Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éva 1.

3 éve vagyunk házasok, a szexuális életünk tökéletes. Éva nagyon kívánós, sokat is szexelünk. Viszont tudom, hogy időnként még ez mellett is magához nyúl. Belekukkantottam a laptopjába és volt mit látnom. Körülbelül 20 GB pornót találtam. A legtöbbje gangbang volt, ahol több pasi keményen megszopat és megkefél egy lányt. Nem tudtam, hogy Évát ez is izgatja. Megnéztem párat és már állt is a farkam. Morbid volt ugyan, de elképzeltem, hogy azok a fiúk az én feleségem kefélik szét és mégjobban felizgultam. Tudtam, hogy Éva hamarosan hazaér, így lezuhanyoztam. Gondoltam, hogy majd a víz kicsit lenyugtat, de nem. Ugyanúgy állt a farkam, így csak egy rövid, nyári gatyát húztam fel, mert csak abba tudtam belegyömöszölni a farkam. Amikor találkozunk, akkor megcsókoljuk egymást, ami nagyon sűrűn átcsap már előjátékba, mert Éva rögtön a farkamhoz nyúl és aztán elszabadul a pokol. Rövid időn belül csörgött a zár és belépett az ajtón a drágám.


- Szia édes! - és már jött is felém.


- Szia! - megcsókoltam, ő pedig végigsímított a keményen álló farkamon.


- Óh, hisz te betonkemény vagy! - sóhajtotta. Megfogtam a mellét, felnyögött.


- Nagyon kívánlak!


- Mi izgatott fel ennyire? - kérdezte kacéran, miközben tovább simogatta a farkam a gatyámon keresztül.


- Láttam néhányat a pornógyűjteményedből! Nem is tudtam, hogy ennyi van. - meglepődött és kicsit elvörösödött.


- Mit láttál?


- A sok gangbanget. Ennyire izgat a dolog?


- Úgylátom, hogy téged is ugyanúgy felizgat! - megszorította a farkam.


- Gyerünk a hálóba.


Hagyta magát, hogy én vetkőztessem le. Teljesen meztelenül felültettem az ágy szélére. Szétfeszítettem a lábait. Elveszítettem a fejem, mikor megláttam duzzadt, felizgult punciját. Nagyon forró volt. Mindjárt mélyen belenyaltam, Éva hangosan felnyögött.


- Imádom a nyelved drágám, nyald ki a puncim! - sóhajtotta. Megfogta a fejem és ahogy csak bírta, az arcomba nyomta nedves punciját. Imádom, amikor így bevadul. Borzasztó volt a feszültség bennem, úgy nyaltam, mintha az életem múlna rajta. Készültem, hogy mindjárt tövig döföm a szűk kis puncijába a farkam, de ő mást akart. Eltolt magától.


- Állj fel! - parancsolt rám. Felálltam, ő pedig elém térdelt. Először csak kínzott, nyalogatta a farkam a tövétől a hegyéig, aztán csak a makkot. Végül bekapta és bő nyállal szopni kezdett. Imádom, ahogy csinálja, nagyon jól tudja használni a száját. Eszembe jutott az egyik filmből egy jelenet, amikor a pasi tövig nyomja a csaj szájába a farkát és tartja a fejét, hogy még véletlenül se tudjon ellenkezni a lány. Pontosan ezt tettem Évával. Felnyögött, láttam, hogy nagyon felizgatja a dolog. Megfogtam a haját és kefélni kezdtem a száját, lassú, de határozott mozdulatokkal. Nagyon oda kellett figyelnem, hogy nehogy elélvezzek. Láttam Éván, hogy mennyire élvezi, viszont azt is éreztem, hogy a puncijának is szüksége van a kényeztetésre. Kivettem a farkam a szájából, megfogtam Éva kezét és rálöktem az asztalra. Két karját a hátán összefogtam és keményen dugtam hátulról. A másik kezemmel pedig befogtam a száját. Egy idő után már 2 újjam volt a szájában, szopogatta őket. Éreztem, hogy elélvez, teste rángatózott, hangosan nyögött. Én sem bírtam túl sokáig, hörögve lőttem tele kielégült kis punciját. Évát kifejezetten izgatja, ha beléélvezek és kifolyik belőle a spermám. Az újjaira csorgatja és aztán lenyalogatja őket. Fáradtan feküdtünk az ágyban.


- Téged tényleg ennyire izgat az 1 csaj, több pasi felállás? - kérdeztem.


- Igen. Tudod, hogy mennyire szeretek szopni, de a puncim akkor mindig éhesen tátong. És azok a kanos őrültek úgy szétkefélik a lányokat. - válaszolta kissé sóvárogva.


- Szeretnéd, ha szerveznék neked egy gangbanget?


- Mi? Te most komolyan beszélsz? - lepődött meg.


- Azt hiszem, hogy igen. Kereshetnénk először mondjuk 1 fiút, hogy meglásd milyen. Mit szólsz?


- Nem is tudom...
Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Tulajdonképpen tetszett, de nem az igazi.

k-charley ·
Nem volt ez annyira rossz, bevezetésnek kimondottan izgalmas, de a gangbang megszervezése lett volna igazán érdekes, ha már felvetetted.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: