Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fekete gyöngy

Kopogtatnak az ajtón,kiszaladok,; ó,igen, a gyámhivataltol.-Jó napot!
-Jó napot maga Isabelle Blackpearl?
-Igen..(hirtelen megszeppentem,könnyeim majdnem kiapadtak,vettem egy nagy sóhajt).Igen én vagyok!.Feleltem.
-Részvétem édesanyja elvesztése miatt,maga érdekében és édesanyja kérésének ügyében ,nővére Abigél Bleckpearl gyámja alá helyezzük.
Na ne,Abigél?!Most komolyan,mikor nagyon kicsi voltam akkor ment el,talán 8éves lehettem,anyu sosem bocsájtotta meg neki hogy elment,nem is értem miért kérte hogy ő legyen az úgymond „nevelőm”..Futott végig az agyamon e néhány gondolat. Jól van, erősnek kell lennem,tudtam hogy mi következik,Abigél ideköltözik.
Nemsokkal miután elmentek a gyámhivatalos fickók, betoppan a kb. 9 éve nem látott nővérem. Kicsit meglepett voltam,olyan jó érzés volt,és egyben gyötrelmes,hideg és meleg,édes és keserű. Rápillantottam,hosszú szőke haja derekáig ért, ajkán vörös rúzs tündökölt,egy csipkés platform peep-toe volt rajta, gucci ruhában jelent meg, ízlése kifinomult. Bőre ápolt volt,illata mint egy jázminé .Nem köszönt csak annyit mondott:
- A cuccaimat felviszem a szobámba.
Szobába,milyen szobába,mikor anyám azt rég átalakította festőszobává, tudniillik anyám szeretett pacsmagolni a festékkel. Fél órába sem telt Abigél már berendezkedett,annyira idegesítő volt. Annyira szerettem volna vele beszélni, hogy vagy? hol voltál eddig? mit csináltál? De valahogy a haragom és a büszkeségem meggátoltak ebben.
-Mit eszünk? szólalt meg fennhangon Abigél.
-Maradt még egy kis leves a hűtőben,aztán van még gyümölcs ha szeretnél.
-Rendeljünk pizzát. Erőszakos hangon kiáltotta Abigél.
Bólintottam egyet, elvégre, a leves már  egy hete a hűtőben áll,ki akar olyan levest enni. Tereltem a levesre Abigél hangnemérő való gondolataim. Közben látom,hogy tárcsázza a pizzafutár számát,nemsokára megérkezik a kaja. Leültem a kanapára, bekapcsoltam a tv-t mintha minden a legnagyobb rendben lenne ,és mintha olyan természetes lenne hogy a 9éve nem látott nővérem szó nélkül flangál a házban. Alig húsz perc múlva megérkezett a várva várt pizza. Megettük, már régen nem ettem ilyen jó kaját. Akkor laktam jól általában, ha nagymama készített ételt,de sajnos anya halála után elhidegültünk egymástól,már nem készít finom ételeket.-Ideje lefeküdni hugicaaa. Pattant fel a kanapéról Abigél. Nem szóltam semmit,nem akartam estére feszültséget,így hát szépen nyugovóra tértem. Nem szerettem az estét, mert olyankor egyedül vagyok, a gondolataimmal…

Reggel van,talán hat fél hét. Ideje felkelni,vár az iskola. Éppen szaladok lefele a lépcsőn,mikor bepillantok nővérem szobájába,közel van a lépcsősorhoz, tehát akaratlanul is bepillantottam. Éppen öltözött. Hosszú szőke haja dereka köré fonódott,bőre bársonyos volt,egy kis piros tanga volt rajta,alig fedte feszes fenekét. Abigél észrevette hogy hosszasan bámulom. Hátraléptem egyet. Reméltem, hogy megharagszik és elzavar,de nem így történt. A szobájába hívott. Meglepetés szerűen ért a dolog. Félve, de bementem a szobába,amely igazán otthonosan volt átalakítva,a szobában jázmin illat keringett. Abigél megfogta a kezem, hevesen az ágy felé vezetett, ledobott az ágyra. Hihetetlen, nem vártam volna,pont tőle. Nem szólt semmit,ami bevallom igen félelmetes volt. Ajkaim lágyan csókolgatta,puha selymes keze arcomon terült el. Felállt, levette magáról pici kis tangáját. Az a popsi….Vadul leöltöztetett. Készen álltam,élveztem minden percét,amit ő is észrevett.
-Mi van hugicaa, élvezed?! Kuncogva hangzott el e huncut mondat nővérem szájából.
Nem szóltam semmit, a pillanatnak éltem. Miután levetkőztetett,ledobott az ágyra. Melleim csókolgatta lassan, lassan, majd lejjebb borotválatlan puncim kezdte harapdálni. Ujjait lassan, mélyen belém helyezte. Felnyögtem, hihetetlen érzés volt, megborzongtam. Egyre mélyebben jártak bennem ujjai, közben csókolgatott. Már majdnem elélveztem,mikor csenget valaki. Megijedtem, vajon ki lehet az. Abigél hirtelen felkapott magára valamit,majd lassan kiment, kinyitotta az ajtót. Nem tudtam ki az, reméltem elmegy, de nem. Feljött a szobába, Abigél barátja volt az. Pontosabban csak szexpartnere. Kissé elszégyelltem magam, de Abi megnyugtatott, majd visszafeküdt hozzám az ágyba,i smét csókolgatott, közben láttam hogy Abi barátja, Mihail vetkőzik, kigyúrt kockás hasa élvezetbe hozott, és kíváncsivá tett.
Hozzászólások
Petur ·
Jó sok hibát sikerült összehozni ebben az írásban.
Csak párat említek meg:
Múlt és jelenidő keveredése a mesélés közben.
Rengeteg vesszőt elspóroltál, sokszor a mondatrészeket elválasztó kötőszavak előtt is.
"...vettem egy nagy sóhajt" Vagy sóhajtottál egy nagyot, vagy vettél egy mély lélegzetet.
"...nővére Abigél Blackpearl gyámja alá helyezzük." Gyámsága alá helyezzük! Tehát Abigél lesz Isabelle gyámja.
A számneveket írd ki betűvel! Valahogy így - "... talán nyolc éves lehettem,"
A Gucci, mivel márkanév, nagybetűs.
Még folytathatnám a hibák sorolását, de nem tudom, érdemes-e.
Viszont ezek ellenére mégis érdekesnek találtam a történetet. Sikerült valami egyedi hangulatot belevinned. A második felét azonban nagyon elkapkodtad, gondolom, vitt a lendület, az ihlet.
A javaslatom: írás után félretenni, egy hét múlva újra olvasni, aztán pár nap múlva megint javítani. Esetleg valakit megkérni a javításra. No meg sokat olvasni!
Szóval a fantáziád egészen jó, de az íráshoz még igen sokat kellene gyakorolnod.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: