Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

érzelmek rabjai

Hosszú ideje már, hogy egy párt alkottak. S hosszú idő telt el, mire egy párrá válhattak. Mindketten régóta vártak erre… túl régóta. Az idő köteléke még erősebbé tette a köztük lévő különleges testi-lelki kapcsolatot. A kapcsolatuk egy hatalmas hullámvasút, végletes és mély érzelmekkel teli. De tudják bárhogyan is, de örökké egymásié lesznek. Ez a kapcsolat más, mint a többi…
Egy átlagos sötét téli délután volt, egy hatalmas házban, ahol csak ketten voltak. A lány- nevezzük M-nek- a szobában belemélyülten olvasott, miközben a fiú – nevezzük B-nek- észrevétlenül megállt mellette és csodálta. Hosszú percekig állt így mozdulatlanul, mire a lány feleszmélt, s megérezte fiú tekintetét. M felnézett rá, pillantásuk találkozott, szenvedélyesen és mélyen egymás szemébe néztek. Tekintetük egymásba olvadt, megszűnt körülöttük idő, tér… már csak ketten voltak, miközben lassan misztikus és szenvedélyes érzés ölelte őket körül. B kinyújtotta a kezét és felsegítette M-et az ágyról, miközben végig egymás szemében merültek el..

A fiú lassan magához húzta a lányt, szorosan átölelte, olyannyira, hogy testük minden porcikája összeért, arcukon érezték egymás forró lélegzetvételét. Lassan behunyták szemeiket és megcsókolták egymást. Csókjuk egyre szenvedélyesebbé és vadabbá vált. Míg ajkuk egymásba forrt és szorosan ölelték egymást, lassan átlendültek a fürdőszobába. Ahogyan az ajtó bezárult mögöttük teljes sötétség borult rájuk. A vágyak teljesen elszabadultak. Egyre hevesebben csókolták egymást, mialatt a lány eszét vesztve vette le a fiú felsőjét, miközben a fiú a párja nadrágját bontogattam, majd egy hirtelen mozdulattal letépte róla.

B kitapogatta a zuhanycsapot, s megnyitotta a vizet. Beléptek az erős, de kellemes sugarú melegvíz alá. A víz hamar eláztatta a még rajtuk lévő ruhát, s azok szorosan rájuk simultak. B szenvedélyesen simogatta a nedves pólón keresztül M feszes melleit, mialatt M keze lassan B érzékeny pontjaira tévedt. A vizes nadrágon át izgatta B lágyékát. A fiú levette a már nedves felsőt kedveséről, majd egy kis tusfürdőt nyomva a kezében, masszírozta M hegyes és kemény melleit, miközben kezei lágyan csúsztak. A csendet halk, de egyre hevesebb és szenvedélyesebb sóhajok törték meg, miközben a levegőt levendulaillat töltötte meg.
A lány lassan levette kedvese utolsó ruhadarabját is. S így már teljes valójába érezhette a párja kemény és lüktető férfiasságát. A lány lassan simogatta végig, a makk körül még lágyabb és finomabb mozdulatokkal cirógatta, éppen csak az ujja hegyével érintve a legérzékenyebb pontot. Ezután hátrahúzta a bőrt, mire B egy nagyobb sóhajban tört ki, miközben szerelme fülébe súgta halkan –’szeretlek…akarlak téged…nem bírom tovább..’ - a lány engedett. Róla is lekerültek az utolsó nedves ruhadarabok, miközben lágyan folyt végig rajtuk a víz. B egyik kezével M melleit morzsolgatta, mialatt másik keze érzékien simogatta M belső combját. B lassan a lány nyakától lefelé kezdte csókolgatni, végig a mellein, a hasáig.

Mindketten remegtek az egymás utáni vágytól. A fiú lassan körbepuszilgatta M lágyékát, majd egy váratlan mozdulattal csiklóját kezdte nyalogatni. A lány az őrület határán volt, a fiú fejét simogatta miközben a falnak dőlt. Érezte, nem bírja tovább ezt az őrült vágyakozást, így felhúzta magához szerelmét és vadul megcsókolta, s egyik lábával átkarolta a derekát. A fiú minden önuralmát elvesztve lassan a lányba hatolt, mikor teljes egészében M magába fogadta a B férfiasságát őrült vágtákba kezdtek. Egyszerre és eszméletlen tempóban mozogtak egymásban mialatt zihálva egymás arcát, nyelvét, vállát harapdálták, csókolgatták. A vágyak közelítettek a beteljesedéshez. Egyre erősebben mozogtak egymásban, s a lányt elöntötte a forróság, és a mennyei boldogság, mire a fiú sem bírta tovább türtőztetni magát. Egyszerre hatalmas remegések és sóhajok között jutottak el a szerelem csúcsára. Egymásra borulva, pihegve zárták el a vizet… érezték, most már testileg és lelkileg is egy embert alkotnak, övék volt a világ…
Hozzászólások
További hozzászólások »
faithless ·
eröltetett.nem tetszik.

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: