Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Értelem vagy érzelem...

Mély sóhaj tört fel torkából. Itt volt a tavasz. Kellemesen sütött a nap, arcát cirógatták sugarai, s nem fújt a szél sem. Csizmájának egyenletes kopogására pár járókelő rá emelte tekintetét, de nem igazán vett tudomást a bámészkodókról. Zenét hallgatott, s nem akart elkésni, meg bámészkodni sem. Szőke tincseit füle mögé tűrte, hogy ne csiklandozza kulcscsontját, s a napszemüvegkeret felett pislantott át az utca túloldalára.
Csókra született ajkain apró mosoly jelent meg, s magabiztosan folytatta útját.
Már várták...

Ajkai gyengéden érintették a férfi orcáit, s kellemesen dallamos, kicsit búgó hangján köszönt, feltett pár kérdést, s figyelmesen hallgatott. Néha zöld tekintetét a férfira emelte, s apró mosoly jelent meg az arcán.
Barátok voltak, vagyis..., néha kicsivel több.
Jó volt csevegni, jó volt kimozdulni itthonról, mindjárt felmennek a srác lakására, beszélgetnek még egy kicsit, bekapnak pár falatot és elkezdődik a macska egér játék.
Reggel, s az előző napokban még jó ötletnek tartotta, de most már nem volt kedve hozzá. Mért is találkozott vele? Mert ki szeretett volna próbálni valamit. Ez egy teszt volt, se több, se kevesebb. Képes-e úgy együtt lenni egy férfival, hogy közben úgy érzi, mást szeret. Ekörül jártak a gondolatai, már napok, s éjszakák óta. Hát most kiderül...
Minden úgy történt, ahogyan gondolta. Szinte rutinszerűen. A berögzött mozdulatok, szavak is jöttek maguktól.

Fáradt volt, s igazából nem vágyott a testi együttlétre, inkább kedves szavakra, s ölelő karokra, de ezekre sem tőle... Lefeküdt az ágyra, lassú elcsigázott mozdulatokkal levette felsőjét, s masszázst kívánt. Forró kezek, erőteljes újjak, kérges tenyér súrolta érzékeny bőrét. Amerre azok jártak, pirosas foltok maradtak vissza, hol erősebben, hol kevésbé, mindig attól függően mennyire volt nagy a nyomás. A fenekén érezte a súlyt, ahogy ránehezedett partnere. Érzékelte hátsófelén nadrágjaikon keresztül annak vágyát, de nem foglalkozott vele. Éjfekete pillái ólomsúlynak tűntek. Laposakat pislogott, majd elnyomta az álom. Teljes tudatánál volt, de nem reagált semmire, pontosabban nem akart reagálni semmire. Érezte a kezek érintését, a melegüket, hogy kezd feloldódni, s hogy mennyire régen volt férfival, hogy kívánja az érintéseket, a becézgetéseket, a szeretkezést, s mégsem vitte rá a lélek.

Gondolatai elkalandoztak, s mire újra feleszmélt, már a hátán feküdt, s a melleit becézgették. Nem akarta kinyitni szemeit, a kezet is elsöpörte, de az nem tágított, majd mikor mégis felpislantott, már lecsaptak ajkaira, mint ahogyan az oroszlán veti magát prédájára. A cserepes ajkak keményen támadták puha érzékeny száját. Teljesen más volt vele csókolózni, mint azzal, akit szeretett. Hiányzott belőle a lány részéről a hév, az odaadás, a szenvedély..., itt más uralkodott. Az uralkodási vágy, az, hogy tanulni akart, uralni, és tanulni.
Engedett az ajkak nyomásának. Fogak koccantak, a nyelvek játéka, hol gyors, hol lassú, hol pedig harcias volt. Kezek húsba martak, ruhát téptek, s szorítottak. Szorították a testeket egymáshoz, hogy azok egyesüljenek, ha a lelkek nem is fognak soha...

A férfi lehúzta róla hevesen a nadrágját, s keze körbejárta a tanga által takart apró kis területet, arcát akarta temetni a combok közé, a rózsa halmát megízlelni, de a lány nem engedte. Az ujjak érintésére akaratlanul is összehúzódott a selymes bőr, csiklandozták a területet az érintések, s egyszerre hatottak korbácsütésként idegeire, ölére, s bár az ujjak csábításának engedett, engedte, hogy azok megérezhessék, a meleget, mi áradt belőle, hogy érződjön rajtuk bódító illata, s nektárja csillogjon rajtuk, szervezetünk legnagyobb ízlelőközpontjának, a nyelvnek ezt nem engedte. Túl intim lett volna. Felkacagott, mosolygott, levetkőztette a férfit, s magához húzta, hogy újra csókolják, harapják, érezzék egymást. Szemeit nem nyitotta ki. Vágyott az érintésekre, magába szerette volna fogadni a másikat, de attól félt, hogy ha partnerére szegezi zöld tekintetét menten felöltözik és elmegy. Így más arca lebegett lelki szemei előtt, s neki ez kellemesebb volt. Nem nyugtatta meg cseppet sem, de kellemesebb volt.

A feszes test, mely ránehezedett, nem volt túl izmos, de jó erőben. Ujjai a mellkas sötét szőrszálai köré tekeredtek, s a mellbimbók érzékeny pitvara körül köröztek, majd áttértek a váll, hát területére.
Lelke viaskodott... Értelem, vagy érzelem, értelem-érzelem. S ekkor bevillant a szeretett férfi képe, ahogy egy másik lányt ölel, érint...
~A fenébe is!~ Döntött. Miért kellene bűntudatot éreznie, mikor soha nem lesz az övé. Barátnője van, együtt élnek. Nem fogja azt a kapcsolatot feladni soha.
Ahogy ez átfutott az agyán, visszatért a jelenbe, az érintésekhez melyekre vágyott, a testhez melyet magában akart érezni, a kielégülés elsöprő viharát. Szívét kizárta, önző akart lenni egyszer az életben.
Önző lenni, úgy érezni ez neki jár, hogy megkapja azt, amiről éjszakánként egyedül szomorkodik. Királynőnek érezni magát, látni a másik szemében, hogy kívánják, hogy istenítik, hogy vágynak rá...
Harapni, szívni kezdte a férfi fülcimpáját. Először gyengéden, majd egyre erősebben. Hosszú ujjait bőrébe vájta. Végigszántott fenekétől válláig, s a vállainál apró csókokat hintett a vöröslő területre, hogy majd fogaival tépje a húst.
Úgy volt vele, hogy ő megjelölheti a másikat, de arra ügyelt, hogy rajta nem maradjanak árulkodó nyomok. Csípőjét megemelte, combjaival átölelte, s megkapaszkodott kényeztetője derekán, így kínálkozva fel teljes odaadással, s apró sóhaj hagyta el ajkait.
Érezte, ahogy beléhatolnak, ahogy kitöltik, forrón öleli a hímtagot, s izmaival szorítja azt. A hangos zihálást, ahogy csókba forrt ajkuk, majd újra elvállt, hogy levegővel töltsék meg tüdejüket, s újra egybeforrtak. Ritmusuk egyszerre volt kínzóan lassú, s észveszejtően gyors, combjai remegtek, hátán érezte az izzadságcseppeket, ahogyan kipréselődnek pórusaiból, kezeivel a lepedőt cibálta. Apró nyögései zihálásba fulladtak, majd ahogyan teste ívben megfeszült már csak hörgés hagyta el torkát. Nyomást érzett mellkasán egy pillanatra, s a következőben már egy kezet, mi kisimította arcából a nedves tincseket, magához húzta, hogy gazdája belefúrhassa arcát a lány vállgödreibe, hogy így pihenhessenek...
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
Erről az jut eszembe, hogy egy lány ma végig fogta a karomat ballagáson (mikor már nem is kellett volna, és senki sem fogta a társa karját), közben ott állt előttem a szívszerelmetes barátnőm. Szívesebben dugnék azzal, aki fogta a karomat, basszus, ilyen az élet.

No0oB ·
A cím nagyon rossz, ez nem az értelem vagy érzelem párharca, hanem a hűségé és a vágyé. A hősnő persze a vágyig jut el, amit reális kompromisszumként értékel.
Stiliszitikailag pocsék, tartalmilag:

korrekt. Ha a "mindhalálig a reményéhez is hűséges leszek" magatartás mellett tört volna lndzsát az író, alighanem hánynék.

Volt olyan lány, akit négy éve istenítettem, most pedig egy koszos ribancnak tartok, aki esetleg a levegőbe szagolhat utánam, úgyhogy a reális kompromisszumok nagyon kellenek e téren.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: