Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esetem a liftel

Elöljáróban rólam annyit, hogy 18 éves, magas barna hajú, barna szemű srác vagyok. Budapesten élek, de asszem ez nem fontos. Nem vagyok az a srác, aki minden lányt megkap, de azért nem panaszkodhatom. Jól érzem magamat a bőrömbe.
Nemrégen esett meg velem, hogy egy haver összehívta a bandát egy kis videózásra. Ment a hülyeség rendesen. Szombat este volt, a többiek kitalálták hogy irány valahova partizni. Ők már könnyen mondják, hisz mind egyetemista, csak én lógok ki a sorból, ugyanis most fogok érettségizni. Úgy döntöttem ezt a bulit kihagyom, mert akkor tuti nem tanulnék vasárnap.

Szóval olyan egy óra felé elindultam hazafelé, a többiek meg nekiálltak iszogatni. Haver albérlete egy tízemeletes ház kilencedik emeletén volt. Beszálltam a liftbe és elindultam lefelé. Hatodikon megállt, egy igazán szép lány szállt be mellém. Illedelmesen köszöntünk egymásnak, és megállt a lift másik sarkában nekem oldalt. Lehet, hogy utcán nem fordultam volna utána, de így hogy csak rá irányítottam a figyelmemet, egyre jobban tetszett. Körülbelül egy korú lehetett velem 170 centi körüli szőkés hajú kifejezetten vékony. Láthatólag valahova bulizni készült, mert csizma, egy farmer miniszoknya és egy kabát volt rajta. Szépen volt kisminkelve, és a parfümje is nagyon jó választás. Az a fajta illat, amit ha utcán is megérzed, elkezded keresni a gazdáját, mert tudod hogy ez csak egy jó nőtől származhat.
A második emelet környékén járhattunk, amikor hirtelen megállt a lift, és a lámpa kialudt. Teljes sötétség volt.
- A francba, megint egy áramszünet, a hónapban már a harmadik! – mondta elég indulatosan.
- Körülbelül meddig szokott ez tartani? – kérdeztem tőle.
- Nagyon változó. – felelte - Valamikor csak 5 perc, volt már hogy fél órát ültem a liftben.

Ez nagyon nem nyugtatott meg. Gondolom más örülne, hogy ha egy ilyen csajjal bent ragadna egy liftben, de az igazság az, hogy van egy kis klausztrofóbiám, de ezt próbáltam titkolni előtte. Csak nem kéne leégetni magam már így az elején. Mind a ketten elővettük a telefonunkat, hogy legalább legyen valami fényforrás.
- Ha már így hozta a sors, akkor bemutatkozom – mondta - Barbi vagyok.
- Én pedig Peti. – válaszoltam – Örülök, hogy veled ragadtam be. Jobb, mint ha valami öreg nénikének hallgathatnám a szövegét.
Próbáltam oldani a hangulatot, és egyúttal leplezni az én kis pánikomat. Ő megeresztett egy gyors telefont a házfelügyelőnek, aki mondta, hogy tud róla és intézkedik.
Ezután leültünk egymással szemben és nekiálltunk beszélgetni.

Mint kiderült egy évvel fiatalabb nálam, egy környező kis faluban lakik, és a szülei bérelek neki itt egy albérletet. Éppen egy barátnője születésnapi bulijára indult Volt nála egy üveg Martini, amit ajándékba vitt volna, de fél óra után felvetette, hogy iszogassunk belőle egy kicsit. Mind a ketten izgultunk, úgyhogy elég gyorsan fogyott Úgy fél órája beszélgethettünk, amikor hirtelen valaki el kezdett kiabálni.
- Hé! Van valaki a liftben!
- Igen itt vagyunk! – válaszoltuk egyszerre
- Az elektromos művektől vagyok. Kb. még negyed óráig nem lesz áram, aztán visszaáll minden a normális kerékvágásba. De most mennem kell, meg kell még néznem a többi házat is. - És azzal ott hagyott minket.

Közben, ahogy a telefon fényénél nézegettem Barbit, egyre jobban tetszett. Belegondoltam hogy még negyed óráig össze vagyunk zárva, aztán valószínűleg soha többé nem látjuk egymást. Ezeket a gondolatokat a Martini is táplálta rendesen, úgyhogy úgy döntöttem, valamit lépni kell. Mivel szemben ült velem a kis liftben, a lába mellém volt kinyújtva. Egy heves gesztikulálás után a kezemet finoman ráhelyeztem a sípcsontjára, de nem volt reakció, mintha észre se vette volna. Elkezdtem szépen lassan simogatni a lábát és ekkor megjelent egy huncut mosoly az arcán. Átültem mellé és megpusziltam az arcát. Majd adtam egy puszit a közelebb a szájához, a szája sarkába és végül megcsókoltam. Először csak finoman, ő szinte alig viszonozta, de aztán kezdett belejönni és egyre nagyobb hévvel matattam a szájában a nyelvemmel és a kezem is már a combja felső részénél volt, amikor hirtelen felgyúltak a fények és elindult a lift. Abbahagytuk az eddigieket, felálltunk és leporoltuk magunkat. A Liftajtó kinyílt mind a ketten kiléptünk, de nem indultunk tovább.
- Hát, ajándék nélkül nem igazán illik elmenni egy szülinapi buliba. – mondta. – Mit szólnál ahhoz, ha folytatnák, amit elkezdtünk? – kérdezte és egy huncut mosoly jelent meg az arcán. Nem válaszoltam csak megcsókoltam. Azzal a lendülettel ő visszalökött a liftbe és megnyomta a hatos gombot.

Tovább csókolóztunk, de már nem félénken. Sőt alig bírtam megállni, hogy ott helyben ne szakítsam le róla a ruhát. Miután felértünk ő kinyitotta bejárati ajtót, bementünk és ledobta rólam a kabátot és elkezdte kigombolni az ingemet. Nem akartam lemaradni én sem, ezért leszedtem róla a kabátot, ami alatt egy hihetetlen szexi top volt. Eddig a kabát alatt úgy nézett ki, mintha mellei nem igazán lettek volna, de most megváltozott a véleményem, nem túl nagy, pont tenyérbe való.. Miután kigombolta az ingemet rámutatott az egyik ajtóra és mondta, hogy menjek be, jön ő is mindjárt. Ledobtam a cipőmet bementem és leültem az egyik fotelbe. Ő közben levette a csizmáját és kiment a konyhába és hozott két poharat a megmaradt martininak.

Mikor bejött, lerakta a poharakat az asztalra, majd az ölembe ugrott és tovább csókolóztunk. Közben én már elkezdtem megszabadítni a topjától, majd a vörös színű melltartójától. Mikor ez sikerült megfogtam a derekát és átvittem az ágyra. Befeküdtem én is mellé, amikor ő hirtelen megfordult és már rajtam térdelt. Kikapcsolta az övemet és szépen lassan elkezdte lehúzni a nadrágomat, majd levette az ingemet is, de úgy hogy ez egy örökkévalóságnak tűnt. Mikor én már egy szál boxeralsóban feküdtem és már majdnem szétrobbantam, ő elkezdte puszilgatni a nyakamat és haladt szépen lejjebb, egyre lejjebb. Amikor leért, lehúzta a boxeralsómat elkezdte végipuszilni farkamat, egész a tövétől a makkomig majd hirtelen bekapta és elkezdte szopni. Először csak gyengéden majd egyre erősebben. Amikor már közeljártam hozzá hogy elsülök megfogtam a karját és megfordítottam.

Elkezdtem csókolgatni a melleit, közben már a szoknyája alatt simogattam. Egy kis tanga volt rajta, ami már lucsogott a nedveitől. Felhajtottam a szoknyát, félrehúztam a vörös tangáját, és elkezdtem nyalni. Először csak finoman a végén már az ujjaimmal is segítettem. Egyre mélyebben és sűrűbben sóhajtozott, majd az egész teste megfeszült és megremegett.
- Csodálatos vagy - mondta- gumit a szekrény felső fiókjában találsz. - és rámutatott egy szekrényre. Felálltam és odamentem megkeresni. Nagy nehezen megtaláltam. Kibontottam egyet a csomagolásából és odaadtam neki. Ő hátamra fordított felhúzta a gumit, majd szépen lassan elkezdett belémülni.

Nagyon szűk volt, éreztem, hogy nem volt még túl sok ilyenirányú élménye, de nem volt már szűz. Mikor már tövig voltam benne elkezdett szépen lassan előre hátra mozogni, de nagyon finoman. Én közben a melleit masszíroztam. Elkezdett ugrálni egyre erősebben. Kb. 10 perc után odahajolt.
– Akarlak hátulról is - súgta a fülembe. Lemászott rólam és négykézlábra ereszkedett. Mögétérdeltem és lassan elkezdtem belenyomni a farkam. Ekkor hirtelen hátramozdult és én tövig szaladtam bele. Síkított egyet és ütemesen elkezdett mozogni. Egyre hangosabban nyögött és egyre gyorsított a tempón. Mikor már nem bírtam tovább magamhoz húztam és elélveztem.
Utána tízpercig néma csöndben feküdtünk egymás mellett majd mielőtt elaludt volna csak annyit mondott – Köszi.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Semér Léda ·
Kedves Iláj!
Köszönjük a higéniai felvilágosítást, igazán \"ízléses\" volt.Te mindíg a lányok a lányok lelkivilágát boncolgatod.Nem gondolod, hogy mi jobban tudjuk?! :yum:
Ettől függetlenül van NÉMI igazság abban amit mondtál bár egy 17 éves lány.......hát nem tudom.

Janagu ·
Nem tudom, hogy ti mről beszéltek... Nekem amikor még régen 15-18 év közötti barátnőim voltak aktív szexuális életet éltünk, és nem igazán paráztak a lányok az orális szextől oda-vissza. Sőt szerintem ezek a kis bevadult tini fruskák sokkal de sokkal gátlástalanabbak tudnak lenni, mint egy "felnőtt" érett nő. Azokkal még szinte bármit meg lehet csinálni, és sosem panaszkodnak. Amúgy meg szerintem kiábrándító, ha két ember kölcsönösen kívánja egymást és amikor már felizgultak, akkor elmennek lezuhanyozni, erről tipikusan a kuplerájok jutnak eszembe, szerintem ha az ember igazán be van indulva, akkor tényleg nagyon "mocskosnak" kell lenni, hogy elmenjen a kedve a másiktól. De ez az én meglátásom, nem kell elfogadni :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: