Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantasy for D. - 7 (Munkahelyi szex)

A kettesben eltöltött kiküldetés után szürke hétköznapok jöttek. Úgy alakult, hogy egy-egy lopott csóknál több nem jutott kettőjüknek. Vágyakoztak egymás iránt, az együtt átélt különleges szexkalandok után máshogy néztek egymásra. Érezték, hogy kapcsolatuk új szintre lépett, és együtt a legvadabb fantáziáikat is kiélhetik. Forró e-mail-ek jöttek és mentek, elvadult ötletek merültek fel. Péter lépett először, egy szexboltban tett látogatás után rövid üzenetet írt Dórinak.
„Holnap az ujjatlan farmerruhádban gyere. Csak egy tangabugyi legyen alatta. Túlórázni fogunk.”
Dóri ágyéka bizseregni kezdett, ahogy végigolvasta a pár sort. Érezte, hogy valamit tervez Péter, és abban is biztos volt, hogy valami különlegesen perverz ötlete támadt. Valami, ami mindkettőjüket elkápráztatja.
Nem válaszolt a levélre, fejében már a másnapi „túlórát” tervezte. Péter irodája a folyosó végén volt, előtte két irodában a minőségellenőrök laborja volt, azok előtt pedig az étkező és mosdók. A laborosok reggel korán kezdtek, így délután hamar eltűntek. Ideális helyszínnek tűnt egy kis munkahelyi szexhez. De az is lehet, hogy az irattárba mennek, az emeletre. Alig bírt a munkájára koncentrálni.

Másnap a reggeli kávézásnál találkoztak, Péter elégedett mosollyal nyugtázta Dóri farmerruháját. Ő is készült, minden kellék készen állt a délutáni szórakozáshoz. Napközben rejtélyes e-mail-eket küldött Dórinak, édes kínzásokat és kínzó vágyakozásokat ígért neki. Bár ötig tartott a munkaidő, alig három óra után magához hívta Dórit.
A lány bizsergő ágyékkal ballagott végig a folyosón, kezében az alibiként hurcolt dossziéval. Ahogy belépett Péterhez, a férfi felállt. Egyetlen szó nélkül átölelte, csókolózni kezdtek. A féri ujjai a ruha alá csúsztak, kitapogatták a tangabugyi szegélyét, markolászták a gömbölyű popsit. Kigombolta a farmerruha alsó két gombját, aztán felültette Dórit az íróasztalára. Finoman hanyatt döntötte, aztán a ruha alját szétnyitva feltárta a parányi selyemháromszöget. A vékony anyag ráfeszült a húsos virágszirmokra, tökéletesen kirajzolva a csupasz domborulatot és az elválasztó vágatot. A férfi leült székében, ráhajolt a széttárt combok közé rejtett kincsre, és mohón csókolgatni kezdte. Dóri halkan felsikoltott, ahogy a forró száj a bugyin keresztül dédelgetni kezdte. Péter ujjai a nedvesedő szövet alá csúsztak, félrehúzták, ajkai forrón tapadtak rá a lucskos puncira. Nyelve a csiklón körözött, szürcsölte a kiáradó édes cseppeket. A lány hevesen reagált a támadásra, ágyéka egyre jobban bizsergett. Imádta, ahogy a férfi a nyelvével kényeztette őt. Agyában lüktetett a vágy, kívánta a férfit.
Péter hirtelen abbahagyta a lány izgatását, a fiókból nyúlt és elővett valamit. Dóri kifosztottnak érezte magát, várta a folytatást, aztán felemelte fejét, a férfire nézett. Péter ujjai között egy hosszúkás, fényes valami volt. Először nem jött rá, mi az aztán a férfi mindentudó mosolya segített kitalálni a megoldást Ó, hogy gyűlölte ez a fennhájazó mosolyt, a mindent-tudó, fölényes férfi arca, ahogy játszik vele. Pontosan tudta, hogy a nő mindent megtesz neki, és hogy ezt mindketten élvezni fogják.

- Jól látod, ez egy vibrátor. A legcsendesebb, amit kapni lehet. Egy kicsit átalakítottam, hogy ne tudjad kikapcsolni. Ezt most beléd csúsztatom, és a munkaidő végéig benned lesz. Nem veheted ki, nem nyúlhatsz hozzá. Ja és nem nyúlhatsz magadhoz sem. Nem szabad elélvezned. Ott fogsz ülni az asztalodnál, amíg nem hívatlak.
Dóri felnyögött. Az majdnem két óra. Ennyi idő alatt ő sokszor el tudott élvezni. Most meg ki kell bírnia, hogy egyszer sem! Gyötrő két óra lesz. Tudta, hogy ha izgalomba jön, de nem élvez el, akkor ideges lesz és türelmetlen. Most mindezt el kell titkolnia.
Péter majdnem becsúsztatta a vibrátort, aztán színpadias mozdulattal megszólalt.
- Majdnem elfelejtettem valamit. Bekapcsolva dugom beléd.
Egy mozdulat, halk zümmögés hallatszott, aztán a vibráló műszer becsúszott Dóri puncijába. A lány felnyögött, testében érezte a vibrálást, aztán a férfi a helyére igazította a lány bugyiját, begombolta ruháját, és talpra állította. Egy gyors puszi, aztán máris az ajtón kívül találta magát. Rettegett, hogy kiesik a vibrátor, hogy valaki meghallja a zümmögést. Igazából ő sem hallotta, csak érezte az erotikus vibrálást.
Visszaült helyére, mint aki karót nyelt. Úgy érezte, a többiek látják, hogy valami furcsa van körülötte. Aztán pár perc múlva rájött, hogy senki nem foglalkozik vele. Lassan megnyugodott, visszatért munkájához. Ágyékában viszont dolgozott a „szerszám”, és a kezdeti ijedtség átadta helyét a vágynak. Alig fél óra múlva már az egész alteste bizsergett. Attól félt, hogy izgalmának nedves nyoma marad a ruháján. Még négy óra sem volt, amikor már minden megadott volna, hogy elélvezhessen. Próbált mély levegőket venni, relaxálni, de a mocorgó-vibráló rúd kegyetlenül izgatta.

Közbe persze Péter is kérdezősködött, és figyelmeztette: csak semmi szabályszegés. Buja félmondatokkal izgatta tovább a fantáziáját, célozgatott az öt óra után rá váró „kínzásokra”.
Fél öt körül már szinte remegett az egész teste. Mellbimbói feszesen ágaskodtak, minden mozdulatánál hozzádörzsölődtek ruhája érdes anyagához, ami tovább fokozta tomboló vágyakozását. Hangja rekedt volt az izgalomtól, és tudta, ha csak egy ujjal is hozzáérne a bugyijához, azonnal sikoltozva elélvezne. Átkozta magát, hogy belement ebbe a játékban, miközben tudta, nem volt más választása. Péter úgy játszott vele, mint a rabszolgájával, és ő boldogan engedelmeskedett a férfi akaratának.
A percek csigalassúsággal teltek, végül öt óra lett. Legszívesebben kidobat volna kolléganőit az irodából, hogy feltűnés nélkül elindulhasson a férfihez. Aztán végre egyedül maradt, felállt, és rogyadozó térdekkel lépdelt végig a folyosón. Ahogy sejtette, a férfi irodája körül minden csendes volt már.

Belépett az irodába, a férfi szándékosan még matatott valamit a monitor felé fordulva. Dóri ott állt, ajkát beharapva türtőztette magát. Aztán Péter lekapcsolta a gépet és a lány felé fordult. Kéjes mosolyát látva Dóriból kitört az elmúlt két óra minden gyötrelme.
- Te szemét disznó! Ha most azonnal nem kefélsz meg, soha többé nem foglalkozom veled!!
- Nagyon felizgultál? Ennyire vágysz a farkamra? Ennyire lucskos a pinád?
A lány szemét fátyolossá tette a vágy, türelmetlenül lépett a férfi elé. A férfi felállt, és elkezdte kigombolni a ruhát. Lassan végiggombolta, aztán lecsúsztatta a vállán. Tenyerébe fogta mellét, és izgatni kezdte mellbimbóját. Mély sóhaj volt a válasz, a vibrátor rezgése a finom simogatásokkal együtt az orgazmus határára sodorta.
- Gyönyörű a melled, imádom a hegyes, kemény mellbimbóidat. Ilyen duzzadt a csiklód is?
Csak bólintani tudott, tehetetlenül állta az édes kínzást.
- Gyere, ülj fel az asztalra, úgy, ahogy délután.
Felült az asztalra, önkéntelenül hanyatt dőlt, combjait széttárta, várta a férfi ujjait, száját, farkát, bármit, ami a gyönyörbe sodorja.
- Tiszta nedves ez a bugyi. Egészen rátapadt a csupasz puncidra. Nagyon izgató a látvány! Imádok így gyönyörködni benned!

Péter leült elé a székre, majd ujjaival óvatosan, mintha műtétre készülne, félrehúzta a bugyit. Egy duzzadt, lucskos pina tárult elé. Kétoldalt megragadta a bugyit, és egy mozdulattal lehúzta. A felizgatott nő semmihez sem hasonlító illata betöltötte orrát. Odahajolt, és nyelvét rátapasztotta a szirmokra. A lány felsikoltott, várta a férfi nyelvének mozgását, hogy a gyönyörbe repítse őt, de a férfi nem mozdult, csak ízlelgette a nőt. Aztán két ujját bedugta, egy mozdulattal kihúzta a vibrátort. Dóri izgalmát ez cseppet sem csökkentette, remegve várta a feloldozást, az orgazmust. Péter megfogta Dóri jobb kezét, az ágyékára húzta, majd az ujjai közé csúsztatta a vibrátort.
- Csináld magadnak! Izgasd a csiklódat ezzel a vibrátorral. Látni akarom, ahogy elélvezel.
Dórit már semmi sem érdekelte. Itt fekszik meztelenül, kiterülve egy férfi előtt, végletekig felizgatott pinával, és a férfi arra utasítja, hogy maszturbáljon egy vibrátorral. Bal kezével széthúzta szeméremajkait, csiklója duzzadtan ágaskodott, aztán a vibrátort rányomta az érzékeny pöcökre.
Mint a villámcsapás, úgy rohant át testén a gyönyör, sikoltozott, testéből kiszállt a feszültség. Szinte észre sem vette, ahogy a férfi felállt a székből, letolta a nadrágját, és egyetlen mozdulattal felnyársalta orgazmustól rángatózó ágyékát.
Péter kiélvezte a show minden pillanatát, és most már ős is a kefélésre vágyott. A lucskos, rángatózó punci örömmel fogadta be duzzadt, kőkemény vesszőjét, és ő erőteljes mozdulatokkal elkezdte dugni a nőt.

Dóri orgazmusa elnyúlt, szinte nem akart véget érni. A férfi erős ujjai gyúrták mellének halmait, morzsolgatták mellbimbóit, s ez kéjesen fájó üzeneteket küldött agyába.
- A szádba akarok élvezni! – lihegte a férfi, amikor érezte a csúcspont közeledtét. Hirtelen kirántotta magát a nőből, egy mozdulattal elfordította Dórit, hogy szája éppen a férfi duzzadt vesszőjéhez kerüljön. Engedelmesen kinyitotta száját, hogy befogadja ez az irdatlan rudat. Péter erősen tartotta a nőt, ahogy a száját ostromolta, aztán felkiáltott, és kiáramló magjával telespriccelte Dórit. A nő szaporán nyeldekelte, lecsengő orgazmusát tovább nyújtotta a férfi élvezete. Megmarkolta a férfi vesszőjét, az utolsó cseppeket is kifacsarta belőle, aztán lihegve elernyedt az asztalon. Péter lerogyott a székbe, gyönyörködött az előtte fekvő nőben. Elfordította, combjai közé hajolt, és elkezdte nyalni a punciját. Dóri összerándult a támadástól, aztán ahogy a férfi ujjai is belécsúsztak, testében újból feléledt a vágy. Péter nyelvével a csiklón körözött, ujjai belülről izgatták a nő G-pontját, miközben érezte, hogy férfiassága ismét ágaskodni kezd. Dórit az orgazmus közelébe vitte, aztán felállt, és a nőt is a lábra állította.
- Dőlj rá az asztalra, hátulról akarlak megkefélni.

Dóri rákönyökölt az asztalra, kis terpeszben, kinyomott popsival várta a férfi vaskos szerszámát. Péter belécsúszott, megmarkolta csípőét, és heves mozdulatokkal ostromolta a nőt. A lány nagyon szerette, ha hátulról kapja meg egy férfi vesszőjét, ilyenkor igazán nagyokat szokott élvezni. Most sem kellett sok, és testét elborította az orgazmus hulláma. A férfi sokáig bírta, a szűk, lucskos punci forrón dédelgette farkát és ő kéjesen merül el benne újra meg újra. Testük csattogott a dugástól, Dóri rángatózó ágyéka tovább fokozta a férfi élvezetét. Aztán Péter sem bírta tovább, teste megfeszült, kéjnedvét a nőbe ürítette.
Mindketten lihegve álltak, aztán a férfi leült, nézte a nő rojtosra kefélt punciját, amiből fehér, nyúlós nedv szivárgott. Dóri megkereste ruháját, felöltözött, és csak ennyit szólt.
- Ne hidd, hogy ennyivel megúszod ezt a mai napot. Én is meg foglak kínozni.
Közben mosolygott, egy csók, és mindketten elindultak haza.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Tigi ·
Miért mindig férfit írtál a neve helyett? Ettől rengeteg benne a szóismétlés, de egy. ként nem rossz.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: