Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esetem az ismeretlennel és a tükörrel

Tegnap találkoztam Vele. Egy bárban szólítottam le. Én, aki mindig a félénkségéről volt híres. De akkor, ott nekem már mindegy volt. Aznap jöttem rá, hogy a barátom, akivel három éve együtt voltam, akiért mindent megtettem, megcsalt. Igazából kiderült, hogy a 3 év alatt végig megcsalt, különböző nőkkel. Amikor azt mondtam szakítani akarok, dühös lett - persze, hisz én tartottam el -, és az arcomba vágta, hogy ha most kidobom soha nem lesz pasim, mert dagadt, ostoba, és még kibírhatatlanul szexuálisan frigid is vagyok, meg hogy ki sem elégítem.


Szóval meg akartam mutatni neki, hogy nem vagyok frigid. A bárban elég sokat ittam, így merészebb lettem, és felhívtam Őt a lakásomra. A nevét sem kérdeztem, azt se tudtam mit csinálok. Ő átlagosan nézett ki, piszkos szőke haj, barna szem, alacsony, talán fél fejjel magasabb, mint én, aki a 168 centijével nem túl magas. A testfelépítése szintén átlagos, talán kicsit vékony.
A lakásban rögtön a hálóba mentünk. Nem volt túl nagy, egy franciaágy, egy ruhásszekrény meg egy éjjeliszekrény fért csak el. Meg persze az egész alakos tükör, amit reggelente használok.  A hálóba érve motyogtam valamit a fürdésről, azt hiszem kicsit elbizonytalanodtam. Elindultam a hálóból nyíló fürdő felé, de ő máshogy gondolta, mivel a tükör elé rántott. Mögém állt, a hátam a mellkasának simult. Sosem voltam túl magabiztos, így nem is igazán nézegettem magam sokáig soha a tükörben, csak ha szükséges volt.


- Nézd magad – mondta határozott hangon. Engedelmeskedtem, végignéztem magamon a tükörben, utána a szemébe pillantottam, ami furcsán elkábított. Igen, ez a jó szó, elkábultam. Nem tudom, talán az italnak volt köszönhető, de amikor újra végignéztem magamon kicsit merészebbnek éreztem magam. Néztem, ahogy kezei megmozdulnak, és lassan elkezdik kigombolni blúzomat. Szép lassan, gombról gombra. Én csak álltam és néztem, és ő is nézett engem a tükörből. Lecsúsztatta a vállamon a blúzt, és figyelte, ahogy lassan hullik le a lábunk köré. Ezután a karomon simított felfele, a vállamon át, hátra a melltartóm csatjáig. A szemembe nézve kapcsolta ki. Én pedig, mint a megigézett kígyó, bámultam a fehér anyag lehullását. A mellbimbóim már meredeztek az izgalomtól. Ösztönösen el akartam takarni magam, de kezei finoman a nyaka köré fonták karjaimat, majd egyik kezével végigsimított a jobb mellemen, szinte nem is ért hozzá, mégis izgalom hullámzott végig rajtam. Azután a bal mellem mellbimbójához ért hozzá, de csak egy pillanatra. Mégis, halk nyögés hagyta el a számat, kirázott a hideg. Ajkát éreztem a nyakam hátsó részén, rövid érintés volt, szinte meg sem történt. Mindkét keze lefelé siklott, nem érintve bőrömet, mégis ingerelve azt. Gatyám gombjait könnyedén kioldotta, a cipzárral se vacakolt, a nadrág pedig lehullott. El akartam venni a kezem a nyakából, de a pillantása újra rabul ejtett a tükrön keresztül. Mozdulatlan maradtam.


- Nézd. - Egy suttogás, mégsem ellenkeztem. Figyeltem, ahogy ujja a bugyim szegélyéhez ér, majd lejjebb. Lassan. A fehér anyagra simította ujjait, talán érezhette, hogy az már nedves. Kicsi t szégyelltem magam, ösztönösen összébb szorítottam combjaimat, erre elmosolyodott, először. Szép mosolya volt.
Két kezével végigsimított combjaim belső részén, kicsit széjjelebb nyitva lábaimat. Csípőmet kicsit hátrébb lökte, fenekemet már kemény ágyékához szorítva. Körkörösen kicsit hozzá is dörzsölte. Utána újra bugyim elejéhez nyúlt. Azon keresztül kezdett lassú, gyengéd mozdulatokkal simogatni. Amikor a csiklómhoz ért, felnyögtem és hátsómat akaratlanul meredező farkához löktem. A tükörben végig a szemembe nézett, ajkát néha a nyakamhoz szorította. Másik keze a melleimet vette célba. Finoman simogatta őket, körözött bimbóudvaromban. Párszor kicsit megcsippentette bimbóimat. én csak sóhajtozni és nyögni voltam képes. Nem vettem észre, mikor húzta félre a bugyimat, csak azt, hogy már fedetlen titkos zugomat simogatja, ugyancsak lassan.


Rajta még minden ruhája rajta volt. Kiszolgáltatottnak éreztem magam így, egy kicsit.


- Feküdj az ágyra. - a hangja rekedtes volt. Nehéznek, zsibbadtnak éreztem magam, de az ágyhoz mentem és a hátamra feküdtem.
- Fordulj hasra. - rögtön engedelmeskedtem, közben láttam, hogy már megszabadult pólójától. Mögém jött, megfogta a csípőmet és felhúzta a fenekemet.


- Térdelj fel. - Amint megtettem, rögtön a száját éreztem ott lent. Hirtelen el akartam húzódni, hisz ilyet még a barátom se csinált velem, de a kezei stabilan tartották a csípőmet. Csókolgatta lábam közét, mintha tényleg egy igazi csókot adna. A testem vonaglott, a szám eddig ismeretlen hangokat adott ki. Nagyon kínos volt. Kínos, de bódító. Éreztem, hogy egész testem megborzong és utána elárasztott a kéj csúcsa. Végigcikázott rajtam az orgazmus hulláma. Ő folytatta nyelve, ajkai játékát, így nyújtva élvezetemet. A lábam nem bírta tovább, elterültem az ágyon.


- Fordulj meg. - De én mozdulni se tudtam, így ő fordított a hátamra. Amikor az arcára néztem, sokkal jóképűbbnek láttam, és csak mosolyogni tudtam rá. Ő nem mosolygott vissza, kezemet kielégítetlen, kemény farkához vezette, én pedig kicsit éberebben kezdtem rajta mozgatni kezem. A nadrág még rajta volt, csak átlagos méretű férfiassága állt ki belőle.


- Vedd a szádba. - rekedt hangú utasítását kissé lassan felkelve teljesítettem. Először csak a makkjához érintettem a nyelvem bátortalanul, majd körbenyaltam a már nedves tetejét. Halkan, férfiasan felsóhajtott. Kicsit felbátorodtam, hisz sosem csináltam még ilyet ezelőtt, és nem voltam biztos magamban. A számban éreztem előváladéka sós ízét, közben kezemmel is simogattam péniszét. Nem tudtam bekapni, csak egy részét rúdjának, de teste remegését jó jelnek vettem. Nem kellett sok míg elélvezett, kis nyögés kíséretében. Én fáradtam újra hátrahanyatlottam, és már félálomba voltam, mikor hallottam nyitódni és csukódni a bejárati ajtót. Ezután magába rántott az álom.


Őt soha többé nem láttam, de lehet, hogy csak nem ismertem fel. Az arca valahogy olyan homályos lett az idő múltával, csak vele átélt csodás néhány óra vésődött örökre az emlékezetembe. Csak az én drága első egy éjszakás kalandom emléke.

Hozzászólások
További hozzászólások »
tangácska ·
Az ötlet lopott a sztori szarocska.

tangácska ·
Meg gyengus nagyon.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: