Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Feldíszíteni egy fát

A Westminster Árvaház nagy és rosszhírű. Ha eltűnik valaki, a hírekbe nem kerül bele és az államot sem érdekli igazán. Az emberek csecsemőket akarnak örökbe fogadni, nem hozzánk hasonlókat.
 
Mi túl idősek vagyunk és előéletünk, viselkedésünk nem sok jóval kecsegteti az esetleges nevelőszülőket. Amikor más árvaházak már lemondanak valakiről, akkor a Westminster-be kerül. Olyan messze vagyunk mindentől, hogy nem okozhatunk bajt és senki nem jön ellenőrizni minket. Szóval a zaklatások és halálok jelentés nélkül elfelejtődnek.
 
A Rosszlányok klubjának története majdnem egy évtizeddel korábbra nyúlik vissza. A legendák szerint egy Ruth nevű lány indította. Elege lett abból, hogy a személyzet férfi tagjai rendszeresen megerőszakolják és úgy döntött hogy végez magával. Fel akarta magát akasztani az alagsorban, de az egyetlen alkalmasnak tűnő kötél amit talált régi és kopott volt. Fellógatta magát és elájult, de mielőtt meghalhatott volna, elszakadt a kötél. A kőpadlón tért magához összeroskadva és kéjnedvektől benedvesedett combokkal. Visszament a hálóba és elmesélte hogy mit élt át.
 
-Az akasztás durva volt. Fájt és pánikolni kezdtem. De alig telt el egy perc és a pánik helyét álomszerű kéj vette át. Erősebb volt mint bármelyik korábbi orgazmusom. Elélveztem. Sokáig tartott a gyönyör, mielőtt minden elfeketedett volna előttem. -mondta a többi lánynak.
 
Néhányan nem hittek neki. De aznap este egy jobb kötéllel és egy tucat lány kíséretében visszament az alagsorba. Reggel mindegyikük meg tudta erősíteni hogy Ruth valóban elélvezett miközben lógott. Az ágyéka előre-hátra mozgott és puncija láthatóan benedvesedett. A kötél ezúttal kitartott és Ruth meghalt.
 
A hír terjedni kezdett. Lányok kötöttek öngyilkos egyezséget és párban akasztották fel magukat az alagsorban vagy az erdőben. Új kifejezés született. Ha valaki az erdőben akasztotta fel magát, akkor “feldíszített egy fát”. Még a személyzet is átvette. Ha valaki panaszkodott nekik valami miatt, akkor azt mondták: “Miért nem díszítesz fel egy fát? Egy csomó gondtól megszabadítanál minket.”
 
Lassan a fiúk is kezdtek benne részt venni. Volt aki segítette a lányokat és volt aki csatlakozott hozzájuk. Kipróbáltam az önakasztást, de nem léptem át a határt. Minden igaz. Nem hagyományos orgazmus alakul ki közben, hanem egy folyamatos élvezés ami annyira magával ragad, hogy megfeledkezel arról hogy haldokolsz. Még arról is megfeledkezel hogy ki vagy és mi történik veled - csak az orgazmusnak élsz. Úgy döntöttem, hogy holnap reggel én is feldíszítek egy fát és csak élvezek és élvezek…
 
***
 
Jenny hörgő hangokat hallat miközben arca rózsaszínről egyre mélyebb vörösre változik és nyelve kicsúszik szétnyílt ajkai közt. A kötél szorosan fogja a nyakát, amit a súlya nyújt. A hasában mozognak az izmok miközben Jeremy ujjazza. Kim és én halljuk a cuppanó hangokat ahogy a fiú mélyre nyomja az ujjait. Jenny lábai vonaglani kezdenek. Szétnyílnak és összezáródnak. Azt hiszem éppen elélvez, mert visszahúzta a nyelvét, összeszorította a fogait és állát felszegte amennyire csak tudta. Jeremy nem hagyja abba az ujjazását. Az egész teste remegni kezd.
 
Kim-re nézeek és látom ahogy a combjai közét simogatja. Éppen úgy felizgult mint én. Érzem a puncim lüktetését...nem kell sok ahhoz hogy elélvezzek. Jenny éppen élvez és haldoklik előttünk. A látványa pedig felizgat minket.
 
Visszanézek Jenny-re. A teste kezd megnyugodni. Néhány kisebb remegés még átfut rajta, azután lassan leengedi az állát. A szája újra kinyílik és nyelve kicsúszik. Jeremy kihúzza az ujját és hátralép. Jenny pisilni kezd. Az arca lila, az álla még mozog egy kicsit. Szellentés hangja hallatszik és én elfordulok. Nem akarom látni ami történik. Jeremy szerint mindenkivel ez történik, aki megfullad. Azt mondja hogy a börtönökben kivégzés előtt beöntést adnak a nőknek, hogy az életük utolsó pillanatában ne mocskolják magukat össze a kötél végén lógva. Mi természetesen nem kaptunk beöntést mielőtt ma reggel kiosontunk volna.
 
Jeremy a második hurok alá húzza a létrát. Én jövök. Kim szeretett volna utolsó lenni és Jeremy készséggel teljesítette az óhaját, mert Kim leszopta amikor csak kérte. A ribanc.
Remegő lábakkal mászok fel a létrára. Jeremy egyik kezével a létrát támasztja, a másikkal engem. A létra nem túl stabil alattam és ügyelnem kell hogy ne essek le. Az utolsó előtti fokon állva előrehajolva megtámaszkodok a létra tetején. Tudom hogy Kim és Jeremy látja a hátsómat és talán a puncimat is. Megpróbálok felegyenesedni, de elvesztem egyensúlyomat és majdnem leesek. Kim megragad és érzem ujjain a nedvességet. A támogatásásval felegyenesedek és lassan feléjük fordulok. A hurok pont az arcom előtt lóg.
 
A kötél olyan vastag mint a hüvelykujjam, de puha. Jeremy azt mondta hogy szeretné ha kellemes érzés lenne a nyakunkon. Remegő kézzel próbálom áthúzni a fejemen. Kétszer is elejtem, mielőtt sikerül a nyakamra tennem és a csomót hátra igazítanom.
Jeremy ujjai rátalálnak a puncimra és játszadozni kezdenek a combjaim között. A saját nedvességemet felhasználva síkosítja meg a csiklómat az ujja hegyével. Csak ekkor tudatosul bennem hogy mennyire fel vagyok izgulva. Aprókat lihegek. Be vagyok indulva és egyben félek is.
-Lépj le! Hagyd hogy lassan szoruljon meg! -mondja Jeremy pont úgy, ahogy Jenny-nek mondta.
Az egyik lábamat a második lépcsőfokon tartva lelépek a másikkal. A kötél gyorsan szorul meg, mert előrehajolok a lépés közben. A csomó erősen nyomódik a nyakamnak.
 
-Glrrkkk…
 
Fuldokló hangot hallatok amikor kiáltani próbálok és elönt a jeges rémület amikor nem sikerül. Jeremy két ujját gyorsan a hüvelyembe csúsztatja és mélyen benyomva megtalálja az édes pontot. Nagyon jól esik - már nem félek annyira. Eszembe jut hogy még sohasem dugtak meg. Ujjazni is csak egyszer ujjaztak. Egy fiú egyszer kinyalt - de már sohasem fogom megtudni hogy milyen amikor egy pénisz belém hatol. De nem baj.Jeremy ügyesen mozgatja az ujjait. Továbbra is félek és tudom hogy nem kell meghalnom ha nem akarok, de érzem az őrült hajtóerőt...és ez a nap az őrületé. Lelépek a létráról a másik lábammal is.
 
A kötél még szorosabbá válik a torkomon és az arcomban nyomást érzek. Kinyitom a számat és állkapcsomat mozgatva levegőhöz próbálok jutni hogy kimondhassam hogy levegőt akarok venni. Jeremy szabad kezével átkarol és a jobb mellbimbómat kezdi simogatni, miközben továbbra is ujjaz. Az egyik kezemet a nyakára teszem, a másikkal Kim felé nyúlok, de ő túl messze van. Megpróbálok visszalépni a létrára, de a lábam lecsúszik. Szabadon lógok a nyakamnál fogva. Nagyon fáj, de Jeremy édes ujjai enyhítik a kínt. A hasambam olyan érzés kezd jelentkezni amit vad maszturbálások során szoktam érezni. A puncim ellazul. Egy másodperce Jeremy két ujja még feszített, de most már könnyedén mozognak ki-be. Jeremy egy harmadik ujját is benyomja én pedig vállát megsimogatva tudatom hogy jól esik amit csinál.
 
Többet akarok. Sokkal-sokkal többet.
Örülök hogy gyorsan közeledik az orgazmusom. Lenézek és látom hogy Kim magát ujjazza miközben engem figyel. Olyan gyorsan mozog a keze hogy csak egy elmosódott foltnak látszik. Felizgult a látványomtól - én pedig az övétől. Az arca eltorzul és elélvez. A látványa mellett egy gondolat jut eszembe, ami csak még jobban felizgat. Ő jön. Most éppen elélvez, de a következőkben haldokolni fog. Jeremy arrébb fogja vinni a létrát, Kim felmászik és lelép...pont úgy, ahogy én.
A testem furcsa dolgokat művel ahogy közeledik az orgazmusom. Érzem mozogni a beleimet. A szívem zakatol a lábaim pedig ólomsúlyúnak tűnnek.
 
Érzem hogy Jeremy erősebben karol át és a negyedik ujját is belém nyomja. Teljesen kitöltöttnek érzem magam lent és az élmény csodálatos. Egy kicsit fáj ahogy a keze szétfeszít, de még a fájdalom is jól esik. Az ujjai síkosak...őrülten nedvesedhetek. A hüvelykujja lüktető csiklómat simogatja. Azután megtörténik…. elélvezek...vadul elélvezek. Az orgazmus egy nedves, forró robbanás az ágyékomban, miközben Jeremy keze tovább jár bennem. Életemben először érzem megvonaglani a méhemet. A combjaim széttárulnak majd összezáródnak. A combjaim belső fele nedves és síkos, de egy ribanc vagyok és nem érdekel. Ribancnak kell lennem hogy meg akarjak halni azért, hogy életem legnagyobb orgazmusát átélhessem. Percekkel ezelőtt Jenny is ezt érezhette.
 
Elengedem Jeremy nyakát és mindkét kezemmel felnyúlva erősen megszorítom a mellbimbóimat. Felemelt fejjel és összeszorított fogakkal eksztázisban vonaglok és tekergek a kötél végén. Csak élvezek és élvezek. A csúcson olyan erővel rázkódik meg a testem, hogy felnyögök és az elszorított torkomból is kitör a hang. A lábam vadul rugdos - táncolok, ahogy Jeremy mondaná. Eddig azt hittem hogy az emberek ezt azért csinálják, mert nem akarnak meghalni, de most már tudom hogy milyen érzések veszik át rajtuk az uralmat.
 
A testem lassulni kezd...a végtagjaim elnehezülnek és fáradnak. A hasam ellazul. Hagyom hogy a fejem előrehajoljon és a duzzadt nyelvem magától kicsússzon a számból. Már csak a beleim mozognak. Eszembe jutott amit Jeremy mesélt. Akkor úgy gondoltam hogy szégyellni fogom magam, de most nem érdekel. Jeremy cuppanó hang kíséretében kihúzza belőlem ujjait. A pisim forrón fröccsen a fűre Kim lábához. Látom a gőzét a kora reggeli levegőben.
 
Azután Jeremy segít Kim-nek felmászni. Ő is úgy fél és remeg mint Jenny és én tettük. Jól érzem magam. Megérzem az izomrángásokat. Kisebb vonaglások futnak végig a testemen. A szemem sarkából mozgást látok. Kim csupasz talpa a talaj felett - és már vadul kapálózik is. Küzd ellene és őt látva örülök, hogy én nem tettem. Jeremy hátrébb lép tőle és kőkemény hímtagját megmarkolva maszturbálni kezd. Az arca elvörösödik és tekintetében tiszta kéj jelenik meg. A hasamban morgás tereli el a figyelmemet. Hátul tágra nyílok és a beleim egyetlen, hosszú rándulással kiürülnek. Még ez az ürességérzet is jól esik. Jeremy észre sem vette mi történt. A tekintete Kim vonagló testére tapad és egyre közelebb kerül az orgazmusához. Kim lábai még vadabbul kezdenek rugdalni. Jeremy arca eltorzul és lüktetve tör elő a sperma a péniszéből. Folyékony gyöngyként csillog nedve Kim kapálózó lábán és a lány alatt a füvön. A kellemes semmiben lebegek...sohasem éreztem magam ilyen jól. Ugyan kinek kell levegő? Nekem biztosan nem...
Hasonló történetek
6420
Fejük egyre közelebb került egymáshoz. Az angyal név szerint Cerbeusz kezét Zita arcára tette és megcsókolta a lányt. Csókjuk tiszta volt, fölemelő és szenvedélyes. Érezni lehetett benne a szerelmet. Gyengéden csókolták egymást...
7225
Egy decemberi éjszakán becsípve kullogtam haza, olyan éjfél körül... a barátnőm Emese volt aki hazavitt, nem hagyta hogy többet igyak. Ezt csak elmesélésből tudom, mert nem voltam magamnál teljesen...
Hozzászólások
További hozzászólások »
triklovic ·
Egész jó volt.

sonny grosso ·
Nem rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: