Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fekete fanszőr

Tamara vagyok, 20 éves, nemrégen házasodtam össze a férjemmel, Tiborral. Kicsit aggódtam, hogy elhamarkodott lépés volt, mert előtte két héttel szakítottam a vőlegényemmel, Tomival. Nehéz kapcsolat volt. Nem volt hajlandó alamizsnát dobni egy koldusnak, pedig megtehette volna, hiszen milliárdos volt. Sorban álltak a keverődömperek az udvarán, nagyvállakozó volt. Szerettem őt, de mikor megláttam milyen gonosz volt, egyből megölt bennem minden érzést, ami bennem volt, elszállt a lámúr, és, minden, érzelem is vele röpült.
Tiborral régről ismertük egymást, egyszer mikor nem volt munkám egy melegbárban szerzett nekem állást pultoslányként. Nagyon dekoratív lány vagyok, hosszú fekete hajam van és nagy melleim, fekete a szemem is, a bőröm porcelán. De azt nem tudtam, hogy ez miként vihet sikerre engemet egy olyan fiú-fiú bárban. Később kiderült, hogy jól jártam, minden fiú kedves volt velem, ezek a meleg közösségek sokkal kedvesebbek, mint a heterok. Senki nem erőszakoskodott vagy mászott rám, nagy becsben tartottak. Tibor is sokszor járt le oda, ő biszex. Így elevenedett fel újra a kapcsolatunk, és miután szakítottam a vőlegényemmel ő egyből előállt a farbával és feleségül kért. Én igent mondtam neki, meg is ültük a nagy lakodalmat.
A sors iróniája, hogy az azóta eltelt egy év alatt Tibor is milliárdos lett, de a munkája elszólította tőlem, sokat volt távol, mert kamion sofőrként dolgozott a sztrádákon. Ilyenkor magányosan tengettem napjaimat és kielégítetlen voltam. Fantáziálgatni kezdtem, egy ilyen fantáziát írok le nektek most, remélem tetszeni fog.
Képzeletemben a régi, szexis vőlegényem Tomi, és a sofőr férjem Tibi szeretkezett egymással!!!
Mindketten magas, kisportolt vállú férfiak, fehér bőrrel, kék szemekkel és vadító, fekete hajjal. Tomi lágyan megcsókolta Tibit, nyelveik vad, perzselő táncot lejtettek. Egymás szemébe néztek és megbabonázták egymást, alig bírtak levegőt venni, szinte megbabonázták a másikat.
- A testedet. Akarom. Most  – mondta Tomi Tibinek.
Ekkor Tibi oldalra dőlt, el az ágyon, Tomi leszopta őt és halk, cuppogó hangokat adott. Imádott ilyen szép, közepes méretű péniszt szopni, világos bőr, körötte göndör, fekete fanszőr. Ez az!
Tibi sem volt rest, egyből rávetette magát a közepesnél valamivel nagyobb, sötétbarna péniszre. Lágy. Fekete. Göndör. Tusfürdő illatú. Puha fürtö. Még soha nem csinált ilyet előtte, de érezte, ez neki való, imádja szopni az alatta nyöszörgő fiút!
Egyikük sem élvezett el, pedig el tudott volna, de az igazi móka csak eztán jött! Tomi minden előkészítés nélkül Tibi kidugott farpofái közé hajolt, lágyan belenyalt rózsa illatú ánuszába, majd tövig megmerítette benne péniszét. Nagyon tetszett neki! Tibi először feljajdult a fájdalomtól, könnyekre fakadt, de idővel elkezdte élvezni a dolgokat, olyannyira, hogy egyszerre élveztek el!
Így fantáziálgattam, maszturbáltam is, mire hirtelen benyitott az ajtón az ex vőlegényem.

Folyt.köv.
2013
Hozzászólások
További hozzászólások »
cincókka ·
Én az egyszerű, közepes műveltségű népeknek írok.Ha nem tetszik, írj jobbat!

cincókka ·
Érzékeny lelkemnek tetszett!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: