Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantasy for D. (3)

Felballagtak a szaunából a szobába, meztelenül pihegtek az ágyon. Péternek vissza kellett vinnie a kulcsot a portára, de nem volt kedve itt hagyni ezt a gyönyörű meztelen nőt. Dórinak is kóboroltak a gondolatai,és megint visszatért a recepciós fiúhoz. Fiatal srác volt, jóképű, huncutul csillogó szemekkel.
„Egész helyes fiú ez a recepciós” – szólalt meg váratlanul a nő
„Tetszik?” – kérdezte Péter
„Hát, ha egyedül lennék….”- ábrándozott el Dóri egy pillanatra.
Péter fejébe megszületett a terv. Felkapta köntösét és szó nélkül kilépett a szobából. Dóri nem tudta mire vélni, aztán neki is eszébe jutott a kulcs. A férfi leballagott a portáshoz, visszaadta a kulcsot, és néhány szót váltott vele
Dóri két embert hallott belépni. Felpattant, magára kapta köpenyét, nem egészen értette a helyzetet. Meglátta a portásfiút Péter mellett.
„Te disznó, mit mondtál ennek a szegény fiúnak”
„Csak annyit, hogy a légkondi nem működik rendesen, és te ragaszkodtál hozzá, hogy ő nézze meg mi lehet a probléma”

A portásfiú is meg volt lepve, mert úgy tűnt, a légkondi precízen működik.
„Igen, tényleg nem jó valami, mert nagyon meleg van itt”- azzal elkezdte szétnyitni a köntösét. A portásfiú szeme erre felcsillant, ahogy az öv a földre hullt és a nyíló hasítékban feltűntek a nő formái. Dóri az ágy szélére ült, maga elé húzta a fiút.
„Hogy hívnak?” – kérdezte Dóri miközben kilazította a fiú övét és kihúzta sötétkék ingjét a nadrágból.
„Daniel a nevem, kisasszony” felelte önkéntelenül a fiú. Dóri ujjai az ing alá csúsztak, élvezettel simogatta a kreol bőrét és izmos, kockás hasát.
„Most pedig bizonyítsd be, hogy megérdemled, hogy bevegyünk harmadiknak!” Hanyatt dőlt az ágyon és a fiú fejét meztelen ölébe kormányozta, arra bíztatva, hogy nyelvével készítse elő a behatolást. A fiú nem tétovázott, a térdétől elindulva apró csókokat hintett a combok belső felére, majd megérkezett a nőiesség rejtekéhez. Élvezettel szívta magába a finom illatot. Még most is alig hitte el, hogy ez a gyönyörű nő arra kéri, hogy nyalja ki a punciját. És talán a folytatás még érdekesebb lesz. Bevetette nyelvét és ujjait, nem akart csalódást okozni.
Péter az ágy végénél állt, és fokozódó izgalommal nézte, ahogy ez a srác Dórit kényezteti.

Látta, hogy Daniel vetkőzni kezd, kapkodva, hiszen nem akarta otthagyni a számára oly kedves helyet. A nő behunyta szemét, aztán kinyitotta, Péterre nézett, fátyolos szemében vágy volt és élvezet. A férfi is ledobta köntösét, dákója meredten állt már. Megmarkolta, néhányszor végighúzta rajta a bőrt, így még feszesebb és kívánatosabb lett.
„ Gyere ide, szopogatni akarom a farkad!” – zihálta Dóri. Péter az ágy másik végéről közelítette meg a nőt. Mellétérdelt, szájába adta merev rúdját. Dóri élvezettel szopogatta a felkínált ékességet. Szinte elolvadt a gyönyörtől: két férfi szolgálta vágyát egyszerre, egy finom nyelv punciját nyalogatta, ő pedig egy másik gyönyörű farkat ízlelgethetett.
Daniel ujjaival szétnyitotta a szeméremajkakat, így a duzzadt csikló teljesen kibújt rejtekéből. Rányomta nyelvét, körkörösen mozgatta, szopogatta ezt az igazgyöngyöt. Másik kezének ujjai eközben belülről masszírozták a titkos gyönyörpontját, egyszerre három ujjával tágította hüvelyét.
Dóri hihetetlenül élvezte a helyzetet. Mindkét férfi az ő gyönyörét szolgálta, s ő igyekezett ezt meghálálni.
„Daniel farkát is meg akarom kóstolni, mielőtt….” – nyögte Dóri, miközben ujjaival kényeztette Péter.
„Élvezettel fogom nézni, ahogy szopogatod ezt a fiút” – válaszolta Péter, aztán lemászott az ágyról. Daniel is felhagyott a nő izgatásával, és helyet cseréltek. Péter az ágy szélére húzta a nőt, majd letérdelt, így csillogó dákója épp a bejárattal került szembe. Egyelőre csak a duzzadt makkot tolta a bejárathoz, a húsos punci finoman beborította. Akkor akarta csak betolni, amikor Daniel rúdja elmerül a nő szájába.

A fiú az ágyra térdelt, ívesen feszülő rúdja éppen Dóri szája elé került. A nő orrát megcsapta a felizgult férfi ágyékának jellegzetes illata, már a szájában akarta érezni ezt az idegen vesszőt. Először ujjait szalajtotta végig, aztán megmarkolta és egészen hátrahúzta a bőrt. Daniel megrándult, ahogy makkja kibukkant, és egy vízszínű csepp bújt ki a nyílásból. Dóri nyelve körbenyalogatta, megkóstolta, közben ujjait a szőrös erszényre helyezte át. Megmarkolta és így tolta szájába a fiút. Daniel mély levegőt vett, ahogy a nő kényeztetni kezdte.
Péter csak erre várt, birtokba vette a nő forró, lucskos punciját. Dóri nyögdécselni kezdett. Imádta, ahogy ez a két férfi kitölti két nyílását. Élvezte, ahogy vágyukat töltik rajta.
„Milyen érzés szopogatni ezt a fiút? És milyen érzés lesz, amikor a két dákóra felnyársalod magad? Ez jár az eszedben, ugye?” Péter hangja szenvedélyes volt.

Dóri továbbra is irányítani akarta az eseményeket, ezért feltérdelt és maga elé parancsolta a férfit. Eleven híd akart lenni kettőjük között, érezni a két merev péniszt. Daniel mögéje térdelt, s miközben Dóri szája elnyelte Pétert, a fiú felnyársalta az előtte tátongó pinavirágot. Dóri nyögése a duzzadt dákóba fulladt, teste rongybabaként vergődött a két veszettül lökdöső férfi között. A fiú vesszője mélyre hatolt, de nem töltötte ki úgy, mint Péter méretes rúdja.
A férfi megkereste Dóri testápolóját, majd mögé lépve finoman eltessékelte a fiút. A fiú zavartan állt, lángoló farkával, aztán Dóri elé térdelt. Péter testápolót nyomott az ujjaira, és finoman elkezdte masszírozni a nő ánuszát. Ujjai hamarosan becsúsztak a szűk nyíláson, finoman tágította, felkészítve a behatolásra. A nő élvezettel szopta a fiút, izgatta a tudat, hogy hamarosan popsija is megkapja, amire vár. Dóri már várta a két férfit, élvezte, ahogy Péter szakértő ujjai előkészítik. Aztán Péter hirtelen puncijába nyomta farkát, miközben ujjai a nő ánuszában forgolódtak. Immáron mindhárom nyílása támadás alatt állt, s ő élvezettel fogadta a rohamot. Péter saját dákóját masszírozta, miközben már két ujjával tágította a szűk popsit. A feszítő érzést lassan felváltotta a gyönyör.
„Óóóóóó… gyertek már, dugjatok meg mindenhol! Kívánom ezt a két merev dákót. Aaahhh… élvezni akarlak titeket egyszerre”

Daniel lefeküdt az ágyra, rúdja oszlopként tört magasba. Dóri ráereszkedett, majd Péter mellé állt, s így szopta keményre a kissé lankadásnak indult farkát. Meglovagolta a fiút, miközben Péter töltötte ki száját, ujjai a csupaszra borotvál barackmagokat masszírozták. Aztán rádőlt Danielre, melleit felkínálva csókokra és simogatásra. Péter nem tétovázott, mögé térdelt, és lassan, óvatosan megkezdte a behatolást. Dóri sziszegett, hiszen nem volt felkészülve erre a méretre. „Lassan, óvatosan!” suttogta, inkább csak magának, hiszen tudta, hogy Péter nem fog fájdalmat okozni neki.
Csak Péter mozgott, óvatosan csúszkált ki és be, egyre mélyebbre tolva dorongját. A kissé fájó érzés helybe a gyönyör költözött, ahogy mindhárman mozogni kezdtek. Hamarosan megtalálták azt a ritmust, ami mindhármójuknak jó volt. Dóri szinte elalélt, ahogy a két férfi egyszerre tömte tele vágyakozó testét, húsz ujj simogatta testét. Daniel finoman harapdálta érzékenyé vált mellbimbóit. Dóri szeméből könnyek szivárogtak, ahogy a kezdeti feszítő érzés forró gyönyörbe csapott át. Időérzékét elvesztette, ahogy a két férfit vágyai kielégítésére használta. Vagy a két férfi használta ki őt?

Pétert felizgatta ez a felállás, élvezte a nő gyönyörét. Hirtelen a fiú eddigi csendes lihegése hangos nyögésbe váltott át, és néhány erőteljes lökéssel telepumpálta Dórit. Ez Péter számára is meghozta a gyönyört, s ő is néhány rángással az utolsó cseppjeit a nőbe préselte. Dóri már számolni sem tudta orgazmusait, csak annyit érzett, hogy két lüktető dákó telespriccelte, aztán megálltak, hogy kifújják magukat. A két férfi kicsúszott nyílásaiból, az ágyra heveredve ziháltak, miközben belőle csorogtak a férfigyönyör nedvei. A férfiak egymásra néztek, majd Péter kézfogásra nyújtotta kezét.
„Köszönünk mindent, Daniel! Talán még találkozunk.” Péter számára is izgató volt ez a szituáció, és bármikor szívesen megismételte volna. Dóri meg sem bírt szólalni, csak ujjaival simított végig a fiú combján, lankadó vesszőjét dédelgette egy kicsit, így próbálta meg kifejezni háláját. Élvezte ezt a két férfit, régen volt ilyen élménye.
„ Én köszönöm, hogy…hogy itt lehettem. Sajnálom, nekem most menne kell.” Daniel gyorsan felöltözött, közben legeltette szemét a nőn, buja szépségéhez immáron egy másik élmény is társult a fiú fejében. Jó éjszakát kívánva lépett ki az ajtón, mosolyogva megcsóválta fejét és visszaballagott a portára.
„Honnan tudtad, hogy mire vágyom?” kérdezte ernyedten Dóri.
„Jobban ismerlek, mint ahogy gondolod” - mosolygott rá a férfi. „Ez igaz is lehet” futott át a gondolat a nő fején, miközben a zuhanyzó felé indult.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: