Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantasztikus élet

A kislányt aki M.o-on született duduskának becézték, egy katona lánya volt aki igen csak sok időt töltött otthonról távolt.Ha otthon volt az apukája akkor igen csak megtanult mindent a férfiakról, a nőkről, a verésről, és igen molesztálták is. Rengeteg ember megfordult apja ismeretségi körében, igen heves életet a katonák eltávozás után. Dundus mindent megtanult amit meg lehetett tanulni. Katonai kiképzést is kapott, de a legnagyobb leckéi azok voltak mikor a katona feleségek összeverődtek és dugtak a nappaliban. Gyorsan megtanulta hogy jobb ha ők kefélnek mint ha őt molesztálgatják. Folyton ki volt semmizve, hiába tanult meg gyógyszert készíteni a patikustól akinek már nem állt fel a farka csak a gyógyszert adagolta az idegenlégiósoknak. Hiába tanult meg főzni a szakácstól, mert hát mi mást csináljon ha épp minden helységben a felnőttek dúgnak.
Hiába tudta hogy lehet építkezni már több ezer éves adatok alapján úgy hogy ne kelljen fűtés és ne kelljen áram, mégis fényes legyen az élet tér. Egyik sem számított.
Mindig ő volt kitéve. Volt mikor fegyverrel fenyegeték, volt amikor a kertben kellett aludnia. A tanárnéni aki fekete pontot adott az iskolában és egy gyerek majdnem megölte magát a szidalmazások miatt meg sem kottyant neki egyszerűen látta hogy ütlegelve szeretni a szexet, és már a tanulás sem nagyon érdekelte. A lelkében az anyja és az apja ezer darabokban hevert.
Ez nem egy messzi táj, egyszerűen a szomszédban is történt. Most már a magyarul beszélők amúgy is olyan kevesen vannak olyan kis helyen.
De a kislány emlékszik.
Az idő eltelt, az apa megsebesült, a szülők szétmentek, a lány megnőtt, megváltozott a haja és a szeme színe is sötétült valamennyit.
Egy idő után arra lett figyelmes hogy mindig ugyan az történik vele.
Mindig ugyan olyan karakterű férfiak kerülnek az anyja körébe és mindig ugyan azt akarják tőle.
Az iskolában is időről időre mindig ugyan az történik.Majd egyszer csak új osztálytárs jelenik meg és megborít mindent. Barbi az összes iskolás fiút megszédíti. Az általános iskolás fiúk mind ugyan azt és ugyan úgy teszik. Mindegyik lány megkapja a maga megjegyzéseit. Barbi megszédíti a fiúkat. Teljesen kifárasztják magukat érte. Van egy pont ahol a duduskának becézett kicsi lány már nagyon vékony és az általános iskolások bájával mérve nagyon szép, és rájön hogy bizony ő mindig egy ponton sírja el magát nagyon, és ahányszor csak szóba jön a szex akkor vagy nagyon mélyen emlékszik vagy semmire sem, de az iskola és az otthon is adja csak a köröket, mindig ugyan azt a kört. Neki mindig ugyan azt kell elfogadnia, és mindig ugyan ott sírja el magát. Ez az ő mátrixa.
A középiskola új osztálytársakat hoz, de ugyan azt a kört, ugyan úgy. Az anyai nagymama és nagypapa halála utána az anyja még jobban befordul egy világba ami nem valóságos. Duduskát aki akkor már Az Anna becenevet használja még mindig frusztrálja ez az érzés. Szereti az anyját, szereti az apját, a közösséget, de nagyon fáj neki, ő szigeteli el magát vagy csak ez a sorsa senki sem tudja. Azt érzi hogy fáj neki.
Az apja és anyja is szinte diktatúrát tart fent az ő életében.
Végül is eljön a felsőfokú oktatás ideje és ő bizony szerelmes lesz, semmit se érez csak azt hogy ez nagyon kemény tanuló lecke lesz neki.
Sokáig semmi sem történik, de végül kikelet hó idusán szerelmeskedik először. Semmit sem várt el, semmi elvárást nem nyomot a férfira, így elég valószínű hogy eleget adott a férfinak az elvárásnélküliségben. Még szűz volt annyira hogy tiszta vér lett minden. Kicsi is volt mikor molesztálták meg talán meg is műtötték a katonák, vagy ki emlékszik.
A különös az volt hogy azok a körök amik az iskolában megtörténtek vele, azok megtörténtek vele a boahatolás alkalmával is. Érezte ugyan azt.
Végül meg is történt később ugyan az.
Nem lehet tudni hogy de évekkel később látta a régi iskola társait és mind a saját maga körét kapta, mind úgy éli az életét hogy akkor ott régen megkapta.
Akik az iskolai Barbi féle megjelenésre sírtak azoknak nehéz lett, akik feleségeset és férjeset játszottak azok most már az életben élik, akik
a földre kerültek azok most is ..., egy lány pedig óvónénit kezdett játszani és most élőben is óvónéni a munkában és a férjének is.
Hozzászólások
Andreas69 ·
"Az írásom a te olvasásod közben átlényegül és a te lelki gazdagságod- szegénységeddé válik."
Szóval, ha elolvasom az írásod, lelki szegény leszek. Szép kis perspektíva! Vállalva ezt a veszélyt, elolvastam. Kár volt...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: