Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esti séta

* Újabb este, újabb séta. Sötét tekintete a már az utolsó fűszálig ismert terepet fürkészik Halk, egyenletes légzés, akárcsak a mellette haladóé, különös, dallamtalan zene. Nem karol bele, oly idegen lenne az, csak sétál mellette, mintha egy idegen lenne. És mégsem az, hisz a férfi hosszú hetek óta kísérője ezeken a sétákon. Ujjai unottan babrálják sötétzöld szoknyájának selymes anyagát, majd a mozdulat okán lecsúszni készülő kendője után kap, zavartan igazítva azt újfent fedetlen vállára.
- Szép este – mosolyodik el kényszeredetten, csak hogy mondjon valamit, csak hogy szóljon már. Ugyanakkor hiába várja, tudja válasz nem érkezik. A férfi sose szólt hozzá, sose ért hozzá, csak némán ballagott mellette a kert kanyargós ösvényén.
Csalódottan morran egyet, oda sem nézve a hűvös, érzelemmentes arca, menetel tovább, immár inkább dühösen, mintsem kényelmes tempóban. De így is hallja a mellette menetelő csizmák katonás koppanásait, hát kénytelen lassítani. Egyértelmű, hogy kicsiny cipellőjében hamarabb kifullad, mint a férfi a csizmában.
Aztán egy hirtelen gondolat, szinte ördögi, ahogy maga a kisördög ébred fel dacoló lelkében. Lassít a tempón, szinte már csak andalog, mintha húzni akarná a végtelenségig a sétát. És immár hagyja szabadon lógni karjait, olykor „óvatlanul” hozzáérintve a férfiéhoz. És ahogy az húzódnak odébb, úgy lép ő is, egy idő után szinte már kikényszerítve az érintést, hacsak a másik nem óhajt a kikövezett útról lelépve összetaposni a virágokat.
És egyre gyakrabban ér össze előbb csak kézfejük, majd olykor össze-összeakasztja ujjaikat is. Persze kézen fogva nem sétálhatnak, hisz bárki erre tévedhet, így maradnak ezek a lopott érintések, míg újfent feléled a kisördög, most éhesebben, mint az előbb. Egy gyors pillantás, és tudja, hol tartanak, hogy csak néhány lépés, és megnyílik az ösvény, utat, szökőutat kínálva neki. És nem is habozik, ahogy egy kicsiny részen szabaddá válik a zöld lelép az útról és szoknyáit felkapva futásnak ered. Nem foglalkozik süppedő sarkaival, hisz ezerszer kárpótolja a mögötte kétségbeesetten felcsendülő hang.
- Kisasszony!
Hozzászólások
További hozzászólások »
anic2a ·
Köszönöm a zöldet :) és a tanácsokat is :)
Már beküldtem a következő 2 részt összevonva (hátha úgy mások is jobban ráéreznek :) )
Remélem az is tetszik majd :)

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: