Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Évforduló 1.

- Szívem! Már becsomagoltam a samponomat, előkeresnéd a táskámból? – kiabált ki a feleségem Kriszta a zuhany alól.
- Hát persze… – válaszoltam és kutatni kezdtem a gondosan összecsomagolt utazótáskánkban.
Törölközők, nadrágok és pólók között, valahogy nem akadtam a samponra, a táska legmélyén azonban egy furcsa állagú és alakú tárgy akadt a kezembe. Nem véletlenül volt gondosan a táska legeldugottabb zugába rejtve, amikor kíváncsiságból kiemeltem teljesen elkerekedett a szemem a csodálkozástól. Egy nagyjából 20-21 centi hosszú, vaskos, műanyagból készült, az alján tapadókoronggal ellátott, fekete dildót tartottam a kezemben.
Krisztát nem mondanám prűdnek, az ágyban sosem volt problémánk, de akármennyire jól ismerem, nem tudtam, hogy segédeszközöket használ. Megvallom őszintén, legelső felindulásomban kezdtem féltékeny lenni erre az élettelen játékszerre, a következő percben azonban elképzeltem, ahogy Kriszta a csupaszra borotvált puncijába tömködi és elszállt a féltékenységem. Sokkal jobban felizgatott a gondolat, mint amennyire féltékeny voltam, legszívesebben azonnal követtem volna a zuhany alá, és jó keményen megkeféltem volna.

- Szívem! Mi lesz már azzal a samponnal, mi tart ennyi ideig? – riasztott fel a fantáziálásból, így gondosan visszacsomagoltam a dildót, gyorsan megkerestem a sampont (továbbra sem volt könnyű megtalálni) és mintha mi sem történt volna, bevittem neki a zuhanyzóba.
Mindketten 32 évesek voltunk, éppen az 5 éves házassági évfordulónk megünneplésére készülődtünk egy vidéki termálhotelben. A gyereket erre a négy napra a nagyszülőknél hagytuk, azt terveztük, hogy ez a hétvége csak a miénk lesz, egy hároméves eleven fiú mellett ugyanis nagyon nehezen tudtunk időt szakítani egymásra. Alig vártam már ezt a hétvégét tudtam, hogy Kriszta is ki van már éhezve egy kis együttlétre, engem pedig testének meztelen látványa is felizgatott. Kriszta ugyan túl volt már a harmadik x-en és egy szülésen, teste talán még kívánatosabb volt, mint évekkel ezelőtt. Hosszú szőke haja, húsos szája valószínűleg minden korombeli férfinak tetszettek, az én kedvencem azonban feneke és mellei voltak. Nagy, körte alakú mellei kicsi, érzékeny bimbókkal, egy kis izgalom hatására egyből az égnek álltak, feneke pedig kerek, amelybe olykor-olykor nagyon szívesen kapaszkodott bele az ember.

Elég hosszú volt az út a hotelig, kora estére sikerült csak odaérnünk, de megérte a szenvedést. El volt látva mindennel, amit egy ilyen hoteltől megkíván az ember (edzőterem, uszoda, szaunák, gőzfürdő stb.), a szobánk pedig rendkívül igényes és kényelmes. A cuccaink lepakolása után egyből hozzáláttunk a szálloda szolgáltatásainak kipróbálásához, fürdőruhára vetkőztünk, felvettük a szekrényben található fehér fürdőköpenyeket és a szauna felé vettük az irányt. Ekkor egy kis meglepetés ért minket, hiszen a „szaunavilág” bejáratán levő felirat szerint a szaunák területét csak fürdőruha nélkül lehetett használni. Számomra ez nem okozott gondot, magamra csavartam a bejáratnál kapott lepedőt, Kriszta azonban kicsit kellemetlenül érezte magát.

A legmelegebb szaunát választottuk, és beültünk. A szaunában már többen is voltak rajtunk kívül, a legfeltűnőbb egy fiatal 24-25 éves srácokból álló 4-5 fős társaság volt. Első ránézésre látható volt, hogy sportolók, mindannyian kidolgozott, szálkás izomzattal rendelkeztek. Szakadt róluk a víz, már jó ideje lehettek a forróságban és egyikük sem volt szégyenlős. A lepedőt mindannyian maguk alá terítették férfiasságukat szabadon hagyva. Amikor beléptünk láttam Krisztán, hogy mégjobban zavarba jött, de idővel észrevettem azt is, hogy egyre többet tekintget a fiatal társaság felé. Nem mondom, engem is felizgatott volna néhány tökéletes testű lány látványa a szaunában, kezdtem kicsit féltékeny lenni, s közben láttam, hogy a sportolóknak is feltűnt a feleségem. Néha–néha észrevétlenül odapillantottak Kriszta felé, akin a lepedő az izzadtságtól kezdett átázni, a rátapadó textilen keresztül pedig láthatóvá váltak meredező mellbimbói is. Tudtam, hogy kezdi élvezni a helyzetet, hogy egy ilyen kicsit helységben 5 férfi is az ő bájaiban gyönyörködik, a pasasok pedig egyre többet legeltették a szemüket formás idomain. Egy idő múlva szép lassan terpeszbe nyitotta a lábait, izzadt csupasz puncija így pontosan a srácok látószögében kandikált ki a magára tekert lepedőből. Ez a mozdulat megtette a hatását. A sportolók akármennyire is akarták, gyakorlatilag nem tudták levenni a tekintetüket a feleségemről, úgy mustrálták, mint egy darab húst, láttam, hogy gondolatban már mindegyikük a punciját nyalja. Ezt Kriszta is észrevette és puncija nedvesedni kezdett a gondolattól, hogy ennyire be tudja indítani ezeknek a tökéletes testű férfiaknak a fantáziáját.

Ebben a percben Kriszta felállt és kiment a szaunából. Az üvegajtón keresztül láttam, ahogy ledobja magáról a lepedőt és megmeríti magát a hideg medencében, miközben a sportolók továbbra is úgy bámulták, mintha ott sem lennék. Nekem is nagyon melegem volt már, így Kriszta után mentem.
- Nagyon elfáradtam ettől a melegtől, felmegyek, de te maradj még, ha bírod! – mondta.
Mivel nekem nagyon jólesett a szauna, úgy döntöttem maradok még egy negyedórás körre. Visszaültem tehát a melegbe, feleségem pedig a szobánk felé vette az irányt. Szörnyű forróság volt, és mivel most nem volt ami lefoglaljon a melegben eltöltött időben nem bírtam végigvárni a negyed órát, 8-10 perc izzadás és egy gyors mártózás után felkaptam a fürdőgatyám, a köpenyem és a szobánk felé vettem az irányt. Ahogy odaértem és benyitottam hatalmas meglepetés ért.
- Ahhh, ahhh, ahhh, igen, eeeez az – hallottam meg már az ajtóban, ahogy Kriszta kéjesen nyögdécsel, és ahogy beljebb léptem a szobába, eszméletlen látványban volt részem.
A feleségem teljesen meztelenül feküdt háttal az ágyon, egyik kezével a melleit masszírozta, míg a másikkal a hatalmas fekete dildót tömködte csupasz puncijába. Nagyon fel lehetett izgulva, szemei csukva voltak, lábait behajlítva felhúzta, és ahogy tudta szétfeszítette, pinája csillogott a nedvességtől, a fekete műfaszt pedig ütemesen ki-be húzogatta, s közben szinte sikított. Gyorsan bezártam magam mögött az ajtót, ő pedig csak ekkor vett észre, de nem jött zavarba.
- Gyere ide mellém! –parancsolt rám, nadrágomon keresztül a farkamba kapaszkodott és az ágy végéhez húzott éppen a feje mellé. Ledobtam magamról a köntöst, ő pedig a fürdőgatyámat rángatta le, így pillanatok alatt én is meztelen voltam. A farkam a látványtól, ahogy gyakorlatilag önmagát bassza a dildóval már régesrég kőkeményre duzzadt és láttam, hogy ez őt is mégjobban felizgatja. Egyik kezével továbbra is mélyen magába tologatta a műfaszt, a másikkal azonban már az én farkamat verte a tövénél, majd kinyújtotta a nyelvét és az arcához kezdte csapkodni farkam. Nem bírtam már magammal én sem, a fejemet elöntötte a kéj. Nem akartam mást csak a szájába rakni, így megragadtam a hajánál fogva és szopatni kezdtem. Nagyon élvezte a helyzetet ő is, láttam rajta, hogy az előnedveim ízének hatására mégjobban benedvesedett és egyre mélyebbre vájja puncijába a fekete műfaszt. Ütemesen, profi módon falta férfiasságomat, néha-néha tövig bekapta, nyelvének végével szinte a golyóimat izgatta.
- Meg akarlak baszni! – mondtam és már annyira be voltam indulva, hogy bármire képes lettem volna, hogy megkapjam a punciját.
- Nem! – mondta, majd hirtelen felugrott az ágyról, a dildót pedig a tapadókorong segítségével a szoba padlójára rögzítette.
- Annyira felizgat, ha szophatom a farkad miközben bennem van egy másik! – folytatta majd letérdelt a földre úgy, hogy a hatalmas műfasz a két lába között legyen és szép lassan elkezdett beleülni.
- Ahhh, ahhh, gyere ide, add a számba, hadd érezzem az ízét! – könyörgött.
Eléléptem, ő pedig abban a másodpercben a bekapta a makkom, miközben a punciját már majdnem tövig fekete dildóra húzta. Szép lassan teljesen magába engedte a farkam, majd a seggét föl-le kezdte mozgatni, gyakorlatilag lovagolt a 21 centis műanyag falloszon. A farkam az ütemes szopástól egyre nedvesebb lett, Kriszta tövig beleült a dildóba és tekerni kezdte a kerek fenekét. Láttam rajta, hogy egyre közelebb kerül az orgazmushoz, egyre jobban nyögdécselt, de nyögéseit elnyomta a farkamon való cuppogása. Tudtam, hogy én sem bírom már sokáig a farkam lüktetni kezdett, aminek hatására Kriszta abbahagyta az ütemes szopást, szinte az egészet a szájában tartotta egy–két centit engedett csak ki-be, miközben kezével a tövét kezdte verni. Hamar meglett igyekezetének a hatása, néhány másodperc múlva egy nagy rándulás és nyögés kíséretében a szájába spricceltem az első adagot. A spermám ízétől Kriszta is a véghez ért, a farkamat kirántotta a szájából, a punciját ahogy csak tudta a műfaszra szorította, hátradőlt a teste pedig rángani kezdett az orgazmustól. Eközben tovább verte a farkam a maradék nedvemet pedig a melleire irányította.
- Isteni volt, ekkorát talán még sohasem élveztem – mondta miután kicsit megnyugodott az orgazmusát követően.
- Nem tudtam, hogy ennyire szereted, ha szádba rakom, és azt sem tudtam, hogy vettél egy dildót magadnak.
- A dildó már nagyon régóta megvan Drágám, a szaunában pedig annyira felizgultam. Annyi meztelen fasz között elképzeltem, hogy milyen lehet egyszerre több férfival is kefélni és nem bírtam magammal. Fel kellett jönnöm a szobába, hogy segítsek magamon, de éppen időben jöttél – mosolygott rám.

Hát így telt az évfordulónk első 2 órája, de ekkor még nem is sejtettem, hogy ezalatt a rövid három nap alatt milyen élményekben lesz részem.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

uuu ·
nekem tetszett, kíváncsian várom a folytatást!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: