Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantázia Sztárjaimmal: Eve Angel

- Segíthetek? - kérdezte Eve, miután kinyitotta az ajtót.

- Igen - válaszoltam. - Két napja beszéltünk telefonon, Teller Dávid vagyok az Interpolitan magazin újságírója.

- Ja, igen már emlékszem - mosolyodott el. - Gyere be! - mutatott befelé, mire én megköszönve léptem be mellette.

A 166 centi "magas" nő mellett én egy kolosszusnak tűnhetek a magam 186 centimmel és a 92 kilós testemmel. Előreláthatóan fogunk még találkozni így elmondanám a rövid jellemzésem. 22 éves barna szemű, sötétbarna, rövid hajú férfiú vagyok.

Eve háza kívülről egy modern, kicsit szerény, fehér ház, viszont belülről hemzsegnek a fotóktól, festményektől, különböző helyekről szervált szuvenírektől és a virágoktól. A padlócsempe kellemesen hideg volt a felmelegedett talpamnak és a fehér fal kiváló tisztaságot sugárzott a szememnek. Olyan volt, mintha ez egy nyaraló lenne, ahol egy bejárónő takarít mindennap.

Szürke bokazokniban, kék térdig érő farmerben és fehér ingben álltam a bejárati ajtótól egy-másfél méterre a kérdéseket tartalmazó mappával a kezemben. Kíváncsian nézelődtem, mikor a rózsaszín csíkos bikinit viselő Eve mutatta nekem az utat. A nappali felé vitt, majd azon keresztül menve léptünk ki a medencéhez. A 33 fokos melegben voltam megint és könyörögtem magamban, hogy menjünk vissza a hideg lakásba, de hiába.

Eve helyet foglalt az ágyán én pedig a mellette lévőre helyeztem a fenekem. Köztünk egy kis, kerek faasztal volt, amire le is tettem a mappámat és már nyitottam is ki.

- Nocsak, mi az ott? - kuncogott fel.

Hát igen! Egy meztelen kép volt róla, ahol mindene látszott és enyhén be is gerjedtem rá, de próbáltam uralkodni magamon.

- Reméltem, ha elfogadod a kérésem, akkor kaphatnék egy autógrammot - mondtam félősen, de mosolyogva.

- Persze, hogy kaphatsz - aláírta nekem és ekkor már a gyerekes örömöm jött volna elő. - Gondolom láttad néhány filmem - tapintgatott.

- Többet, mint néhány - ismét elmosolyodott, majd visszacsúsztatta az aláírt képet nekem.
- A barátnődet nem zavarja?

Megköszörültem a torkom.

- Nincs barátnőm.

- Ez most az jelenti, hogy vagy nincs szerencséd a kapcsolatokban, vagy az egy éjszakás élményeket szereted, vagy a pasikra buksz.

Kicsi "hehe" hagyta el a szám.

- Teljes mértékben hetero vagyok, és valójában nem beszélek a nők nyelvén.

- A külsőd alapján másképp ítéltelek meg.

- Köszönöm, de elkezdhetjük az interjút? - tértem a tárgyra.

- Természetesen.

- Nagyszerű! - elővettem a papíromat és a mobiltelefonom, majd bekapcsoltam a hangrögzítőt. - Szóval, tudnál mesélni arról, hogy milyen típusú gyerek voltál.

Eve elgondolkodott egy kicsit.

- Félénk. De, ha kellett megvédtem magam - tette hozzá. - A középiskolában már nem voltam annyira jó lány, kialakult bennem egyfajta magatartás, visszabeszéltem másoknak és egy igen bulizós csajszivá alakultam. Ilyen viselkedésem volt az érettségiig.

Próbáltam hűteni magam és az ingemmel legyeztem a testem és egy nagyot fújtam. Eve abba is szakította a mondanivalóját.

- Kérsz egy hideg italt? - kérdezte.

- Igen, köszönöm.

- Leveheted az inged, ha akarod.

- Biztos?

- Persze nyugodtan. Nem zavar.

- Oké!

Jó formán megörültem, hogy megszabadulhatok az ingemtől, még ha fehér színű is. Egy kicsit megkönnyebbültem, majd elkezdtem magamra lökni a hideget. Kellemes érzés volt, majd egyszer csak Eve hangját hallottam meg az ajtóból.

- Te magas vagy, segítesz?

- Persze!

A nappalival szemben lévő konyhába sétáltam, majd Eve megkért, hogy a legfelső polcról letudnám-e venni az üvegeket. Szinte még lábujjhegyre sem kellett állnom.

- Köszi.

- Nincs mit.

Bent maradtam a hidegben és néztem, hogy Eve mégis milyen hideg italt készít. Limonádé volt az, ahogy elnéztem az elején.

- És... - törte meg a csendet. - Mióta nincs barátnőd?

- Már lassan másfél éve.

- Hűha! Hogy bírod ki szex nélkül?

- Ha nem lenne a munkám, akkor nehezen, viszont így a nap majd 20 órájában pörgök, eszemben sincs a szex.

Nem tudott semmit sem hozzá fűzni.

- A pályafutásod elején hetero filmeket csináltál - váltottam témát -, aztán jött Égerházy Zsanett és hamar döntöttél úgy, hogy csak leszbikus filmekben vállalsz szerepet. Miért?

- Látom nem csak a filmjeimet nézted - kicsit nevettünk, majd egy pillanatnyi csend után Eve folytatta. - Beleszerettem az érzésbe, hogy mellek és puncik érnek hozzám - bólintottam. - Ne értsd félre! A férfiakat is szeretem kényeztetni, de valahogy a nők sokkal jobban vonzanak. Főleg a kamerák előtt.

- Értem.

- De várj! - fordult felém. - Ha nincs itt a mobilod, akkor hogyan jegyzed meg, amit mondok?

- Néhány dolgot jegyezni tudok. Ez az egyik előnye annak, hogy nem vagyok nőfaló.

- Ezt hogy érted?

- Tudok arra figyelni és megjegyezni, amit a nő mond... és nem csak a dekoltázsát nézni.

Eve bólogatott.

- Ezt tisztelem.

Amíg Eve készítette a limonádét, addig én elgondolkoztam, hogy talán ez az előny valójában hátrány. Lehet, hogy nem voltam macsó vagy elég vagány a barátnőimmel és ezért hagytak ott másokért. Rossz érzés volt visszagondolni, mivel ilyenkor úgy érzem bennem van a hiba. Lehet, hogy bennem is van nem másban.

Eve a jégkockákat tette a poharakba, majd szívószálat és lendületesen fordult volna meg, de én is megindultam felé és végül összeütköztünk, aminek az lett a vége, hogy a limonádé teljesen beterítette az alsótestem, míg Eve-re csak egy-két csepp hullott. Elsőre azt hittem, hogy az én hibám, de aztán újra lejátszódott bennem a történet és Eve mozdulata nagyon direktnek tűnt. Mindenesetre elnézést kértem.

- Bocsánat! Az én hibám.

- Nem. Az enyém volt.

Kezébe kapott egy törlőkendőt, majd átadta nekem, amitől persze nem lett jobb, de próbáltam kisúrolni belőle.

- Várj! - elvette a kezemből törlőt. - Majd inkább én.

Eve elkezdte erősen és gyorsan dörzsölni a nadrágom minden pontját; mikor a péniszemen futott át a keze abban a pillanatban elkapott a vágy. A nadrágom hamarosan szűkössé vált és már domborodott is. Attól féltem, hogy Eve esetleg meglátja, és valami rossz történik, amiért én húzom a rövidebbet.

- Ezt le kéne venni és kitenni a napra, hogy megszáradjon - mondta.

- Nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne - hátraléptem. - Inkább kiállok a napra és addig is legalább tudjuk folytatni az interjút.

Csend lett.

Egyikünk sem mozdult. Teljesen megzavarodtan támaszkodtam a konyhapultnak, míg Eve úgy nézett rám, mint, aki tudja, hogy mi fog történni.

- Akkor miért nem megyünk ki? - kérdezte.

- Hát... n... - dadogtam. - ne... nem tudom.

Eve felkacagott, majd közelebb lépett hozzám, aztán tekintete hirtelen a gatyámra irányult. Hozzá simította kezét is, majd egy halk "A" hang hagyta el száját.

- Szép nagy - dicsérte.

- Csak 17 centi - nem tudom miért mondtam, de abban a helyzetben azt sem tudtam milyen nap van pontosan.

- 17 az nekem bőven elég - mondta, majd jobb kezével simogatni kezdte a mellizmaim, míg baljával a farkamnál maradt. - És a tested is tökéletes.

Majdnem elpirultam. A kedvenc pornószínésznőm dicsérte meg a testem, miközben épp a farkamra éhezik. Becsuktam a szemem, majd nagy levegőt vettem.

Hirtelen megéreztem Eve ajkainak csókját mellkasomon és azt, ahogy letolja rólam a nadrágot és a boxert. Lassan kezdte el tolni és a csókjaival sem sietett. Gyengéden tapasztotta ajkait hasfalamhoz és az összes kockámat megnyalta, majd megpuszilta. Körmeivel visszamászott belső combjaimon, majd a golyóimat masszírozta, közben a már kemény farkamat kezdte verni.

Ekkor én levetkőztettem a lábaimat, folytatva Eve ténykedését, aki ajkainak érintését feljebb hozta. Farkamat tovább verte, közben a golyóimat masszírozó kezével felsétált a testemen egészen a tarkómig, majd lábujjhegyre állt és mélyen a szemembe nézett. Megharapta alsóajkát, majd az enyéimre pillantott és erőteljesen magához húzott, aztán egy olyan szenvedélyes csókot kaptam tőle, amitől a testem teljes egészében megremegett.

A heves kezdés után kicsit lenyugodott és nyelvtangóra hívott, amit nagyörömmel fogadtam. Ekkor csókoltam vissza először. Finom volt szájának íze, melyet egész nap tudnék ízlelni. Ettől az édestől indultak meg a kezeim... derekát érintettem először, majd lassan haladtam le husis testrészén keresztül a nagy fenekéhez. Belemarkoltam, majd felemeltem és az asztalpultra helyeztem. Átvettem az irányítást...

Széttoltam lábait, aztán csókolgatni kezdtem a nyakát, majd mellkasát, ahol melleit ugyanolyan jóízűen nyaltam, mint ajkait. Eközben próbáltam lehámozni róla a tangát, míg Eve a bikini felsőrészét vette le magáról. Ezután szoptam bimbóit, majd ajkaim ismét útnak indultak. Egyre lejjebb csókolgattam testét, míg végül borotvált szemérem dombjához értem. Megéreztem a melegséget, melyet forró puncija árasztott arcomba. Megpróbáltam kínozni egy kicsit. Ajkaimmal jobb combját csókoltam meg, ekkor felpillantottam a könyöklő Eve barna szemeibe. Nem vettem el tekintetem, sőt! Miközben csókoltam combját, egyenest a barnáiba néztem.

Nyelvemmel megérintettem egy pillanatra csiklóját, mire megremegett és felszisszent. Áttértem bal combjának csókolgatására. Láttam rajta, hogy már nagyon kívánja érezni nyelvemet a duzzadt csiklójánál és nem is bírta ki. Combja közepénél tartottam, mikor...

- Az istenit! - megragadta fejem és magához rántott. Melegtől felhevült szám Eve tüzelő punciját csókolgatta, miközben nyelvemmel meg-megnyaltam ajkait és csiklóját. - Sokkal jobb - súgta a konyha levegőjébe.

Gyorsan benyálaztam ujjaimat, majd gyorsabban nyalni kezdtem, miközben ujjaimat lassan csúsztattam vaginájába. Eve felszisszent, majd egy apró nyögés hagyta el száját. Nem bírtam tovább... Felegyenesedtem és az akkor már eres farkamat Eve csiklójához érintettem, majd lassan behatoltam.

Forró, nedves puncija csak még keményebbé tette tüzelő péniszem. Hamar gyorsra kapcsoltam a lassú tempót és Eve szisszenései átalakultak hangos nyögésekbe.

- Istenem! - nyögte. - Erősebben! - parancsolta és a olyan erősen és gyorsan dolgoztam, ahogy csak bírtam. - Istenem! - kiáltott fel.

Megállás nélkül csattantak ágyékaink, ami Eve nyögéseivel együtt egy kisebbfajta zajt alkottak a házba.

- Mindjárt! - kiáltotta, mire én próbáltam még gyorsabban dugni őt.

Testem minden izmát megfeszítve fitogtattam erőmet az ágyékomba, aminek eredménye Eve hangos üvöltése, mely jelezte a robbanást. Teste vonaglott, mellei szó szerint ugráltak s ezalatt én fokozatosan lassítottam.

Eve nagyokat fújtatott, majd magához húzott és majdhogynem ugyanolyan szenvedélyes csókot adott, mint a szex előtt, csak most azonnal visszacsókoltam. Nyelvjátékunk közben lemászott a pultról és a farkamat verve tolt a mosogatóhoz, majd abban a pillanatban, hogy megtámaszkodtam letérdelt elém. Szemvillanás alatt a szájában termett durranásra készülő farkam.

Érződött Eve-en, hogy nem amatőr, nagyon is tapasztalt furulyás volt, amitől mondhatni megtörténtek életem első nyögései orális szex közben. Hihetetlen érzés volt, ahogy kezét húzogatta a törzsön, miközben ajkai makkomon csúszkáltak. Aztán jött a mélytorok.
Váratlanul tűnt el az egész péniszem szájában, és mikor kihúzta szájából a péniszem, olyan sok nyál szabadult a törzsemre s makkomra, hogy Eve már nem a bőrt húzgálta, hanem két kezével verte a farkam.

Csókolózni kezdett a makkommal és ekkor szabadult ki belőlem minden, ami másfél éve ott lakott. Olyan volt, mint egy vulkán kitörése. A láva tűzerővel spriccelt ki, mintha nem lenne holnap. Ha nem kapaszkodom meg a mosogató szélében, akkor a földre csuklottam volna.

Lenéztem Eve-re, aki egy utolsó puszit adott a makkomra, majd kinyújtotta nyelvét, ami úgy nézett ki, mintha havat evett volna. Majdhogynem kapkodtam a levegő után, míg Eve mosolyogva és kielégülten állt fel.

- Nagy lövésre számítottam, de ez még engem is meglepett - mondta.

Nem tudtam reagálni. A kéj teljesen magával ragadt és mást sem tudtam csinálni, mint lélegezni.

Eve elém lépett.

- Mit gondolsz, képes lennél erre mindenhéten? Esetleg mindennap?

Elég furcsának tartottam. Egyáltalán minek kéne mindennap/mindenhéten teli lőnöm a száját? Nem értettem. Ennyire kiéhezett lenne?

- Neked is rég volt már meg egy férfi.

Vállat vont.

- Talán - szünetet tartott. - De, ha szinglik vagyunk, miért ne csinálhatnánk együtt olyasvalamit, amit mindketten élvezünk?

- Van benne igazság - legyintettem.

Itt ér véget a fantáziám az egyik kedvenc pornószínésznőmmel, Eve Angellel.
Hozzászólások
TakácsLiza ·
Mit szóltok hozzá? :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: