Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
terelek: Seggből szájba egyből?? Ilyen...
2024-04-15 08:26
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Farkasüvöltés 3.

Emlékezett arra a napra, amikor anyja, egy szeles délután elé állt és bejelentette, hogy hozzá kell mennie egy faragómester fiához. Érdekházasság volt, pénz miatt, ám amíg a pénz egyik családot vonzotta, addig a másik aligha törődött vele. Karaiék egyszerű emberek maradtak, egyszerűen öltözködtek és viselkedtek, azután is, hogy egy szilveszteri nyereményjátékon megnyerték a fődíjat, noha volt mivel dicsekedniük, hiszen évekre visszamenőleg ők voltak a második család, akiknek e nagy szerencse megadatott. Heléna szülei ennek hallatán, azonnal cselekedtek. Mi más lett volna könnyebb a pénzszerzésre a házasságnál? Lopni nem akartak, abból csak baj lett volna, ám két fiatalt nem volt nehéz összehozni, miután a szülők jó barátságot kötöttek. Az összebarátkozásra egy bálon került sor, ahol Karainé és Benedekné, Heléna édesanyja hamar meg is találták a közös témát mely egész estéjüket kitöltötte, s amíg pletykálkodtak és mindenféle női dolgokról beszélgettek, addig a két férfi is közösen elmélkedett a világ dolgairól. A bál utáni következő hetekben a két család ismét összeült, hol a Karai, hol a Benedek család házában vagy más esetben, ha szép volt az idő, akkor odakinn a mezőn egy közös piknikre.



Mihály alacsony termetű, kövérke fiú volt, hallgatag, melyhez aligha talált egy akaratos, büszkélkedő nőszemély, mint amilyen a Benedek lány. Heléna sohasem kedvelte Mihály maradiságát, de tudta, hiszen szülei fülébe ültették, hogy minden a pénz miatt zajlik, mosolygott a fiúra majd vidáman fogadta, amikor a házasságkötés is szóba került. A sikeres frigy után Mihály és Heléna egy újonnan épült házba költöztek, melyben évekig csendben élték mindennapjaikat. Unalmas napok voltak azok. A pénzt aligha használták egyébre, mint a havi számlák kifizetésére. A pénz használni kell, nem csak arra költeni, amire muszáj! – hangoztatta Heléna, egy nap, amikor már teljesen beleunt a mindennapok szürkeségébe. -Megyek és vásárlok!
Kezdetben csak néhány holmival tért haza, aztán egyre többel, drágábbnál drágább darabokkal, míg végül nem csak ruhát, hanem értékes, már majdnem fölösleges tárgyakat is hazavitt. Mindent csak magának. Mihállyal sohasem törődött, csak hagyta, hogy az élje és élvezze az ő megszokott, egyszerű életmódját, hogy még reggelire is csak kent kenyeret egyen, mikor annyi más finomsággal volt tele a hűtőszekrény. Nem változtatott a férfi kinézetén se, de önmagára még többet adott, mint az azelőtt tette, mielőtt a Karai családot megismerték. „Nem hozzám való.” – mindig így érezte, még aznap este is, amikor minderre visszaemlékezett. Eszébe jutott, hogy lányára is ez a sors vár. Őt is feláldozták a pénz miatt és ugyanezt ő is megteszi a saját gyermekével. Tudta, hogy Margitka egyáltalán nem kedveli Krisztiánt, de mert a férfi gazdag volt, várta azt a pillanatot, hogy együtt lépjenek ki az ajtón. Elmosolyodott, miközben a mennyezetet bámulta. Krisztiánnal még szerencséje is van, hiszen szép, magas fiú. Mi nem tetszik benne? – gondolkodott.
Margitka sem aludt. Félelem és gyűlölet volt benne, ordítani tudott volna, de az éjjeli nyugalmat nem akarta megtörni. „ Két hét az kevés” – gondolta. Bár jönne egy angyal, akinek szárnyán elrepülhetek, vagy felkapna a szél és elvinne innen, vagy becsukjam a szemem és többé ne ébredjek fel. Nem akarok innen elmenni. Nem!
Fázott. Heléna is. Margitkát az aggodalom hűtötte, mely egész testét átjárta, remegett tőle, mint egy megsérült kismadár odakint a hóban, várva, hogy valaki felsegíti és beköti törött szárnyát. Heléna az izgalomból remegett, ha tehette volna rögtön elment volna megkeresni a fiút és arra kérni őt, hogy ne várjon két hetet, vigye a lányt azonnal. Magára húzta a takarót, átölelte férjét, hogy enyhítsen remegésén, sóhajtott, majd lehunyta a szemeit, hogy elaludjon. Margitka kezeit összekulcsolta és összeszorította, aztán ő is sóhajtott. Testét nyomta a kemény ágy, a falat bámulta s aztán egy percre behunyta a szemét. Elaludt a szívén összekulcsolt kezeivel.
Folytatások
1508
Eltelt egy fél, aztán egy óra, de sem Heléna sem Mihály nem érkezett. Talán túlságosan is belemerültek abba, hogy megkeressék a fiút, noha hiába, hisz megírta, hogy majd csak Karácsonykor érkezik újra Gubanc városába. E kis időt nyugodtan szerette volna tölteni, hisz ha szülei hazaérnek, nyomban megtörik a csend és a nyugalom és a Karai házban ismét felélednek a Krisztián körüli gondolatok és ismét ő lesz a téma a családban, nem pedig a Karácsony.
1811
Meg csak ezután jön a java :)
Előző részek
1801
Másnap ismét csenddel ébredt a reggel. A téren még szanaszét hagyott táblák, plakátok ültek, de a lábnyomokat már befedte az éjjel hullt friss hótakaró. Vasárnap volt. Reggel nyolc óra. Heléna már ébren volt, férje még mélyen aludt a citromillatú hálóban. A puha fehér takaró majdnem egészen befedte őt, csak a feje búbja látszott ki. Margitka, a család egyetlen gyermeke fent volt a szobájában. Ő sem aludt már. A reggeli harangszó ébresztette fel, melyet aznap semmilyen más hang felül nem...
1927
1. fejezet - Gubanc

A reggel még csendes volt. Nem kattogott, nem zakatolt semmi, csak néhány gyenge faág rezzent meg a ráhulló nagy hópelyhektől. Friss, üde téli illat szállingózott a levegőben, még jól is esett beszippantani. Ám ahogy telt az idő és az óra mutatói egyre csak kattogtak, emberek gyűltek össze a behavazott térre. Ötön, aztán tízen s majd még egyre többen jöttek, kezükben plakátokkal, táblákkal és tölcsérekkel. Megszakadt a csend.
Hasonló történetek
5022
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
4610
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
Hozzászólások
sierrona ·
Ki a közönséged?
Rettenetesen unalmas.

Marokfegyver ·
Valami van benne, ami lekötött, de meg ne kérdezd, hogy mi lehet az... Talán az igyekezeted, amivel láttatni szeretnéd a szereplők lelkét. Valamennyire sikerült.
A hangsúlyokra ügyelni kellene, s ha lassan visszaolvasod, ott legyen vessző, ahol az olvasó egy pillanatra megáll majd...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: