Bementünk a fürdőszobába, levetkőztetett, lassan kéjesen, közben simogattam, ahol értem,és letegezve mocskos szavakat mondtam Neki,lekurváztam. Megengedte a fürdővizet, beletessékelt, és megfürdetett alaposan, minden porcikámat, alaposan megmasszírozva Közben Verus, mert már csak így neveztem, levetkőzött, és beszállt a kádba mellém. Lassan elkezdtem a lábait szappanozni,mosni egyre feljebb,egészen a puncijáig. Végigsimogattam a csodálatos punciját, lágyan belepusziltam, majd pontról-pontra, egyre mélyebben belenyaltam, csiklóját izgattam. Nyelvemmel, és az ujjaimmal lassan az eszméletlen állapotokig izgattam, melleit nyalogattam,bimbóit harapdáltam,mikor hörögve, sikoltva elélvezett. Kiszálltunk a kádból, farkamnál fogva berángatott a hálószobába, lefektetett. Elővett egy testápolót, lassan végigsimogatta, masszírozta a testem, közben, apró csókokat adott ágaskodó faszomra. Kéjesen nyalogatta bíborvörös makkom, a golyóim szívogatta, és a seggemet ujjazta. Eszméletlen szintre izgatott, majd beleült Verus a faszomba. Nagyon finoman, lassan mozgott rajta, volt mikor teljesen kihúzta magából, és hirtelen visszahuppant. Nyögések és mocskos szavak kiabálása között vagy négyszer elélvezett, mikor helyet cseréltünk Hátulról kezdtem baszni a pináját, közben az isteni formás segglukát izgatni. Kitágítottam két ujjammal, majd lassan bevezettem a faszom. Sikított, hörgött,  mert még senki nem baszta seggbe. Élvezte nagyon, közben basztam a fél öklömmel a pináját,és teleengedtem a segge lukát gecivel. Majd, mintegy kurvát,hátára löktem, és elkezdtem nyalni a pináját 69-ben, Verus pedig szopni a faszom. Lassan eljutottam megint az öntudatlan állapotba,majd oldalra fordulva basztam a pináját, és ujjaztam a seggét, közben markolásztam a melleit. Együtt élveztünk el,kiabálva, egymás testét szétharapdálva, karmolva. Verus a karjaimban pihenve, a kimerültségtől, elaludt én pedig csak néztem, a gyönyörű testét.

Álomba merültem én is lassan, másnap együtt ébredtünk Reggeli fürdés közben, a zuhany alatt újra megbasztam, hátulról, keményen, mindenféle kurvának elhordva, megalázva,testét vizes mosdókesztyűvel csapkodva  vagy hatszor elélvezett,ordítozott, élvezve a ringyó szerepet. Az összes gecimet beleengedtem,majd belehugyoztam a pinájába. Remegett sikítozott a gyönyörtől Ez már hat napja volt, azóta odaköltöztem  Verushoz, mindennap hatalmasakat, baszunk, vagy a lakásban, vagy az uszodában, vagy a szaunában. Verus lett az én igazi ringyóm,saját házi kurvám. Élvezem.
Közben az előszoba is elkészült,és a pénzel sem kellett elszámolom...
Hozzászólások
Marokfegyver ·
Az állapotfelmérés nagyon szakszerű volt (gondolom), a 10 napig elhúzott munka szintén. Az írásról ugyanez a szakszerűség nehezen állítható: helyesírási és stilisztikai hiányosságok mellett egy tucattörténet... Nekem nem tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: