Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantázia Szátrjaimmal: Tinashe

Napok óta a csokikat majszoltam és az elcseszett kapcsolatomra gondoltam. Nem tudtam rájönni, hogy mégis miért hagyott el az a rohadék Derrick, pedig a melleim sem kicsik, a fenekem kerek és nem vagyok egy agyatlan elől deszka hátul léc. Órákon keresztül gondolkodtam, hogy mit szúrhattam el, mi olyat mondtam, tettem, ami nem tetszett neki. De még azt sem mondta el nekem, hogy miért.

Szakításunk után hat nappal, csütörtökön, úgy keltem már fel, hogy KAPJA BE! Élem az életem tovább és újra pozitív leszek, annyira amennyire voltam, sőt! Újra kandúrpartira megyek!

Felvettem egy szürke, kivágott felsőjű pólót - ha már büszke vagyok az ikreimre - és egy szűk, fekete farmert. Fehér, Sketchers cipőben léptem ki a 20 fokos hőmérsékletű városba. A Nap szépen sütött, amit egy gyengéd szél tett kellemessé.

Élveztem az időt és segített mosolyogni, ami még jobban tetszett. Első dolgom volt, hogy céltalanul körbe járjam a városrészt. Balszerencsémre persze belebotlok az exembe... pont egy ilyen szép napon kellett látnom a képét; miért nem lehetett volna, mondjuk hónapokkal később?

Az idegesítő valójában nem a lópofája volt, hanem az, hogy egy csajszi kezét fogta. Távolról nem igazán láttam a csaj arcát, de rettentően kíváncsi voltam rá. Lassítottam lépéseimen és, ahogy egyre közelebb kerültek hamarosan megláttam, hogy a csajszi az Tinashe. El sem hittem, hogy sikerült becserkésznie. Mosolyogtak egymásra és egy-két puszit még el is ejtettek egymáson.

Fogalmam sem volt, hogy mihez kezdjek abban a helyzetben. A lábaim mentek folyamatosan és egyenletesen, semmi megingás, egyedül a fejemben volt zűrzavar.

Egyre közelebb kerültünk, már olyannyira, hogy mikor Derrick meglátott úgy nézett rám, mint, aki fél. Ez nagyon tetszett. Feljebb valónak éreztem magam vele szemben, ami nagyban csökkentette a zűrzavart a fejemben. Mikor már csak méterek voltak köztünk az én járásom lassúlt, viszont az övéké már csak akkor, amikor három méter sem volt a különbség.

- Mi az? - kérdezte Tinashe Derricket.

- Öm... - nézett rám saját bőrét féltően Derrick. - Kicsim! Bemutatom neked az exem - mutatott rám. - Kelly-t.

Tinashe érdeklődően helyezte át rám tekintetét én pedig öntelten néztem a szemébe. El is mosolyodtam.

- Kelly! Ő itt...

- Jól tudom, ki ő, Derrick - mondtam neki, közben le nem vettem a szemem a csodás nőről. - Tinashe.

Számomra is meglepő volt a viselkedésem, de főleg az a hatalmas higgadtság és önteltség volt új számomra. Továbbra is elmosolyodva néztem Tinashe-ra, akinek az egész fogsorát láttam, olyan szélesen mosolygott.

- Á! - nyújtotta a kezét. - Nagyon örvendek!

Kezet fogtam vele, majd egy másodpercre Derrick-re néztem, aztán vissza Tinashe-ra és egy szempillantás alatt... karját áthúztam a fejem fölött, közben balommal derekára simultam, majd ajkaira tapasztottam az enyéimet. Jobb kezemmel lesimultam kerek és izmos fenekére, majd jól megmarkoltam. Csodás érzés volt melleinek az érzése és főképp a picsagatya alatt kilógó fenékalja. Bőre selymes volt. Kellemes és olyan vágyat ébresztett bennem, amit eddig nemigen éreztem saját nemem iránt.

Ajkait körülbelül 3-4 másodpercig ízleltem, de nekem perceknek tűnt az a csodálatos érzés. Bele sem mertem képzelni, mit éreznék, ha visszacsókolna és a nyelve is játékba szállna.

Hirtelen hátraléptem egyet. Barna szemeibe néztem, amik úgy ki voltak tágulva, hogy azt hittem kiesnek a helyükről. Keze lassan ereszkedett teste mellé, míg szája tátva maradt.

Ránéztem Derrick-re, aki jobban meg volt lepődve, mint Tinashe. Elsétáltam mellettük nagy mosollyal az arcomon. Csak percekkel később jöttem rá, hogy mégis mi történt. 23 éves vagyok és eddig kétszer volt lánnyal koituszom; most pedig Tinashe nagyon piszkálta a fantáziámat. A fagyinak is ugyanolyan íze volt, mint Tinashe ajkainak és olyan bizsergést éreztem lent, amit eddig őszintén szólva, csak egyetlen egy emberrel éreztem.

Mikor hazaértem az eszem tiltakozott, de a testem kívánta, hogy a kaseli barna lány ott feküdjön az ágyamban meztelenül. Vágytam újra látni fekete haját, barna szemeit, telt ajkait és feszes fenekét.

Szinte már szaggattam melleimig érő, barna hajamat, hogy tűnjön el a vágy és a tiltakozás is egyben. Olyan nő után "futok", akit tudom, hogy csak sosem fogom úgy érezni. Hat nap telt el a szakítás óta, de nem szexeltem már majdnem két hete és megint neki kezdtem enni a csokikat, hogy eltereljem gondolataim.

Odáig fajult a dolog, hogy másnap tíz órakor gumicukrok és olvadt csokik közt ébredtem. Világoszöld szemeimmel másodperceken át pislogtam, mire sikerült tisztán látnom és bátran mertem mozogni a házban.

Fürdés után egy fekete bikinit öltöttem magamra, aztán kimentem a medencébe. Nagyon jó érzés volt a hideg víz abban a nagy melegben. A gumimatracon már az alvás kerülgetett, mikor meghallottam a csengőt.

Sóhajtva jöttem ki a medencéből, majd a jégkockákkal teli pohár vízzel a kezemben nyitottam ki az ajtót. Többször meg kellett ráznom a fejem, még meg is csíptem magam annak érdekében, hogy pontosan tudjam: alszom vagy ez a valóság.

Az ajtóban az a kaseli barna, táncos testű istennő állt, kinek ajkait előző nap ízleltem. Meglepődve vizsgáltam Tinashe-t, akin egy fehér top volt és lábaira szürke fitness melegítő simult. Gyönyörű sötétbarna haja lágyan esett vállaira és kerek, nagy melleire, melyeknek látványától megbizseregtem.

Miután lehúztam a jéghideg vizem, összeszedetten megszólaltam:

- Szia, Tinashe!

- Szia, Kelly! - válaszolt egy kicsit bizonytalanul. - Bemehetek?

- Persze! Gyere! - félre álltam és mikor Tinashe elment előttem, azt hittem elájulok illatától.

- Honnan tudod hol lakom? - kérdeztem tőle.

- A munkahelyeden mondta meg egy szőke hajú lány.

Rebecca, azonnal eszembe jutott a szőke kis ribanc. Ő volt az, aki a pasijaim 99%-ra ráhajtott és mindent megtenne, azért, hogy nekem rossz legyen. Gondolom ezzel is ezt akarta elérni, hogy megmondta Tinashe-nak a címem.

- És honnan tudod hol dolgozom?

- Derrick - vágta rá.

Igen ez hülye kérdés volt.

Bementünk a nappaliba, ami már tiszta volt akkor. Hogy is alakult volna a beszélgetés, ha olvadt csokik lepnék el a kanapét. Leültünk egymástól egy méterre, de még ekkor is éreztem illatát, amitől kénytelen voltam keresztbe tenni lábaim és jól összeszorítani.

Nagyot nyeltem.

- Miért jöttél ide? - kérdeztem.

- Hát... - fordult felém. - A tegnapi dologról akartam veled beszélni.

- Tinashe! Én nagyon sajnálom - szabadkoztam -, esküszöm az égre, hogy abban a pillanatban nem voltam mag... - hirtelen rátette a kezét a karomra és kedvesen elmosolygott.

- Nincs semmi baj - nyugtatott meg, viszont nem letten igazán az, habár meglepődtem, hogy ezt mondta.

- Ezt hogy érted? - féltem a választól.

- Úgy, hogy, azóta nem tudom elfelejteni azt a pillanatot - nagy levegőt vett. - Ebből kifolyólag egy másik gondolat is az őrületbe kerget - elvette kezét az enyémről.

- Az, hogy mégis miként tépd le a fejem?

Felkacagott. Nagyon édes volt, ahogy szája elé tette ujjait és, ahogy a szemei szűkültek össze.

- Dehogyis! - mondta ki végül. - Egy szívességet kérnék tőled.

Ismét meglepődtem.

- Tinashe szívességet kér tőlem? - ismételtem. - Ez az eddigi legszebb napom - felnevetett, míg széles mosollyal vártam mit kér tőlem.

Abban a pillanatban a lehető összes lehetőség megjelent előttem, de mégis a legtöbbször megjelent kép az volt, ahogy én meztelenül térdelek a szintén meztelen Tinashe előtt és nedves punciját nyalom. Ettől a tangám olyannyira nedves lett, hogy simán foghatnám a fürdőzésre.

- A csók...

Ó, Jézusom! Sikítottam fel legbelül.

- Igen - nyögtem ki félig-meddig bátorítóan.

-...szóval... - fogalma sem volt, mi módon mondja ki a dolgot. - Annyira... meg voltam illetődve, hogy... hogy nem tudtam visszacsókolni... - nagy levegőt kellett vennem, miközben az ujjaim vészesen csúsztak vaginám felé. - Vagyis azt kérném tőled... - a pár pillanatnyi csend hosszú perceknek tűnt, amiben a szívem vagy százszor dobbant. - Hogy megtudnál csókolni újra?

Nem tudtam elhinni, hogy tényleg ezt kérte tőlem. A szívem és a szemeim majd kiestek helyükről, közben a csiklóm a kétszeresére nőtt és elképesztően nedves voltam.

Nagyot nyeltem, aztán próbáltam magabiztos lenni és végül Tinashe-ra mosolyogtam ő pedig vissza rám.

- Rendben - vállat vontam, mintha kis dolog lenne, de valójában olyannyira izgultam, hogy a hasamat nyolc kockára feszítettem.

Lassan felém dőlt, majd én is közeledtem felé. Bal kezem becsúsztattam dús haja mellett a tarkójához, majd érzékien érintkeztek ajkaink. Íze édesebb volt, mint, amilyen volt, de maga a csók egyáltalán nem hasonlított a járdán megtörténthez, amit Tinashe is észrevett és elhúzta magát.

- Te nem így csókoltál meg - nézett rám csalódottan.

- Tudom és... - nagyot sóhajtottam, majd fejemet fogva csukta be a szemem. - Sajnálom!

- Valami baj van? - közelebb ugrott és kezével átkarolta tarkóm.

- Nem is tudom... - mondtam, majd néztem szemeibe. - A csók óta csak téged látlak gondolataimban - elmosolyodott. - A csók olyan tökéletes volt számomra, még, ha nem is viszonoztad. Az érzés úgy hiszem, hogy örökké belém vésődött - melleire pillantottam, melyek egy szintben voltak szemeimmel. - És a tested...

Tinashe nézésének mélysége megvadított, majd megéreztem egyfajta szikrát, ami oly nagy vágyat csapot belém, ami még inkább ellenállhatatlanabb volt. Jobb kezével helyezgetni kezdte hajszálaimat, majd megindult a bal keze...

Istenem! Sóhajtottam fel ujjainak érintésére.

Testem beleremegett, ahogy ujjbegyei lassan kígyóznak az egyre forróbb területeken. Lábaim ösztönösen szétnyíltak, levegővételem felgyorsult és mellkasom kinyomódott, minden beszívásnál. Behunytam szemeim, mielőtt vaginámhoz ért volna... Ujjai hirtelen átcsúsztak fekete, nedves tangámra; érintésétől elárasztott a kéj, melytől felnyögtem és testem ismét megremegett. Ujjaimon támaszkodtam; derekam a levegőben állt mereven, míg fejem a plafon felé állt.

Az agyam hirtelen kapcsolt és reflexszerűen megragadtam csuklójánál, majd nagyot nyeltem.

- Abbahagyjam? - kérdezte.

Nem tudtam válaszolni. Lihegtem és az eufória küszöbén álltam. Tinashe elhúzta kezeit, majd eltolta magát tőlem, miközben kezdtem megnyugodni, de kéj és a szex utáni vágy még mindig testemben tüzelt.

- Érzem mennyire akarsz engem - mondta halkan Tinashe, majd felállt. - Kár, hogy nem engedsz neki.

Elsétált előttem, de megragadtam csuklóját és visszahúztam magam elé. Felálltam és sértődött szemeibe néztem. Egy méterre voltunk egymástól és jobb kezem fogta az övét. Pontosan olyan pozíció volt, mint a járdán.

Pár pillanatig néztem szemeit, majd megkezdődött... magamhoz húztam s kezét átemeltem fejem felett, közben bal kezemet hozzá simítottam derekához és jött a csók. Ajkai mámorral töltötték el testem. Melleit tolta enyéimhez, miközben kezei fenekemet támadták, ahogy én tettem a bal kezemmel, míg a jobbommal tarkóját ragadtam meg és húztam magamhoz, amennyire a vágy akarta.

Hatalmasat markolt kis fenekemen, mikor nyelvét bevetette. Elképesztő volt nyelvét a számban érezni. Megszoptam nyelvét, majd én is benyomtam ő szájába. Eközben mindkét kezemmel fenekét fogtam, aztán becsúsztattam ujjaimat nadrágja és bugyija alá; elszakadtam ajkától, majd teljes alsó részét levetkőztettem, ezután Tinashe levette magáról a toppot. Ekkor megakadtak szemeim gyönyörű mellein. Nem néztem máshová, csakis a nagy csodákra, amiket fogni, érezni, ízlelni vágytam. Azonnal rájuk vetettem magam. Pár pillanat múlva jobb kezem ujjai gondosan borotvált punciját tapintgatták, mire Tinashe felszisszent. Masszírozni kezdtem csiklóját, közben párszor átsimítottam egész nedves punciját és kentem el rajta nedvét.

Mámoros érzés volt melle fogása; egyszerűen szabadulni sem tudtam az érzéstől, ugyan annyira megtetszett, mint ajkai, amihez vissza is ugrottam. Derekamat karmolta, miközben halk nyögéseket adott ki.

Hamarosan megfordítottam Tinashe-t és a kanapénak löktem, mire felkuncogott. Feltérdeltettem és  pucsított. Jól megmarkoltam izmos fenekét, majd arcomat közéjük vetetve adtam csókot lyukának.

- Ó! - hangzott Tinashe-től.

Megcirógattam nyelvemmel, majd én is megfordultam és arcomat nedves puncijába nyomtam. Meleg nyelvemmel megízleltem a forró csiklóját s ajkait. Tinashe felnyögött, majd hosszat szisszent.

Miközben nyaltam levetkőztettem magam...

Lábujjhegyre állva emeltem meg derekam, majd végig simítottam bal kezem ujjait Tinashe punciján, benyálaztam, aztán azonnal feldugtam magamnak a mutató- és középsőujjam.

Felnyögtem.

Jobb kezem ujjaival ugyanezt csináltam meg, csak sajátom helyett Tinashe tüzelő lyukába toltam nedves, nyálas ujjaim. A forró, barna lyuk azonnal felspannolt. Gyorsabban ujjaztam magam, és a tacsakos puncim cuppogó hangokat kezdett kiadni.

Tinashe nyílásában forogtattam ujjaim, miközben csókolgattam ajkait és izgattam csiklóját. Nagyon tetszett neki a kombó. Felegyenesedett, így jól szemébe tudtam nézni, miközben a gyönyörűségénél ügyködött a szám. Abbahagytam mindkét ujjazást és azokkal az ujjakkal megszorongattam bimbóit, majd masszírozni kezdtem egész tenyérrel. Olyan nagy mellei voltak, hogy szét kellett feszítenem tenyereimet, és csak úgy tudtam teljesen megfogni.

Rátette egyik kezét az enyémre és ő is masszírozni kezdett, míg másik kezével megsimította arcomat, s végül hajamat ragadta meg. Hirtelen nagyot nyögött és aztán csak úgy törtek ki belőle a nyögések. Kezemmel - amelyiket nem fogta Tinashe - visszacsúsztam és újra puncijába dugtam. A mámor és a kapzsi vágy telítődött benne. Éreztem, hogy hamarosan gyönyör lepi el teste minden egyes porcikáját.

Minden gyorsabban, erősebben vagy ha kellett gyengébben csináltam és ettől Tinashe olyan extázisba került, hogy a plafon felé fordult fején szemei zárttá váltak, míg szája teljesen kinyitódott. Levegőért kapkodott, miközben erős halk nyögései voltak, melyek megfeszítették nyakát.

Mielőtt elélvezett volna kimásztam alóla, de hamar vissza is támadtam; három ujjamat dugtam be puncijába és erre sikerült kimondania egy érzéki "A" hangot. Feltettem elé a lábam, majd átkarolva mellkasát masszíroztam tovább mellét és közben alkarommal a másikat izgattam.

Jobb kezével besegített puncijánál és erősen dörzsölni kezdte csiklóját. Bal kezével megmarkolta fenekem és nem is szakadt el onnan.

Megpusziltam vállát, majd ajkaimmal egyre feljebb mentem, míg végül Tinashe szájával találkoztam. Ajkai ízétől s a kéj érzésétől csak még jobban ujjaztam és Tinashe már tényleg a határon volt. Lenéztem és láttam, milyen gyorsasággal dolgozik jobbjával.

Megfeszült arca hirtelen ellazult és egy nagyot élvezett. Teste vonaglott. Ujjaimmal aprón dugtam be neki, majd lassan húztam ki, eközben bal kezemmel simogattam teste minden táját, ahova elértem abban a helyzetben és csakis izmait éreztem, ahogy teljesen megfeszülnek.

Fejével nekem dőlt. Ajkai érintették nyakam, majd lassan sétáltak lefelé és most az én lélegzetem kezdett a duplájára nőni. Mindkét kezemmel hajába túrtam, majd megfogdostam melleit. Eközben Tinashe kezei arcával egy vonalban csúsztak oldalaimon, majd hirtelen leugrottam bokáimhoz és kihúzta lábaimat.

Felnevettünk.

Tinashe ajkai szeméremdombjaimnál járt, mikor is úgy éreztem meg kell szólalnom.

- Csak szólok... - felnézett rám. - Nagyon hamar eljutok a csúcsra.

Vadul elmosolyodott s szemei megcsillantak. Ujjai megérintették csiklómat, mire egy halk "A" hang hagyta el számat.

- Akkor... - pillantott fel rám újra. - Adjuk meg neked, ami jár - kinyújtotta nyelvét, mire nagy levegőt vettem, de vissza is húzta. - Ne fogd vissza magad! - elmosolyodtunk mindketten.

Tinashe végig nyalta egész, tacsakos, duzzadt puncim, ami a vágytól  már olyan vörös volt, mint a rózsa. Lassan kezdett neki. Először nyaldosta, ismerkedett vele nagy mosollyal az arcán, aztán megállt a csiklómnál és körkörösen kezdte izgatni. Olyan voltam, mint egy szűz... minden érintésétől orgazmushoz hasonlóan feszültem meg és ragadtam meg a kanapé huzatát.

Jobb keze felkúszott hasamon át a melleimhez és jól megcirógatta őket, majd ott is maradt. Egyszer-egyszer megmasszírozta, aztán keze rajta maradt. Jobbjával lyukamhoz vándorolt és ott is körözött egy-két kört.

Halkan felnyögtem. Éreztem, hogy nem bírom sokáig és ezt Tinashe is lehet megérezte, mivel hirtelen elvette ujjait lyukamtól, jól benyálazta és végül puncimba tolta. Ekkor már nagyot nyögtem.

Puncimban termelődött forró, tüzelő vágy kezdett elterjedni testemben, miközben teljesen átalakult kéjjé. Szemet becsukva csak az érzésre akartam koncentrálni. Engem is elkapott a kapzsiság és minél többet akartam belőle. Többet Tinashe ajkainak érzéséből, melyek puncimnál ügyködött.

Egyre többször nyögtem fel. Kezeim Tinashe fejéhez ugrottak és dús hajánál fogva húztam magamhoz. Szívta, nyalta, csókolta csiklómat, miközben elképesztő intenzitással ujjazott.

Nem bírtam tovább. Bődületeset sikítottam.

Megfeszültem, remegtem, vonaglottam. Felpattant felsőtestemet Tinashe lassan simogatta, míg puncimat tovább nyalta és tovább ujjazott. Elképesztő eufóriába léptem be. Egymás után jöttek a sikítások és az ordítások.

Nem tudom hányszor ordítottam, csak azt tudom, hogy az utolsó után úgy estem vissza a kanapéra, mint egy hulla. Kapkodtam a levegő után, miközben remegett a testem. Tinashe lassan érintgette meg ajkaival porcikáim és jött feljebb a hasamon keresztül a melleimhez.

- Csodás melleid vannak - dicsérte meg őket, majd megízlelte.

Dicséretét csak halkan hallottam, mert lassan extázisba borult a lelkem. A következő kép az volt, hogy a testem enyhén még remegett és, eközben Tinashe felém kerekedig. Mélyen egymás szemébe néztünk és abban a pillanatban szerelmes lettem. Nem bírtam elképzelni, hogy nélküle ébredjek fel vagy aludjak el. Ilyen érzést még soha senki iránt sem tápláltam. Nem tudtam róla semmit, mégis szerelmes voltam és a szemeiben ugyanezt a csillogást láttam.

Megsimítottam arcát, majd gyengéden magamhoz húztam. A csók erőtlen volt, de annál jobban teli érzelmekkel.

Meztelen, izzadt teste az enyémre ereszkedett, majd karjainkkal egymásba fogtuk egymást. Azon a napon megértettem, hogy a szexben tényleg az ölelés a legjobb. Karjaidban érezni szerelmed, aki az övéiben tart téged. Egyszerűen csodálatos volt.

Ajkaink percekig nem szakadtak el egymástól, amit persze egyikünk sem kívánt. Ízleltük azt, aminek már pontosan tudjuk milyen íze volt, de mégsem untuk meg.
Hozzászólások
TakácsLiza ·
Mit szóltok hozzá? :)

Saphira0220 ·
Nekem tetszet :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: