Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Feleségem - 1.

Egyszer, jó pár évvel ezelőtt történt az eset, amit most megosztok veletek.
Egy kis faluban költöztünk a közeli városka mellé. Szép környék, jó levegő, gyümölcsfákkal, sövénnyel övezett, gondozott telkek. A szomszédasszony, Gabi, akinek mellesleg gyönyörű teste volt, sokszor napozott a gyümölcsösben meztelenül, gondolván úgysem látja senki, hiszen elég magasak a fák, és a környékben senkinek sincsenek magasban ablakai. Hát ezt rosszul gondolta, mert én, mint afféle amatőr csillagász a tetőtérben alakítottam ki a megfigyelő helyemet, minden kényelemmel felszerelve. Jó néhányszor láttam gyönyörű testét a napon sütkérezni, gondoltam is, milyen jó lenne vele egyszer összegyűrni a lepedőt. Ha rá gondoltam, mindig felállt a farkam, aminek csak maszturbálással lehetett véget vetni. A haja hosszú, természetes mahagóni vörös volt, aminél csak a szépen borotvált szeméremszőrzete volt csodálatosabb, ahogy megcsillant rajta a napfény.

Történt egyszer, hogy színházlátogatást szerveztek a helyi művelődési ház dolgozói. Mivel szerettünk színházba járni és egy új, izgalmas darabot játszottak a feleségem Márta, rábeszélt, hogy menjünk el mi is. Ezen az estén ismerkedtünk meg a szomszédunkkal, a már említett Gabival és férjével, Csabával. A színház után, mivel késő éjszaka ért véget az előadás, felajánlottuk, hogy hazavisszük őket. Köszönet képen meghívtak egy italra bennünket Mártával. Gabi észbontóan csinos volt aznap este, testhez simuló, csillogó fekete egyrészes, ugyanakkor áttetsző ruhában volt, ami alól kisejlettek idomai, és látható volt gyönyörű melle, valamint a csipkés tanga, amihez a harisnyatartója, és a formás lábára simuló harisnya tett harmonikussá. Csaba kisportolt, izmos férfi volt, láttam az én kedvesemnek megakadt rajta a szeme. Ami kölcsönös volt, hiszen Csaba is Mártát mustrálta egész este, majdhogynem, levetkőztette a szemével.

Mártának szép vállközépig érő barna haja volt. A mellei csodálatosak, kemények és nagyobbak voltak, mint Gabi mellei. Én is szerettem, hiszen nem csak simogatni, markolni, csókolni lehetett, hanem a farkamat közé dugva, szerettem jól megkefélni kedvesem melleit, sőt néha ráélveztem. Márta azt is szerette, hogy melleit összeszorítva, köztük a merev dákóm végét a szájába véve, addig kínozta azt, amíg a szájába nem lövellt a forró gecim. Egyébként Márta ezen az estén sem viselt más fehérneműt, mint egy harisnyatartót és a ruhájához is illő pezsgőszínű harisnyát. Egyszerűen észbontó volt, ahogy a csillogó ruhája kiadta idomait. Az áttetsző fényben látni lehetett, hogy szeméremszőrzete borotvált, azaz a punci teljesen kopasz. Én nem voltam olyan izom fiú, mint Csaba, de azért én sem néztem ki rosszul, köszönhetően a sokévi sportolásnak. Az estét egy pohár itallal zártuk és megbeszéltük, hogy folytatjuk a beszélgetést és ismerkedést, de már mindenki fáradt volt, így hajnalban hazamentünk…

Elérkezett a hétvége. Csaba nem volt otthon, mivel vidékre kellett utaznia, így elhalasztottuk a közös találkozót. Márta viszont pitét sütött és gondolta meglepi vele Gabit is. Szólt nekem, hogy átugrik hozzá és lehet, hogy tovább marad, ha beszélgetésbe elegyednének. Mondtam neki semmi probléma, hiszen úgyis leköt a munkám. Átnéztem a kuckómból, hogy éppen mit csinál a szép szomszédasszonyom. Gabi a kertben feküdt és félmeztelenül napozott, amikor Márta csöngetésére felkapott egy topot, majd kiszalad kaput nyitni. Elindultak hátra a kertbe. Gondoltam az én Mártám estig már nem kerül haza, hiszen letelepedtek a fák alá, és valljuk be őszintén, pletykálni is szeret. Eltelt már vagy másfél óra, gondoltam rájuk nézek mi van velük. Hát meglepődtem, hiszen az én Mártám és Gabi ott hevertek a fák alatt meztelenül napoztak és beszélgettek. Jókat kacagtak közben, mintha évek óta jó barátnők lennének.

Gabi felállt és bement a házba. Visszafelé hozott magával innivalót és egy nagy tálban jégkockákat. Jó volt nézni ezt a két nőt és arra gondoltam, milyen jó lenne velük hármasban. Gabi a jégkockával elkezdte hűsíteni testét, először a nyakát, a hasát, lábát, majd melleit simogatta az apró hideg kockákkal. Márta hasonlóan kezdte hűteni magát. Csodálatos volt, ahogy a mellbimbóik a magasba emelkednek és törnek az ég felé. Láttam, amint megborzong, és libabőrössé válik az egész testük. Gabi megremegett, valószínűleg orgazmusa volt. Ekkor vettem észre, hogy kezével simogatja a csiklóját. Az én kicsi feleségem pedig csókot nyom a hasára, majd pedig nyelvével Gabi puncijába mélyed, és érzékien simogatja a kisajkait. Gabi nem tiltakozott, teste egyre inkább kívánta a gyönyört. Márta közben óvatosan elkezdte simogatni Gabi formás, gömbölyű fenekét. Közben egyre szenvedélyesebben csókolta új barátnője pináját, nem törődve a külvilággal.

Már teljesen merev volt a farkam, amikor meglepetésemre a ház mögötti bokrok közül Csaba érkezett meg, aki kereste már Gabit, mint később kiderült hamarabb végzett, mint tervezte így korábban hazaért. Csaba látta, hogy mi történik az ő felesége és szomszédasszonya között, nem háborodott fel, hanem ledobta ruháit, és óvatosan megközelítette a magába feledkező párocskát…

Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szivacs ·
Amatőr csillagász? Az hát! A távcső lefelé a tetőtérből, fasz az égnek, a csillagok meg segítenek mutatni az utat világos nappal is :))

Hi-hi :))

MaTa ·
Hát elég bevállalós csajok lehetnek, ha egyszál átlátszó lipityömben, fehérnemű nélkül mennek színházba...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: