Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Esetem a könyvtároslánnyal…

Ez az eset idén történt meg velem a városunk könyvtárában. Én egy 16 éves srác vagyok. Szeptember egyik gyönyörű, napsütése napján, hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttem lemegyek a könyvtárba. Mikor beléptem nagy meglepetés fogadott, egy 17 éves gyönyörű, mosolygós lány volt a könyvtáros. Ráadásul még ismertem is! Négy évig egy osztályba jártam vele, de elköltöztek. Nem hittem, hogy még valaha újra látom Katit. Odaléptem hozzá, majd azt mondtam, „szia Kati, rég láttalak”. Megfordult, majd elmosolyodott, és azt mondta, én sem hittem volna, hogy találkozunk még. Mindig is több volt köztünk, mint barátság, és ezt ő is tudta. A könyvtár 6-ig volt nyitva, de mi még utána is ott maradtunk beszélgetni.

Volt egy kis olvasósarok egy széles kanapéval és előtte egy íróasztallal, és az egész sarokban hangulatvilágítás volt úrrá. Gyönyörűen nézett ki: vállig érő, felcsatolt haj, pici szemüveg, de ez nagyon jól állt neki, szép, formás mellek, vékony lábak, egyszóval úgy volt összerakva, ahogy kellett. Már mindenki elment mikor leültünk a díványra. Elmentem mögötte, és pont beláttam a melleihez. Nem volt rajta melltartó. Hirtelenötlettől vezérelve, megfogtam a vállát, majd óvatosan lecsúsztattam a kezemet a melleire a pólója alá. Ekkor megszólalt:
- Ha tudnád hányszor maszturbáltam, mikor erre a pillanatra gondoltam…
Felállt, és megcsókolt. Selymes ajkai voltak, és a nyelve csak úgy fickándozott a számban.
- Mindjárt jövök szerelmem, csak bezárom az ajtót - súgta a fülembe.
Elsietett, majd pár másodperc múlva jött is vissza.

Elkezdtünk csókolózni, majd belenyúlt a nadrágomba, és elkezdte simogatni a farkamat. Levettem a fölsőjét, és ő is az én pólómat. Láttam, ahogy a szép kerek mellein a bimbók egyre jobban hegyesednek. Elkezdtem őket simogatni. Égette a forróság. A számba vettem, és a nyelvemmel elkezdtem izgatni, majd szívogatni, s közben simogattam a punciját. Remegett az egész teste, majd pár másodperc múlva bele is élvezett a tenyerembe. Leguggoltam és elkezdtem simogatni a lábát. Lehúztam a szoknyáját, majd nekidőltöttem a falnak, és félrehúztam a cérnavékony tangáját. Elémtárult az ajkai mellett gyönyörűen borotvált puncija. Elkezdtem őt nyalni, miközben kis sikolyok jöttek ki az ajkain. Bedugtam az ujjam a nedves és egyre forróbb puncijába, majd a nyelvem ameddig csak tudtam. Kicsit nyaltam, majd egy hatalmasat élvezett a számba. Finom, édes volt, amit akkor a számban éreztem. Ekkor azt mondta:
- Te már kielégítettél engem, most bízd rám magad! - mondta.

Leültetett a díványra, lehúzta a nadrágom, majd a szájába vette a farkam. Elkezdte szopni, majd a szájába engedte, és újra leszopott. Kivette a szájából a farkam és a nyelve hegyével újra, elkezdte izgatni. Ekkor már az arcán talált nyugvást a sok geci. Letörölte, majd lenyalta az ujjáról. Lefeküdtünk a szőnyegre. Én háttal, ő pedig rám ült. Odaigazította a makkomat, majd ráült és előrehajolt. A farkam már majdnem a méhében volt. Előre hátra, föl le, és körkörös mozdulatokkal elkezdett rajtam mozogni. Egy lefelé mozdulatnál hatalmasat élveztem belé. Megfordult, széthúzta a fenekét, és letérdelt. Gyönyörű, kerek, selymes feneke volt. Mögétérdeltem, megfogtam a tangája szélét, és elkezdtem neki hátulról csinálni. A tanga nem sokáig bírta, elszakadt, ezután a pináját kezdtem el simogatni, míg ő a melleit fogdosta. Mikor épp el akartam menni, kivettem és a szájába élveztem. Visszafeküdtem, szembefordult velem és újra rám ült. Elkezdett rajtam vadul ugrálni, majd újra élveztünk mindketten. Még 3-4 szopással megtisztította a farkamat. Nagyon érzékien tudta csinálni a gyönyörű ajkaival. Még vagy 10-15 percig csókolóztunk. Felöltöztünk, beszélgettünk még egy kicsit, aztán elváltunk.
Másnap kerestem, de már nem találtam. Remélem, egyszer még látom majd…
Hozzászólások
További hozzászólások »
Robby ·
Ez fájt...Ez nagyon fájt,de tényleg! XD

SteVe_HUN ·
Rájöttem ,hogy még mindig igaz néhány történetre itt, hogy a kommentek néha érdekesebbek (és főként viccesebbek) mint maga a sztori, ami szemmel láthatóan egy halom fos.
imádom az ilyen átirjuk-a-sztorit-és-röhögtetjük-ezt-a-szerecsétlen-SteVe-t :D
Respect srácok :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: