Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantom a ködben

Ha a reményem elhanyatlik, ha a lélegzetem lelassul, ha nem marad más, csak a sodródás, ki fog a a sötétbe is követni? Lesz valaki,aki...meglátja a szemem mélységeit? Lesz valaki, akit érdekelni fognak a fájdalomvájta hegek a csuklómon? A ráncok a homlokomon? Lesz valaki, aki engem akarna megismerni és ne a fantomlányt, akit létrehoztam?
Egy lányt, aki a szabályokkal halad. Egy lányt, aki nem ellenkezik. Aki mosolyog, elvégzi a teendőit, jó tanuló és mindent a követelmények és szabályok pontos ismeretében és követésében végez.Egy lány, aki majdnem én vagyok. Egy lány, aki lehetnék én is.
De ha valaki igazán ismerne, tudná a különbséget. Tudná, hogy mikor emelem fel a falaim. Akkor a legerősebbek a robosztus és erős falaim, amikor nevetek. Amikor nevetek az ellenem irányuló tűhegyes poénokon. Olyan poénok, amelyek a szívembe marnak...de nem mutatom. Nem mutatom, hogy gyenge vagyok. Olyannyira gyenge...
Minden reggel, amikor a nap reménykeltően felragyog az égen...elvesztem a hitemet. Egy hitet, amely életben tartana. De ez eltűnt, elhalványult, akárcsak a köd és a sötétség, ahogy a Nap elbukkan a horizonton.De a köd felszállt, még évekkel ezelőtt. Egy évvel ezelőtt, amikor elvesztettem önmagam.
''Csend öleli körül széttört testem és béklyóba vonja. Szívem hevesen ver, a rettegő vad ritmusában. Semmi más nem hallatszik a sötét helyiségben, csak a vérem dobolása és lusta vízcseppek koppanása a kövön.
Fekete, csillogóan fényes és erős tollakból álló gyönyörű szárnyaim véresen, szakadtan és szánalmasan lógnak az oldalamon. Egész testemet vágások és horzsolások borítják, mindegyikőjük végigperzseli a hófehér bőrömet fájdalommal. Sötét hajam mocskos és kócos csimbókokban hullik a vállaimra. Testemet mindössze egy rongy takarja.
Összekötött tagjaimat a remegés járja át, akárcsak a belsőmet is. Torkomból halk, rekedt nyögés tör fel, ahogy könnyeim elöntik a szemeim. A rettegésem nőttön nő, ahogy lépések hangja üti meg fülem. De a mérhetetlen csend után dübörgésnek hat.
Bár látni nem látom a csizmák gazdáit, tudom, hogy felém közelítenek. Testemet az ajtóval átellenes sarokba vonszolom szörnyű fájdalmak árán.
Hirtelen éles fény önti el a pince sötétségét, szemembe fájdalom villan. Elégedett dörmögés rezeg végig a levegőben, és két árny jelenik meg a fényben. Nem tűnnek emberinek, ahogy a fény elmossa alakjukat, szívemet félelem szorítja össze.
Lassan beljebb lépnek és ekkor veszem észre a vértől rozsdás késeket, ollókat és rémisztő eszközöket, amelyek arra hivatottak, hogy megfosszanak a szárnyaimtól, amelyek életben tatják a lelkemnek egy részét. Akaratlanul ajkaim közül egy hangos sikítás szakad ki.
Sötétség.''


...
Lassan haladok az emberek tengerében, fejemet lehajtva, hajam az arcomba lóg, amikor egy hűvös, de hatalmas kéz érinti meg a vállam. Megpördülök és egy gonoszul vigyorgó férfi...a gyilkosom szemébe pillantok.
Hasonló történetek
10158
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
6599
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: