Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erotikus levelek 1.

Kézzel írt levelek 1.
 
Drága Coltonom, én édes-bús szerelmem!
 
Több hete felém se nézel...a leveleid csak tüzet gyújtanak bennem, de szomjam nem óhajtod oltani.
A birtok ugyanolyan, mint legutóbb láttad, egyetlen változás csupán az új lovászfiú és az a szobalány, akit Marta ajánlott. Kedvedre való lenne mind a kettő, már ha idetolnád azt a gyönyörűséges képed. Tudod, milyen büntetés nekem a hiányod? A férjem halála óta még csak teendőim sincsenek, sem a látszatot nem kell fenntartanom. Bár isten lássa lelkem, szerettem Őt. Tudom, mennyire fáj ez neked. Emlékszem, ahogyan mondtad. Emlékszem mindem szóra... „Ismerlek, Vic, a vágyad kielégíthetetlen... nem akarom a tested birtokolni, Nekem csak a szíved kell, a lelked feletti uralom.Ugye megadod ezt nekem?”
Ahányszor eszembe jut, annyiszor felizgulok. Tegnap reggel nedvesen ébredtem, álmomban mi ketten nagyon sok mocskos dolgot műveltünk, a régi birtokon, szobáról szobára vándorolva, az új hely is erre vár. Az álomban mindenhol vendégek voltak és végül az üvegházban kötöttünk ki. Az üvegre tapadtam és Te hátulról dugtál. De csak álom volt, gondolhatod, milyen kedvem volt egész délelőtt. Kései reggelit fogyasztottam anyámmal, a téli kertben. Újabban sokat jár ide, kezd idegesíteni. Szerinte újra férjhez kéne mennem. Ha nem sietsz vissza hozzám, lehet, hogy már az új kérőm fog fogadni... ;) És igen, direkt bőszítelek, hiányzik a dühödt vágyad. eA reggel kínzóan lassan telt, alig vártam, hogy anyám befejezze a pitéjét, mozgásra volt szükségem.
Felrohantam a szobámba és azonnal átöltöztem, lovagláshoz. Apropó, imádom az új fekete nadrágom, amit küldtél, a csizma is gyönyörű, hosszabb, sokkal hosszabb, mint amit itt hordanak a nők, de épp ezért kaptam, igaz? Meghagytam, hogy csak egy korai vacsora várjon a szalonban, és kilovagoltam, hajszoltam Angyalt több mérföldön át. Nem bírtam magamból kihajtani a bizsergést, a sóvárgás nőtön csak nőtt, hiába fájtak már az izmaim. Végül száguldva tértem vissza, a lovászfiú ott várt, ahol hagytam. Édes kis fiú, kicsi fiú... így hívom, bár szerintem idősebb tőlem, de olyan kis ártatlan, illik hozzá, ő törődik Angyallal. Megálltam a lóval a karám előtt és lenéztem rá, alig mert a szemembe nézni.
-Úrnőm... - mondta félve – segíthetek?
Nyújtottam a kezem, és a segítségével leszálltam, megremegett a lábam, a combizmomat elkapta a görcs, felsikítottam ijedtemben. A fiú karjaiban kötöttem ki, leültetetett és azonnal térdre vágta magát előttem. -Azonnal szét kell masszírozni, Úrnőm, mindjárt jobb lesz. - mormogta.
Figyeltem a kezét, gyorsan és erőteljesen dolgozott, lihegtem és nem csak a görcs miatt. Pár pillanat múlva jobb is lett, mikor a fiú felnézett rám. Jég kék szemei vannak. Barna kócos haja.
-Maradj térdelve. - szóltam rá.
-Igen... - válaszolt réveteg hangon.
-Simogass még! - parancsolok rá, a szokásosnál erősebben. Tudod, hogy nem szoktam indokolatlanul durva lenni a személyzettel. Megriadt a kicsi fiú, de a félelem vággyal keveredett a szemében. Érdes, nagy tenyerével finoman masszírozta a combjaimat, a szemét le nem vette a csizmámról. A reggeli vágyam új erőre kapott, a hajába csúsztak az ujjaim, onnan le az arcára, az álla alá nyúlva kényszerítettem, hogy felnézzen. Elnyílt az ajka, majd fejét a kezembe dörgölte, olyan volt, mint egy édes kiskutya, aki simogatásra vár. Belecsókolt a bőrkesztyűs tenyerembe. Ez volt az utolsó löket, átszakadt bennem a gát. Széjjel tártam a combjaim és magam felé húztam.
A csókja száraz volt, vagy az én szám volt már kiszáradva a tűztől, ami napok óta égett bennem, nem tudom. A kezei hevesen kutattak, a lábam közét dörzsölte, éreztem, hogy nedves vagyok, a csiklóm pedig mint egy kis borsó, az ujjai pedig mohón köröztek felette. Hirtelen szakítottam meg a csókot és ellöktem magamtól. Hátra esett, a csizmám a mellkasára helyeztem és már ziháltam. Nem tudtam eldönteni, hogy eltaposni akarom, vagy megenni ott helyben. A keze felcsúszott a csizmaszáron, és megakarta csókolni a finom bőrt. Hagytam, sőt, akartam, hogy a lábaim elé vesse magát. Megrészegültem egészen.
-Úrnőm, kérem... - suttogott, miközben a lábaim imádta. - Köszönöm, köszönöm...
-Kicsi fiú... most szépen ki fogsz nyalni.
Meghökkent, de mire észbe kapott volna, már a fenekemen toltam le a nadrágot, és amennyire tudtam, terpesztettem. A lehelete égette a meztelen fenekem, finoman kezdte, apró csókokkal, gyenge harapásokkal. Hátra nyúltam és a hajába téptem.
-Csináld... - parancsoltam rá.
-Igenis.
A nyelve, széles volt és meleg, szinte befedte a puncim, mélyebbre hajoltam, hogy még jobban hozzám férjem, körbe nyalta a csiklóm és én felnyögtem. Olyan jó volt, szinte megkönnyebbülésként hatott, ám mégis csak fokozta a vágyam. Szürcsölte a nedvem, cuppogott rajtam, lehunytam a szemem és most azt kellene írnom, hogy téged képzeltelek el, de ez nem igaz és én sosem hazudok. Élveztem a fiú nyelvét, az ujjait, ahogy a húsomba marnak. Gyönyörű látvány lehetett kívülről, bánhatod, hogy nem láttad. Mikor két ujját nyomta belém, sikkantva élveztem el. Teljesen kész voltam. A fiú zihált és szinte hallottam, ahogy a gatyájába nyúlva izgatta a farkát, megfordultam kissé és pofon vágtam.
-Belém... - nyögtem neki.
Gondolkodás nélkül állt fel, kikötötte a nadrágja madzagját, így az a bokáinál állt meg, a nedvemet a kezéről a farkára kente és óvatosan a pinámhoz nyomta a makkját. Magasabb tőlem, így a nyakamon és a melleimen is éreztem a leheletét.
A kezei a csípőmön voltak, megrántottam őket, hogy ösztökéljem. Nem kellett kétszer jelezni, felnyársalt. Igaz nem láttam, de éreztem a keménységét, nem volt hosszú, de annál vaskosabb. Kitöltött és feszített, imádtam.
-Édes istenem... édes istenem... - csak ezt kántálta miközben dugott.
Kizártam a hangját, csak a hasam alján kezdődő feszültségre koncentráltam, az ujjaimmal a csiklómat simogattam és hajszoltam magam az élvezés felé. Hirtelen jött, megremegett tőle a lábam és az egész testem.
-Ne merészelj belém élvezni... - ennyit nyögtem felé, majd elragadott az orgazmus.
Ellépett, kicsusszant belőlem ijedtében, de nem bírta tovább, a fenekem aljára és a combjaimra élvezett, erős sugarakban.
A férfinyögés, az egyik legszebb hang, amit el tudok képzelni, bizonyítéka a diadalomnak. Ettől jobban már csak azt imádom, amikor mocskos dolgokat suttognak a fülembe.
Pár perc alatt magamhoz is tértem.
-Húzd fel rajtam a nadrágot. - szóltam hozzá, immár lágyabban. Gondolkodás nélkül megtette, bár szerintem csodálta, hogy nem akarom magam megtisztítani. Megfordultam és láttam, hogy remeg.
-Úrnőm, én...
-Ne is szólj semmit. Jó fiú vagy és jól végzed a munkád. Én pedig minden nap lovaglok, ha jó az idő. - ennyit mondtam neki, aztán még egyszer megcsókoltam. Fogtam a lovaglópálcám és bementem a házba.
Gondolhatod, milyen megkönnyebbülés volt ez a két orgazmus nekem, azt is gondolhatod, drágám, hogy nem sokáig tartott a kielégülés érzése.
Colton, szinte látom, ahogy mosolyogva olvasod e levelet. Ahogy feláll az a kibaszott vastag farkad és Temze parti szobádba fél kézzel gatyádban matatsz. Vett hát elő, kérlek.... sőt nem kérlek, parancsolom, hogy vedd elő a kemény farkad, ami felizgult a soraimtól. Képzeld el, hogy Te teszed velem mindezt és verd ki magadnak. Tudni akarom, hogy az élvezeted az enyém. Lásd a csuklódra tekeredve a fekete hajam, halld a nyögésem és lásd magad előtt a hófehér testem, ahogy megnyílik neked.
Hm, milyen finom lehetsz. De ezzel még nem ért véget a napom. A hálószobámba siettem, csengettem a szobalánynak. Majd újra csengettem.
Lehajtott fejjel futott a szobámba.
-Úrnőm, elnézést... - hebegte és a hangja reszketett, de nem hittem, hogy tőlem félt.
-Készíts fürdőt és segíts vetkőzni. Mikor a kádam már teli volt vízzel, a lány elém lépett és segített bontani a kabátkám utána a fűzőm.
Láttam, hogy a szemei ki vannak sírva, a ruhája zilált, a cipője foltos, mint ami sietősen volt csak megtörölve.
-Mi a baj, Jezebell? -fogtam kezembe az arcát. - Ki bántott?
-Senki, Úrnőm... minden rendben.
-Sírtál.
-Csak a fürdőolaj cseppent a szemembe.
-Ne hazudj nekem, kisasszony. - és tényleg aggódtam érte.
Nem szólt, csak vetkőztetett tovább, a csizmát húzta le épp a lábamról, mikor feltört belőle a folytott zokogás.
-Szeretem őt... - hebegte.
-Kit?
-A lovászfiút... - nyögte és hangja kevervesen csengett. Összeállt a kép a fejembe. Bizonyára meglátott minket és marta a fájdalom a kicsikét.
Gyönyörű leány, kicsi és törékeny, de formás fehérnép. Sötét barna haja van és világos barna szeme. Bájos, neked is tetszeni fog. Már csak a nadrág volt rajtam, felálltam, hogy úgy simítsa le rólam, mikor meglátta a fehér foltot még keservesebben kezdett sírni.
-Cssss. - csitítottam. Bizonyára ő is szeret.
-Nem, ő Úrnőmet szereti, ez már bizonyos, hisz ki ne szeretné, Úrnőm gyönyörű és meg csak egy piszkos szobalány vagyok... - zokogta.
-Állj fel és nézz a szemembe. - parancsoltam rá. A kezembe fogtam a fejét és mélyen a barnaságba néztem.
-Te is szép vagy, amit a lovászfiú tett, parancsra tette, az Én és a vágya parancsára, érted? Attól még szerethet téged. A szerelem és a vágy, járhat külön utakon. Én mindig ezeket a mellékutakat választom. - mondtam neki. -Szerettél volna a helyembe lenni? - kérdeztem tőle búgó hangon.
Egy erőtlen bólintás ennyi volt a válasza, a szája finoman elnyílt, a szemei vörösek voltak, de már nem sírt.
-Meg akarod őt kóstolni? - kérdeztem.
-Szeretném... - mondta és a hangja olyan halkan szólt.
-Ne szeresd, akard! Érted, leány? Akard. Jezebell, szereted Te az Úrnődet?
-Hűségem az Öné. - közli szinte megsértve.
Colton, ugye tudod, mit tettem? Élveztél már nekem kedvesem? Lenyalattam a lovászfiú gecijét a leánnyal a combomról, a vágyam új lángra lobbant. Ugye a tiéd is, szerelmem? Ha visszajössz megosztom őt veled, de addig csak az enyém. Édes a nedve és ügyesek az ujjai. Megvallotta nekem, hogy a nővére is szolgáló egy madaménál Párizsban, mesélt neki arról, hogy némelyik Úrnő vágyja az asszonyi érintést is. A fürdés végére levetkőzte a szégyenlőségét és szomjasan elégített ki engem. Hát ez történt tegnap.
Haragszom rád, hogy oly távol vagy tőlem. Büntetésként minden levelembe leírom majd neked, hogyan élem ki másokon a vágyaim, míg vissza nem térsz hozzám.
Halld parancsom! Ha kényezteted nemes farkad, csak rám gondolj és arra, hogyan üzekedem és mi vár rád, ha végre haza térsz hozzám. Ha bordélyba mész, vagy más asszonyt is ölelsz engem láss magad előtt, a tüzelő testem és lángoló szívem, egyetlen olyan részem, ami csak a Tiéd.
Lázasan csókol
a Te Vic-ed.
 
Hozzászólások
További hozzászólások »
kamilla10 ·
Csak az író pontozta fel a történetet vagy tényleg jó? Valóban rossz vagy csak egy dilinyós húzta le? Ez a szavazatokból nem derül ki. Asdf0123 írta: "cookiek, sütik törlése >>> végtelen szavazási lehetőség XDDDDDDD ne maradjatok ki a buliból!! szavazzátok le akit utáltok!!!! XDD sütik törlése ás királyság van!!"

Lilith999 ·
ha annyi időm lenne sütit törölni, inkább megeszem.... :D

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: