Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erőszakosból erőszakolt (Matek korrepetálás II. - nem túl édes h

Ugyanabban a tanévben történt, és azután a szopás után egy ideig nem igazán mentünk tovább. Csókolóztunk, néha néha taperoltuk egymást, de nem léptünk egy ideig. Nem voltunk egy magamutogató pár, de nem is bújtunk el a világ elől. Pár hét alatt pedig már a tanári is velünk volt tele. Egyik szünetben megkeresett az osztályfőnököm, és megkérdezte miért vagyok együtt Ágotával, amikor sokkal jobb képességű vagyok nála, mondta. Én erre annyit tudtam válaszolni, hogy én boldog vagyok Vele, ráadásul Őt tartom jobbnak, magamat pedig szerencsésnek, hogy Vele lehetek. Ezek után pár hétig nem beszéltem az Ofőmmel. Szerintem érthető miért. Viszont az iskolában való ilyenfajta nyomás, nem egyszer elszomorította kedvesemet. Ilyenkor mindig kitaláltam neki valamit. Legalábbis igyekeztem. Virágot szedtem neki, esetleg sütit sütöttem. Vagy csak megleptem valami aprósággal.

 

Az egyik ilyen alkalommal, amikor nagyon letört volt, úgy döntöttem nagyobbat akarok adni neki. 8. órám után nem haza mentem, hanem be a városba ( Budapest ), és egy pár fülbevalót vettem neki. Ezek után a virágosnál vettem egy csokor rózsát, 15 darabot, majd így, minden zsebpénzemet a számomra legfontosabbra költve érkeztem házuk elé este fél 8 körül. Csöngettem. Gyöngyvér, a testvére nyitott ajtót. 13 éves volt, testileg eléggé fejlett, magasabb volt Ágotánál és majdnem nálam is. Mellei már elég nagyok voltak, kerekek, kecses volt, szőkésbarna hajjal és kékeszöld szemekkel. Egyszóval a nővérére ütött és ő is jól nézett ki.

 

- Szia! - köszöntött békésen - hát Te meg mit csinálsz itt?

- Szia, Ágotához jöttem, hoztam neki valamit. - Mutattam a dobozra a kezemben tartott csokorral, Gyöngyvér elmosolyodott.

- Sajnos még nem jött haza az edzésről, de gyere be és megvárhatod.

- O, nem köszi, inkább megvárom itt kint.

- Ahogy szeretnéd, viszont nekem tanulnom kell, bocsi.

- Ja, persze, bocs, menj csak.

 

Becsukta az ajtót. Leültem az ajtó előtti kis lépcsőre, hogy ott várjam meg szerelmemet. Hallgattam a madarak fütyörészését, néztem a már lemenő félben levő napot, és úgy éreztem boldog vagyok. Ekkor azonban megpillantottam Ágotáék jól ismert fekete A7-esét ( az apja bankár ) és gondolataimból kiesve felálltam, az ajándékomat helyén hagyva, hogy köszöntsem őket.

 

Először az apja szállt ki, Laci, kezet fogott velem, üdvözölt, majd beinvitált vacsorázni, ha már úgy is itt vagyok. Megjegyezte, hogy lánya elég morcos, reméli feldobom.

 

Ezután kiszállt Ágota is. Úgy nézett rám, mintha az utolsó lennék akit ebben a pillanatban látni szeretne.

 

- Hát Te meg mit keresel itt? - kérdezte.

- Nem mit, hanem kit. - mondtam erre én.

- Értem. Örülök. - mondta kicsit sem boldog hangon.

- Hoztam neked valamit - mondtam én, és közben elkezdtem sétálni a letett dolgaimhoz, melyeket a kicsit beépített ajtó eltakart.

- Aranyos vagy, de most nem kívánok semmilyen sütit. - kezdte és már sétált volna el mellettem, amikor a hátam mögül előrántottam a csokor rózsát. Leesett az álla.

- Virágot a virágnak, sok virágot a legszebb virágnak. - szóltam, mire egy kicsit emberibb érzéseket öltött arca. Majd hirtelen sírva fakadt.

- Miért vagy Te ilyen jó Velem? Én sose csinálok Neked semmit, mindig leráználak ilyenkor és Te mégis mindig mindent beleadsz, újabbnál újabb és eredetibb ötletek, otthagyod az edzést, nem írsz házit, inkább nem tanulsz és kapsz karót minthogy én egy napig szarul legyek. Miért éri ez meg Neked? - zokogva, hüppögve kérdezte, néha meg-megütve a mellkasomat. Óriási mosollyal arcomon, fejemben a tökéletes, kicsit már stréberes válasszal átöleltem.

- Mert a szeretet az egyetlen olyan erőgép, ahol mindenképpen többet kapsz, mint amennyit beleölsz. Vagyis mert szeretlek, és a boldogságod mindennél fontosabb.

 

Az apja mókamester volt, néha vicces, néha nem, mindenki másnak titulálta, volt aki szerint szimplán bunkó volt.

 

- Most, hogy már több nyál nem létezik a világon, bejönnétek? - kérdezte - Amúgy is, szerintem a feldobást elég szabadon értelmezted..

 

A fülbevaló nálam maradt. Egyszerűen elfelejtettem akkor odaadni. Benn ínycsiklandozó illatok fogadtak. Mézes mustáros csirke, krumpli pürével. Még egy kis vörösborral is megkínáltak. Aznap különösen jól esett. Az asztalnál beszélgettünk rengeteget, s csak Gyöngyvér ment el tanulni közben. Észre se vettük, és már tíz óra is elmúlt.

 

- Nagyon szépen köszönöm a vendéglátást, de most már mennem kell, hogy elérjem az utolsó buszt - mondtam.

- Nem mész te ilyen későn sehova - mondta nekem Ágota anyja - majd a Laci hazavisz.

- Drágám, már ittam.

- Oh, nos ez esetben itt alszol, csak szólj édesanyádéknak.

- Rendben, nagyon szépen köszönöm.

- Ugyan, nincs mit.

 

Miután telefonon értesítettem szüleimet, hogy aznap este nem otthon alszom, visszatértem, és segítettem leszedni az asztalt, miközben ők előkészítettek nekem egy fekhelyt - Ágota szobájában. Ez alapvetően nem lett volna nagyon meglepő, mert többször aludtam Vele már egy szobában, de ez volt az első alkalom, hogy csak mi ketten voltunk a szobában.

Mikor mindenki nyugovóra tért, akkor jutott eszembe a fülbevaló. Gyorsan, mikor már Ágota szobájában voltunk, előkotortam, és miközben Ő öltözködött, mögé lopództam és átöleltem.

 

- Van még valamim számodra - kezdtem, de félreértette, ugyanis az éppen felvenni készült pólót ledobva a földre, megfordult.

- Tessék, nyisd ki - mondtam neki, de nem bírtam az arcára figyelni.

- Jujj, köszönöm - mondta, és kinyitotta a dobozt, miközben én gyönyörű melleit figyeltem. - Holnap felveszem, ígérem, de most más ajándékra várok. - Azzal letette a dobozt az íróasztalára, és újra elém lépett.

 

- Tetszik? - kérdezte, egy szál bugyiban, melleire téve kezét.

- Szerinted? - válaszoltam, miközben lemutattam boxeremre, melyben már igencsak megmozdult a farkam.

- Hmm... ezt bóknak veszem.. láthatom isz a drágaszágot? - kérdezte, miközben igencsak Gyűrűk Urás mozdulatokat tett, s közben guggolásszerű járásban közeledett.

- Nos, meg kell szerezned - mondtam neki.

- A drágaszág az enyém - mondta, majd ezzel a mozdulattal lerántotta rólam az alsómat. Már teljesen álló farkam felcsapott.

 

Kézbe vette, majd érzékien elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Gyorsított, fel, le, fel, le, ütemesen verte. Aztán a szemembe nézett.

-Szeretlek-mondta, és rácuppant farkamra. Teljesen benyelte, makkom már a torkában volt, de még mindig benn tartotta. Ezt megismételte, csak előtte elidőzött a makkom szívásával, ondóvezetékem végét nyalogatta, mint a nyalókát, majd újra mélytorkozni kezdett. Nem bírtam ki csendesen. Kezem a fejére raktam és húztam magam felé.

 

- Szopj, drágám, szopj. Ezaz, szívj ki mindent ami a farkamban van. Mindent. Ezaz, jól csinálod. Istennő vagy. Úgy szopsz, mint egy istennőőőő - abban a pillanatban úgy telespricceltem a száját, ahogy csak lehet.

 

- Most Te jössz - mondtam, és lelöktem az ágyra. Csókot adtam neki, majd fokozatosan haladtam lejjebb, megpusziltam a vállát, a nyakát, majd a mellét, végül rácuppantam az egyik mellbimbójára, míg másik kezemmel a másikat húztam, csíptem, csavartam finoman. Szívtam ahogy tudtam, nyaltam, faltam, közben gyúrtam a másik mellét. Hallottam a szívverését, hallottam milyen gyorsan zakatol. Majd lejjebb mentem szabad kezemmel. Megsimogattam a hasát, a combjait,  majd végül a szemérem dombját. Simogattam lágyan, majd félrehúztam a bugyiját és az addigra már teljesen nedves punciját megcsodáltam. Gyönyörű volt. Csupaszra borotvált, nedves, tüzelő, rózsaszín, szűk, szűz punci. Megnyaltam. Óriásit sóhajtott. Megnyaltam még egyszer, kétszer, majd teljesen elkezdtem nyalni, míg kezemmel a csiklóján dolgoztam. Majd fordítottam. Szívtam, haraptam a csiklóját, míg egy ujjammal behatoltam szentélyébe. Ujjaztam ahogy csak tudtam. Majd bedugtam még egy ujjamat. Teljes erőből ujjaztam, hívogató mozdulatokat csináltam szűk, tűzforró pinusában. Pár percig csinálhattam, már teljesen elzsibbadt közben a nyelvem, mikor egy hatalmas sikoltás közepette elélvezett. Akkor juttattam először a csúcsra. De farkam már újra harcra kész volt, és Ágota úgy gondolta, tovább mehetünk az egyszerű pettingnél és az orálnál. Kiosont, hogy szülei hálószobájából előkotorjon egy óvszert. De terve nem sikerült. Legalábbis nem úgy ahogy tervezte. Ugyanis miközben jött vissza, érdekes hangokra lett figyelmes. Kíváncsiságától vezérelve ment a hang után és elfelejtve, hogy anyaszült meztelen, benyitott a szobába. A húga volt az Gyöngyvér, és csukott szemmel maszturbált. A hangra felriadt.

- Gyöngyvér, hát Te meg mit csinálsz?

- A helyedbe képzeltem magam.. Neki mekkora? Tudod..elég hangosak vagytok..

- A helyembe? Te csak ne akarj semmit 13 évesen. Bocsi, hogy hangosak voltunk, most pedig aludj.- azzal leoltotta a villanyt, majd visszatért hozzám.

 

- Mi tartott ennyi ideig? A frászt hoztad rám. - kezdtem.

- A ránk maszturbáló húgommal társalogtam.

- Hogy mi??

- Jól hallottad. Ránk csinálja.. durva mi?

- Öööö, igen.

- Na, hagyjuk a témát, inkább erre figyelj - mondta, miközben leült az ágyra, szétterpesztett, és éhes puncijára mutatott. Nekem nem kellett több, nyúltam is már az óvszerért, majd azt gyorsan felhelyezve, farkammal a kezemben elkezdtem Ágota puncija felé közelíteni. Izgattam vele a csiklóját, majd hirtelen bedugtam, de még csak a makkomat. Felszisszent, majd biccentett, hogy ez jó neki, menjek mélyebbre. Fokozatosan toltam belé a farkam, majd megálltam a szűzhártyájánál.

-Akarod?

-Akarom.

-Fúúú, de izgi - hallottam meg a hátam mögött Gyöngyvér hangját. Nem bírtam mozdulni.

- Hát te meg mi az ördögöt művelsz? - kérdezte Ágota.

- Várj.. beköplek apáéknál ha nem maradhatok? Igen, azt hiszem ezt csinálom. Most pedig gyerünk, kúrd meg a nővéremet. - ez már nekem szólt. Kérdőn néztem Ágotára, és ő, aki félt a lebukástól, intett, hogy csináljam. Neki lendültem, és átszakítottam. Nagyon szűk volt a puncija, de valami leírhatatlanul jó. A kezdeti fájdalmai után egyre hevesebben kezdtem el dugni, mire Gyöngyvér odajött és kérdés nélkül megcsókolt. Nem volt olyan jó, mint a nővére, de nem csinálta rosszul. Majd megharapta az ajkam. Tüzes egy bestia az biztos. Kezével lejjebb nyúlt, s míg én döngettem nővérét ő a csiklóját izgatta. Ágota eleinte nem akarta engedni, de a végén már vonaglott az élvezettől. Óriási orgazmusa volt. Percekig csak pihegett. Majd mint akinek kimosták az agyát, követte húga parancsait.

 

- Gyerünk Ági, taníts meg szopni! - adta ki az utasítást húga. Ágota elém térdelt, levette az óvszert, majd elkezdte nyalogatni a makkomat. Erre húga is elém térdelt, teljes erejéből rámarkolt farkamra, de már úgy, hogy fájt. Majd megharapta a makkomat. Felkiáltottam. Beteg ez a lány, gondoltam. Ezek után felváltva neki álltak szopni, és verték a farkamat is. Nagyon közel kerültem ahhoz, hogy elsüljek, de Gyöngyvér annyira megszorította a farkam, hogy nem sikerült.

- Neked még engem is meg kell basznod. - mondta - de előtte nyaljatok ki. Közben megfordult, és négykézlábra ereszkedett. Ágotával nekiláttunk hátulról nyalni, ő főleg a csiklóját izgatta, én pedig a még Ágotáénál is szűkebb puncit kezdtem ujjazni. Be kell vallanom, már nagyon kívántam, hogy megkúrhassam azt a bestiát.

Mikor vonaglani kezdett, leállított minket, majd rám parancsolt, hogy dugjam meg, de legyek kemény, mintha egy lóval csinálná. Nekem nem kellett kétszer mondani. Óvszer nélkül fogtam, és olyan erővel magamra húztam Gyöngyvért, hogy sírni kezdett. Teljes erőből kúrtam, vastag farkam utat tört magának a szűk kis punciban, ő pedig keservesen sírt a fájdalomtól. Én pedig örültem, hogy fájdalmat okozhatok neki, úgy ahogy ő is tett nekem. Egy idő után elkezdte élvezni, de én már nem bírtam sokáig. Kivettem, letérdeltettem őket magam elé, és elkezdtem verni a faszomat. Óriási adagot lövelltem ki, a nagyobbik része Gyöngyvér mellére ment, a maradékot Ágota arca kapta. Majd felfektettem mindkét lányt az ágyra, és addig nyaltam és ujjaztam őket ( Gyöngyvér apró puncijába 4 ujjamat is beraktam, amitől ő újra könnyezni kezdett ), míg el nem ment mindkettő. Miután végeztünk, lehetett vagy hajnali kettő, azt tanácsoltam, hogy menjünk el fürdeni.. de egészen más terveim voltak a fürdőszobában....
Hozzászólások
feketemen3 ·
Szívesen olvasnám a folytatását,ha van.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: