Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Félévkezdés 3-4. rész

3. rész

A sárgás-vöröses fényben úszó helyiség zsibongással telt meg. A félévkezdés magával hozta az üde éjszakai életet is. Bár persze éjszaka még nem volt, és azt se tudtam, ennek mennyire kellene örülnöm. Persze, Pultoska és Hugi sem repestek az örömtől, hogy rohangálhatnak, mint pók a falon és hallgathatják a már igencsak kapatos vendégek füttyögéseit és otromba beszólásait, de ezzel jár, ha egy bár sikeres. Pláne, ha a mindig borgőzös hangulatú, hormonoktól túlfűtött egyetemista ifjúságra alapozza ezt a sikert. Na de a dolognak van jó oldala is. Isznak, mint a gödény, fahangon énekelnek, kurjongatnak, nem lehet őket levakarni, ha flörtölni támad kedvük, de legalább hűségesek. Már ami az ivási szokásaikat illeti. Ha elégedettek egy hellyel, márpedig az Infernóval nem volt okuk nem elégedettnek lenni, ha csak tehetik, és nem épp kísérletező kedvükben vannak, ide járnak.
Huginak és Pultoskának néhányukat már kiismerni is volt lehetősége. Hihetetlen, milyen jó hatással tud lenni, ha még a beláthatatlan hosszúságúnak tűnő vizsgaidőszak után is ismerősként köszöntik az embert a törzshelyén és csak annyit kérdeznek, "A szokásosat?". Még akkor is, ha a csinos kiszolgáló mást nem is tud róla. És ha még az ártalmatlanság határain belül a nyomulását is mosollyal az arcán elviselik, a fizetővendégek sorából sem lehet többé kivakarni. Nem mintha ezt bárki meg akarná tenni.
Azonban ezt az ő bajuk elviselni. Semmit nem adnak ingyen. Nekem meg csak annyi volt a dolgom, hogy vegyek egy mély levegőt és a pultra támaszkodva belekortyoljak a sörömbe, hátha az segít némiképp megnyugodni. Elvégre, én csak vendég vagyok itt. Nem kell mással foglalkoznom, ha nem akarok, csak magammal. Illetve.
- Ááá! Mindjárt leszakad a lábam! - siránkozott Rosetta. - Minek ennyi mindent kicipelni?
- Talán jobban menne, ha mindezt nem tűsarkúban csinálnád - dorgálta Hosszúláb, miközben kikanyarodott a pult mögül, egy tálcányi sört egyensúlyozva a kezében.
- De a pasik erre buknak - nyafogott tovább a másik. - Meg nem egy csajt is láttam, aki megfordult utánam.
- Az lehet. De, ha nem tévedek, a popóriszálásért nem fizetnek. A borravalóért meg nem éri meg taccsra tenni magad. Inkább a gyomrukat elégítsd ki, ne a szemüket!
- Oké, oké! - fújta fel az arcát, mint egy duzzogó hörcsög. - De esetleg egy kis kézimunkával az asztal alatt...
- Hé! - szólt rá Pultoska. - Csúcsidő van. Ha holtidőben enyelegni akarsz a betévedő alkeszokkal, az a te dolgod. De amúgy azért kapod a fizetésed, hogy a sört kividd. És amúgy sem akarom, hogy azt higgyék, kurvákat futtatok.
- Na! Én nem vagyok kurva - nyüszített Rosetta.
- Jó, bocsánat! - váltott megértőbb hangnemre Pultoska. - De akkor is a pincérkedéssel keresd meg a kenyered, vagy nézz más meló után! Ahhoz pedig jobb valami kényelmesebb cipő.
Hosszúláb diadalmasan mosolygott, miközben elsietett türelmetlenkedő vendégei felé. Rosetta viszont továbbra se adta fel.
- De én nem ehhez vagyok szokva - nyafogta. - Különben is, ti mondtátok, hogy valami különlegeset akartok ebből a helyből csinálni. Nem várhatnám inkább hátul a vállalkozó kedvű vendégeket? Vagy táncolhatnék is. Nem muszáj vetkőznöm. Csak feldobni kicsit a hangulatot.
- Majd meglátjuk - válaszolta színtelen hangon Pultoska. Ő is érezte, van abban valami, amit Rosetta mond, de nem akarta felbuzdítani, mert akkor többet le se lehet vakarni ezzel a témával. - De nem csúcsidőben. Ha enyhül a roham, visszatérünk ehhez. Most pedig vidd ki ezt a négyes asztalhoz! - tett le egy tálcán egy adag frissen készült pizzát a pultra.
- Ne máháháhár! - hisztizett a lány. - Segíts már, B! Győzd meg! Te vagy a főnök.
- Tévedés - válaszoltam egykedvűen és sörös üvegem szájával Pultoska felé intettem. - Ő itt a főnök. És amúgy is vele értek egyet. Majd visszatérünk a témára.
- Gonosz vagy - fújta fel megint az arcát Rosetta.
- Lehet. De most nyomás dolgozni, különben felkopik az állad! Ha meg már túlságosan fáj, szólj Hossúlábnak! Ahogy ismerem, biztos elrakott neked egy pár kényelmesebb cipőt is.
- De... - próbálkozott megint, de én csak visszafordultam a sörömhöz és beleittam, jelezve, hogy a beszélgetésnek részemről vége.
- Eredj! - mondtam rezzenéstelen hangon. - A többit majd megbeszéljük.
Rosetta megint furcsa képet vágott, felkapta a tálcát és elsietett.
- Poronty - csóválta a fejét Pultoska.
- Az - válaszoltam és az üveg szája mögé rejtettem mosolyom, de láttam, barátnőm is alig tudja visszatartani a nevetést.
- Nem vagytok kicsit túl kemények vele? - kérdezte Hugi, miközben egy nagy rakat korsóba csapolta újra a folyékony kenyeret. - Elvégre valahol még csak gyerek.
- Egy nagyon virgonc gyerek - somolygott Pultoska.
- Igen. Pontosan ezért - sóhajtottam. - Nem szeretem, ha nyavalyog. Szívesebben adnék neki én is igazat, de ismered, milyen. A fejébe szállna a dolog és a végén a nyakunkra nőne, mi meg nem tudnánk vele mit kezdeni.
Hugi lassan bólintott.
- De azért valahol igaza van. Nem neki való a pincérkedés.
- Tudom - engedtem le a vállam. - Szerintem is jó ötlet ez a tánc. Vagy valami, ami feldobja az egészet, de nem kell szükségszerűen 18-as karikásnak lennie. De nem akartam adni alá a lovat. Úgyis a főnökasszony dönt a végén - néztem Pultoskára.
- Miért? Elvégre a te lányaid - kacsintott rám pajkosan a fent nevezett.
- Hé! Én csak egy törzsvendég vagyok itt. Nem akarok belefolyni az üzletvezetésbe. Pláne nem a te ellenedben. Adok egy-két fejmosást Rosettának, ha arról van szó, de nem lehetek ott mindig mellette.
Hugi megértően bólintott.
- Még szerencse, hogy van neki Hosszúláb.
Elmélázva ittam bele ismét a sörömbe. Jó kis banda volt ez. Mióta bő fél éve besétáltak az életünkbe, kezdtünk már belerázódni a dolgokba. Rosetta persze nyafogott és mindig a kibúvókat kereste, de elég volt csak néha a körmére koppintani. Tényleg olyan volt, mint egy rossz gyerek, de Hosszúláb szerencsére vigyázott rá. Ő se volt az a megtestesült szerető anya-pótlék, és Rosetta valószínűleg többnyire inkább egy egrecíroztató dögöt látott benne, de Hosszúláb mindig gondolt rá. A kis tökfilkó biztosan a lehető legszilárdabb meggyőződéssel vette ma fel azt a magassarkút, hallani sem akarva másról, de mérget mertem volna venni rá, hogy barátnője azért suttyomban eltett egy pár kényelmesebb lábbelit ia neki.
- De azért jobb is, ha összekapja magát - rántott vissza Pultoska hangja a gondolataimból. - Egyre csak sűrűsödik a tömeg. Már lassan leülni se tudnak hova. A végén lehet, annak a csinos kis feketének a helyed is át kell adnod, amilyen elveszetten keresgél.
A szívem hirtelen dobbant egy nagyot. Sosem voltam túl nagy virtuóz a női megérzések terén. Inkább jó emberismerőnek mondanám magam, de ha igazán komolyan vesszük a dolgot, még annak se. Most azonban, hiába illett volna a "kis fekete" megnevezés nagyon sok mindenkire, mégis... megéreztem.
Gyorsan hátra fordultam ültömben és, tényleg ő volt az. Sötétbarna arcán elmélyült kifejezés ült, miközben tekintetét végigfuttatta az összesereglett tömegen, majd végül szemei felcsillantak, amikor megállapodtak rajtam, kivillant hófehér fogsora és azonnal elindult felém.
Nem tévedtem. Layla tényleg eljött.

4. rész

- Hello Layla - mondtam kiszáradt torokkal, miközben levettem a táskám a mellettem álló bárszékről.
Tudom, modortalanság plusz egy helyet elfoglalni, pláne amikor ekkora a tömeg, de nem szeretem, ha valaki, az én kifejezett vágyam ellenére, a személyes terembe tolakszik. Ezért inkább itt is mindig a legszélső bárszékre ülök, a mellettem lévőre pedig jelzésértékűen rápakolom a cuccom, csak akkor véve el, ha már nagyon muszáj. Laylát viszont bármikor, kitörő örömmel beengedném akármilyen személyes terembe.
- Szóval ez a híres Inferno - telepedett le a székre és állát felszegve körbe nézett.
Épp csak szétnyitotta bőrkabátját és egyik lába továbbra is a föld közelében maradt, mintha még maga se döntötte volna el, csak benézett, vagy tovább marad.
- Jól sejtem, hogy ez az első látogatásod itt? - tette fel a nyilvánvaló kérdést Pultoska.
- Igen - válaszoltam a vendég helyett. - Most volt ki miatt ide jöjjön.
Layla most ismét rám nézett és szelíden elmosolyodott.
- Akkor, a ház vendége vagy a specialitásunkra - tett elé Pultoska egyet Hugi Inferno-koktéljából.
- Köszönöm - fogadta el. - Igazán nagyszerű itt a kiszolgálás.
- Ne nézz rám! - tettem fel a kezeimet, de közben a szám sarkában töretlenül bujkált a mosoly. - Én csak egy vendég vagyok itt.
- Hé, főnök! - Talán most jött el az ideje, hogy kifejlődjön a női megérzésem, vagy valami más, rejtélyes okból tudtam, hogy Hosszúláb nekem szól, és automatikusan felkaptam a fejem. - Tényleg jó lenne már csinálni valamit, mert a vendégek egyre jobban elszemtelenednek - porolta le nadrágja farrészét. Nem mintha bármi kosz lett volna rajta, vagy egy kutató kéz nyomát teljesen el tudná tüntetni, de értettem a célzást.
Layla érdeklődve mosolygott rám, miután bosszankodó pincérnőnk elsietett, hogy összeszedjen egy újabb adag kiürült sörös korsót. Magyarázkodni azonban nem volt időm, mert épp csak visszafordítottam a fejem, amikor egy szőke üstök bevillant a látóterembe.
- Hali B! - lökött le majdnem a székről Gazella, miközben nyakam köré fonta karjait és hozzám simult.
Egyre jobban zavarban éreztem magam, bár nem igazán tudtam volna megmondani, mi okom lett volna rá. Layla és köztem nem volt semmi. Abból a kis flörtből a mosdóban még arra a következtetésre sem juthattam, hogy ő szeretné, hogy legyen. De mégis, ahogy nézett engem és a karjaimba ugró Gazellát, kényszeres késztetést éreztem a magyarázkodásra. Hiszen Gazellával se volt semmi köztünk. Azóta a kis kaland óta a vonaton, bár voltak közös... khm, intim élményeink, de sosem egymással. Persze, lehettek volna, hiszen mindketten felnőtt és szabad nők vagyunk, de akkor is...
Gazella mindenesetre nagyon meleg és testközeli módon kezelte a kapcsolatunkat. Nem tudom, ez csak nekem szól-e, vagy a természete ilyen, de soha nem is tiltakoztam. Hiszen, ki lenne az a marha, aki bánná, hogy egy csinos lány hozzá bújik, ráadásul önszántából, csak a pillanat kedvéért.
Mire azonban eldöntöttem volna, hogy reagáljam le a kialakult helyzetet, már ki is bontakozott ösztönös ölelésemből.
- Átöltözök melóruhába, aztán dumálunk - mondta. - Persze csak amíg a nagyfőnök engedi - kacsintott Pultoskára, majd, még mielőtt bármit is reagálhattam volna, elsietett a személyzeti szoba felé.
Zavartan néztem Laylára, aki továbbra is érdeklődő kifejezéssel az arcán szürcsölte a koktélját. Már épp nyitottam volna a számat, hogy végre kimagyarázzam magam, de ekkor a Rosettának nevezett orkán visszatérte fojtotta belém a szót.
- A pizzát kivittem, a négyeshez ment még két Dreher, a hatoshoz egy citromos Soproni és egy Heineken, a nyolcashoz pedig három Kozel meg egy pohár vörösbor a raktárból - hadarta, továbbra is durcás képpel. - A pénz a kasszában. Láttam, közben megjött Gazella is, szóval engedélyt kérhetek a főnökasszonyoktól egy kis pihenőre?
- Persze, de... - hebegtem.
- Remek. Köszönöm - viharzott el.
Remek. Durcás kislányból pár perc alatt átvedlett sértődött kamasszá. Ez még nála is rekord.
Meggyőződve, hogy egyelőre ennyi volt a felém irányuló áradat, a pultra könyököltem, és egy sóhaj kíséretében végighúztam tenyerem az arcomon, majd ismét a továbbra is kíváncsi tekintettel engem figyelő Laylára mosolyogtam.
- Szóval csak vendég vagy. - Hangjában nem volt se megvetés, se számon kérés. Még csak olyan felhang se, mint amikor hazugságon kapják az embert. Egyszerűen csak jót mulatott a helyzetemen.
- Mások nem így gondolják - nevettem kényszeredetten.
- Csak szépíti - vette el Hugi Layla kiürült poharát. - Madam B szolgálatban van.
- Maeam B? - kacagott Layla.
- Hé! - reccsentem rá a húgomra. - Összeesküdtetek, hogy rossz színben tüntessetek fel? Még a végén elterjed az egyetemen, hogy valami striciféle lennék, és örülhettek, ha a kujonok keresnek meg a szolgáltatásokért és nem a dékáni hivatal.
- Ezer bocsánat! - szabadkozott Hugi, de szája még mindig széles mosolyra húzódott. - Ne is vegye komolyan, professzorasszony! - nézett Laylára. - A nővérem egy igazi szent.
- Bekaphatod, Napocska - morogtam.
- Az vérfertőzés lenne, Lufi - kacagott tovább, miközben visszatért a vendégek kiszolgáláshoz.
- Itt aztán pezseg az élet - mulatott Layla.
- Komolyan ne vedd! - szabadkoztam. - A lányok még újak itt - intettem a fejemmel arra, amerre Gazella és Rosetta is távozott -, de Gazellát már régebbről ismerem és azzal hülyéskedtek, hogy majd én gondjukat viselem, és így rajtam ragadt, de én...
- Nyugi! - kacagott Layla és gyengéden végigsimított a karomon. - Értem én a viccet.
Megkönnyebbülten kifújtam a levegőt és leeresztettem a vállaimat.
- De - tette hozzá -, ha mégis így állna a helyzet, én lennék az ügyfeled.
Rám kacsintott, én pedig éreztem, hogy rákvörössé válik az arcom.
- De akkor nem is zavarlak - csilingelte vidáman, miközben felállt.
- Ne! - nyúltam a keze után. - Semmi gond. Tényleg. Jó, hogy itt vagy.
- Ez hízelgő, Madam B - csipkelődött -, de tényleg csak benéztem. Holnap korán kelek. De máskor is szívesen benézek. Most már van kiért - mosolygott rám, miközben elsietett.
- Nem is mondtad, hogy egy tanároddal randizol - vigyorgott rám Hugi, amikor ismét egy lélegzetvételnyi szünethez jutott.
- Mert nem a tanárom. Tanársegéd az egyetemen, de nekem nincs vele órám. És nem randizunk. Épp csak hogy ismerem.
- Pedig már csak a bugyiját nem tolta le neked - szállt be a heccelésbe Pultoska is.
- Jól van. Be lehet fejezni - morogtam, miközben beleittam lassan átmelegedő sörömbe.
Hugi és Pultoska csak nevettek, miközben visszatértek a dolgukhoz.
Úgy döntöttem, ideje távoznom, mert ma már úgyse fogok mást kapni tőlük, csak ugratást. Amikor azonban kiürítettem a sörös üvegemet és felálltam, szinte szó szerint beleütköztem a fekete-vörös munkaruhájában visszatérő Gazellába.
- A barátnőd máris elment? - vigyorgott,
- El. - Nem volt kedvem tovább részletezni a választ.
- És, mikor mész utána egy kis... - löködte előre az ágyékát, félreérthetetlen mozdulatsort imitálva.
- Nem a csajom, oké? - reccsentem fel. - Épp csak ismerem.
- Oké! Nyugi! Le ne harapd a fejem! - kacagott.
Lassan kifújtam a levegőt és igyekeztem megnyugodni.
- Akkor nincsnis himi-humi mára betervezve? - vigyorgott.
- Nincs.
- Oké, tudod mit? Megbeszélem Hosszúlábbal, hogy ha még sokáig kitart ez a nagy forgalom, maradjon itt helyettem, én meg holnap egész délután itt leszek helyette, és pár óra múlva átugrunk Vǔlkékhoz programot keríteni neked.
- De én nem...
- A-a. Nincs apelláta, főnök - nevetett vidáman. - Akkor pár óra múlva.
Azzal elsietett dolgozni.
Sóhajtottam egyet és a fejemet csóválva az ajtó felé indultam. Gondoltam, addig ledőlök ráaludni az estére. Gazella úgyis keresni fog, hogy elrángasson. Bár, lehet, tényleg erre volt szükségem.

Folytatása következik!
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
laci1952 ·
Jó!!

Marokfegyver ·
Látom, hogy már itt a kezdés folytatása is, de - ha nem haragszol érte - először a kocsmát és Gazellát olvastam el. Elég sok mindent megismertem már a csajok egymáshoz viszonyulásából, mégis minden alkalommal találok valami rácsodálkozni valót, és biztosan akad még ilyen a következő leszbi sztorikban is.
Egyszóval: tetszett.
Sinara ·
Nagyon örülök, ha neked ilyen összetett élményt nyújtanak a történeteim. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: