Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esther

- Nézd Esther, szeretnélek megbaszni!

Ez a durvának ható mondat egy szilveszteri buliban hangzott el, amikoris az eléggé felfokozott hangulatban az alkoholtöbblet hatására megmozdultak az ajkaim. Esther a kolleganőm volt, sőt mi több a főnököm is. A pofátlanság határát súrolták az elhangzott szavak, de a harsogó zene, a villogó fények és az egész szituáció miatt nem volt az.

Mikor kimondtam, hirtelen visszakozni szerettem volna, reméltem, hogy ez az egyetlen mondta talán nem is jutott el a füléhez. De hiába reménykedtem, mert láttam az arcát és azt is láttam, hogy értette mit mondtam. Harag, kíváncsiság, egy kis gúny keveredett abba a grimaszba, amit vágott. De a táncos forgatagban gyorsan elkerültünk egymás mellől és mikor ismét szembe álltunk egymással, már semmi sem utalt arra, ami korábban történt. Talán annyi, hogy egy fél másodperccel tovább nézett rám.

Esther kb. két éve került a céghez és már egyből vezetői pozícióba. Eleinte nem örültünk neki, a régi főnökkel nagyon jó kapcsolatot ápolt a 12 beosztott. De kellemesen csalódtunk, Esther igazságos volt és következetes, nem hajcsárkodott, megértően viselkedett, ha problémánk adódott. Nem véletlen tehát, hogy fél évvel később már mindenki odáig volt érte.

Ehhez azért nagyban hozzájárult női mivolta. A 12 beosztottból 11 férfi alkalmazott koptatta az íróasztalokat. Azt hiszem Esther tisztában volt azzal, hogy mekkora hatást tud elérni mint nő és ezt alaposan ki is használta. Mindenkire mosolygott és valljuk be néha kacérkodott is. Igaz, senki sem tudta volna bizonyítani, hogy direkt hajolt előre annyira, hogy az ember megpillanthassa melltartóját, vagy hogy direkt kacsintott- e. És ő nagyszerűen kihasználta ezeket az apró nüanszokat; az osztály remek teljesítményt nyújtott és ez főleg Esther vezetői képességének volt köszönhető.

Csinosan öltözött, sosem vett fel ízléstelen ruhákat. Tárgyalásos illetve egyéb fontos napokon felvett kosztümben ugyanolyan izgatóan és szexisen hatott, mint az egyszerűbb napokon hordott farmerben. Egy igazi nő volt, akibe szinte minden férfi "szerelmes" volt. Magyarán le akart vele feküdni.

Magánéletéről nem tudtunk semmit. De nem is érdekelt. Maga a tüneményes jelenség számunkra elégnek bizonyult és mindenki azt gondolt róla, amit szeretett volna. Aki kevesebb mosolyt kapott azt híresztelte róla, hogy biztos leszbikus, aki pedig többet, az pedig hogy egy földreszállt angyal. Na, ha angyal nem is, de eléggé tökéletes nőnek hatott.

Varázslatosan tudott uralkodni a 11 kanon. A máskor sörözős, nőket kibeszélős társaság - magamat is beleértve - úgy serénykedett a kezei alatt, hogy öröm volt nézni. És ennek persze meg is volt az eredménye. Érdekes, de egyikünk sem mert kikezdeni vele. Talán most én voltam az első, aki ilyen messzire merészkedett. Talán kedvelt engem, nem tudom, fogalmam sincs a többiek mennyi melltartóvillantást, és mosolyt kaptak tőle, így nem tudok viszonyítani.

Szeretett megváltozni, többször is teljesen más frizurával állított be. Amennyire meg tudtam figyelni, szerette az új ruhákat, cipőket, táskákat, és amikor tehette vásárolt is.

És mégis megmutatta magát nekünk, meghívott szilveszterre minket. Na nem mindenkit csak azt a 7 hímet, akikkel jobb kapcsolatot ápolt, mint a többiekkel. És most itt viháncoltunk ki tudja hány ember között. Esther most éppen félhosszú, szőke hajával forgott a szilveszteri villódzó fényekben. Jól állt neki, ahogy a bulira felvett farmer is. Hiába, van olyan nő , akinek szinte minden jól áll!

Az alkohol meghozta a bátorságom és ezért mertem kiereszteni véleményemet. Lehet,hogy nem kellett volna a legközönségesebb szót használni, de egyszerűen ez volt az igazság. Le akartam róla szaggatni a ruhát, felfedezni a két éve csak lelki szemeim előtt látott testét és megbaszni. Ennyi.

Nem voltam részeg, de józanul biztos nem teszek neki ilyen ajánlatot. Le is álltam a tánccal és leültem az egyik üresen maradt székre, kezemben egy üveg sörrel, és bámultam az ugrabugráló embertömeget. Azaz csak egyet bámultam, Esthert, ahogy önfeledten ugrándozott az emberek között. Hát tényleg megbasznám. Komolyan.

Észrevette hogy nézem, kitámyolgott, majd lehuppant a mellettem lévő üres székbe.

- Szóval megbasznál? - kérdezte egyenesen és közönségesen.
- Igen - vágtam rá azonnal, mikor magamhoz tértem a meglepetésből. - Még jó hogy!
- És miért?
- Miért?- kérdeztem értetlenül
- Ja, miért?
- Mert kurva jó alakod van. és sokszor csak arra tudok gondolni milyen lenne látni téged pucéran. És mert annyira igazságtalan vagy!
- Igazságtalan?

Most rajta volt a meglepődés sora.

- Igen. Mindig olyan szexis, vadító ruhákban jársz, hogy a férfi micsodája nem tud a helyén maradni . Na és amikor behajolsz, vagy mosolyogsz...

Elnevette magát.

- És ez igazságtalan szerinted?
- Igen, mert vagy mutass mindent, vagy semmit, de azzal hogy kacérkodsz, csak azt éred el, hogy meg akarlak baszni.

Ismét elnevette magát.

- Most mit nevetsz?
- Olyan aranyos vagy, ahogy itt durcizol.

Azzal odahajolt és egy puszit nyomott az arcomra. Éreztem kellemes parfümjének illatát, amint körüllengte arcát és egész lényét. Megfogta a kezem, és a melléhez húzta.

- Azt hiszem ennyi elég is volt.- gúnyolódott és pár másodperc múlva kezem ismét a sörömön nyugodott.

Némán ültünk egymás mellett.

- De ha akarsz, megbaszhatsz. Tényleg! - nézett rám.

Nem tudom mit láttam a szemében, gúnyt, vagy csak a vágyat? Most szórakozik velem?

- De ne itt! - figyelmeztetett, azzal felvonult a lépcsőn, én pedig, mint egy kiskutya vonultam utána. Senki nem vett észre semmit a mi kis afférunkból. Azaz majdnem senki. Mikor felértünk az emeletre, a kis folyóson kanyarogva jutottunk el az utolsó ajtóig.

- Egy mese jutott eszembe, mikor a királylánynak minden szobába szabad bejárása volt a sárkány házában, csak egybe, a legutolsóba nem volt szabad bemennie. Mégis bement és meg is szívta.

Nem szólt semmit csak elmosolyodott és belökött a szobába. Egyre vadabb kifejezést öltött az arca és most már egy tüzes démonnal álltam szemben. Ez ki fog engem végezni. Eddig azt hittem én leszek a domináns, de ki tudja mi lesz itt még?

- Szóval baszni akarsz? És engem?
- Igen, másra sem vágyom.
- Egyet azonban tudnod kell. A férjem is itt lesz.
- Itt?- rémültem meg
- Itt és végig fogja nézni, ahogy megbaszol. Remélem nem zavar?- tette fel a költői kérdést mosolyogva és máris a nadrágot ráncigálta lefelé rólam.

- Na mi van ? Már nem akarod?- csúfoldott
- Dehogynem - lihegtem, azzal letéptem magamról az összes ruhadarabot.

Hozzásimultam, végre érezhettem a testét, amely így ruhába csomagolva is kellően izgatóan hatott. Kezeivel egyből ráakadt a férfiasságomra és ügyes mozdulatokkal kezdett izgatni, ami abban merült ki hogy hevesen rángatta a fitymámat.

- Szopjál le! - utasítottam önkívületben, mire letérdelt és az ajkai közé vette a péniszemet.

- Mondjad, mit csináljak, szeretem, ha utasítanak közben!

- Szopjad, hosszan...ez az... még hosszabban... ez az...

Megfogtam a fejét és átvettem az irányítást. Megpróbáltam megnyugodni és nem hevesen rángatni. Lassú tempóra váltottam és előre- hátra mozgattam a fejét, miközben ő szó nélkül engedelmeskedett. Nyelvével durván nyalt, szopott, arca behorpadt és szinte teljesen kiszívott belőlem mindent. Én pedig csak mozgattam a fejét előre-hátra.

Eközben megjelent a férj, aki egy videokamerát szorongatott a kezében.

- Értem, home video - nyögtem fel, de abszolút nem érdekelt, hogy a férj mit csinál. Csak az érdekelt hogy Esther minél jobban és minél többet szopjon ki belőlem. Bele akartam élvezni a szájába, de az alkohol eléggé késleltette a magömlést.

Látszott, hogy Esther a kamerának játszik és nem nekem. Én csak egy fasz voltam, amit le kell szopni, és ki kell belőle hozni a maximumot, azaz a spermát. És ő megtett mindent ennek érdekében. Egyre vadabbul, hevesebben szopott, néha belemosolygott a kamerába. Tisztára, mint egy pornófilmben.

Letért a golyóimra, azokat falta, nyalogatta, miközben kezével verte tovább a péniszemet, amely még mindig elég messze volt az élvezéstől. Ketten néztük, amint ez a nő egy péniszt kényeztet, én felülről, a férj pedig a kamera lencséjén keresztül.

A pasas különben nem szólt egy szót sem, nem nyúlt bele a kompozícióba és nem akart semmit se irányítani. Csak ott sündörgött és forgatott. A látvány biztos nem hagyta hidegen, mert a nadrágján feszülő dudor elárulta izgatottságát.

Esther visszatért a péniszemhez és az előbbinél is vadabb vehemenciával kezdte szopni. Most már én sem tudtam sokáig visszatartani. Ha már film, akkor legyen benne igazi filmjelenet. Láttam elég pornófilnmet ahhoz, hogy tudjam mi a leglátványosabb elélvezési forma. Kihúztam fénylő rudamat a szájából, és verni kezdtem a farkam az arcától pár centire. Tudta mi következik, mert kinyitotta ajkait és várta a sugarat. A kamera is pont időben ért a megfelelő helyre, mert pár másodperccel később összeszorítottam a péniszemet és a fehér sugár elemi erővel tört elő, majd landolt Esther szájában és nyelvén. A többi sugárral ugyanígy járt és a végén még játszott egy kicsit a kamerának, mert újra visszavette a szájába a rudamat és tovább szívta, nyalta.

- Uhhhh... - nyögtem mikor végre eleresztett.

- Arról nem volt szó, hogy kamerával felvesz minket.
- Hiába Henry már csak ilyen, perverz állat - nevette el magát Esther és lassan vetkőzni kezdett.
- Remélem nem gondoltad, hogy ennyiből áll a megbaszás? – kérdezte, mikor látta arcomon a megrökönyödés jeleit.

- Ugyan, csak tökéletes tested lenyűgözött- nyögtem, mikor megláttam formás melleit és merev mellbimbóit.

- De ahogy nézem te még nem vagy kész az újabb menetre.
- Hát kell egy kis idő - szabadkoztam

Válasz helyett a hátamra lökött, és egy pillanat múlva már 69-es pózban hevertünk egymáson. A kitárult virágszirmok nedvesen csillogtak a lámpafényben és nyalásra ingereltek, aminek azonnal nekiláttam, és nyelvemmel ütögetni kezdtem a klitoriszát. Éreztem, hogy ő is kezelésbe vett, de most az nem érdekelt. Nyalni akartam végre ezt az isteni puncit.

Nyaltam, szívtam, szoptam, felfedeztem minden egyes porcikáját. Henry pedig mindenhol ott volt, filmezte, ahogy nyalom a csiklót, a kamerával egészen a fejem fölé telepedett és egészen közelről vette a nyelvem és a csikló csatáját. Majd megfordult és a lábam közé telepedett, gondolom Esther szopási technikáját vette újra.

Talán 6- 8 percnyi nyalakodás és szopás után fordultunk meg és Esther azonnal beleült a merev péniszembe, majd lovagolni kezdett. Természetesen háttal nekem, lábait széttárta így a genitáliákat teljes egészében felvehette a halkan zümmögő kamera, amely megint egészen szemtelenül közel keringett , sőt Esther egy- kétszer még meg is nyalta a kamera lencséjét.

Irgalmatlanul jól lovagolt a nő, és annak ellenére, hogy én voltam a passzív fél rendesen megizzadtam alatta. Előrenyúlva masszíroztam a melleit, csipkedtem a bimbóit, ő pedig vadul dobálta magát és halkan nyögdécselt.

- Most hátulról - krágkogta Henry.

Ez volt az első alkalom, hogy megszólalt. A hangja is elárulta izgatottságát és egyszerűen nem tudtam felérni ésszel, ahelyett hogy beszállna csak filmez. Pedig a nadrágja majd felrobbant.

Esther lemászott rólam és négykézláb térdelt az ágyon én pedig mögékerültem és behatoltam. A behatolást többször meg kellett ismételnem a kamera miatt, mert Henry teljesen bele volt szerelmesedve abba, mikor a fasz elmerül a punciban. Így többször is teljesen kiszálltam Estherből és újra, meg újra tövig merültem benne.

Most én lettem az aktív fél és pumpálni kezdtem a gyönyörű testet. Élveztem, ahogy izzad alattam, ahogy puncija hangosan csattog minden egyes lökésre. Leeresztette a mellkasát az ágyra így feneke még jobban felemelkedett. Ezzel jelezte, hogy nyugodtan csinálhatom mélyebben is. Neki is estem és vadul, a lehető legmélyebbre hatolva dugtam ezt a bájos puncit.

Nyögései és sóhajai egyre gyakrabban röpködtek a szobában és hangos sikolyai azt jelezték, hogy talán el is élvezett. Nem tudom biztosan mi történt, csak éreztem, amint tökéletes teste rázkódik, hánykolódik alattam. De nem engedte, hogy megálljak, továbbra is a legalaposabb baszást akarta tőlem.

A férj végül kiborult és nem bírta tovább. Arra lettem figyelmes, hogy Esther egy másik, elég vastag és hosszú péniszt szop elég vehemensen. Henry továbbra sem tette le a kamerát és felülről fotózta, amint bájos felesége hangos szürcsölések közepette izgatja az enyémnél nagyobb péniszt. Igazi hármas kerekedett ebből a dugásból, amit nem is bántam, mert már nagyon régóta szerettem volna részt venni egy ilyenben. Ráadásul a nő is gyönyörű.

Tovább basztam és egyre jobban izzadtam. Ahogy Esther is egyre jobban izzadt alattam. Minden egyes lökésnél szinte tövig csúszott az ajkai közé férje termetes dorongja. Jól összehangolt kompozicíó, kár hogy ezt nem tudja senki kamerázni, csak Henry, bár már az ő kezében is kicsit imbolygott a felvevőgép.

Esther beleadott mindent, mert férje nemsokára hörögni kezdett, és ő is , pontosan úgy ahogy én korábban, beleélvezett a kitátott szájba. Esther pedig hűségesen nyalakodott és nyelte, nyalta a spermát, amely szinte teljesen beterítette a száját. Még mindig forgott a kamera és Esther huncutkodott is vele; spermás ajkaival végignyalta a kamera lencséjét. Csak elképzeltem milyen lesz a felvétel, és máris kilövéshez közeli állapotba kerültem.

- Ohhh... Esther... ez már remélem, eléri a megbaszás fogalmát... - nyögtem
- Igen… lassan... eléri... de azért még küzdj és dugjál

De nem ment, annyira hevesen és erősen csináltam, hogy egyszerűen elfáradtam. Dolgozott bennem az alkohol, ami köztudottan növeli a kitartást és ez velem sem történt másképp. Leplezni akartam, fáradtságomat, ismét a hátamra feküdtem, és magamra húztam Esthert.

- Na mi van szájhős? Elfáradtál? - nevetett.

Mielőtt válaszolni tudtam volna, ismét lovagolni kezdett, de most szembe velem. Patakokban folyt rólunk az izzadtság de nem hagytuk abba. Esther ugrált rajtam, majd néhány perc múltán megfogtam a fenekét, és dugni kezdtem, amennyire csak bírtam. Majd ismét ő és ismét én. Ez így ment volna a teljes orgazmusig, ha fel nem tűnik Henry Esther háta mögött.

Halk nyögés, Esther eltorzult arca és nemsokára más éreztem is Henry feszülő péniszét, amint az végbélből nekipréselődik feszülő rudamnak. Hagytam Esthert, hadd vegye fel a tempót, ő alakítsa ki a ritmust. Végül sikerült is megállapodni egy ütemben és lassan elkezdett mozogni rajtunk. A két pénisz csak állt és Esther két lyuka fel- le szánkázott rajtuk.

- Uhh...

Megpróbált a hármasunk egyre gyorsabban és gyorsabban dolgozni, és valamennyire sikerült is felfokozni a tempót. De ezt már nem bírtam tovább, beletemettem arcomat Esther két előttem himbálódzó melle közé, és elfojtott ordításommal kísérve elélveztem, második adag spermámat küldtem az istennő hüvelyébe.

Lehet, hogy észrevették az orgazmusomat, lehet hogy nem, tény hogy meg sem álltak és tovább mozogtak ők ketten. Valószínűleg azért felfedezték hogy az egyik pénisz leállt, mert Henry egyre vadabbul dugta felesége fenekét. Éreztem, amint hímtagja ki- be járkál a barlangban, és eszem ágában sem volt, hogy kicsússzanjak Esther hüvelyéből. Jó volt lihegni, élvezni és érezni, amint a másik kettő még tovább baszik, miközben én is részese vagyok az egésznek.

Henry sem bírta a végtelenségig, kihúzta rúdját a Esther fenekéből, majd a hátára lőtt. Perceken keresztül csak hosszas lihegéseket, nyögéseket lehetett hallani a szobában. Esther rádőlt a mellkasomra, Henry pedig Esther hátára hajolt és hármasunk így pihente ki az aktust.

Aztán szétváltunk. Ez a legszarabb az egészben, mikor elélvezve le kell válnod a másikról. Szerencsére hamar túlestünk rajta. És utána jöhetett a kínos szitu. Mert azért egy ágyban az álomnővel és annak férjével, ráadásul úgy hogy a férj csak később került a képbe, mi tagadás eléggé kínos.

- Még sosem szálltál be - szólalt meg Esther
- Ne haragudj, de nem bírtam! Már akkor majd szétvetett a vágy mikor szoptad a srácot, de mikor dugni kezdett hátulról... - magyarázkodott Henry.

- Gyere- húzott fel Esther és egy kis ajtó felé irányított.

A fürdőszobába jutottunk.

- Fürödjünk le- javasolta és spermával borított testével belépett a zuhanykabinba.
Beléptem utána, és Esther megengedte a vizet.

- Kellemesen csalódtam benned – búgta. - Mikor azt mondtad, hogy meg akarsz baszni, gondoltam csak hencegsz, de meg kell mondjam hogy nem hencegtél.

Finoman végigsimogatta a lankadó, csatakos péniszemet. Jól esett a hízelgés, wav, mekkora kan vagyok!

- Hát én nem csalódtam, azt kaptam, amit lelki szemeim előtt , az íróasztalnál ülve már annyiszor végigpörgettem magamban. És ezután lesz is valós alapja az álmodozásaimnak. Ha kinézek majd az ablakon, akkor nem kell elképzelnem milyen a tested, hanem egész egyszerűen felidézem a ma estét.

Tovább zuhanyoztunk, megsimogattam a melleit, megcsókoltam a nyakát, végighúztam a kezem csupasz punciján.

- Milyen ablakon nézel ki?
- Hát, ami ott van tőlem jobb kéz felé.
- Hol is ülsz te?
- Hát hol? Ott jobboldalt elől a nagy fikusz mellett.
- De hát ott Frank ül!
- Frank!? Ki az a Frank?

Nem szólt semmit. Elzárta a csapot,a és kilépett a zuhanykabinból.

- Mindegy, szar poén volt. Ugye nem gondoltad, hogy ezek után a beosztottam maradhatsz?

- De hát... - makogtam

- Sajnálom. Mikor feltetted a kérdést már akkor tudhattad, hogy mi lesz a vége. A tűzzel játszottál. Megkaptál engem. Cserébe viszont le kell mondj a munkahelyedről.

Megérte-e? Jó kérdés.

Hát ilyen volt Esther.
Hasonló történetek
25062
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
26043
Azonnal a számba vettem előszőr csak a makkját, és azt kezdtem el nyalogatni. Partnerem szemei már fennakadtak az élvezettől, hangosan nyögött a kéjtől. Én pedig már a golyócskáit vettem a számba, szopogattam, nyalogattam élvezettel. Ő egyre erősebben nyomta a számba ágaskodó szerszámát, melyet amilyen mélyen csak lehet bevettem a számba, és teljes erőbedobással szívtam, szoptam, már néha úgy éreztem, hogy megfulladok a hatalmas fasztól a számban...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Rosemary ·
Hát ez nagyon jó történet, nekem tetszik. Szegény te, egy jó dugás után még a felmondást is megkapod. :smile:
repahercegno ·
aszta de durva:)) nem gondolam volna h igy jon ki:P hat igen Ezter...ez mar fogalom:P :smirk:

geminigirl ·
Hát, azt hiszem, erre mondják, hogy az élet nem fenékig tejszínhab... :)))

Bár mostanában kicsit light-osabb hangulatban vagyok, még mindig tetszenek az írásaid. Grat! :)
East West ·
A lightosabb mit jelent? Összebújós, romantikás? Vagy még enyhébb, esetleg teljes megvonás?:)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: