Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Feleségem - 1.

 


A történetemet ott kezdeném, hogy én (Laci) egy 31 éves, mások szerint jóképűnek mondott férfi vagyok, aki 4 éve házas. Feleségem Réka, 29 éves gyönyörű nő, akit 105-ös mellekkel, 175 cm magassággal, fekete hajjal és észbontó fenékkel áldott meg a sors. A szexben nem vagyunk maradiak, sok dolgot kipróbáltunk már, és ha adódik valami izgalmas szituáció, azt rögtön kihasználjuk.


 


A sztori ott kezdődik, hogy a szomszédjaink meghívtak minket a lakodalmukba, amit egy wellness szállodában tartottak, ezért foglaltattam egy szobát, hogy kényelmesen és nyugodtan tudjuk élvezni a lagzi adta szórakozási lehetőségeket.
Megérkezéskor a szálló mélygarázsában már elég sok feldíszített autó fogadott minket, tehát mások is a szobafoglalást választották. Reggel 9-körül járt, ahogy megérkeztünk, elfoglaltuk a szobánkat, és mivel a meghívón 13-óra állt kezdésnek, úgy gondoltuk, hogy lemegyünk fürdeni, szaunázni. Feleségem szauna helyett inkább befeküdt a szoláriumba, egyébként is szép szoli barna bőrét tovább barnítani. Miközben egyedül maradtam, fel tűnt, hogy rajtunk kívül csak néhány személyzetist lehet látni. Miután végeztünk felmentünk a szobánkba, pihentünk és lassan elkezdtünk készülődni az esküvőre. Rajtam öltöny, Rékán pedig egy egyben részes pánt nélküli világoskék, picit térd fölé érő ruha volt, amihez felvett egy fehér kis felsőt, ami az elején szétgombolható. Ehhez a szereléshez egy szép kék magas sarkú, fekete hátközépig érő leomló haj, és olyan látványt nyújtott, hogy a farkamnak szűk lett a nadrág.


 


Mikor mentünk le a lifttel, nem bírtam ki, hogy ne markoljak rá azokra a szűk szoknyába bújtatott csöcsökre, amik olyan finomak és természetesek, és mégis úgy állnak mintha lenne rajtuk melltartó. A lift a nagyterem folyosójára érkezett, mikor kinyílt az ajtó, én még egy óvatost rásóztam a gömbölyű seggére, és ezzel kiléptünk a liftből. A nagyterem már színültig volt, mindenhol vendégek ültek, álltak, beszélgettek és persze ettek. A színpadon zenekar játszott a pincérek pedig fel-alá járkáltak, hozták az italokat, ételeket. Rögtön fel tűnt, hogy hozzánk hasonló fiatalok nagyon kevesen, inkább 45-60 éves korig vannak sokan. Elvegyültünk köztük, néhányukat ismertem, bemutattam nekik Rékát. Beszélgettünk és közben fel tűnt, hogy néhány vén kecske méregeti a feleségemet. Leültünk az asztalunkhoz, kicsit iszogattunk, eszegettünk, majd elindultunk az esküvőre. A polgári szertartásra kocsival mentünk, szép volt, jó volt, gratuláltunk, de semmi különös.


 


Visszaérkezve a szállodába a meghívottak, köztük mi is elkezdtük a melegítést a későbbi mulatozásra. Az asztalunknál egy fiatal pincér srác volt szolgálatban, nem irigyeltem, sokat sürgölődött körülöttünk, és messze még a vége. Végre megismerhettem a vőlegény apját is (Pista bácsi), akivel eddig valahogy mindig elkerültük egymást, pedig ugye a fia a szomszédom. A feleségét már ismertem (Marika nénit). Pista bácsi egy elég magas erős testalkatú, 60-év körüli ember, aki abból ítélve, ahogyan Rékát gusztálta még aktív lehet szexuálisan (Marikáról már ugyanez nem mondható el szerintem).
Feleségem táncolt velem, a vőlegénnyel, egy- két lekérővel, iszogatott, már csak a kék ruha volt rajta, a felsőt levette, jól érezte magát, és élvezte, hogy őrajta legeltetik a szemüket. Az este előre haladtával minden folyt a megszokottak szerint, Pista bácsi ott ragadt az asztalunknál, beszélgettünk, miközben Rékát táncoltatták folyamatosan.


 


21 óra körül járhatott, mikor Réka kitalálta, hogy menjünk átöltözni, és egyébként is nagyon megizzadt. Felmentünk, és már az ajtóban egymásnak estünk. Szívtam, nyaltam azokat csodálatos melleket, amiket egy gyenge rántással kiszabadítottam a ruhából. Réka élvezte, nyögött, harapdált, a szesz és a felfokozott hangulat meghozta nála a hatást. Megfordítottam, felrántottam a szoknyáját és belenyaltam a seggébe. Imádta, csapkodtam harapdáltam neki, két ujjamat bedugtam a puncijába ami már szinte tüzelt és amikor már kérte, hogy dugjam meg akkor leálltam és azt mondtam:
- Nem! - pedig a farkam úgy állt mint a cövek. - Nem, mert előbb játszunk édesem.
Láttam rajta, hogy meglepődik, de ezt huncut mosoly váltotta fel. Tudta, hogy a játékszó nálunk a házasságunkban más értelmet nyer. Nagy nehezen összeszedtük magunkat, és én elmentem letusolni. Mikor végeztem felöltöztem és elindultam. Réka még tusolt, ezért szóltam neki, hogy lemegyek, készülődjön nyugodtan a másik szobakulcsot otthagytuk a kocsiban, ezért itt hagyom neki ezt az egyet, majd zárja be az ajtót.
Mikorra leértem már mindenki javában mulatott. Pistabá még mindig az asztalunknál, a pincér srác szinte csak neki hordta az italokat. Ittam én is vele vagy kétszer gyorsan, aztán leléptem, megforgattam néhány öreglányt, és persze a menyasszonyt. Miközben táncoltam és már egy félóra is eltelt, hogy lejöttem, észrevettem Rékát a nagyterem ajtajában. Elkészült, egy gyönyörű tapadós piros ruha volt rajta, ami ugyancsak egyben részes és combközépig érő. Pántok a vállainál, a melleinél az a vékony kis anyag bár eltakarta a mellét, de ezt csak egy kis kövekkel kirakott csat biztosította. Elől a kivágás leért majdnem a köldökéig, ezért a csatnak fontos szerepe volt a ruhán. Mindez megfűszerezve egy pár ezüst, köves magas sarkúval, ami úgy domborította ki a seggét, hogy azt öröm volt nézni. Nézték is.


 


Befejeztem a táncot, és odamentem hozzá. Belesúgva a fülébe, azt mondtam neki, hogy gyönyörű vagy kis kurvám. Mire ő megcsókolt enyhe alkohol szagot árasztva - gondolom a szobában benézett a minibárba - azt mondta, nagyon kéjesen:
- Játszani akarok.


 


Réka rögtön leült Pistabá mellé, és amikor jött a pincér egy üveg pezsgőt rendelt. Öntöttem mindenkinek, szépen fogyott is nem egy, nem két üveggel. Pistabá már szépen kiütötte magát, úgy bámulta az asszonyt és főleg a csöcseit, hogy már azt gondoltam, mindjárt rámarkol. Réka is vihorászott már mindenen, és nálam is kezdett megjönni a hatás. Kimentem a mosdóba, és még ott is azt hallottam, hogy az én feleségemet hogy dugná az egyik pincér. Bőszen ecsetelte pisilés közben egy másiknak. Nem láthattak engem, mert fülkében voltam, megvártam, míg végeznek, majd kimentem utánuk megnézni kik lehettek. A szomszédos asztalok pincérjei voltak.
Mire visszamentem már néhányan legyeskedtek Réka körül, mind Pistabával egyidősek, énekeltek, ittak, táncolgattak az asszonnyal, egyik a fenekét próbálta megsimogatni, másik hozzásimult. Pistabá viszont elfáradt, csak ült és nézett maga elé. Gondoltam szólok Marika néninek, hogy az öreget felkísérem a szobájába. Ő is jónak látta, de maradni akart, mert a menyecske ruhás résznél tartott a mulatság. Szóltam a mi kis pincérünknek, hogy segítsen, Rékának pedig odaadtam az öreg kulcsát, hogy nyissa nekünk az ajtót.


 


Beszálltunk a liftbe, pincér a bal én a jobb oldalán Pistabának, Réka pedig előttünk. Az öreg egyszer csak megpaskolja a pincér arcát, és azt mondja neki végigmutatva Rékán:
- Láttál már ilyen jó… ! - Ekkor rám néz és elhallgat, pedig tőlem mondhatta volna. A pincér szinte reflexből, kicsit suttogva:
- Nem, még soha.
Réka továbbra is vihorászott, és egy puszit nyomott mindhármunk arcára. Megérkeztünk a szobához. Szóltam Rékának, hogy jöjjön be velem, a srác addig kint várt minket. Az öreget lefektettem, szinte rögtön el is aludt. Lekapcsoltam a lámpát, a kislámpát meg föl, az ajtó résnyire nyitva, és azt látom, hogy Réka a falnak háttal támaszkodva simogatja a pináját, és a cickóit is előbújtatta a ruhából.
- Le akarlak szopni, míg az öcsi kint áll az ajtó előtt. Hadd hallja milyen kis ribanc feleséged van.
Erre én:
- Nem itt, majd a szobában.
Rendbe hozta magát, majd kimentünk a szobából.


 


- Köszönöm - mondtam a pincérnek, és átnyújtottam egy ezrest. Megköszönte és elindult. Ekkor vettem észre, hogy a másik kulcsot pedig a zakóm zsebében maradt lent a nagyteremben. Gyorsan utána szóltam a srácnak, aki vissza is jött, de érthető módon a pincéreknél nem tartanak kulcsot. A nadrágzsebemben volt a kocsikulcs azt odaadtam Rékának, azzal hogy majd a srác lekíséri a parkolóba, hogy ne féljen, én pedig lemegyek a zakómért, meg még eszem valamit, és elköszönök a pártól. Rábólintott mindenki, és úgy beszéltük meg, majd a szobában találkozunk.


 


Egy lifttel indultunk, voltak is mások rajtunk kívül , akik szintén lefelé tartottak a terembe. Mikor kinyílt az ajtó, odasúgtam Rékának:
- Basszál vele lent, addig, amíg nem megyek érted - és ezzel kiléptem a liftből, csak ketten maradtak. Éppen hogy becsukódott az ajtó, rögtön elindultam a lépcsőház felé. Szaladtam lefelé, ahogy bírtam, és végre odaértem a parkoló ajtajához, óvatosan kinyitottam az ajtót, de csak annyira, hogy lássam őket. Tartottak a kocsim felé, ami egy Pickup platós autó. Az autó kb. 10-méterre volt tőlem, így mindent jól láthattam, hallhattam.
Réka kinyitotta a kocsit, és az első ülésre behajolva keresi kezdte a kulcsot. A srác mögötte állt 2,5 méterre, és le sem vette a szemét a kedvesemről. Drágám jól rájátszott: játszotta a részeg picsát, bár még volt benne bőven és játszotta, hogy a kulcsot nem találja sehol. Mindeközben a szoknyája már annyira felhúzódott, hogy a fél segge kilátszott. Közben néha hátrafordult, ránézett a srácra, aki már teljesen kész volt.


 


Az egyik ilyen hátranézésnél meglátott engem és egy mosollyal nyugtázta az ottlétem. Ekkor még jobban behajolt a kocsiba még az egyik lábát is felemelte kicsit, teljes mértékben látta a srác feleségem gyönyörű kerek seggét, azzal az aprócska tangájával együtt. Nemhogy a srácnak, de még nekem is úgy állt a dákó, hogy szinte átszúrta a nadrágot. Én nem tudom, hogy a srác mire várt még, de nem mozdult. Réka ezek után megelégelhette a mulyaságát, és nagy örömmel felmutatta a megtalált kulcsot. Megfordult, azzal a lendülettel becsapta a kocsiajtót, és odaszaladt az én kis álló farkú áldozatomhoz.
Futás közben én is láttam (nemhogy a srác), hogy a cickóknál az-az egy kapocs bizony kikapcsolódott és mellek félig kint vannak a ruhából. Arról nem is beszélve, hogy a szoknya még mindig fönt. Az a látvány... Szinte azonnal átölelte a srácot, majd elengedte, ugrált előtte, mint egy kis csitri, aki örül, hogy megtalál valamit. Elkapta a tarkójánál, csókokat nyomott az arcára, belelihegte a fülébe hogy:
- Most pedig leszoplak - majd végignyalta a nyakát, a fülét, amit be is kapott, és csak nyalta, csak nyalta olyan érzékien, hogy már a fiú sem bírt magával, és megmarkolta feleségem seggét. Ő rátért a szájára, és falta, smárolta, rámarkolt farkára. Letérdelt elé, elővette, és minden finomkodás nélkül tövig bekapta. Olyan vadul szopta, miközben rám-rám pillantott, hogy a srác szinte levegőért kapkodott. Bekapta a golyóit, szopogatta őket, és közben verte neki a farkát, ahogy bírta.
Majd abbahagyta, felállt hozzá, és berántotta a srác fejét a csöcsei közé. Közben engem nézett, és látta, hogy áll a farkam rendesen, egy nagy csókot küldött. A srác nyalta, markolászta feleségem hatalmas melleit. Ő pedig csak nyögött és sóhajtozott.


 


Egyszer csak picit ellökte magától, és azt kérdezte a fiútól:
- Hány éves vagy!?
- 17 – válaszolta.
- Voltál már nővel?
- Még soha.
- Gyere velem, itt megláthatnak könnyen - majd a farkánál fogva a kocsi hátuljához vezette a fiút. Lenyitotta a plató ajtót, felugrott rá, lement négykézláb, bepucsított a srácnak, és közölte vele, hogy nyalja, ahol akarja. A fiú a földön állt, és így pont szemmagasságban volt azzal az isteni seggel. Félrehúzta a bugyiját, és nyalta, falta, kezével dörzsölte, csapkodta. Jól is jöhetett neki ez a kis pihi, hiszen még nem ment el, és úgy gondolhatta, hogy így majd tovább bírja.
Feleségem élvezte nagyon, persze rásegített, kézzel dörzsölte a punciját. Mikor már megelégelte, szólt neki, hogy jöjjön fel, és feküdjön hanyatt. Rögtön rávetette magát, mihelyt lehetett. Szopta, a melleivel izgatta a farkát, majd átdobta a lábait a srácon, és már csúsztatta is magába. A srácon egy jóleső sóhajtás futott végig, majd utána, mikor Réka őrületes vágtába kezdett, csak ordított. Réka ekkor befogta a srác száját, és úgy lovagolta tovább. A fiú egyszercsak felült, átkarolta erősen Réka derekát, hogy az mozdulni sem tudott, és beleélvezett. Meg sem mozdultak egy ideig, majd a fiú felkelni készült, de az asszony nem engedte.
- Még nem végeztünk öcsi! - Szájába tolta melleit, és szép lassan mozgatta a csípőjét, előre-hátra. – Tudod, egy olyan kis ribancnak, mint én, ez még nem elég – mondta, és közben rám nézett.


 


Egyre fokozódott az iram. A kocsi nyikorgása és a nyögések sűrűsége egyre nőtt. Az asszony dugta a srácot, amikor hirtelen csengetés és liftnyikorgás hallatszott. Annyi idejük volt, hogy Réka ráborult a fiúra és befogta a száját. A lifttel egy idős házaspár érkezett, akiknek az autójuk épp az enyém mellett volt. A nő szállt a kormányhoz, a férfi pedig cigire akart még gyújtani az anyósülés mellett állva. A rágyújtás közben hirtelen megpillantotta a nejemet és alatta a fiút. Majd kiesett a cigi a szájából. Réka látta ezt, és rá is tett az öregnek, hagy örüljön. Mozgatta a csípőjét, persze szép óvatosan, nyalta a száját, és az öregről le sem vette a szemét. Az öreglány ezt nem láthatta, majd kiszólt a férjének, hogy most már jöjjön, hiszen elszívta a cigit. Beszállt elindult a motor, és a lámpák fényénél még utoljára feltekintett a platómra, ahol a nejem már felülve, haját a tarkójánál két kézzel összefogva újra őrületes iramban keféli a pincért. Keféli és keféli. A srác ordít, hogy mindjárt elélvez. Réka leugrik róla, felrántja a srácot, és letérdel elé. Szopja, bár nem kell sokáig, hiszen a srác ordítva elélvez. Sűrű és sok spermája jut feleségem szájába, hajára, melleire, ruhájára, amit ő egyszerűen csak szétken a testén.
Intettem neki, hogy jövök érte, megértette, ezért még mindig álló fasszal felszaladtam a lifthez, hogy hallják, mikor érkezem.


 


Mikor leértem, feleségem jött velem szemben elég ziláltan.
- Nem találtad a kulcsot?
- Csak nehezen, de már megvan.
- És a pincér?
- Felhívták dolgozni (közben még ott hasalt a platón).
A lépcsőn indultunk fel, és ahogy haladtunk, láttuk az ajtó kis ablakán, hogy még nagyon ropják. Marika néni is ott ült a fia mellett, és evett valamit. Ránéztem Rékára, és olyan volt, mint egy rossz kurva, de kívántam őrületesen. Felhúztam a szoknyáját, levettem a bugyiját, a csatot kikapcsoltam a mellénél, elővettem a farkam, és a kis üveges ajtónak nekinyomva dugtam, ahogy bírtam. Ha valaki odanézett, még lehet, hogy látta is, de engem akkor ez nem érdekelt.


 


Kicsit később abbahagytam, és a hajánál fogva vezettem magam után. Nagyon élvezte, imádja a szerepjátékot. Még a folyosónkra érve sem találkoztunk senkivel, pedig jól járt volna, hiszen nejem testét alig takarta valami. Beletúrtam a zsebembe, és az öreg kulcsa még mindig nálam volt. Bedugtam a zárba, és kinyitottam az ajtót. Hangos horkolás fogadott.
- Gyere! - mondtam.
- Mit csinálsz? – kérdezte.
- Most leszophatsz, úgy is itt akartad - És már vittem is az öreg ágya mellé a földre.
Szopattam, ahogy bírtam, folyt a nyála a szája szélén patakokban.
- Állj fel, négykézláb az öreg fölé! – mondtam. Az öreg hanyatt feküdt az ágy közepén, és akár ágyú is szólhatott volna mellette. Nejem elhelyezkedett úgy, hogy a csöcsei az öreg szájától kb. 10-centire lehetett. Mögé térdeltem, és dugtam. Csak úgy csattogott a segge és a zacskóm.
- Ha kiabálsz, rögtön abbahagyom – mondtam, és elkezdtem izgatni a kezemmel a seggét.
- Oké - nyögte, de már láttam rajta, hogy mindjárt elélvez.
- Mire gondolsz?
- Arra, hogy szeretlek – nyöszörgi. Erre nagyobb tempóra kapcsoltam, és így mondtam neki:
- Egy ilyen ribanc, mint te, mocskosabb dolgokra gondol! Tehát (de már szinte izzott a farkam, olyan gyorsan dugtam), arra (szinte vonyítva), hogy mekkora farka lehet az öregnek.
Erre aztán mindketten elélveztünk, az öreg még akkor is csak aludt. Kicsit összeszedtük magunkat, Rékát átküldtem a három ajtóval odébb lévő szobánkba. Én pedig a bugyiját egy kis cetlivel, amin az állt: "Szeretettel R" belegyűrtem a cipőjébe. Levittem a kulcsot Marika néninek, aki megköszönte, és azt kérdezte:
- Jól érzitek magatokat?
- A lehető legjobban – mondtam, és elindultam a szobánkba. A pincér gyereket sem láttam, pedig elmentem az asztalunkhoz is a zakómért. Mire felérten Réka már aludt az ágyban, lezuhanyozva és meztelen. Letusoltam, majd adtam neki egy puszit, amire felébredt odabújt hozzám, és csak annyit suttogott:
- Szeretlek.
- Tudom – válaszoltam, és már aludtunk is.


 


Kérem, értékelje az olvasott művet 1-től 5-ig!
Értékelő: értékelés:
Ha az olvasottak olyannyira elnyerték tetszését, hogy erotikus vágyai kielégülést nyertek, kérem jelezze az alábbi két mezőt kitöltve!
Értékelő: elért orgazmusa


 

Hozzászólások
További hozzászólások »
A PEREDESZTA ·
:disappointed_relieved: :disappointed_relieved:

aranyszamár ·
:smirk:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: