Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érzékek éjszakája

Dani belépett a szállodai lakosztályába. Furcsa érzés kerítette hatalmába. Mintha valaki lenne még itt rajta kívül. Elvetette ezt az ötletet, hiszen ez képtelenség. Ledobta zakóját a heverőre, majd öntött magának egy pohár italt. Micsoda nap volt ez! Azt a gyönyörű nőt sosem felejti el. Hosszú leomló haját, ami csak úgy csillogott a holdfényben. Csodálatos erőtől duzzadó kebleit, tüzesen villogó zöld szemeit. Azt az apró kis ajkacskát, amely piros, mint a cseresznye. Ahogyan duruzsolt a fülébe, édesen csengő hangján. Hálát adott az égnek Dani, hogy ma bement arra a szórakozóhelyre. Megismerhette álmai nőjét. Akit valószínűleg sosem lát többé. Mégis örömmel emlékezett vissza az elmúlt órák pillanataira, hiszen vele tölthette az egész estét. Táncoltak, ittak, ettek, nagyon jól mulattak. Igaz, hogy csak véletlenül leltek egymásra, mivel egyiküknek sem volt táncpartnere, de ő tudta, hogy ez a lány neki teremtődött. Remélte, hogy egyszer még összehozza vele a sors, és egymásra találnak, hiszen olyan hirtelen eltűnt. Azt sem tudta, mitévő legyen, de tudta, ez szerelem első látásra.

Elmélkedéséből apró nesz rántotta ki. Talán igaza volt, és mégis van valaki rajta kívül itt. Meg kell néznie. Végigment az egész lakosztályon, de senkit nem talált. Talán csak álmodozott? Csak remélni vélte, hogy talán ő lesz itt? Szomorúság fogra el szívét, életében először igazán szerelmes, és többet nem láthatja lelkének kedvesét.

Beballagott a fürdőbe, lezuhanyozott, töltött magának még egy pohárkával, majd elindult a hálószobája felé. Benyitott a hálóba és egy csodát látott maga előtt. Ő volt ott. Teljes személyében. Szíve egyre hevesebben kezdett el kalapálni, mozdulni sem bírt a kábulattól. Szerencsére a lány magánál volt.
- Újra látni akartalak, ne haragudj, hogy csak így betörtem, de muszáj volt megkeresnem téged.
- ÖÖÖ… Gyönyörű vagy. Csak rád tudtam gondolni egész este, annyira jó volt veled minden. A tánc, az italok, minden. De eltűntél, és még a neved sem tudom. Pedig hihetetlen, de rabul ejtetted a szívem.
Szájára tapasztotta az ujját. Csssss.

Gyengéden megcsókolta vörös ajkaival, majd elkezdte lehámozni róla az ingjét. Dani a hajába túrt, és lassan vetkőztetni kezdte. Meglátta káprázatos napbarnított testét, alig tudott magához térni az ámulattól. Ujjbegyeivel végigcsiklandozta teste érzékeny pontjait. Nyelvük táncra perdült. Testük szinte egybeforrt, érezték, hogy soha nem akarnak elválni egymástól. A fiú lassan lefektette az ágyra, és végigcsókolta meztelen testét. A lány nyöszörgött az élvezettől. Melleit kezdte el kényeztetni, simogatni, puszilgatni, minden egyes együtt töltött percet a lány kényeztetésére akart fordítani. Látta, hogy a lány teste szinte beleremeg, kaján mosoly ült ki a szájára. Örült, hogy eme csodálatos nőnek csodálatos pillanatokat okozhat. Lejjebb csókolgatta a testét, egyre lejjebb haladt, míg nem elérte szerelme kincsét. Végigsimította és nyelvével játszadozott ezen a rózsaszín barackon.

Ekkor a lány nem bírta tovább. Remegés fogta el egész testét, és hangos sikollyal élvezett el. Most ő következett. Hálás tekintettel nézett a férfira és a már ágaskodó férfiasságával kezdett el pepecselni. Szájába vette a bájdorongot és mohón „falni” kezdte. Dani még sosem volt részese ekkora érzékiségnek. Az élvezettől szinte vonaglott a teste. Átölelte kedvesét, további csókokkal halmozta el, majd teljes odaadással egymáséi lettek. Azonos percben jutottak el a gyönyörök kertjébe. Ránézett a lányra, látta csillogó szemeit, gyöngyöző homlokát. Egy csókot lehelt a szájára, majd egymás karjaiban pihegve aludtak el a „szerelem szigetén”.
Hozzászólások
További hozzászólások »
leticia_63 ·
A kezdet nagyon igéretes volt. Nekem tetszett a misztikum benne. De pl. kimondhatta volna a lány nevét, csak úgy magától, mindha már örök időktől ismerné.:)
A szex vége kissé elkapkodott. Az "egymáséi lettekre" lenne ugye kíváncsi bővebben az ember. De, ne keseredj el, idő kell, amíg jól letudod írni a szeretkezést. Írjál még, és figyeld meg, egyre jobbak lesznek.

Leticia

Sylvia13 ·
Köszönöm szépen

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: