Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Félelem

Éreztem, ahogy a szél megfújja arcomat és hűvössége felébresztett álmomból. Láttam, ahogy a szürke égtengeren a felhők járják furcsa táncukat sebesen kergetve egymást, mintha egy festmény lett volna előttem, amely miattam élt csak most igazán. Élt, úgy ahogy én is élni akartam. De a sötétség épp leszállni készült, és a Nap, mint egy háborúban megsebzett és megszégyenült katona lecsúszott a horizonton és a sár elnyelte lábnyomait.
Egy árnyék nőtt a távolban…..kúszott felém egyre gyorsabban és gyorsabban, ahogy közelebb ért az ereimben elkezdett táncolni a vér. Lámpák zizegő hangjai törték meg a fegyvertelen csendet. Térdelt a Csend, most sikítani és elfutni szeretett volna. De csendnek nincsenek lábai, pont úgy, mint az én világomban a Holdnak nincs fénye és amikor esik az eső, akkor a Hold nem tud visszamosolyogni az esőcseppekben megbújó tükörképére.
S ekkor a Csend erőt gyűjtött és megfojtotta a Szelet, és a Szél egyre halkabb lett, és lassan megsemmisült. Testemre ekkor a zsibbadtság, mint egy mázsás szikla, úgy nehezedett és nekifeszített a hideg aszfaltnak. Éberségem egyre élénkült, ahogy az aszfalt hidege lándzsáival szurkálta hátamat és mászott lejjebb és lejjebb. Oldalra néztem és láttam, ahogy egy autó négy kereke az égnek szegeződik. Lassan fájdalomtól felnyögve felültem, majd mászni kezdtem az autó irányába. Tenyeremben egy hasító érzés gondolataimat megbilincselték, ránéztem és láttam, ahogy egy nagyobb üvegszilánk belefúródva utat keresett magának bőrömön és csontomon keresztül. Kezem remegett és egyre melegebb lett, ahogy próbáltam kiszedni a testidegen tárgyat. Pulzáló vérpatak tenyerem ráncaiba menekült és csöpögött le egyre felgyorsulva. Meggyengült karjaim megadták magukat, és hasra zuhantam, de másztam, ahogy csak tudtam, mert látni akartam, hogy ki van a járműben.
Ott volt valaki, a biztonsági öv tartotta meggyötört testét. Sötét haja eltakarta elszürkült arcát, karjai pedig lógtak a levegőbe mint ha csak egy rongybaba karjai lettek volna. Ruhája szakadt volt és rászáradt vérfoltok színezték. Kíváncsiságom tolta előre karjaimat, de félúton a félelmem felül kerekedett és testem köré fonódott ringatva és oltalmazva önmagamat. Sírtam könnyek nélkül és nyögtem hangok nélkül. A színek a sötétben meghaltak, a piros épp oly fekete volt, mint a kék vagy a zöld. Színtelen, véráztatta és csendtől magányos est visszanyomta megfáradt testemet az aszfaltra, szemeim elnehezültek és izmaim elernyedtek. Testem hőmérséklete egyre csökkent. Görcsök rázták kezeimet és lábaimat egyre ritmustalanabbul. Szívem küzdött, de én már nem. Vettem egy mély lélegzetet és nyugalmat erőltetve elmémre lassan kifújtam, abban a lomha ütemben, ahogy még éppen vert a szívem. Majd minden elsötétült. A csend is meghalt, az idő megállt, a kép kimerevedett és a felhők nem táncoltak többé az égen.
Hasonló történetek
10178
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
4659
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
További hozzászólások »
stevler ·
A leírás érzékletes és a stílus is ígéretes, de ez számomra kevés ahhoz, hogy érdekessé váljon a novella.
A történet középpontjába egy balesetet állítottál, de semmit nem árulsz el nekünk a körülményekről. Először azt hittem, hogy a halál-motívumra hegyezed ki az egész elbeszélést, de ezt a lehetőséget is kihagytad.
Néhány ügyes mondat kevés, ha nincs mögötte tartalom, és azt most itt nem találtam.
Most nem szavaztam, de bíztatnálak, hogy írj még.

artemyss ·
Nem volt rossz, jó a stílusod, jól bánsz a szavakkal. Vártam még valamit a végén. Maradtak kérdések.. folytatod?...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: