Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esti szösszenet

Már belátom, ügyesen játszottál. A kezdet? Hát az pazar volt. Egy igazi mestermű. Nem hittem, hogy végigcsinálod. Őszintén le a kalappal előtted. Annyi visszautasítás után is, te voltál az egyelten ember, aki hajnali kettőkor bevágódott az autójába, hogy azonnal ott legyél mellettem.
És félek. Akárhányszor a szemedbe nézek ugyan azt a féltést látom, mert nem bízol bennem. Féltesz a lányoktól, akik utánad sóvárognak. Féltesz a fiúktól, akik éhesen néznek rám amikor egy kicsit is eltávolodsz tőlem, de én attól félek, hogy elveszítelek. Túl sok dolognak tettelek ki eddig, és bár azt mondtam, hogy soha nem szeretnélek megváltoztatni, mindent megtennék érte. Pedig próbáltalak eltántorítani, hogy mi máshogy látjuk a világok, más az értékrendünk, más a párkapcsolatokról alkotott fogalmunk, de hasztalan. Hajthatatlan voltál, hogy megváltozol értem.  Próbálkozol és értékelem minden erőfeszítésed, látom, hogy próbálsz kevesebbet inni, velem töltöd a szabad estéid és habár a tanulásig még nem jutottunk el, de a nyitott könyv bambulása is már valami.
"Ott kezdődik a feltétlen szeretet amikor nem a másik kedvéért változol, hanem a sajátodért, hogy jobb ember lehess a mellett akit szeretsz." Hányszor eszembe jut ez a mondatod... És a kép is ahogy felém hajolsz. Hisztis nő vagyok és talán még énközpontú is, de azt tudom értékelni ha valaki tizedjére is megnézi velem ugyan azt az elfuserált filmet, csak hagy feküdhessen mellettem.
És most itt állunk másfél év után, romokban. Hogy jutottunk el idáig? Talán ha az elején máshogy kezdtem volna, ha nem bántalak annyit csak puszta félelemből. Mert annyira ismeretlen és kiszámíthatatlan voltál, a fekete nálad fehér, az igen nemet jelent, de egy év és hat hónap után, többé már nem én kellek neked.De azt alaposan a fejembe véstem amikor azt mondtad: "Tudom, hogy képtelen leszel elfelejteni engem." Hát igen, igazad lett mint mindig, és ezt csak azért vagyok képes belátni, mert szeretlek, és már nem félek kimondani. nem érdekel ki hallja, ki látja, ki mit mondd rólunk, és az se hányan fogadnak arra, hogy csúnya vége lesz, mert akkor is küzdeni fogok. Te már az elején belefáradtál, hogy utolérj engem, de én nem. Nem fogom fel adni harc nélkül. Te EZT vésd a fejedbe, de alaposan.
Mert te voltál életem legszebb másfél éve. Az ahogy a hajamba túrsz, ahogy reggel ébresztgetsz, ahogy csillog a szemed amikor kiejtem a neved a számon, az a hiszti amit leversz amikor könyörgöm, hogy borotválkozz meg... Azt akarod, azt hiszed, hogy el tudom majd felejteni csupán azért mert belefáradtál a munkába. És ott fejezzük be ahol elkezdtük, én zokogok, a te hangod remeg ahogy a ajkaiddal a nevemet formálod, éjszaka van állunk az autó mellett és töprengünk, hogy juthattunk el idáig. Szakad a hó,és összébb húzom magamon a kabátot.
- Szállj be jó? Ott alszol nálam.
- Nem! Nem akarok ott aludni nálad! Már most tudom mi fog utána történni: megfektetsz, utána hitegetsz egy kicsit és másfél elbaszott évvel később ugyan itt fogunk majd állni, ugyan ennél az autónál és összetörjük egymást!
Éreztem ahogy a könnycseppek kezdenek ráfagyni az arcomra. Felém nyúlt, felemelte a jobb mutató ujját, hogy félbeszakítson, de most nem engedem.
- Nem Szabi! Nem csinálod meg velem még egyszer! Többet nem beszéled ki magad és tudom, hogy már rég feladtad... - megfogta a derekam, magához húzott és megcsókolt.
- Szeretlek...-súgta olyan halkan, mintha csak saját magának ismételte volna el.- és nem adom fel!
Hasonló történetek
10179
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
5543
Csöngettek!
Kinéztem az ablakon és látom, hogy a fényes nyúlványokkal érkező ismerősöm ott ácsorog az ajtó előtt gúnyos mosollyal a szája szegletén. Mit tehetnék, beengedem és hagyom, hogy megtegye, amiért jött. Az ajtó kinyílik és belép rajta Ő...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: