Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Este

Az asszony éppen az esti lefekvéshez készülődött, amikor a szobalánya jelezte, hogy vendége érkezett. Éppen egy férfire gondolt, akivel a hetekben ismerkedett meg, és látszott, hogy azonnal szimpatizálni kezdtek. Beszélgettek is a társaságban, és egyre többet találkoztak, egyelőre csak a barátoknál, bár a férfi megjegyezte, talán máshol is összejöhetnének. Megtehették volna, hiszen mindketten már elváltak, így senkinek nem okoznának fájdalmat.

Éppen erre gondolt, amikor Adél belépett, hogy jelezze, várja valaki. Meg sem gondolta, csak kinézett a fogadószoba ajtaján, el is felejtette, hogy nincs rajta más, csak egy pici hálóing, némi átlátszó köntössel. Kidugta a fejét, de a férfi éppen arra nézett és a látványra teljesen elkábult, így a kezében tartott csokrot az asztalra dobta és a nő után lépett, aki már észrevette hibáját és sietett vissza átöltözni.

Bertrand azonban nem hagyott erre időt, csak utánanyúlt, magához húzta, miközben finoman átölelte és már vette is le róla az apró holmikat. Ránézett az asszony kipirult és némi zavart tükröző szép arcára, majd lassan megcsókolta, és a kezei azonnal elkezdték felfedező útjukat. A nő szemérmesen elkezdte vetkőztetni a férfit, miközben futkározott az érintések hatására a hátán a hideg és a meleg, nyelvét picit kidugta a szájából, és észrevétlenül megnedvesítette. A férfi ekkorra lecsapott rá és már csókolva mindenhol, vitte a hatalmas baldachinos ágy felé. Minden lépésénél merev farka odacsapódott a nőhöz, de nem érdekelte, csak a látvány tartotta és az asszony szája rabságban.

Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szentkirályi Katinka ·
KISLÁNY, HALLGASS a mi Tűzmadarunkra, mert én is megjártam az első alkalommal, annyira megörültem a lhetőségnek, hogy máris belekezdtem az írásnak itt, pedig kényelmesebb ha szövegszerkesztőben írod, alaposan átnézed, mert ezek itt, egy-két kivétellel szétpiszkálják úgy is. csak szépen írj, szerelmesen, ahogy a lelked mélyén érzed.
medea ·
Ígérem, megfogadom a tanácsod, és elkezdem előlről, akinek nem teccik, ne olvassa. Csók a kedvességért.

BURGONYA ·
JÉ EZT EDDIG NEM IS VETTEM ÉSZRE. :angry:


MEDEA TE KOMOLYAN EZZEL A SZARRAL A HÁTAD MÖGÖTT OLTOGATSZ ENGEM? :smile: :smile:
medea ·
HESS INNEN!!!

Nem neked írtam, csak úgy, magamnak!
És ha oltogatlak? Na? Na? Mi van akkor?
Félsz tőlem? Mi?
Ennyit érsz: :sleeping:
BURGONYA ·
ÉN IS CSAK MAGAMNAK ÍROM A TÖRTÉNETEIMET MÉGIS BELESZÚTTÁÁÁ TE GYÜKKÉPÁLCIKA!!! :angry: :rage: :angry:

Mirrmurrka ·
na nemár hogy minden fórumon lemegyünk gagyiba egy hozzászólás miatt. nyisstok magatoknak topicot és ott dobálózzatok. uncsi.
Tűzmadár ·
Az írásod ihletésével elkezdtem én is valamit, a szeretkezéses rész bemásolom, hátha segít, a hangulata, ritmusa, dinamikája. Nem bánom, ha felhasználod, hiszen nálam ez csak egy töredék, ami nem biztos, hogy végleges.


Üvegcsörrenésre kapja fel a fejét. A tükörben az erkélyajtó függönye előtt egy férfi áll. Az a férfi!
- Ön!? Hogy kerül ide? Mit akar itt? – kérdi tőle meglepetten.
- Téged!
A férfi hangjában van valami különös, valami vészjósló. A grófnő felpattan a székről, a szobaajtóhoz rohan. A férfi utána. Követi őt a folyosóra, a lépcső előtt kapja el a derekát, rántja vissza, nyomja a falhoz. A nő érzi a faburkolat keménységét a hátán, érzi a férfi erős karját a derekán, kapálózik, szabadulni akar, de kemény izmok tartják fogva. Érzi a férfi mohó lélegzetét, az ajkát, amikor az övére tapad, a tenyerét amint a selymen keresztül a mellébe markol. Elfordítja a fejét, letépi a magáról a férfit, de az, nem adja fel. Csókolja a fülét, arcát, nyakát, szinte mindenhol ott van. Forró szája, a tenyere pedig, mint a tűz járja be a nő testét. Gyűrődik a selyem, szikrázik a levegő, egyre erősebben izzik a nő teste. Az elméje még tiltakozik, de a teste önálló életet él. A testét nem tudja becsapni, az, vágyik az ölelésre, vágyik a szeretkezésre. A nő védekezése gyengül. Orra telítődött a férfi illatával. Bőre érzi a férfi bőrének súrlódását. Mellének bimbója a férfi tenyerének gyöngéd, forró simítását. Nem! Akkor sem! Főleg nem így! Löki el magától a férfit. Lihegve állnak egymással szemben. A szemük beszél. A nőében ott a felháborodás, a férfiében, pedig a tűz. Az egyre erősebb, egyre szenvedélyesebb lobogás, a mérhetetlen vágy, a ragadozó vágya, hogy magáévá tudja a gazella testét. A nő úgy érzi, elhagyja az ereje, gyengülnek a lábai, remegni kezd. A férfi puhán lép hozzá, szinte összeérnek, érzik egymás testének izzó melegét, egymás leheletét. Összefonódik a tekintetük. A férfi lassan megfogja a nő fejét, közelít hozzá az ajkával. A nő lehunyja a szemét. Az első gondolata, milyen száraz a férfi szája, mennyire szomjazhatott a csókra, aztán a férfi hajába túr.

Szentkirályi Katinka ·
na, te aztán jól megadtad szegény lánynak.
Eddig biztosan azért volt csndben, mert próbálta megírni a folytatást, erre jössz te, a tapasztalatoddal és kész, vége az egésznek. Szegény gyerek, jól feladtad a leckét neki.
Tűzmadár ·
Én arra gondoltam, azért nem írt, mert elakadt a folytatással, és egy lehetőséget vázoltam fel. Nem tapasztalat, nálam is a fantázia műve, nem szoktam lerohanni senkit, az, szélsőségesen kétesélyes, és ha rosszul sül el, az eredmény, helyrehozhatatlan. Ám, fantáziában minden lehetséges. De nem a cselekményt tartom lényegesnek, hanem az ábrázolási módot, az adott szitu dinamikáját, sodrását. Mégis úgy érzem, igazad van, nem kellett volna idemásolnom. :-( :frowning:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: