Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ezernégyszázkilencvennyolc

„Nem akarja hallani igaz?” – kérdeztem és vehemens mozdulattal az ölébe vetettem magam.

„Nem akarja hallani, hogyan történt az utolsó, hm? Mert az a maga kudarca lenne. Hogy nem tud engem kezelni.” – mulatságos volt a szürke szemek zavarodottságának szemüvegén szemlélni, hogy mennyire nem is tudja, hogy kinél van a kontroll.

„Vallja be doki, hogy csak azért invitál engem mindig újabb kezelésekre, mert látni akar „– sziszegtem az arcába, ő pedig hatalmas energiával felpattant és lelökött magáról.
Elég nagyot koppantam a padlón, de élveztem, hogy végre kihozhatom abból a hülye és öntelt békességéből.

„Nevi, maga beteg. Maga is tudja, hogy az. A betegsége miatt kérem, hogy látogasson” - mondta, de én mégis úgy gondolom, hogy ez nem teljesen igaz.
Felkeltem a padlóról, leporolgattam a szoknyámat és pofátlanul az intim szférájába lépve megmarkoltam a csomagját. „Szóval nem akarja hallani?”
Hátrébb lépett, és lesöpörte a nadrágjáról a kezem. Visszaült a foteljába és miután sikerül visszanyernie hevenyészett önbizalmát, rám pillantott: „Meghallgatom, de mint orvos, hogy tudjam kezelni” – pff, na persze, te kéjenc seggfej. Hát legyen. Leültem vele szemben az asztalkára, aminek sarka korábbi zuhanásom során felsértette a jobb karomat,
és belekezdtem immáron 1495. 6. és 7. hódításom történetébe:

„Elmentem egy ilyen klubba, tudja. Ahová kettyinteni járnak az emberek. Hogy korábban nem fedeztem fel, hogy ilyen is van, azt nem tudom, hogy történhetett, mindenesetre kifejezetten jól esett.” – láttam az arcán, hogy megrökönyödik. Eleinte azt gondolta, hogy elárasztással, mint direkt és általában – általában…- hatásos módszerrel csökkenteni tudja a szexuális étvágyamat. Adott egy hetet, és kért, hogy ne türtőztessem magam. Nem mintha amúgy tettem volna, de azon az egy héten legalább betegségem és persze gyógyulásom tudatában vagy 40 férfit tettem magamévá. Mikor mindezt elmeséltem neki, ő arra számított, hogy ezzel vége is, és benyújthatja a számlát. Tekintve, hogy előtte való nappal és éjjelen igazán sikerült elfáradnom, valószínűleg abból vonta le ama téves következtetést, hogy besokalltam. De nem ám. Nem bizony.
Szóval az elárasztás nem sikerült, jött az analízis, miszerint apám szexuálisan molesztált, és ez mindenképpen kihat a felnőttkori nemi életemre.

„Beléptem, és az maga volt a mennyország. Tudja, hogy mindenki ugyanazért van ott, hogy szexeljen, és nem kell magyarázkodni, egyszerűen csak leakaszt valakit az ott ácsorgók közül és ágyba viszi. És nem kérdez. Szóval ott állt az egyik. Nagyon helyes fiú volt, igazán. Izmos test, tetoválással díszítve, rövidre nyírt haj, pont olyan, akitől az anyukák féltve óvják kislányaikat.” –megnyaltam az ajkaimat, hiszen az emlék kellemes érzéseket ébresztett bennem. „Én sosem voltam az a tipikus beszari lány, szerintem igenis jól jön, ha van vér az ember lányának a pucájában, odamegy a kandúrhoz és bevágódik nála. Nálam így megy.
Odamentem, és megcirógattam az alsónadrágja felett a bőrét, sokat sejtetően kicsit meghúztam azt a nadrágot és visszacsattintottam a testére. Kérdezte iszom-e. Soha nem iszom, mert akkor nem emlékszem, sőt nem tudom mit csinálok, és mánia ide, mánia oda, kínosan ügyelek az egészségemre.”

„Nevi, nem gondolt még arra, hogy ezek a férfiak csak használják és kihasználják? Arra, hogy maga okos és csinos és lehetne jövője, ha meg akarna gyógyulni” – szeretem, amikor így megpróbál hatni rám a jókislány módszerrel. Sokat beszélgettünk erről, hogy ha találnék egy rendes férfit, akiért érdemes lenne, és ilyenkor mindig lefutunk egy kört, hogy ha esetleg nem betegként, hanem nőként szemlélne, talán akkor érte felépülnék…ezen általában nevetgélünk egy jót, aztán tovább lépünk.

„Őszinte leszek” – búgtam, miközben egyik térdére helyeztem a tenyerem. Szinte éreztem bőrének melegét, és egyből megjelent előttem egy kép, hogy hevesen szeretkezünk abban a fotelben, amiben ül, a nadrágja csak térdig lenne lehúzva, én bugyit nem nagyon hordok, ergo ezzel gond sem lenne, egyik mellem az ajkai közt, másik mellem egyik tenyerében, másik tenyere a fenekemen, két combom közt pedig forró, vonagló teste. Igen, vele nem csak értelmetlen dugás lenne, hiszen ismerem őt. Viszonylag régóta. Sőt, még a nevét is tudom, szóval ő nem a betegségemé lenne, hanem az enyém. Olykor úgy érzem, ketten vagyok, van ő, és vagyok én. Leginkább ő van előtérben, és én kevésbé, ha meg mégis, akkor próbálom meggyőzni magam, hogy jobb, ha ő irányít, mert jobban kezeli a helyzeteket.

„Dühös vagyok, hogy nem akar kontrollt gyakorolni” – jelentette ki olyan nyugalommal, mintha csak a boltba küldene le tejért. Azon elmélkedem eme röpke monológja után, hogy vajon tényleg nem akarom magam kontrollálni, avagy akarom, csak nem tudom. Vagy nem is akarom és nem is tudom. Esetleg tudom is és akarom is, csak tényleg ilyen vagyok? Megcsavargatom hajam egyik keblemre hulló tincsét és cinkos mosollyal folytatom a kis sztorimat.

„Felmentünk az egyik szobába. Viszonylag kevesen voltak a klubban, így nem volt tömeg, bár megvallom engem az se nagyon zavar. Lelöktem az ágyra és rámásztam, közben lehúztam magamról a fűzőmet, és lecsatoltam a bugyimat. Egy magamfajta mániásnak jobb, ha lecsatolható az alsóneműje, mert az elején nem egy fehérneműm ment tönkre a szaggatás miatt. Végigcsúsztam a testén, odadörgöltem ölemet a meredező szerszámához, végighúztam nedves ajkaimat a mellkasán, az arca fölé térdeltem, megfogtam a fejét és izgatottan a csiklómra szorítottam a száját. Nem mondanám, hogy ügyesen nyalt volna, valamiért minden férfi azt hiszi, hogyha 10-es sebességre kapcsolja a nyelvét, akkor az jó. Hát ez baromság, doki. Maga hogy nyal?” – szegeztem neki a kérdésem, közben pedig éreztem, hogy kielégíthetetlen énem előre lép, és a képébe üvölt.

„Figyeljen a testére Nevi” – nevethetnékem támad, mert mindig arra figyelek. Negyedszázad évem alatt legalább azt megtanultam, hogy mi a lelki vágy és mi a testi. Azt is tudom, hogy nekem valami lelki vágyam van, bizonyára az, hogy szeressenek és szerethessek. Mindenesetre, amíg nem jön a férfi a fehér ménjén, addig élvezem az életet. Úgy folytattam mondandómat, mintha fel sem szólított volna testem monitorozásársa. Bele akartam élni magam újból a mesémbe, hogy újra érezzem azt a bizsergést, amit az vált ki belőlem, hogy a velem szemben ülő férfinek a legbujább élményeimet taglalom.

„Gondoltam, ez a fickó orálisan fix, nem elégít ki, így inkább fordultam egyet, és számba vettem a farkát. Nem mondanám se finomnak, se keménynek. Tudta doki, hogy minden férfinak más íze van? Bár gondolom a nőkkel is hasonlóan van és gondolom nem egy bugyiban járt már” – igen, flörtöltem vele, viszont bosszantott, hogy nem tudom újra kihozni a béketűréséről. Nyújtózkodtam egyet, hajamat varkocsba sodortam a tarkómon és levettem a kardigánomat.

„Az övé dohos ízű volt, úgyhogy rövidre zártam a szájmunkát. Megszorítottam a farkát a tövénél, hogy legalább egy óvszert rá tudjak húzni, majd beleültem. Kéjes érzés volt. Csak attól szeretem az orális szexet, aki tudja is művelni, és az nagyon kevés. Viszont azt mindenkor nagyon szeretem, amikor belém csúszik egy fallosz. Az mindig bizserget, az mindig jó, mert mindig egy. Fenét egy… de tudja, miről beszélek. Talán az is közrejátszik a bajomban, hogy viszonylag gyorsan elélvezek, sőt a látványra is fénysebességgel felizgulok, és hát egy izmos test azért valljuk be, hogy szép. Kifejezetten önző módon a saját élvezetemig lovagoltam, majd szép lassan lecsúsztam az est első választottjáról és kerestem a következőt. Rosszabb napokon gyakorlatilag egymás után hágom a férfiakat, de hatnál többet én sem bírok. Egy pipa tehát, jöhet a következő. Az ilyen klubokban az a szerencse, hogyha én fel is állok, van, aki az előmelegített helyre ül, így szó nélkül távozhattam. Viszonylag lenyugodva lementem a földszintre és kérem egy innivalót.” – itt kicsit abbamaradt a beszámolóm, mert levegőt kellett vennem, mintha fuldokoltam volna. Odasétáltam az ablakhoz és kinyitottam. Vannak időszakok, amikor rám nehezedik ennek az egésznek a súlya, és tényleg érzem, hogy valamit tenni kéne. Most ez egy ilyen pillanat.

„Rosszul van, Nevi?” – hangzott el a kérdés, mire elfordultam a tágra nyitott ablaktól és visszasétáltam az asztalkához. Cicás hangomat elővéve bekuncsorogtam magam az ölébe. Kívülről nézve elég nevetséges, hogy játszom a szende lányt, miközben rólam aztán tényleg elmondható, hogy több faszt fogtam, mint kilincset… már bocsánat. Az a helyzet, hogy tudom, hogy tetszem a dokinak. Vak nem vagyok, látom rajta. Bizonyára az is nagyban szerepet játszik, hogy nem sokban különbözöm egy kurvától, maximum annyiban, hogy nem kérek ellenszolgáltatást.

„A rá következő két pasas is hasonlóan zajlott, épp csak egy időben. Van sejtése, mi történhetett?” – kérdeztem és szemérmetlenül az arcába hajolva suttogtam: „egyik az egyik barlangban, másik a másik barlangban. Próbálta már análisan? Amikor először engedtem oda férfit, azt hittem belehalok, úgy fájt, pedig szerencsétlen elpacsmagolt vagy egy maréknyi síkosítót, de hát azt is tanulni kell.” – külön figyeltem arra, hogy miközben mocskos dolgokat sugdosom a fülébe, legalább annyira kapaszkodjak is, ha netán megint le akarna magáról verni. „Tudja milyen érzés, amikor az ember hátsó felébe behelyeznek egy merev szerszámot? Persze, hogy nem tudja. Fáj egy ideig, aztán annál kellemesebb, majd pedig egyszer csak észveszejtően élvezetes. Viszont úgy nem tudok elélvezni, akkor meg semmi értelme. Tudja melyik a kedvenc pózom, ha anális szexet akarok, hm?” – érdeklődtem, noha a választ természetesen nem tudhatta, mert ezt például még sosem említettem.

Kifejezetten élveztem a fülébe suttogni, közben pedig éreztem, hogy kezd leomlani körülötte a fal, melyet olyan kis ügyesen felépített, hogy távol tartson. Végigsiklott a kezem a nyakán, ott, ahol ingének gallérja véget ér, és éreztem, ahogy megborzong. „Jó combizmok kellenek hozzá” – kuncogtam és leoldottam a nyakkendőjét. „Lefekszem, jó magasra emelem a csípőmet, úgy, hogy már-már merőleges legyen az ágyra, megtámasztom magam a karommal, a lábaimat pedig visszahajlítom úgy, hogy az egész altestem láthatóvá váljék. Aztán jön a férfi, kicsit behajlítja a térdeit, és lassan, óvatosan tágítva behatol a fenekembe. Azt külön szeretem, ha van az illetőben annyi fantázia, hogy közben az ujjait is használja, mert én például kedvelem, ha benyúlok a hüvelyembe popsiszex közben, és érzem, ahogy pumpál bennem egy férfi.” – lassan gomboltam le a zakójának mellényét, és kibújtattam belőle a karjait. Már nem is nagyon tiltakozott, én viszont annál inkább beszédessé váltam.

„Az első néhánynál irtó zavarban voltam” – magyaráztam, mintha el akarnám terelni a figyelmét arról, hogy vetkőztetem. „Akkoriban még munkált bennem valami bűntudat, hogy talán nem így kéne élni, és olcsó lotyónak éreztem magam, hogy minden nekem szimpatikus férfinak oda adom magam. Idővel aztán győzött a kényszer. Valahogy úgy fordult a kocka, hogy éppen mentem hazafelé, amikor is a buszon megláttam egy fiút. Akkor már vagy harmadik hete türtőztettem magam, és mit ad isten, egész jól megvoltam. De akkor…olaj a tűzre, teljes be és fellobbanás, világok összeomlása, és még ragozhatnám, de akkor kezdett el nem érdekelni. Fájt a vágy, szorította az ölemet, tüzes nyilak hasogatták az altestemet és tudtam, ezen csak az a fiú segíthet, így hát odalibbentem mellé és megkérdeztem lenne-e kedve eltölteni velem egy fél órácskát. Persze, hogyne lett volna, hiszen vonzó teremtés vagyok, ha nem is az a kifejezetten szép.
Nézzen rám orvosom, mit lát?” – kérdeztem eltávolodva kissé tőle, hogy jól szemügyre vehessen.

Válasz helyett cirógatni kezdte az államat, majd a nyakamat, és éreztem, hogy az érintése nyomán villám tüzesedik fel, és nyílegyenesen az ölembe csap.
Szemében láttam a tétovázást, hogy játszi ujjainak simogatása áttérjenek-e államról a nyakamra, melleimre, vagy inkább újból kivessen az öléből, amit már én sem hagytam volna szó nélkül. Igen, vannak pasik, akiket puhítani kell, módszeresen vezetgetni egészen addig, mígnem azt hiszik, hogy eljött, aminek el kellett jönnie, és hogy mindez az ő agyuk szüleménye. Udvarolni kell nekik, persze észrevétlenül, érdeklődni, nevetni velük, hozzájuk, adni a jópofát, a lazát, behálózni, mígnem szabadulni sem képes. No igen, hát ezt a módszert ritkán alkalmazom, lévén nem kenyerem a türelem, ha hasogat a kéj utáni sóvárgás. De most mintha beválni látszana, és ez izgalommal tölt el.

„És volt kedve?” – kérdezte, miután megköszörülte a torkát és kisimította a nyakamból egy barna tincsemet. A bőröm bizsergett ujjainak nyomán, és lágyan fészkelődni kezdtem, hogy érinthessem én is.

„Volt. És felfaltam őt szőröstül-bőröstül. Jócskán fiatalabb volt nálam és képzelje, én voltam neki az első. Ha lettek volna elvárásaim, azt mondtam volna, hogy borzasztó élmény volt, de egy próbafülkés menet szerintem eleve nem lehet a legjobb. Falhoz nyomtam, kérni sem kellett, hogy megmerevedjen a szerszáma, és az adott pillanatban ez különösen nagyon jól jött. Óvszert húztam rá, hátat fordítottam és remegve hagytam, hogy meghágjon. Olyan nedves voltam, hogy csak úgy cuppogott bennem a farka és nem kellett sok, hogy a fájdalommal vegyes élvezet végigsöpörjön rajtam is, majd rajta is. „

„És utána?” – hangzott a kérdés

„Ha lennének utánák, nem ülnék itt” – emlékeztettem mosolyogva, majd lovagló ülésre váltottam az ölében és megcsókoltam. Nyelvét becsúsztatta a számba, élveztem, ahogy délutáni borostája karcolja az államat. Követelőzve tolult beljebb és beljebb, szívta az alsó ajkamat, én pedig ez egyszer hagytam, hogy irányítsanak.
Kigombolta a blúzomat és lecsúsztatta a vállamon, miközben forró nyelve végigsiklott a nyakamon. Egyik kezével egyik mellem alá támasztott, szájába vette bimbómat, megszívta kissé, hogy előremeredjen, majd ugyanígy a másik mellemet is kényeztette. Mikor mindkét keblemből vágyakozva előmeredtek bimbóim, gyengéden összeszorította azokat és a köztük lévő vágásba mélyen belenyalt.

Csípőm szinte automatikusan lágy ringásba kezdett, éreztem orvosom kezdődő merevedését a nadrágján keresztül is, amit magamban mosolyogva igen jelentős sikernek könyveltem el.
Érezhetően nőtt a feszültség a két combom közt, mely kisugárzott egészen a köldököm magasságáig. Ennél az még kéjes fájdalomnál tudom magam kontrollálni, de azt is tudom, hogy ez soha nem tart sokáig.

Lecsúsztam róla, kigomboltam a nadrágját, becsúsztattam a kezem a résen, óvatosan megmarkoltam a szerszámát, mintha valami törékeny dolog lenne, elővettem és minden teketória nélkül elkezdtem szopni. A számban teljesedett ki a merevedése, éreztem, ahogy áramlik be a vér szép formájú farkába, ahogy kihúzom, majd visszacsúsztatom a számba, nyelvemmel pedig köröket írok le rajta. Enyhén megrángott a combja, két kezével aláfogott az államnak, eltolt magától, felkelt a fotelból és engem ültetett a maga helyére.

Izgatott a látvány, ahogy megnyalja az ajkait, mielőtt az enyéimhez ér, a fájdalmas feszülés viszont felerősödött bennem, így lejjebb csúsztam, egyik lábamat a fotel támlájára, másikat orvosom vállára helyezve szinte rásiklottam a nyelvére. És istenem, milyen jól kényeztette testem rejtett, nedves zugát, lágyan de minden ponton érintett, én pedig éreztem, ahogy csitul a lüktetés, éreztem, a kielégülés előtti kielégülést, tudván, hogy minden jó lesz, minden rendben lesz.

Ebbe a lágy, már-már boldog érzésbe őrjöngve hasított bele a sürgető vágy, mely fájdalommal ösztönöz éhségének csitítására.
Visszaültettem orvosomat a fotelba, és beleültem kemény falloszába. Egyik ujját a számba vettem, bőségesen megnyálaztam és a fenekem szűk bejáratához irányítottam. Ahogy behatolt újból, lázasabb tempóra kapcsoltam, nedveim a nadrágjára csepegtek, mely síkossá és hűvössé vált, és ellepett mindkettőnket a gyönyör egyedi és izgató illata.

Becsuktam a szemem, élveztem, ahogy csillapodik a feszültség és nő a kéj, a bizsergető érzés a hüvelyemben, az egész altestemben, éreztem, a hogy ritmikusan mozgott orvosom középső ujja a fenekemben. Hátranyúltam és az ő ujja mellé a sajátomat is becsúsztattam a popsimba, és élveztem, ahogy lassan engednek az izmaim, és óvatosan hatolhattam csak beljebb. Aztán jött a csiklandós érzés, hozzádörgöltem ölemet a durva anyagú nadrághoz, ingerelvén csiklómat is a gyorsabb és intenzívebb orgazmus érdekében, és elindult a bizsergés, mint egy lavina, magam sem éreztem pontosan honnan, de mozgattam ujjaimat rendületlenül a fenekemben, kiélvezvén az izmaim lüktetésének erejét.

Nem sok kellett hozzá, hogy doktorom is élvezzen, gyönyöröm látványa bizonyára nagy hatással volt rá. Már mindkét kezével szabadon rendelkezhetett, belemarkolt hát fenekembe és úgy nyársalt, lökte belém a farkát rendületlenül, mígnem megszorított és egy közepesen hangos sóhaj közepette belém eresztette magját.

Hagytam, hogy öleljen kicsit, megvártam, míg szívének ritmusa egyenletesre csillapodik, majd felálltam lassan, kicsúsztatván még valamelyest merev szerszámát magamból. Spermája végigcsordogált a lábamon, kardigánomba töröltem, majd bedobtam a táskámba.

„A mai kezelésért nem fizetek” – jelentettem ki félmosollyal, miközben felkaptam a blúzomat és eligazgattam a szoknyámat. Ránéztem és láttam rajta a tépelődést. Ezt sosem szerettem, így inkább az ajtó felé vettem utamat.

Nos. Vessünk csak egy kicsit számot. 1498. Szerettem volna, ha kerek számot tudhatok magam mögött, de hát végül is innen már nyugodtan kerekíthetünk felfelé. Ne gondolja senki, hogy ez így élet. Azt gondoltam, hogy vele más lesz, és hát tulajdonképpen más is volt. Ahogy kilépek az épületből, megfürdőzöm kicsit a délutáni napsütésben, hallgatva a forgalmas város zajait, majd előre megfontolt szándékkal leléptem az úttestre...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Hétköznapi nő ·
Tényleg jó kis sztori. Üdítően más, mint amiket megszoktunk ebben a kategóriában.
Gratulálok hozzá!

csacsogó ·
:angry: Mér kellett megölni a végén???? Csak azért, mert nő és szereti a szexet, másfélezer között sem talált egy olyat aki elég szenzibilis és szexcentrikus ahhoz, hogy lekösse végre a vegyértékeit? Úgy utálom, amikor végre jön egy szexszerető csaj mint főhős és a végén jóól megbüntetik: tanuljál belőle lányom, ha ki mered nyitni a szád hogy neked kéne a jó szex, a kocsik alá kerülsz, ez a sorsod, Anna Karenyina is a sínen végezte. Olyan mérges lettem hogy még a masztit is abbahagytam és előkerestem a regem. Amúgy az írás jó, csak a vége nemtecc.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: