Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fehér szoba

Csukott szemmel sötétség. Minden fekete. Nyugodság.

Ahogy kinyitom látószervem, egy kis fehér négyzet alakú helyiséget látok magam előtt. Négy fehér fal veszi körül zavarodott lelkemet. Lassan felülök az ágyon, amely megnyikordul soványságom ellenére is. Megpróbálok megszemlélni minden egyes négyzetcentimétert, de a vakító fehérség még bántja a szemem. Fehér takaró, fehér párna, és még az alvóhely vasszerkezete is fehérre van színezve. Oldalra fordulok, ahol egy fehér asztal kerül a látókörömbe, hozzátársul egy székecske is. Az asztalon viszont ott pihen egy okmány.

A fehér márványpadlóra rakva lábam, kemény hideg fut végig egész testemen. Remegő kézzel nyúlok az irat felé, és elkezdem tanulmányozni azt.

A dokumentum belsejében lévő papírokon sok minden szerepel: vizsgálati eredmények, gyógyszer szabályozások, orvosom feljegyzései, s legvégül a személyes adataim. Lara vagyok, Lara Palmer, vagyis a kórlap szerint ez a nevem, de ez is csak egy hazugság az összes többi mellett. Az aktám első oldalán nagy piros betűkkel a következő áll: elmezavarral küszködő személy. Alatta, zárójelben: mostanában erős skizofréniai zavarodás jelentkezett.

Tévedés, nem vagyok beteg.

A nevem Tina, Tina Brown. Ügyvédnő vagyok, Los Angeles egyik északnyugati kisvárosában. Fogalmam sincs miért és hogyan kerültem ide, de ki kell jutnom innen minél előbb. Sietnem kell.

Papírjaimat a mancsomban tartva rámeredtem a velem szemközti falra. Egy ajtó. Fehér, mégis jól kivehető. Talán, ha kisétálnék...

-Talán... Sétáljunk.

Ámbár a bejárathoz közelebb érve elkapott a félelem. Mi van, ha az ami kint vár rám, szörnyű és tébolyító? Itt azonban minden csupa fehér. Világosság. Nyugtalanság.

- Félek, és te is félsz.



Jobb tenyeremmel megragadom az ajtókilincset. Nem merem, nem merem megnyitni. Itt benn biztonságosabb, habár ijesztőbb. Fehér minden.

Kinyissam?!

- Ne nyisd ki!

Taszítsak egyet az ajtón?

-Ne!

Mély levegőt veszek, s egy nagyot sóhajtok. Itt az idő, kész vagyok szembe nézni azzal, ami kinn van.

Lenyomom a kilincset, meglököm bal térdemmel az ajtót.

A bejáró nem nyillik, zárva van...

Lehunyom szemhélyam, sötétség. Minden fekete. Nyugodság.
Hasonló történetek
3635
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
4663
Ismered azt az érzést, amikor rájössz, hogy valaki, valami iszonyúan hiányzik, és nem teljes az életed, mert nem kaphatod meg azt, amire istenigazából vágysz, nem kaphatod meg azt, amitől boldog lehetnél, kis morzsákra futja csak, de ez nem elég, mert a vagy szélviharként tombol benned?
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: