Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Érettségi után egy évvel - az angoltanárnőmmel 1.

Érettségim után egyetemre kezdtem járni, éltem a fiatalok szokásos életét, majd első év után júliusban kimentem két hónapra Angliába főleg világot látni, de mellé dolgozni is, egy ismerős család családi vállalkozásánál segítettem be. Mindez Londonban volt. Az apának volt még egy kis lakása (ők a kertvárosban laktak) amit arra az időre megkaptam, szóval jó dolgom volt, London remek hely, pénzt is kerestem, belváros közel volt, stb...stb...


 


Egy fárasztó munkanap után egyik angol cimborámmal (ott dolgozott ő is) egy pubban iszogattunk, csajokat néztük, beszélgettünk, majd mikor egyszer vécézésből visszatértem nem hittem a szememnek: egy távolabbi aszalnál Edina tancinéni ült egy másik nővel. Hatalmasat dobban a szívem, teljesen lemerevedtem. Haverom csak lesett mi bajom van, majd így szólt:


 


-Haver, mi van? Bocs nekem most el kell mennem, a barátnőm keresett, majd holnap fizetek én.


 


-Mire én: Persze menj csak, kifizetem.


 


De az eszem már máshol járt. Izzadni és remegni kezdtem, nem tudtam mi tévő legyek. Ott ült előttem kamaszkorom álomnője hihetetlenül dögös cuccban. Még jobban eltűnt a bátorságom mikor ő is egyedül maradt. 40 körül járt volt egy ikerpárja szóval már volt rajta egy kis asszonyos jellem, de ez még vonzóbbá tette. Szerintem nem volt srác aki ne húzta volna meg. Kerek mellek, formás fenék, barna haj, igéző szemek...Istennő.


Végül nagy nehezen oda mentem hozzá és ráköszöntem, mire ő meglepődve de boldogan üdvözölt. Beszélgettünk mindennapos dolgokról, munka, suli, magánélet. Kiderült, hogy kicsit elege lett mindenből, melóból, férjéből (nem vesztek össze csak kicsit ki kellett szabadulnia ezt mondta), úgyhogy gyerekeket otthon hagyva ki jött pár hétre.


 


Sokáig beszélgettünk, kicsit be is csíptünk. 11 körül hívtam egy taxit, úgy is egy irányba mentünk mint kiderült. Mikor a lakásomhoz értünk így szólt:


-Jaj, Ati, nincs erőm már hazáig kocsizni, nem aludhatok nálad? - közben csillogott a szeme, nekem meg rögtön állni kezdett aminek kell. Itt már tudtam, hogy ma megdugom, ilyen esélyem nem lesz még egy.


 


Természetesen megengedtem, felmentünk, majd alig, hogy bezártam magam mögött ő átölelt és elkezdett csókolni. Egy pillanatig nem vártam a viszonzással. Miközben faltuk egymás a szánkkal elkezdtem kigombolni  a blúzát, majd megmarkoltam a csodás, kicsit már lógó de nagyon szexi melleit. Már ettől a látványtól majdnem elélveztem. Majd számmal vettem kezelésbe kebleit, amitől ő hangosan, erotikusan kezdett hörögni. Majd hirtelen leguggolt, szó szerint letépte a nadrágomat és mint aki egy hétig nem evett, rácuppant álló péniszemre. Hát valami elképesztő érzés volt ahogy szopott, sok nyállal, vadul, mélytorkozva, akármennyire igyekeztem, nem sokára elélvezte, egy kicsi az arcába, és hajába is ment, de ettől még jobban bevadult....


 


/folyt. köv.
Hozzászólások
Deakjanika ·
nekem tetszik az írásod.

Csak ígytovább! 10 Pont

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: