Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esti séta 2

* Szíve majd kiugrik a helyéről, ahogy szoknyáját bokája felé emelve szalad a süppedős talajba, ügyelve arra is, nehogy elhagyja cipőjét. Hisz nem holmi mesebeli hercegnő ő, és félő, ha valóban így esik, a férfi csupán cipellőjével tér vissza a házba, őt magára hagyva a kertben.
A gondolat persze mosolyra, már-már kacagásra fakasztó, még inkább nehezítve a futást, hisz immár nem csak a testmozgás okán kapkod levegő után, a torkát kaparászó nevetés is fullasztón hat. És még is képes még rohanni, ugyanakkor nem elesni, hisz hallja maga mögött a csizma talpának zaklatott puffanásait.
~ Utánam jött~ ujjong fel, még nem torpnava meg, hisz a terv csak eddig tartott, elfutni, kikényszeríteni valami eddig meg nem szokottat a férfiból. és most? Hogyan tovább?
Választ nem kaphat, önmagától nem, kigondolni sincs ideje, hisz alabástrom karjára erős kéz markol, megállítva szökését, egyben maga felé fordítva őt. A hirtelen mozdulattól megbillen, szabad kezét a széles mellkasnak feszítve esik a férfinak, még mindig nevetve, levegő után kapkodva tekint fel a komor arcba. És szólásra nyitná ajkait, nevetős szavakra, mikor a másik kemény szája némítja el. A csók is kemény, inkább dühös, mintsem gyengéd, mégis minden eddigi álmot felülíró. Akaratosan feszíti szét pirosra kent ajkait, határozottan furakszik nyelve szájába, övét keresve, parancsolón utasítva táncba.Keze tovább szorítja karját, szinte már fájdalmasan, ám szólni nincs lehetősége, csak próbálja felvenni a heves tempót, mit a férfi diktál. És lassan elvész a csókba, mint egy rongybaba hagyja magát közelebb húzni. Törékeny teste nekifeszül az acélos izmoknak, szíve a futásnál is hevesebb ritmust igyekszik felütni, mag lábai megremegnek. A férfi szabad keze derekára fog, magához szorítja, ösztönösen dörzsöli ágyékát ölének. Halk, elfúló nyögéssel szakítja ki magát a csókból, zihálásukkal zavarva fel az őket körülölelő éjszaka csendjét...


* Mintha valahol az ébrenlét és álomvilág mezsgyéjén állna, elhomályosuló, zavart tekintettel mered az ismeretlen és mégis ismerős arcba. Hisz annyiszor látta már, szinte untig eltelve vele, most mégis... Vonásai megfeszültek, ajkai vékony pengévé szűkültek, kék íriszeiben különös tűz lobog.
Szólásra nyitná ajkát, nyílnak is a szirmok, de szavak nem érkeznek, csak elhaló, édes sóhaj, bíztató, kérlelő. És újre elvesztik az álomvilágba, a kemény ajkak ismét nekifeszülnek, most mégis másként, immár kedveskedőn, ízlelőn, kérve a bebocsájtást, meghálálva az engedélyt.
És indulnak az érdes kezek, lesimítva válláról végleg a félrecsúszott kendőt, hagyva a porba hullani. És simít végig vállának selymes bőrén, ujjait akasztva a ruha csipkés szegélyébe, óvatosan, visszafogottan simítva le azt, rácsodálkozva, milyen könnyen enged a darab, milyen könnyen buggyan elő hamvas keble a szövet alól.
Levegő után kapkodva szakítja el magát a csóktól, és bár épp rendre utasítana, feddne, hisz ez még se illő, a penge ajkak rózsaszín bimbójára feszülnek, közéjük szívja azt. És elhalnak a szavak, helyettük kéjes sikoly szabdalja a csendet. Válaszként szájára simul a simogató kéz, eltompítva ismeretlen kéjének hangjait, elrejtve őket mások elől. Ám az édes ajkak szívják maguk közé megkeményedett díszét, kocsonyássá téve izmait, megremegtetve szilárdnak hitt lábait. Mint édes szédülés, fordul körbe a világ, lehunyt szemei előtt csillagok táncolnak. Még sose látta ilyen szépnek az éjszakát...
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: