Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esett

Kövér cseppek sűrű egymásutánjai, csattantak az aszfalton. Különös ütemet adva az éjszakának; mintha több millió kis dobocska játszott volna egy kaotikus, mégis fesztelen szimfóniát. Melyet az ég, időnként feldördülő basszusa tört meg. Erőteljes, és követelőző hangja, tökéletes ellentétet adott, az olykor-olykor felvillanó, balerina könnyedségével cikázó villámoknak.

Az ég könnyei egyre sűrűbben hasították, vékony csíkjaikkal a teret, kissé eltorzítva ezzel a szemem előtt lévő táj körvonalait. Miközben, az egyeletlen úttest gödröcskéiben, pillanatok alatt, kis tavacskák jelentek meg; amiket egy lomhán, felém közlekedő busz radián kereke löttyintett ki, medreikből. Mint egy nehézkesen mozgó, rossz gyerek, úgy rongálta meg a folyamatosan gyarapodó, útszéli tócsákat. Viszont ezzel a tettével, nem sok mindent ért el, hiszen, amint lassan tovagördült, a kicsiny cseppek újból visszafoglalták, nekik szánt helyeiket. Sőt, újonnan aláhulló társaik, még fel is habosították, a járda szegélyénél elterülő, sekély vízhalmaz felszínét.

Egy buszmegállóban, figyeltem a zivatar monoton, mégis változatos játékát. Még idejében be tudtam húzódni a hideg csapadék elől, mielőtt az ég rendesen elkezdte volna parádéját. Már késő este volt, ennek ellenére, nem siettem haza. Mivel senki sem volt velem a lefedett, mégis több helyütt összetört üvegű várófülkében, zavartalanul élvezhettem a hűs levegő mozgását, és a nyári vihar alakítását. Egy kicsit azért sajnálkoztam magányomon, mivel, ha párommal is megoszthattam volna ezt az élményt, akkor örömöm végre, zavartalanul kiteljesedne.
Bár, így sem éreztem félelmet; inkább megbabonázva figyeltem a csodálatos koncertet. Kis nimfakorom óta lenyűgözött, a zabolátlan zivatar szépsége. Természeti, öröklétű lényként Sosem rettegtem a veszélyeitől, sőt egyre jobban csodáltam, hogy, milyen szeszélyes és sokoldalú. Olyan vad elszántsággal él; amiről én, csak álmodhatok.

Leültem a megálló padjára, igyekeztem minél kényelmesebben elhelyezkedni az ülésen; majd átkaroltam felhúzott a lábaimat, mivel nem akartam, hogy a becsurgó, hideg víz ellepje a szandálomat. Úgy néztem fel az áttetsző tetőre, mint egy kisgyerek, aki életében most látja először, ezt a természeti csodát. Ahogy a szürke felhőket elhagyó cseppek, szabadesésük után, felveszik a műanyag formáját; aztán egyesülve, parányi sodrásokként, sietősen tovahömpölyögnek, le a földre.

Kicsivel később, behunytam a szemem, miközben minden idegszálammal az eső koncertjét figyeltem. Átadtam magam a hangok gyönyörűségének, ezáltal új dimenziók nyílhattak meg előttem. Képek nélkül, a szimfónia még csábosabbá vált. Ha, csak a hangokra irányítottam a tudatomat, olyan apró neszeket is felfedezhettem, amit amúgy észre sem vettem volna: mint a szél rázta levelek zenéje, vagy a távolban száguldó autó dudájának sürgető zaja.
Nem tudom, meddig ülhettem így, ebben az összekuporodott testhelyzetben; de figyelmemet egyre jobban zsibbadó lábam, és vacogó fogam, kezdte elvonni a hangokról. Csupasz karom, libabőrös lett, a hirtelen lehűlt levegőtől és széltől. Annyira lenyűgözött a zivatar, hogy el is felejtettem, mennyire fázom. Kinyitottam a szemem, és megpróbáltam mozogni, hogy egy kicsit felmelegedjek.

Egy lelket sem láttam a kihalt utcán, a most elhaladó buszon sem ültek utasok. A sofőr lassított, de nem állította meg járművét; hiszen gesztusaimból láthatta, hogy én sem akarom a tömegközlekedést igénybe venni. Csupán menedéket keresve maradtam a megállóban.
Ennek ellenére, egyre inkább elfogott az a késztetés, hogy: jó lenne haza menni. Ha nem akarok megfagyni, rögtön el kéne hagynom a megálló fülkéjét. Bár ahogy a táncoló vízfátyolt néztem, elgondolkoztam azon, hogy hiába lakok közel, nagy valószínűséggel, bőrig fogok ázni, mihelyst elindulnék. Az esőt, magát szerettem. A bőrömhöz tapadt, vizes ruhák érzete, azonban egyáltalán nem vonzott. Jó lett volna, ha találkozom egy ismerőssel, aki hazakísér. Viszont ennek az esélye vajmi kevés volt, tekintve az időpontot és a helyzetet.

Visszagondoltam a régi időkre, amikor nem voltam ennyire finnyás. Arra a távoli korra, mikor tapasztalatlan nimfaként jártam a rengeteget. Akkoriban nem zavart, ha megáztam. Az erdőben laktam, és ezerféle, titokzatos fajtájú növényt gondoztam. Népes, halhatatlan társaimmal elrejtve éltünk, távol az emberektől, csak a kiválasztottaknak mutattuk meg magunkat. Ám ahogy telt az idő, rá kellett döbbentünk, hogy ez így, nem mehet tovább.
Amikor az emberek elfoglalták az erdőinket, a halhatatlanok szolidan, úgy döntöttek, hogy muszáj felhagynunk, titkolózó életmóddal, és közvetlenül az emberekkel fogunk élni. Nehéz volt meghozni az elhatározást. Sőt néhányan a vezetőink ellen szegültek. Ők lettek azok, akik vidéken maradtak. A tanyák mellet húzódtak meg, és ezentúl, a termőföldeket kísérték figyelemmel. Bár gyakran törnek borsot a gazdák orra alá, úgy, hogy különböző kártevőket uszítanak a termésre, de már ők sem okoznak nagyobb gondot.

Hosszas küzdelmek árán, végre a halandókkal is sikerült megértetni békés szándékunkat. Eleinte nehéz volt alkalmazkodni a szokatlan körülményekhez, sőt néhányan nem voltak hajlandóak házakban költözni, ezért a nagyvárosok parkjaiba vonultak; és szabad akaratukból, a régi hagyományokat követve élnek, mind a mai napig. A többség, mint amilyen én is vagyok, a fák helyett a városi házakat választotta.
Új nimfa-feladatom, a lakók lelkének ápolása. Természetfeletti, népünkkel született erőimmel védelmezem, és segítem a pozitív energiák áramlását. Megőrizve ezzel az emberek egészségét, és boldogságát. Ha tökéletes a lelki békém, akkor helyesen végzem a feladatomat.
Sosem hanyagoltam el nimfatevékenységemet, csupán a megváltozott környezetemhez kellett alkalmazkodnom. Bár a tömbházam téglából épült, javarészt hasonlít az élő fákra, a lakói ugyanolyan élő közösséget alkotnak, mint az erdei élőlények.

Nagy változások mentek végbe az iparosodással az emberek világában is. Nekik is nehéz volt kezdetben megemészteni, hogy szomszédjaik, ezentúl: faunok, driádok és egyéb számukra ismeretlen meselények lesznek. Szerencsére a halandók közérdekei is megkívánta a békét, így hát törvényeket hoztak az együttélésért; jogokat kaptunk, egyenrangúak lettünk a városlakókkal, ugyanúgy szavazhattunk, fizetést kaptunk a közhasznú munkánkért, és szabadon házasodhattunk az emberekkel. A halandók toleranciája, csak lassan fejlődött ki; így generációk multával, már nem néztek ferde szemmel, ha a tömegből kikandikált, egy szőrös pata, vagy két kis szarv. Mára már kijelenthetem: mind a két faj békésen megfér egymás mellett.
Szerencsénk volt, másképp is elsülhetett volna a dolog. Ám nem lett fajirtás, sőt elég sok barátra szert tehettünk. Akik sajnos nem járnak ilyen későn a betonrengetegünkben.
Kutatva néztem ismét körbe, a homályos tájon. Amikor, egyszer csak megtörtént a csoda.

Az utca túloldalán, megpillantottam egy ismerős, citromsárga, nonfiguratív mintás esernyőt, ami alatt egy pár világos, hosszúszőrű, patás láb egyhelyben topogott. Rögtön felismertem, nem lehetett más. Hevesen dobbant meg a szívem.
Biztosan ő az! Az én faunom volt az egyetlen, aki előszeretettel használt citromsárga esernyőt. A legtöbb öröklétű nem volt hajlandó az emberek luxuscikkeivel érintkezni, mint: a televíziót, vagy a rádiót, vagy a cipőt, esetleg az esernyőt. Ám néhányan, mint én, és a párom, nagy előszeretettel vettük kezünkbe, ezeket, a praktikus eszközöket. Sok "meselény" vetette már a szemünkre, hogy úgy elkényelmesedtünk, mint a halandók, de ez nem nagyon érdekelt. Sőt az emberek egyenesen imádták, ha az eszközeiket használjuk. Én és a párom, pedig szerettük a kényelmet.
Zhandard, a faunom, meglehetősen kedvelte a feltűnő színű dolgokat. Nem hinném, hogy élne még egy faun, aki hajlandó lenne, ilyen előszeretettel, egy citromsárga esernyő alatt sétálni a városban. Már messziről, láttam hosszú, prémes lábait, és hófehér patáit. Kétségtelen, hogy Zhandard az.
Úgy éreztem: semmit sem veszthetek. Hiszen, csak oda kell kiáltanom a páromnak; és ő biztosan átjön hozzám, és előzékenyen felajánlja, hogy hazakísér. Én pedig elfogadom, végre hozzábújhatok; beszélgethetünk, vagy esetleg másra is sort keríthetünk, mihelyt végre megbízható fedezék alá kerültünk.

Bele sem gondoltam, hogy mit keres idekint, ilyen szokatlan időpontban. Izgatottan kiáltottam a nevét, ám a nyári zivatar zúgása, és egy közeli, elnyújtott dörgés, elnyomta a hangomat. Ezért úgy döntöttem, hogy odaosonok, és megpróbálom őt meglepni; nem baj, ha egy kicsit megázok, hiszen később, úgyis menedékre lelek, majd erős karjaiban. Kiléptem a megállóból, és épp át akartam futni az útesten, mikor a padkához érve, egy arra tévelyedő, heves iramban száguldó személyautó, előttem suhant el. Hideg zuhatagot zúdítva, esőáztatta nyakamba. A döbbenettől meg sem bírtam szólalni, prüszkölve próbáltam kidörgölni a szemembe folyt vizet; szerencsétlenül éreztem magam.

Már nem is voltam benne biztos, hogy át akarok menni a túloldalra. Döntésemet, még az a váratlan esemény is megerősítette, hogy amikor, ismét felnéztem; szinte a semmiből egy idegen, rózsaszínesernyős, rövid szoknyás emberlány jelent meg. Odalépett a páromhoz, majd habozás nélkül a nyakába borult és megcsókolta.
Dermedten néztem őket. Ez nem történhet meg velem! Biztosan, csak egy rossz vicc. Nem gondolhatom komolyan, hogy ezzel a fiatal csitrivel fog megcsalni. Hiszen, ő hűséges típus. Az elmúlt kétszáz év alatt, sosem okozott nekem fájdalmat.
Mozdulni sem mertem. Még egy hangos szó sem hagyta el didergő ajkaimat. A szívem mélyén azt kívántam, hogy ne vegyenek észre. Sőt az lenne a legjobb, ha itt sem lennék, hisz akkor, nem láthatnám ezt a felháborító jelenetet. Remegő lábam, már képtelen volt elbírni elkeseredettségem súlyát, és térdre estem. Az alattam felgyülemlett tócsa fenekén, éles kavicsok lapultak meg, így fájón felsértették a bőröm.

Eközben hűtlen párom, és újdonsül barátnője, mit sem tudva az egészről, egyre távolabb került tőlem. Csupán egy sárga esernyő sápadt színét láthattam, a csíkos esőfüggönyön át, ami alatt két pár halovány lábacska lépdelt, szorosan egymás mellett.
Nem volt erőm utánuk futni, de még káromkodni sem tudtam; inkább csendben, minél kisebbre összehúzódva, kuporogtam az aszfalton. Miközben az égi áldás közömbösen záporozott, ugyanúgy, ahogy eddig is tette. A hideg cseppek monoton hullottak alá, és elkeveredtek, arcom meleg könnyeivel.
Hasonló történetek
3920
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
7233
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Csodálatos. Jobb szót nem találok rá.
Koliett ·
Köszönöm szépen, Tűzmadár! :hushed:

Sharma ·
Egy csöppnyi erőltetettséget érzek rajta. Nem is csöppnyit, sokat. De szeretem, hogy felkapták ezeket a témákat és egyre többen kezdenek rájönni, hogy nem lehet nagyot alkotni, csak valami kicsit, ami később naggyá lesz. Hajrá, húzz bele, próbáld máskor több természetességgel írni!
Ne feledd, hogy a szépséget, a gyönyörűséget csak egy hajszál választja el a giccstől.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: