Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantáziák

Sokszor fantáziáltam arról hogy helyes pasikkal szexelek de nem volt az igazi. Egy nap új osztálytársam érkezett akibe egyből beleszerettem. Amikor hazaértem róla fantáziáltam. Kezdeném is: kopogtattak az ajtómon, ő volt az. Elkezdtünk beszélgetni majd hirtelen felém hajolt és egy apró csókot nyomott a számra. Ettől kellően beindultam és visszacsókoltam. Hevesen csókolózni kezdtünk majd azt vettem észre hogy ott ülök melltartóban. Bátorkodtam és a pólójához nyúltam izmos mellkasa volt. Ettől már teljesen felizgultam, láttam hogy ő is így van vele ezért lassan elkezdtem az övével babrálni csakhogy még jobban kikészítsem. Ekkor levetkőztetett és a falnak nyomott. Erősen megszívta a melleimet erre egy nagyot nyögtem és láthatóan élvezte. Ekkor én vettem kezelésbe. Lehúztam a nadrágját és vadul szopni kezdtem. Ekkor a farkát a puncimhoz dörzsöltem mire ő belém hatolt. Egy hangos nyögés hagyta el a számat és az övét. Egyre bentebb hatolt én közben a nyakát harapdáltam. Egyre gyorsabban mozgott bennem éreztem hogy nincs sok hátra se nekem se neki. Ekkor kihúzta hatalmasra duzzadt péniszét és a csiklómat szívogattam miközben két ujját feldugta. Ekkor nagy nyögések közt elmentem. És a nedvemet mind felnyalta. Ekkor éreztem hogy ő is elmegy és a meleg ondóját a mellemre lövellte. Én az ujjaimmal lenyalogattam mindet majd a mellkasára dőltem és elaludtunk.
Ez az első történetem remélem tetszett.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas69 ·
Megmondom kerek perec: Nem tetszett! Nagyon összecsaptad. Azt nem mondhatom, hogy rossz helyen vannak a vesszők, mert nem tettél sehová, pedig kellett volna sok helyen. Stb.

SNelly ·
Ennél azért részletesebben illik kidolgozni, illetve beküldés előtt átolvasni az értelmetlen mondatok elkerülése végett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: