Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érzéki strandkaland 4

Kézen fogva léptünk be a klubba. Körülnéztem, de nem találtam a két barátnőmet. Csalódott voltam egy kicsit meg fáradt is az izgalmas nap után.
- Én azt hiszem, KO vagyok mára. – mondtam Áronnak – megyek aludni.
- Nem mászkálhatsz egyedül. Túl kívánatos kis vadóc vagy. – mosolygott rám a fogpaszta reklám mosolyával – Elkísérlek a szállásodra.
Tiltakozni akartam, de a mutató ujját a számra tette színlelt ellentmondást nem tűrően.
- Elkísérlek és veled alszom ma éjjel. Ez a minimum, ha már a parkban így rám támadtál. – duruzsolta a fülembe.
Nem tudtam ellent mondani. Túl fáradt voltam, csak bólintottam mosolyogva. Megfogtam a kezét és az utat mutatva a bungalómhoz mentünk. Lelöktük a ruhát, az ágyra dőltünk és pillanatok alatt elaludtunk.
Nem is elaludtam, hanem beájultam azt hiszem. A testem nem volt hozzászokva sem az ilyen mennyiségű alkoholhoz sem pedig az ilyen mennyiségű szexuális izgalomhoz sem. Boldogan kidőltem Áron mellett és átadtam magam az édes tudatlanságnak, nem is sejtve, hogy holnap még folytatódnak a hihetetlen kalandjaim.
Édesen átaludtam az éjszakát egy idegen félisten karjában, akit az éjszaka mámorában meglovagoltam a parkban. Hajnal fele még ezek után is hihetetlenül fel izgulva egy istenien erotikust álmodtam.
Álmomban valaki a puncim és a popsim nyalta egyszerre. Annyira izgató volt, hogy fel sem akartam ébredni. De lassan derengeni kezdett, hogy nem is álmodom, hanem Áron már bevetette magát és a nyelve szorgalmas felfedezőúton van a puncim és a popsim legmélyebb zugaiban. Ha ébren lettem volna sosem nyúlhatott volna a fenekemhez ilyen szándékkal, de már késő. Álmomban már annyira felizgatott a nyelve, ahogy bebarangolta a testem minden tiltott zugát, hogy nem tehettem mást csak akartam, hogy birtokba vegyen. Minden porcikám reszketett a vágytól mire valamennyire magamhoz tértem.  Az agyam ki sem tisztul az éjszaka mámorától és újra a vágy vett hatalmába. Éreztem Áron síkosítótól csúszós ujját a popsimba behatolni. Nem volt erőm tiltakozni annyira felizgatott. A számba tömte a farkát és lenyomta a torkomra miközben a popsim ujjazta, meg a puncim nyalta. Kötelességtudóan szopni kezdtem a számba pulzáló férfiasságát. Igyekeztem átadni magam az új élményeknek. Egyre jobban tetszett a popsimban cuppogó ujjak mozgása. Nagyokat szívtam a felkínált falloszon és ütemesen mozgatni kezdtem a csípőm.
Erre a pasi kivette a farkát a számból négykézlábra segített és a nyálamtól csillogó farkát a popsim kitágított lyukához illesztette. Nem bírtam ellenállni a kísértésnek. Megmarkoltam a kemény szerszámot és lassan magamba fogadtam. Éreztem, hogy kitölti a még szűz lyukam. Lassan mozogni kezdtem. Egyre jobban élveztem, ahogy a popsimat dugja.
Amint a lovagom érezte, hogy élvezem a dolgot átvette az uralmat a testem felett. Kezét a csípőmre tette, néha csapott egyet a popsimra. Egyre jobban vöröslöttek az ujjai nyomai a kerek fenekemen. Élvezettel nézte, ahogy a farka eltűnik a popsimba. Én meg nyüszítettem az élvezettől. Hirtelen ötlettől vezérelve simogatni kezdtem a csiklómat. Az ujjaim jártak körbe-körbe szorgalmasan majd két ujjacska be-becsusszant a puncimba. Élvezettel ujjazni kezdtem magam két ujjal, amíg a pasi a popsim ostromolta. Isteni érzés volt. Egyre vadabbul dugta a seggem én meg a puncim ujjaztam ész veszejtve. Hangosan cuppogott a popsim meg a puncim egyaránt. Hörögve sorozatos orgazmusok közepette élveztem az ostromot. Nem hagytam abba a puncim kényeztetését, amíg a pasi nagyokat nyögve tele nem pumpálta a popsim spermával.
Kihúzta a farkát a szűzetlenített lyukamból és földöntúli mosollyal elnyúlt mellettem.
- Hihetetlen vagy az ágyban. – mondta – El tudnám viselni minden nap, hogy kifacsarod belőlem az utolsó csepp energiát is.
Én csak mosolyogtam. Ahhoz képest, hogy csak egy sima csajos hétvégének indult számtalanszor elélveztem. Tudtam, hogy ezután semmit nem bízok a véletlenre.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: