Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érzelmek harca II. rész 6. fejezet

FIGYELEM! A történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm

Írta: Katia N. Ruiz
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének ideje: 1999

*****************************************************************

Gretchen Brea leült Cassidy-vel szemben és végigfuttatta rajta barna szemeit. Mindig is lenyűgözte Cassidy szépsége, és sosem mulasztotta el az alkalmat, hogy megcsodálja őt. Egy évvel volt csak idősebb a másik nőnél és már hat éve ismerték egymást. Azóta, hogy először találkoztak az egyetemen. Gretchen azonnal beleszeretett Cassidy egész lényébe, annak ellenére, hogy az ő felhőtlen vidámsága tökéletes kontrasztot képzett a másik nő komoly személyiségével.
De Gretchen is gyönyörű volt és ő is azonnal lenyűgözte Cassidy-t brit akcentusával és sznob magatartásával. Sötétbarna szemei, fekete lobonca és festményre illő arca, keskeny orra és telt ajkai magával ragadóvá tették.
Miközben beszélgettek, Cassidy felidézte kapcsolatuk legvadabb pillanatait. A szex mindig is egy külön kis háború volt közöttük. Sosem távoztak anélkül, hogy a szuszt is kipréselték volna egymásból. Azok voltak csak a szép napok.
Gretchen viszont azóta eljegyezte magát egy gyönyörű ausztrál lánnyal, Georgette-tel, akit a barátai csak George-nak hívtak, és már vagy egy éve együtt voltak.
Georgette Petterson tehetséges és méltán ismert belsőépítész volt. De nem csak a tehetsége volt az, ami elcsavarta Gretchen fejét. Egyszerűen gyönyörű volt rövid, hollófekete hajával és angyali arcával, olivaszín bőrével és csillogó kék szemeivel. Olyan magas volt, mint Cassidy, és a teste akár egy topmodellé.
Azonnal megkedvelték egymást Cassidy-vel, annak ellenére, hogy George mindent tudott a nő Gretchennel közös múltjáról.
Cassidy egy cikket is szentelt a munkásságának, ami, hála cikkei népszerűségének, olyan sok megrendelést hozott George-nak, hogy egy életre lekötelezve érezte magát. A két nő sok mindenben hasonlított egymásra. Mindketten melegszívűek voltak és ragaszkodóak. Gretchen szerette azt hinni, ezért szeretett bele George-ba.
Gretchen épp az esküvőjükről beszélt, és szerette volna, ha Andrea és Robie is ott lenne. Cassidy-t kérte, meg, hogy legyen a tanúja. Cassidy sosem látta még ilyen boldognak. Azt kívánta, bárcsak ő is ezt érezhetné egyszer. De ez csak vágyálom lehetett, amíg az egyetlen igazi szerelmét nem tarthatja a karjaiban. Azt kívánta, bárcsak az ő esküvőjüket tervezgetnék.
Annyira belemerült a gondolataiba, hogy észre sem vette, amikor Gretchen elhallgatott.
- Cassidy! - nézett rá a másik nő gyengéden, de a megszólított nem reagált. - Cassidy! - szorított meg Gretchen gyengéden a kezét.
Erre Cassidy már felemelte a fejét és sűrűn pislogott.
- Ó, ne haragudj! - rázta meg a fejét. - Sajnálom, Gretchen. Nem tudom, mi lelt.
Gretchen viszont pontosan tudta, mi történt. Mióta ismerte, tudta, hogy Cassidy szíve csak Andreáért dobog. És pontosan tudta, hogy Andy is viszont szereti őt. Elvégre ezt a nőt nem lehetett nem szeretni. Gretchen pontosan tudta, Robie is mennyire oda van érte, annak ellenére, hogy ő már teljesen odaadta magát élete nagy szerelmének, Izabelnek. De amikor Izabelnek hosszú hónapokra távol kellett lennie, és megegyeztek, hogy nem kötik le egymást, Gretchen volt az, aki rávette Robie-t, hogy térjen vissza a “piacra”, és ő volt az is, aki bemutatta neki Cassidy-t, reménykedve, hogy el tudják terelni egymás figyelmét a szerelmükről, akit nem kaphattak meg.
Gretchen a barátjára mosolygott és gyengéden megszorította a kezét.
- Semmi baj, Cassidy. Tudom, hogy Andreára gondoltál. Talán most már tényleg itt lenne az ideje, hogy színt vallj neki és…
Cassidy egy sokat mondó, dühös pillantással szakította félbe, majd felállt a székéből.
- Tényleg nem találkozhatok senkivel anélkül, hogy kioktasson, hogy csináljak valamit, amit nem akarok? - morogta.
Gretchen értetlenül pislogott fel rá. Egy percig szóhoz sem jutott, csak bámulta a Cassidy arcán végighullámzó érzelmeket. Aztán összepréselte az ajkait és halkan megszólalt: - Nem értem, miért kínzod magad. Nem kellene mást tenned, csak elmondani Andreának, hogy szereted őt, hogy végre egymásra találhassatok. Mert kétségem sincs afelől, hogy ő is szeret téged.
Cassidy lehunyta a szemeit és összeszorította az állkapcsát.
- Andrea hetero - nézett le ismét dühösen Gretchenre. - És a legjobb barátom.
- Cassidy! - állt fel. - Nem hiszem el, hogy ennyire keményfejű vagy!
Cassidy nem szólt semmit, csak elfordult.
- Szeretem Andreát - szólalt meg végül. - Úgy, mint még soha senki mást. - Szavaiból kihallatszódott a fájdalom. - Nem tudnék élni nélküle. Ő a fény az életemben. Meghalnék nélküle, Gretchen. Még így is… Így is, hogy a legjobb barátomnak tudhatom, úgy érzem, az élet csak szenvedés… Ő az egyetlen dolog, ami értelmet ad a napjaimnak, és képtelen vagyok megkockáztatni, hogy elveszítsem.
Gretchen azonnal megbánta, hogy kitette ennek Cassidy-t. Sosem látta még ilyen sebezhetőnek. Maga felé fordította a barátját és átölelte, majd gyengéden a vállára vonta a fejét. Cassidy nem tiltakozott, csak átölelte Gretchen derekát.
- Sajnálom, kicsim - motyogta Gretchen. - Nagyon sajnálom.
Érezte, ahogy Cassidy enyhén bólint, majd még szorosabban átöleli őt. Aztán, egy hosszú pillanat múlva visszahúzódott és a barátja fájdalommal teli szemeibe nézett. Aztán biztatóan rá mosolygott, ami egy kis jókedvet csalt Cassidy arcára is.
- A barátok vagy, ugye? - kérdezte Cassidy elhaló hangon, gyengéden Gretchen homlokához simítva a sajátját.
Gretchen lassan bólintott.
- És nagyon szeretlek. Szeretném, ha tudnád, hogy George-dzsal mindig itt vagyunk neked. Ő is nagyon szeret téged. - Hirtelen elhúzódott és nevetésben tört ki. - Sosem hittem volna, hogy ha egyszer megtalálom az igazit, ő is annyira fog szeretni téged, mint George, azok után, amennyit jelentettünk egymásnak.
- Te most is sokat jelentesz nekem, Gretchen - válaszolta Cassidy halkan, továbbra is ölelve a nő derekát. - Ez mindig is így lesz. Nem számít, mi lesz velünk, mindig is a barátod leszek.
- Ahogy te is nekem - simogatta meg Gretchen gyengéden az arcát. - Már nem vagyunk azok a vad kamaszok, mint akkor, amikor megismertük egymást.
- Nem - rázta a fejét Cassidy. - Én huszonnyolc leszek pár hónap múlva. Azt hiszem, tényleg öregszem.
- És egyre gyönyörűbb leszel - ölelte magához Gretchen, majd elhúzódott, amikor meghallotta maga mögött az ajtó csukódását.
- Cassidy! - csendült fel George hangja. - Merre jártál, öreg cimbora? Rég nem láttalak.
- Hát, most épp itt vagyok - nevetett Cassidy.
George odasietett hozzá és szorosan átölelte. Aztán az arcára megjátszott komolyság ült ki és Gretchenre nézett.
- És mégis mit csinálsz itt a menyasszonyommal? - kérdezte komoran, de szemében vidámság csillogott.
Gretchen felnevetett és gyengéden a fenekére csapott.
- Mocskos a fantáziád, drágám - kacagott. - Na, gyere! Csókolj meg!
George magához ölelte őt és gyengéden ajkaira tapasztotta az övéit.
- Helló, bébi! - mondta gyengéden, és a másik nő arcát simogatta.
Cassidy a barátaira mosolygott.
- Nos, azt hiszem, jobb, ha most megyek - nézett az órájára. - Lekésem a randim Robie-val.

Folytatása következik!

Vége a II. résznek!
Folytatások
2860
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm

"A ház környéke kihalt volt. Úgy tűnt, csak időnként jár ide valaki rendben tartani. Volt egy kis tó nem messze, ahol lehetett pecázni meg úszni. Tökéletes kis nyaralóhely.
Cassidy leparkolt a ház előtt, Andrea pedig kiugrott, hogy az ajtóhoz rohanjon. Cassidy remegve követte őt és hangosan felnyögött,...
2718
FIGYELEM! Ez a történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm

"Andrea leült a kanapéjára és rámosolygott Carey Mitchell-re, miközben átadott neki egy pohár narancslevet. Carey hívta őt, Andrea pedig magányában áthívta őt kicsit beszélgetni. Jeffrey már elutazott és egy hónapig nem is tér vissza. Az üzleti út hosszabbra nyúlt, mint tervezte.
Carey viszonozta...
Előző részek
2533
FIGYELEM! A történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, inkább keressen más olvasnivalót!
Köszönöm

"Ashleigh kényelmesen üldögélt a kanapéján. Lábát feltette a dohányzó asztalára és elmélyedt egy könyvben. Gondolatai azonban újra és újra visszatértek Cassidy-hez. Azon gondolkodott, hogy mehetnek a fiatalabb nő dolgai Andreával. Talán ma mondja el neki, mit is érez iránta valójában? De nem. Ennél már jobban...
2731
FIGYELEM! A történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, az inkább keressen magának más olvasnivalót!
Köszönöm

"Asleigh Simmons hatalmas szerepet vállalt az AIDS elleni harcban. Már több mint húsz éve volt orvos és vérspecialista, és miután az öccse ebben a betegségben halt meg, különösen is érdeklődni kezdett a gyógymód iránt. Mostanra egy szigorú, de így is hihetetlenül vonzó negyvenes nővé érett, aki...
2869
FIGYELEM! A történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, az inkább keressen magának más olvasnivalót!
Köszönöm
3115
Cassidy fülig szerelmes legjobb barátjába, Andreába. Azonban már a kezdetektől úgy dönt, ezt titkolja a másik nő elől, mert az a férfiakat szereti és komoly párkapcsolatban él. De talán Andrea valahol mélyen pontosan ugyanúgy érez iránta.

FIGYELEM! A történet két nő szerelméről szól és előfordulnak benne részletes szexjelenetek is. Aki ezt nem tolerálja, az inkább keressen magának más olvasnivalót!
Köszönöm
Hasonló történetek
4488
Most zuhanyozzál le, aztán irány a szülői ház. Utólagos engedelmeddel haza telefonáltam, hogy előkészítsem a terepet. Csak azt mondtam, hogy összevesztetek Adammal és te, ott hagytad...
4249
A repülőút kellemes volt és Cooper két óra múlva már a washingtoni lakásban volt. Ez nem volt olyan előkelő, mint a New Yorki, de azért nagyon otthonosan volt berendezve. Kapus sem volt, így Cooper simán bejutott. Gyorsan felmérte a terepet.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: