Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érzéki strandkaland 2

Magamra kaptam a fürdőrucimat, a derekamra csavartam a strand kendőm és megkerestem a csajokat.


- Kata, mit csináltak veled? – kérdezte Marcsi. – Citromba kéne harapnod, olyan kielégült arcot vágsz. – jegyezte meg kuncogva – Ilyen jó volt a masszázs?


- Igen, nagyon ügyes kezei voltak a masszőrömnek. – válaszoltam és olyan vörös lett az arcom, mint a lángvörösre festett hajam.


 


Nyugisan, szinte unalmasan telt az este további része. Korán aludni mentem és a masszőrömről álmodtam. Nagyon felizgultam a még a gondolattól is. Minden porcikám vágyott a folytatásra, de azt sem tudtam, hogy néz ki. Elég ironikus volt a dolog.


Szombaton is napoztunk meg úszkáltunk egész nap. Már estefele kértünk egy pár koktélt, így elég oldott lett a hangulat. Már vidáman vihogva mentünk átöltözni a partihoz a klubba.


Egy fehér pánt nélküli szűk mini ruhát vettem fel. Elkészítettem a frizurám, meg a sminkem. Átmentem a csajokhoz, akik már vártak rám.


- Kata, kész vagy már? – szólaltak meg egyszerre.


- Igen. – vágtam rá – Ez a leg szexibb ruhám. – mondtam büszkén.


-  Ha megengeded, tökéletesítjük a megjelenésedet. – mondta Marcsi – De előbb idd ki ezt!


A kezembe nyomott egy pohár italt, én meg egyből lehúztam. Elég erős volt.


- Be akartok rúgatni csajok? – kérdeztem vihogva.


- De be ám! – mondták kórusban.


- Most már jó kedved lesz! – mondta Marcsi, a parti királynő – Már csak a megjelenésed tökéletesítjük. – mondta huncut mosollyal.


Leültettek egy székbe és kezelésbe vették az arcom. Olyan sminket készítettek nekem, hogy amikor a tükörbe néztem leesett az állam. Dögös volt, kihívó és gyönyörű egyszerre.


- Most a ruhád jön. – mondta Anna. – Meg egy kis hangulatfokozás! – súgta a fülembe.


Lehúzta a ruhám felső részét, majd levette a melltartóm. Cirógatni kezdte a mellbimbómat az ujjaival, majd a szájába vette egymás után őket és finoman szopogatni kezdte. Amikor elég keménynek találta őket elégedett mosollyal megszólalt.


- Marcsi te jössz! – szólalt meg.


Marcsi barátnőm az ágyra lökött, felhúzta a ruhám és egy mozdulattal lekapta rólam a bugyit. Szétnyitotta a combjaim és élvezettel nyaldosni kezdte a puncim. A meglepetéstől meg sem tudtam szólalni. De nagyon élveztem. Kipirosodott az arcom és lihegni kezdtem a finom nyelvcsapások hatására. Mindig is izgatott a női test, de eddig elnyomtam magamban a vágyat. Most meg akaratlanul is olyan helyzetbe kerültem, hogy a két legjobb és legszexibb barátnőm azon ügyködik, hogy a legmélyebb ki nem mondott vágyimat teljesítse.


Szédülni kezdtem. Nem tudtam, hogy az elfogyasztott alkohol hatására vagy a barátnőim izgató simogatásának hatására forog velem a világ. Meg sem mertem moccanni, nehogy abbahagyja a két leszbi amazon a kényeztetésemet. Anna a melleimet simogatta, érzékien szívogatta nyaldosta a mellbimbóimat. Marcsi meg szorgosan nyaldosta a puncimat. Próbálkozott már egy pár pasi nálam, de ilyen finoman érzékien még egy sem tudott nyalni. Szétnyitottam a combjaim, ahogy csak tudtam, hogy a mohó nyelvecskék mélyen behatolhassanak az édes barlangomba.


Marcsi eszméletlenül felizgatott. Felébredt bennem a mélyre elásott vágyam egy illatos punci után.  A számban akartam érezni egy nő illatos puncijának ízét. Hirtelen ötlettől vezérelve magamhoz húztam Anna fejét és szenvedélyesen megcsókoltam.


- A puncidat akarom! – súgtam a fülébe.


Éreztem, hogy elpirulok egy kicsit a szavaimtól, de nem érdekelt már. Annának sem kellett kétszer mondani. Lekapta a ruháit és meztelen puncijával a számhoz közelített. Szenvedélyesen lecsaptam az illatos kehelyre és élvezettel nyaldosni meg simogatni kezdtem. Gyönyörűnek és részegítően finomnak találtam a barátnőm. Elborította az agyam az alkohol és a vágy vörös köde és csak nyaltam egyre mélyebben.


Nem csinálhattam rosszul, mert egyre hangosabban nyögött Anna is és magára húzta Marcsit. Le sem vetkőztette, hanem csak félre húzta Marcsi tangáját és gyakorlottan nyalni kezdete őt.


Most már háromszögben nyaltuk egymást. Hihetetlen élmény volt. Ahogy fokozódott a vágyunk annál hevesebben nyaltuk egymás punciját és kergettük egymást a hihetetlen orgazmus felé. Szinte egyszerre élveztünk el nagyokat sóhajtva meg belenyögve a másik illatos, lucskos puncijába és annál nagyobbakat szívtunk az arcunkba nyomott csiklón és annál mélyebbeket nyaltunk egymás kelyhébe.


A mi kis leszbi orgiánk után felkaptuk a ruhánk, természetesen alsónemű nélkül egymásra néztünk cinkosan és tudtuk, hogy az éjszaka még nem ért véget.
Előző részek
Hozzászólások
Marokfegyver ·
"Igen, nagyon ügyes kezei voltak..." Voltak? Hová lettek?
Egyszerű írás, túlságosan is egyszerű. Előtted áll a határtalan fejlődés lehetősége.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: