Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esős idő

Fanni jó barátom, ő a szomszéd faluban lakik. Egy borús nyári napon, amikor az idő fülledt volt és a levegő páratartalmától ragadt minden, átjött hozzám beszélgetni, mivel már régóta nem találkoztunk. Javasoltam neki, hogy menjünk el sétálni kicsit, abban bízva, hogy nem fog esni. - Rendben van, de ha elkap minket, akkor rajtad állok bosszút! - mondta nevetve. El is indultunk, kb. 10 perce róttuk az utcákat, mikor hirtelen, minden előjel nélkül(igaz, a felhők azok voltak) elkezdett szakadni az eső.

Rohantunk haza hozzánk, ahogy csak tudtunk. Mire beértünk a házba, már csuromvizesek voltunk. Mivel Fanninál nem volt más ruha, adtam neki egy hosszú pólót, ami leért majdnem a térdéig, illetve egy papucsot. Szüleim nem voltak otthon. Én leültem a konyhába, s kivettem a hűtőből két üdítőt, mert annak ellenére, hogy az eső lehűtötte a levegőt, a lakásban még mindig fülledt meleg uralkodott. Egyszercsak megjelent mögöttem.
- Szerencséd, hogy barátok vagyunk, különben már kaptál volna két pofont. Ilyenkor elindulni a legnagyobb marhaság volt tőled! - mondta, de látszott rajta, hogy csak viccből mondja.
- Ne haragudj - válaszoltam bűnbánó képet vágva, aztán vigyorogva folytattam: - nem tudtam, hogy neked árt egy kis víz.
- Hülye barom - szólt ő is nevetve.

Tudni kell róla, hogy akár az átlagos csaj leírást is lehetne rámondani. Vékony, de nem csontváz alkat, világos bőr, szőkésbarna haj, zöld szem. Szép lánynak tartottam, ugyanakkor emberileg is jól kijöttünk egymással. Leültünk az asztalhoz, s elkezdtünk dumálni, úgy mindenféléről, közben pedig üdítőt ittunk. Ahogy keresztbe tette a lábait, felhúzódott a póló, egészen a csípőjéig, s kivillant a teljes combja. Nagyon szép volt, teljesen felforrt a vérem. Észrevehette, hogy nézem, mert abbahagyta a beszédet. Mikor feleszméltem, már elég kétértelműen mosolygott rám.
- Mi van bajnok, mit látsz?
- Ööö - kezdtem neki - semmit, csak elbambultam...
- Na persze - mondta, majd odahajolt hozzám, a megcsókolt. Teljesen váratlanul ért. Majd felkelt a helyéről, beült az ölembe, s ismét megcsókolt, de már hosszan, nyelvét a számba dugva.
- Fanni...
- Psszt, ne beszélj - suttogta. Oda hajolt a fülemhez, s belesúgta: Kívánlak! Éreztem, hogy nincs visszaút. Hosszú évek óta ismerjük egymást, s jó barátok vagyunk, de soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet köztünk. Igaz, sokszor gondoltam rá, mivel nagyon bejött nekem.

Csókolóztunk. Valami kellemes érzés volt vele lenni. Aztán abbahagyta, s már azt hittem, hogy csak ennyi volt. De nem, mert ami ezután következett, arra végképp nem számítottam. Letérdelt elém, s elkezdte a nadrágomat gyűrögetni a kritikus ponton, ami már amúgy is feszült egy ideje. Rám mosolygott, majd lehúzta a sliccem, s kibontotta a péniszemet a nadrágból. Nagyon finoman húzogatta a bőrt rajta, játszott vele. Aztán elkezdte nyaldosni a végét. Azt hittem, menten eldurranok. Nyaldosta, húzkodta, s végül bekapta. Nagyon jól csinálta. De nem bírtam sokáig, s egy nagy sóhaj kíséretében a szájába élveztem, ő pedig szó nélkül lenyelte. Ezután még kettőt szopott rajta, majd felállt, s széles mosoly közepette így szólt: - Nem akarod megköszönni?
- De - mondtam hirtelen - gyere! Felkaptam őt, és a karomban bevittem a szobámba.

Ott letettem az ágyra, majd lehúztam a redőnyt. Odakinn még mindig szakadt, s eléggé sötét is volt, de hát biztos, ami biztos. Felkapcsoltam az egyik kislámpát, amitől kellemes tompa fény árasztotta el a szobát. Odamentem az asztalomhoz, s elkezdtem az egyik fiókban turkálni.
- Ha azt keresed, amire gondolok, hagyd a fenébe. Nincs rá szükség.
- De...
- Ne félj, nem lesz baj - mondta. Később elmondta, hogy rendszeresen szedi a tablettákat.
Szóval ott feküdt az ágyon. Míg én háttal álltam neki, ő levette a pólót, ami rajta volt, s csak egyetlen bugyi és melltartó volt rajta. Mindkettő vörös, nagyon vadító volt benne.
- Gyere!
- Annyira szeretlek! - súgtam neki oda, mikor odafeküdtem mellé, s ő átölelt, megcsókolt ismét, majd mégegyszer.
- Tudom. Régóta gondoltam, hogy vonzódsz hozzám. Erre a pillanatra vártam én is.
Elkezdtem vetkőzni, hamar ledobtam magamról mindent. Ott feküdtünk egymás mellett.

Megcsókoltam a nyakát, majd elkezdtem lejjebb haladni. Elértem a melleihez, levettem a melltartóját, s gyönyörködtem eme két csodás formában. Szépen a kezeim közé vettem őket. Megcsókoltam a kemény bimbókat, majd a számba vettem őket, s elkezdtem szívogatni a kis csúcsokat. Fanni ezt nagyon élvezhette, mert közben nyöszörgött, s kérte, hogy ne hagyjam abba. Utána végigcsókoltam a testét lefelé, a hasát, s azon vettem észre magam, hogy a két lába között vagyok. A bugyiját azonban ő maga vette le. Nagyon szép punci volt, borotvált, semmi hiba, szép sima. Odahajoltam, kiöltöttem a nyelvem, s megnyaltam. Erre egy sóhaj volt a válasz. Nagyon nedves volt már, így hát egyik kezemmel kitágítottam, s belenyaltam a "gyönyörök kertjébe".

A csiklója szépen megvolt már duzzadva, így tehát számba véve elkezdtem szopogatni, az egyik ujjammal pedig mind beljebb hatoltam. Picit megemelte a csípőjét, szabaddá és láthatóvá téve ánuszát. Megnyálaztam az egyik ujjam, s beledugtam a kis gyűrűbe, mire egy hangos nyögés kíséretében elkezdte mozgatni csípőjét. A punciját meg nyaltam folyamatosan. Amikor egyre jobban rázta a csípőjét, légzése pedig felgyorsult, tudtam, a csúcshoz közeledik. Nem is kellett sokat várni, egy hatalmas rándulás kíséretében valóban bekövetkezett nála az orgazmus.

Pihegve feküdt az ágyon, én pedig mellé feküdtem.
- Köszönöm - mondta.
- Ugyan már, tudod jól neked mindent megteszek. Ezen a kijelentésemen mindketten elkacagtuk magunkat, nem is tudom, miért. Fanni ismételten átölelt, majd a hátamra fektetett, ő pedig az újra mereven álló péniszemet kezdte el gyúrni, majd pedig nagyon lassan beleült. Hihetetlen érzés volt benne lenni. Szépen, egyenletes tempóban gyorsulva kezdett el lovagolni. Mindketten hangot adtunk élvezetünknek. Én újra kezembe vettem a melleit, s masszíroztam azokat. Ezután pózt váltottunk, oldalunkra feküdtünk, s úgy hatoltam belé hátulról. Ez a póz nagyon tetszett neki, közben csókolóztunk, amiben a nyaka kicsit elzsibbadt, mivelhogy hátra kellett tekernie. Utána kicsit pihenésképp a lábait csókolgattam, míg ő szusszant egyet. Nagyon szép, formás lábai voltak.

Ő maradt a hátán, széttette a lábait, én pedig a nyakamba véve azokat, belehatoltam. Egyre gyorsabban dugtam őt, ugyanakkor éreztem, hogy mindjárt elsülök. Azonban Ő ment el előbb, egy hatalmas sikoly kísérte ezúttal orgazmusát. Én még pár percig bírtam, majd kihúztam a farkam. Ő megfogta, elkezdte húzogatni rajta a bőrt, a fitymát rángatta, a makkom elő-elő bújt a bőr alól. Aztán én is elélveztem. Ondóm belepte őt, a hasa, a mellei, ó azok a drága keblek mind csatakosak voltak. Utána a szájához emelte a szerszámomat, és szétkente rajta, ami maradt még benne.

Ezután mindketten lezuhanyoztunk. Mire végeztünk, a ruhái mind megszáradtak. Az eső is elállt, a Nap is kisütött. Kicsit még beszélgettünk, megdumáltuk egymás között a történteket. Mikor alkonyodott, hazavittem őt.
Szép estének néztünk elébe.
Hasonló történetek
15370
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
20925
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Soldier Of Hate ·
"Szép estének néztünk elébe." ez a kijelentés olyan, mintha most következne a szex rész. Inkább azt kellett volna írni, h szép estét tudhattunk magunk mögött.
Átlagos történet, a fogalmazás is átlagos. Se rossz, se fergetegesen jó.

sziszka1 ·
:angry: Hihető kategória

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: