Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fantasy for D. (1)

Hónapok óta tartott titkos kapcsolatuk. Egy munkahelyen dolgoztak, napi munkakapcsolatuk volt, ami fokozatosan váltott át egészen intim területekre. Mindketten tartós kapcsolatban éltek, ezért viszonyukat titkolni kellett. Most azonban a sors a kezükre játszott. Külföldi leányvállalatuk volt Romániában, ahova Péter rendszeresen kijárt, most azonban Dórinak is vele kellett tartani. Néhány humoros megjegyzés elhangzott az ő együttes kiküldetésükről, de mivel rendszeres volt, hogy több kolléga együtt utazott, ezért nem igazán keltett feltűnést.
Általában repülővel utaztak, most is a késő délutáni gépre volt jegyük. Autóval mentek fel a repülőtérre. Szándékosan visszafogták magukat az úton, tudták, hogy így még izgalmasabb lesz az este. A repülőtéren is kollégaként viselkedtek, mintha valaki figyelné őket. A repülő egy kicsi, 50 személyes gép volt, az alig egyórás út eseménytelenül telt. A szállodában Péter a szokásos szobáját kérte, a folyosó végén egy nagy, franciaágyas szobát. Dórinak a szemközti szobát kérte, bár azt remélte, hogy annak a szobának az ajtaját nem kell kinyitni. A szállodában a bordó és a mélyzöld szín dominált, túldíszített gipszmintákkal, melyek aranyszínűre voltak festve. Kicsit giccses, de közel volt a céghez, és jó kapcsolat alakult ki a személyzettel.

Este volt már, mire megérkeztek, a szokásos bejelentkezést követően Péter rutinosan indult el a második emeleti szobája felé. Kevés csomagjuk volt, így a személyzet nem kísérte fel őket. Jobb is volt így, nem akartak magyarázkodni a szobaajtóban. A férfi kinyitotta a szobája ajtaját és Dóri is úgy tett, mintha ő is a saját szobájába szeretne bejutni. Péter azonban ezt nem hagyta, gyengéd erőszakkal a saját szobájába terelte. Azt ajtó tompa puffanását már egymásba feledkezett csókolózásuk ködén át hallották. Feloldódott a feszültség, kettesben voltak, zárt ajtó mögött, egy egész éjszakára. Türelmetlen ujjak kerestek gombokat, meztelen bőrön siklott a tenyér. Péter csókokkal borította be Dóri vállát, nyakát, szomjasan kereste száját újra meg újra. Hamarosan már csak egy-egy ruhadarab takart tenyérnyi részt testükből, pólók hevertek a puha padlószőnyegen, a vörös melltartó a kisasztalon végezte be aznapi feladatát. Dóri imádta, ahogy Péter dédelgette mellének halmait, keményen ágaskodó mellbimbóit puha ajkai kényeztették. A férfi ujjai bejárták a nő egész testét, megmarkolták formás fenekét. Nem tudott betelni a meztelen bőrrel. Aztán szinte egyszerre szabadultak meg utolsó ruhadarabjuktól, s így próbáltak meg összeolvadni. A férfi vágya keményen ágaskodott, s Dóri ujjainak finom simogatása csak tovább fokozta mindkettőjük izgalmát. Péter finoman harapdálta a kecses női nyakat, s közben a fülébe súgta: „Legközelebb akkor veszünk fel bármilyen ruhát, amikor reggel kilépünk ezen az ajtón” Dóri megborzongott az előttük álló éjszakára gondolva, fülében dobok zúgtak, ölét forróság öntötte el.

Szétváltak, először a férfi foglalta el pár percre a fürdőszobát, miközben Dóri kipakolta a ruháit, majd cseréltek. Kinyílt a fürdőszoba ajtaja, és a nő csábosan invitálta Pétert egy közös zuhanyzásra. Beállították a zuhanyrózsát, aztán beléptek a gyöngyöző vízpermet alá. Dóri szinte elalélt a forró, nedves test érintésétől, a férfi ágaskodó vesszője kettőjük közé szorult. Simogatták egymást, élvezték az érintést. Péter ujjai bejárták a nő selymes bőrét, fenekének pompás félgömbjeit megmarkolta, majd ujjai lejjebb csúsztak, a simára borotvált szeméremajkait próbálta hátulról becserkészni. Forró nyögés tört elő Dóriból, ahogy az ujjak elérték céljukat, és ágyékának nedves csatornájába csúsztak.

Némi tusfürdő került a szivacsra, aztán a férfi alaposan végigmosdatta a gyönyörű testet. Tetőtől talpig bejárta, dombokat és völgyeket, és szinte eszét vesztette, ahogy az illatos hab végigcsúszott a kívánatos testen. Különös figyelmet szentelt a legrejtettebb részeknek, de még visszafogta magát, és csak mohó szemei gyönyörködtek. Aztán cseréltek, a másik tusfürdő markáns férfiillata is előkerült, s most Dóri leltározta fel az előtte álló testet. Ő is többször visszatért a merevvé duzzadt ékességhez, alaposan megmosta, hátrahúzva a bőrt, s a végén már acélkeménységűvé vált a vágyott testrész.
Lemosták a tusfürdő maradékát, majd Péter egy utolsó ellenőrzésre indult, ezúttal a száját is igénybe véve. Letérdelt a nő elé, és hamar rátalált az illatos virágszirmokra. Puha szájával és nyelvével ellenőrizte, hogy kellően sikerült-e megmosdatni ezt a tájékot is. Dórit már alig bírta el a lába, a falnak dőlve élvezte a kényeztetést. A férfi nyelve bejárta csupasz ágyékának minden zegét-zugát, rátapadt duzzadt csiklójára, nyelvével izgatva a rejtett gyöngyszemet. Halk sikolyok visszhangoztak, ahogy két ujj csúszott be, tovább fokozva izgalmát. Aztán a férfi otthagyta a számára oly kedves tájékot, felegyenesedve megcsókolta Dórit, aki saját ízét érezte a férfi ajkain.

Most ő guggolt le, hiszen ő is ellenőrizni akarta a mosdatás eredményét. Először ujjai fonódtak rá a merev ágyékra, aztán kinyújtott nyelve mintha fagyizna, úgy nyaldosta körbe újra meg újra a duzzadt makkot. Szájába csúsztatta a férfit, aki felhördült a nedves száj kényeztetésétől. Tíz ujj és egy forró száj kényeztette. Sós nedvességcseppek szivárogtak Dóri szájába, ami tovább fokozta izgalmát.
Kijöttek a zuhany alól, a puha törülközőkkel felitatták egymás testéről a nedvességet, közben persze újabb csókokkal és simogatásokkal kényeztették egymást. Aztán a fogmosás következett. Dóri a csap föl hajolva végezte a szokásos esti rituáléját, és Péter nem tudta kihagyni a kínálkozó alkalmat. A nő mögé lépett, s miközben egyik kezével a fogkefét mozgatta szájában, másik kezével széthúzta a két félgömb alját, és merev péniszét nekifeszítette a duzzadt ajkaknak. A mosdó felől halk nyögés jött, Dóri önkéntelenül nagyobb terpeszbe állva próbált hátrafelé mozogni, hogy az izgató alkalom végre beteljesedjen. Péter azonban résen volt, s együtt mozgott vele, így csak a síkos ajkak burkolták be makkját, de a szűk bejáraton nem csúszott be. Dóri szinte beleőrül a vágyba, érezni akarta végre, ahogy ezt a feszes rúd kitölti vágyakozó testét, de erre még várnia kellett.

Végeztek a fürdőszobában, s az ágy felé vették az irányt. Péter már előkészített néhány gyertyát, ezeket most meggyújtotta, így a lángok halvány fényében hanyatlottak az ágyra. Immár senki és semmi nem állt közéjük, az egész éjszaka előttük állt, hogy titkos vágyaikat kielégítsék. Gyengéd simogatásokról már nem lehetett szó, mindkettőjük ágyéka várta a forró egybekapcsolódást. Még összebújtak egy kicsit, de aztán Dóri a hátára fordította a férfit, akinek merev rúdja oszlopként ágaskodott teste közepén. Dóri ráhajolt, hogy kényeztesse a férfit, egyszerűen imádta szopogatni ezt a bársonyos rudat. Orrát megcsapta a felizgatott hím ágyékának semmihez nem hasonlító aromája, s ez ősi vágyat idézett fel benne. Péter közben a nő combjai közé ügyeskedte magát, ajkaival bejárta a csupasz dombokat, nyelvével pedig a kicsorgó édes nedű forrásvidékét kutatta. Imádta Dóri felizgatott ágyékának ízét, a kicsorgó cseppek íze benne is ősi ösztönöket ébresztett. Széthúzta a pompás félgömböket, s nyelvével a kicsiny rozettát is végigjárta.

A nő nem bírta tovább, felegyenesedett, s lábát a férfi combjain átvetve ráereszkedett. Mindkettőjük tüdejéből forrón áradt ki a visszatartott levegő, ahogy testük összekapcsolódott. Mint kulcs a zárban, úgy illeszkedtek össze. Egy pillanatra megálltak, élvezték egymást, aztán Dóri belekezdett a szenvedély örök női táncába. Csípőjének szitáló-ringó mozgásával kényeztette a férfit, miközben felemelt kezével a hajába túrt, hogy teste a legjobb formáját adja. Péter kitágult pupillákkal nézte a gyertyafényben fürdő gyönyörű meztelen női testet, korábban elképzelhetetlen gyönyörhullámok áradtak végig testén. Ujjai rátaláltak a feszes halmokra, a mellbimbókat morzsolgatta, miközben próbálta elnyújtani élvezetét. A nő látta, hogy a férfit az őrület határára kergette, de még ezt is lehetett fokozni.
Egyik kezével hátranyúlt, és a ráncos fügébe zárt két barackmagot kezdte masszírozni. Halk hörgést hallott, az ujjak szinte fájón markolták mellét, s ő mosolyogva nézte az alatta vergődő testet. Az első spriccelést a szájába szerette volna kapni, megízlelni a férfit és kielégíteni ezt a vágyát. Tudta, hogy a férfi imád a fátyolos szemébe nézni, miközben rángatózó veszője megtölti száját a sós férfigyönyörrel. Érezte, hogy a férfi már nem sokáig bírja, ezért lendületes vágtába kezdett, aztán egy gyors mozdulattal kiengedte a férfit.

Lejjebb csúszott hogy szájába vehesse a vesszőjét. Péter felemelte fejét, hogy lássa a csodát. Dóri huncut-vágyakozó mosolya, aztán a puha száj, ahogy elnyeli férfiasságát. A nő szájában ízorgia tombolt, ahogy elnyelte a kőkemény rudat. Egyik kezével a ráncos bőrerszényt markolászta, próbálta minél mélyebben elnyelni a férfit, a kinn maradó részt pedig másik keze masszírozta. A férfi állati hörgéssel jutott a csúcsra, vesszője megduzzadt a nő szájába, majd pulzálni kezdett, újabb és újabb löketet spriccelt a nő torkára. Ő szomjasan nyelte a drága nedűt, próbálta az utolsó cseppet is kifacsarni a férfiből. Aztán elernyedtek az izmok, a férfi légzése is megnyugodott. Egymás mellé feküdtek, a nő csókjaiban ott volt a férfi íze.
Most Dóri tárta szét combjait, jelezve, hogy ágyéka gyönyörre vár. A férfi még nem volt harcra kész állapotban, így az ágyon lejjebb csúszva szájával tapadt rá a nőre. Dóri vágyott már erre a kényeztetésre, ahogy a férfi hosszan-hosszan kinyalja nedveit, s közben az ujjaival csodákat művel. Most is ez történt, nyelve a duzzadt csiklón táncolt, miközben három ujját tologatta ki-be a nedves kehelybe. Hosszú percekig tartott a finom kényeztetés, Dóri testében a végletekig fokozódott a vágy, aztán mint egy túlnyomásos tartályból, kirobbant testében az orgazmus. Érzékennyé vált csiklóját beborította férfi puha ajka, belülről az ujjai a kéjközpontját ingerelték, s ő remegve-sikoltozva dobálta magát az ágyon.

A férfi ágyékába ezalatt visszatért az élet, az ujjaira rászoruló izmok lüktetése nagyon izgató volt. Felemelte fejét, a nő felemelt combjai közé térdelt, s egyetlen jól irányzott lökéssel felnyársalta őt. Dóri bizsergő ágyéka boldogan fogadta be a látogatót, s néhány lökés után újabb orgazmus futott végig rajta. Ez most más volt, aktívabb és gyönyörűségesebb, hiszen Péter rúdja töltötte ki ágyékának rángatózó csatornáját. A férfi nem állt meg, ütemesen lökdöste dárdáját a nőbe, ezzel elnyújtva a kéjes agóniát.
Az igazi, a tiszta élvezet azonban még hátra volt. Kedvenc pozitúrájuk az volt, ahogy Dóri feltérdel, Péter pedig hátulról teszi magáévá őt. Most is így akarták befejezni az estét. A férfi kicsúszott belőle, finoman segített hasra fordulni majd feltérdelni. Most is a végletekig izgatta az előtte domborodó popsi, és közte a halvány fényben csillogó, alaposan felizgatott, duzzadó ajkak. Mögé térdelt, és visszahelyezte vesszőjét a forró ágyékban. Mivel az első élvezésen túl volt, tudta, sokáig bírja ezt a menetet.

Ez már nem szeretkezés volt, ez igazi kefélés. Dórinak ez volt a kedvence. Hosszú, erőteljes lökésekkel ostromolta a férfi, s ő hamarosan sikoltozva adta át magát a földöntúli élvezetnek. Péter a kicsorgó nedvekbe mártotta mutatóujját, majd gyengéd erőszakkal a nő popsijába csúsztatta. Ez volt a végső csapás, hiszen Dóri popsija legalább olyan érzékeny volt, mint a vadul ostromolt másik nyílása. Teste elzsibbadt, alig kapott levegőt, ahogy Péter immáron mindkét nyílását betöltötte. Már hang sem jött ki a torkán, amikor megérezte, hogy a férfi ujjai a csiklójához közelítenek. Próbálta megvédeni ezt a tájékot, de már nem volt ereje. Péter rátalált a duzzadt gyöngyszemre, és két ujjai közé fogva finoman masszírozta. Ilyet még nem csináltak, s Dóri kezdte elveszíteni az eszméletét. Forró köd ereszkedett rá, teste a gyönyör lázában égett. Bőre hiperérzékennyé vált, már csak kapkodta a levegőt. Szerencséjére a férfi is eljutott a gyönyör csúcsára. Ujjai elhagyták a nő érzékeny tájait, megmarkolta az előtte mozgó csípőjét, és az utolsó erőteljes lökésekkel Dóri testének legmélyére pumpálta vágyának forró cseppjeit.
Oldalra dőltek, majd a nő hanyatt fekve próbálta visszanyerni régi énjét. Bár tudta, már sohasem lesz a régi. Ez az este újabb kapukat tárt fel benne, amiket nem tudott és nem is akart becsukni. Péter simogató ujjai hozták vissza a szállodai szobába. Mivel éjfélre járt az idő, oldalára gömbölyödve elaludt miközben a férfi hátulról simult hozzá.

Reggel Péter ébredt előbb. Talán egy kutya ugatása, talán egy becsapódó kocsiajtó zavarta meg álmát. Már hajnalodott, a kelő nap derengése félhomályba borította a szobát. Hirtelen nem tudta, hol is ébredt, de a mellette szuszogó meztelen nő édes illata hamar felidézte az estét. Úgy feküdtek, ahogy elaludtak, összebújva, keze Dóri keblére simulva. Pénisze petyhüdten feküdt kettőjük között. Nem akarta felébreszteni őt, még nem. Gondolatban felidézte a tegnapi estét, a részegítő gyönyört, az édes ízeket. Ettől persze felébredt a vágya, és hamarosan ereje teljében lévő férfiassága feszült a nő popsijának. Este, még elalvás előtt finom ébresztés ígért Dórinak, és most pajzán ötlete támadt. Finoman hátrébb húzódott, hogy dárdája nekifeszülhessen a célnak, majd óvatosan előrenyomult. Az esti szeretkezés nedvei még síkossá tették a célpontot, így második kísérletre sikerült is a terv, és dárdájának hegye átjutott a szűk peremen. Egy pillanatra megállt, kiélvezni a hajnali bizsergést, aztán lassan beljebb csúszott. A nő testén finom remegés futott végig, így Péter megállt egy pillanatra.

Dórinak nagyon erotikus álma volt. Péterrel szeretkezett, újra meg újra, így a reggeli félálomban nem tudta eldönteni, hogy az érzékei csalják meg, vagy tényleg belé bújt valaki. Ahogy a férfi folytatta a finom lökdösődést, Dóri felébredt, de nem volt kedve kinyitni a szemét. Élvezte a finom csúszkálást, Péter ujjait a keblén. Popsiját kitolta és egy reggeli nyújtózással testét belefeszítette a férfi karjaiba. Péter harapdálni kezdte a nyakát,és gyengéd, de ritmikus lökéseivel élesztette a szunnyadó tüzet.

Ujjai immáron az egész testét végigbarangolták, mindenhol felébresztve érzékeit. Percekig folyt ez a csendes, nyugodt szeretkezés, amíg a nő testét váratlanul elöntötte a gyönyör. Péter hallotta a halk nyögést, a gyenge remegést, és megérezte, hogy Dórin végigfutott egy hosszú, szelíd, lebegő hajnali orgazmus. Még néhány lassú mozdulat, aztán összesimultak. „Hmmmm, ez finom volt” –szólt mosolyogva Dóri. Péter kibújt mögüle, a hátára fektette, és felemelt combjai közé térdelt. Ágaskodó vesszőjét egyetlen mozdulattal helyezte vissza a jól ismert nyílásba, és hevesen tolta be újra meg újra.
Az előző percek izgalma gyorsan visszatért a nőbe, így egy-két perc után újabb csúcspontra jutott. Ezúttal heves és éles volt a kéj, ami megrázta testét. A férfi még mindig bírta, így ismét pozíciót váltottak, Dóri feltérdelt, és Péter az esti koreográfia szerint hátulról támadta meg. Ismét keféltek, hosszú, erőteljes lökésekkel döfködte dárdáját a nő forró hüvelyébe. Hangos, sikoltozós orgazmus volt a válasz, ami a férfit is a végletekig izgatta. Mély hördüléssel spriccelte tele Dórit. Lihegés és a szex illata töltötte be a szobát.

Szétváltak, és először Péter ment zuhanyozni. Mire végzett, a nő is megérkezett a fürdőszobába. Arcán kéjes mosollyal, huncut szemvillanással állt a férfi elé, majd háttal nekilökte a mosdókagylónak, és letérdelt elé. Szájába vette a megkínzott, kifacsart testrészt, és lassú mozdulatokkal szopni kezdte. Péter gyönyörködve nézte a meztelen nőt, amint megpróbálja keményre szopogatni a farkát, orrában a nő édes illata keveredett a szeretkezésük buja parfümjével. Dóri ügyesen simogatta, duzzadt pénisze hamarosan kitöltötte a száját. Már csak a bordóra duzzadt kalapját szopogatta, egyik kezével a barackmagokat masszírozta, másik kezével viszont szaporán húzogatta a bőrt a merev vesszőn.

Pillantásuk összekapcsolódott, Péter igyekezett fényképszerűen megjegyezni ezt a pillanatot, ahogy előtte térdel ez a gyönyörű, meztelen nő, szájában tartva merev férfiasságát. Alig telt bele egy-két perc, és a szorgos simogatások és nyalogatások meghozták a kívánt eredmény. A férfi néhány rángással elélvezett, a benne rejtőző utolsó kéjcseppek Dóri szájában landoltak. Élvezettel nyelte le, majd mosolyogva felállt és bevonult a zuhany alá. Péter megrázta a fejét, próbált magához térni a gyors és váratlan szex után. Felöltöztek és elindultak dolgozni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
"A szex

Tudod, hogy be kell dugni, ezért az apró részletekkel ne időzzünk. Pár dolgot tisztázzunk viszont, amit megpróbálnak veled elhitetni, de te véletlenül se tedd meg nekik ezt a szívességet. A pornó a szex ideáltípusát ábrázolja, ezért haszontalan. Csak itt ne a kényelmetlen figurákra gondolj, hanem mondjuk azokra a bőrön lévő piros pöttyökre, az odakenődött takonyszerűségekre, a "pinafingra", és a hasonlóan meglepő, és kicsit talán undorító dolgokra, amik a szépen kisminkelt puncikon sosem látszanak. Megszeretni nem, megszokni kell a (néha a szó szoros értelmében) véres valóságot. Ne hidd továbbá, hogy olyan királyul nézel ki amikor kefélsz, mint a pornófilmek hősei, hiszen éppen ellenkezőleg: undorító kis fehér bőrű féreg vagy, bár egy falitükör beszerzésével hatalmasat fejlődhetsz. [/d["
Zalán_Milán ·
Ez így igaz.
De a cím: "Fantasy.."
Egyébként meg valaki lepontozhatná, ennyire nem jó. :smirk:

Maszatmanci ·
Zalán! Te tényleg ekkora kefélőgép vagy?! A sztori nagyon ott van! 10-est kaptál!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: