Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esti maszti.

Mai masztim:(remélem elolvasva teis magadhoz nyúlsz)


Ma délután hazaértem, s már nagyon vártam, hogy kicsit tudjak pihizni, egy csöppet ellazulni, és nem törődni az iskolai dolgaimmal.


Bekapcsoltam a gépet, és fb-oztam, híreket olvastam. Nagyon nagyon vártam, az emaileket, amelyeket niki küld. ő fantasztikus, és egyben rendkívülien jó erotikus történetekkel kápráztatja el, a kielégülésre vágyó fiukat, lányokat. Ez előtt pár nappal találtam rá történeteire, amelyek olvasása folyamán rendkivül felizgutam, és igencsak jólesett huzogatni a bőrt a 18 cm-es farkamon. levelezve vele, észrevettem, hogy farkam kezd merevedni. Miközben vele levelezek, teljesen beindulok, mivel történeteinek részletei elevenednek fel bennem. ahogy szop, ahogy megdugják, stb. (uhh most is merevedik a vesszőm.)


Vágyat érzek az iránt, hogy őt jobban megismerhessem, esetleg kamozhassak vele, és az arcát látva cseverésszek vele. de sajnos ez nem valósulhat meg. Lremélem, hogy csak egyenlőre, s idővel talán megbízik bennem. J


Nem láthatom őt, de ez van, elképzelem, kitalálom hogy nézhet ki, milyen az illata, milyen amikor megcsókolom, vagy szívom a mellbimbóját, vagy ujjazom.. uhh!!


A gépezést abbahagyva, felmentem a szobámban, és megkerestem a történeteit, hogy kicsit olvasgassam őket. J A napozós történeteket keztem el olvasni.


A történet elején információt kaphattam családjáról, róla, hogy hogy néz ki. bár nem tudom mennyi igaz amit ott leirt, de biztos Így van. Olvastam olvastam a történetet, és bizony peti helyébe kellett képzelnem magam.


Hmm nézhetem Niki gyönyörű kebleit, miközben napozik.


Bizony mondtam is magamban: Bárcsak valóban megtörténhetne ez.


Niki elkezdte leírni a fotózását. Elképzeltem, ahogyan fotózom nikit, es pucsít nekem láthatom a gyönyörű popóját, a tökéletes testét. (ahh libabőrös vagyok!)


Leveszi a bikini felsőjét.. huhh elémtárulnának azok a gyönyörű keblek, a két rózsaszín meredező bimbókkal.


A fotózós részt olvasva, már eszméletlenül mereven állt a farkam. ekkor nehezen, de türtőztetnem kellett magamat..  Kínoztam magamat azzal, hogy egyenlőre nem nyúlok a farkamhoz.


Niki leirta azt is, hogy leszopja petit.. ekkor még merevebb lett afarkam, és az ér majd szétpattant a farkamon. azokat a sorokat olvasva. Ekkor nem birtam tovább: oda kellett nyúlnom. elkezdtem huzogatni lassan, de csak a hüvelyk, és mutató ujjammal közrefogva..


Peti, Niki szájába élvezett…


Nah, ez már kiverte a biztosítékot maximálisan.


Imádom látni pornón, illetve ha masztizok elképzelni azt, hogy a csajra élvezek. egyszerűen imádom azt is, amikor látom, hogy spriccel a spermám. van hogy a tenyerembe verem, és utana lenyalom onnan :$


Ezután  a második történetben niki ujra leszopja petit.


elképzeltem mégjobban azt, hogy engem szop. minden egyges mozdulatot. és megkell mondjam, elképzelve niki nagyon jól csinálja. hmm ahogy szívja. és amikor rámnéz miközben szop.. (itt megallok kicsit, masztiznom kell…)


 


Olvastam tehát a második történetet, és a szopás után már peti beillesztette nikinek.Niki nézte a hadműveletet a tükörben. elképzeltem, ahogy Nikinek beillesztem, a nevtől tocsogó punciába a mereven álló, lüktető farka… itt már bizony marokra kellett fognom a farkamat, és nagyobb tempóban vernem a micsodámat. felfüggesztettem a történet olvasását, és csak az élvezetre koncentráltam. vártam azt a pillanatot, amikor beteljesül, amiért kűzdök. egyre szaporább letta  lélegzetem, a számat sóhajok, nyögések hagyták el, melyek betöltötték szobám csendjét. Testem egyszer csak megfeszült. a tekintetem elhomyályosult, szemem becsukódott, és szinte a mennyben jártam. hatalmas lüktetések következtek, az áramütés szerű érzés után, s hatalmasakat spriccelve élveztem el. Ezt csak a maszti után vettem észre. hiszen észrevettem, hogy körülöttem minden csupa sperma. ezután aludtam egy hatalmasat. J
Hozzászólások
További hozzászólások »
doresz92 ·
A helyesírással óriási problémák vannak. :(

EndyHUN ·
Rossz helyesírás, értelmetlen zárójeles részek, tulajdon nevek nem nagybetűvel kezdődnek, stb...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: