Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erdő

Látom a sziluettjét. Pontos volt, én pedig megint késtem. Előbb érzem meg az illatát, mint hallom meg az első szavát. A padon ül, az erdő szélén, ott, ahol legutoljára találkoztunk. Éppen hogy éjfélt ütött az óra, amikor elindultam otthonról. Kitapogatom, hol a pad széle, leülök mellé, majd odanyúlok hozzá. Alig súroltam az inge gallérját, ő már tudja, mit akarok és olyan közel ül hozzám, hogy az arca pár centire van csak az enyémtől.
A levegő fülledt és meg sem mozdul. Nem tudom eldönteni, hogy köztünk forrt-e így fel, vagy csak ez a nyári este ennyire meleg.

Gondolatok cikáznak a fejemben, össze vagyok zavarodva. Szavak, mozdulatok emlékképei, amelyek annyiszor eszembe jutottak már. Még mindig csendben ülünk egymás mellett, alig merünk megmozdulni. A Hold fényében megcsillan a szeme, csak azt, és a távoli falu halovány fényeit látom, ahogy átszűrődnek a ritka növényzeten. Ő a szemembe néz, egyszer-egyszer pedig lejjebb csúszik, és az ajkamra tapad a tekintete. Minden idegszálam megfeszül, dobol a vér a fülemben és hiába kéne, nem jutok levegőhöz. Az ő arca nyugodt mosolyra húzódik, biztató, féloldalas, alig észrevehető mosolyra, s ettől kicsit nekem is könnyebb lesz. Mélyet szippantok a levegőbe, és megint megérzem azt az illatot, amely számomra a legémelyítőbb és leghívogatóbb a világon.
Érzem, ahogy a keze a derekam köré fonódik. Ha lehet, az arca még közelebb kerül az enyémhez, bennem pedig megint meglódul a vér. A mosoly még mindig ott bujkál a szája szélén, én pedig nem tudom, mit kezdjek a kezeimmel.

Az alsó ajka az orromhoz ér, én pedig reflex-szerűen feljebb emelem a fejem, amitől ő meglepődik és kicsit visszahőköl. Kis híján összeér a szánk, de még mindig a szememben keres valamit. Érzem forró leheletét, de az is lehet, hogy csak a szél fúj kettőnk között.
Visszafojtja a lélegzetét, lesüti szemét. Kinyújtja a nyakát, és olyan gyöngéden, félénken érinti az ajkát az enyémhez, hogy alig érzem. Én is becsukom a szemem, és olyan érzésem van, mintha megállt volna az idő. Egy apró sóhaj hagyja el a száját, amikor végre ténylegesen megcsókol. Közre fogja az alsó ajkamat, de kicsit nyitva hagyja a száját. Kinyitom a szemem, és látom, hogy engem figyel. Ijesztően közel van minden testrésze, amitől izgatottság és vágy fut végig rajtam. Végre én is elmosolyodom, és résnyire nyitom a szám. Ő felbátorodik, és megérzem, ahogy a nyelve az alsó ajkamhoz ér. Újra becsukom a szemem, és átadom magam neki.

A kezével csak húz, húz magához, és annyira követelődzőn csókol, hogy levegőt sincs időm venni. Egész testemmel felé fordulok, és minden porcikámmal nekifeszülök a felsőtestének. A keze feljebb csúszik, átsiklik a hónaljam alatt, és gyengéden megfogja a mellem. Én eközben a hátán haladok felfelé, míg a tarkójához nem érek, és beletúrok kócos hajába, mire hirtelen mindkét kezével megfogja a derekamat, és úgy húz magához, mintha soha többé nem akarna elengedni.
Nem tudom elviselni, hogy van még levegő kettőnk között. Szétnyitom a lábam és egy pillanatnyi szünetet hagyva ezzel az ajkainknak az ölébe ülök, és apró csípőmozdulatokkal előrébb tolom magam, majd újabb harcba küldöm a nyelvem. Forrón ölel, és a derekamat simogatja, amitől tompán zsibbadni kezd az ölem, majd teljes testemben remegni kezdek. Érzem, ahogy valami a lábamhoz ér és megkeményedik; óriási önbizalommal tölt el a tudat, hogy ennyire megkívánt.

Hideg kezével a pulcsim alá nyúl, közben pedig alig jut levegőhöz. A derekamat simogatja tovább, látja, hogy az bevált, én pedig szégyentelenül finoman rámarkolok a keményedő férfiasságára. Ő a meglepetéstől vesz egy nagy levegőt. Nem látom, de érzem, ahogy széles mosolyra húzza a száját, és a fenekemnél fogva tol még közelebb magához. A lüktetéstől a lábam közt és a combomban összeszorítom a lábaimat, ő pedig kéjesen felsóhajt. Ezután nem a számra tér vissza, hanem apró csókokkal teríti el az állam, a nyakam, a mellkasom, majd hozzányomja arcát a melleimhez, ahol a mellbimbóim már úgy megkeményedtek, hogy átlátszanak a pulcsimon. Újra felsóhajt, a hideg levegő, ami felszabadul a tüdejéből, a mellkasomat éri, amitől összeborzongom, és libabőr fut rajtam végig. A kellemetlen élvezettől én is felnyögök, amire ő felkapja a fejét, és újra megcsókol. A keze lejjebb vándorol, végigsimítja a csupasz hasfalamat, és a farmerom sliccével kezd babrálni. Meglepően hamar megküzd a cipzárral.

Érzem, ahogy félrehúzza a bugyimat, én pedig egy buja mozdulattal széjjelebb tárom a lábam, hogy ő gondtalanul bejuthasson a nagyajkak közé. Én összehúzom a szemöldököm, ő pedig rám néz. Megnyalja a száját, és erősen koncentrálni kezd. Finoman dörzsölgetni kezdi a csiklómat, én pedig már az első mozdulatra egy hangos nyögéssel reagálok, majd ahogy az ő keze is egyre gyorsul, az én csípőm is önkéntesen körkörös mozdulatokat kezd végezni. Nem telik el fél perc sem és az egész lábam megfeszül, a tüdőm nem enged ki több levegőt, a kezemmel pedig erősen belekapaszkodom a vállába: az első orgazmus hulláma úgy végigsöpör rajtam, hogy hátrahajtott fejjel kezdek hátra dőlni. Amikor ő ezt észreveszi, gyorsan kikapja a kezét a bugyimból, és két kézzel tart meg, nehogy hátra essek.

A hirtelen ijedtségtől fura arcot vág, majd elégedettség fut át azon az éjsötét szempáron. Nagy lihegve dől neki újra a melleimnek, én pedig magamhoz ölelem őt, a pad háttámlájába kapaszkodva, izzadva és elégedetten.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Cukkigirl ·
Nem rossz. Eszembe jutott valami miközben olvastam, a "szereplők" olyan ismerősek voltak. De lehet csak én tévedek. Megtudhatnám, hogy mi ihlette a történtetet? Vagy csak úgy jött?

Zsofi.i ·
Egy görbe estén, amikor a barátnőm szakított a \"nagy szerelemmel\", kiültünk hárman a padhoz, az erdő szélére. Szerettünk ott lenni, mert rálátni az egész Fertő-tóra és látni a falunk minden egyes házát. A két legjobb barátom a nem kevés alkohol hatására egymás szájában kötöttek ki. Ha nem lettem volna ott, ha nem vagyunk enyhén szólva illumináltak és történetesen nem két nagyon jó barátról lett volna szó, egy egész romantikus sztori is alakulhatott volna belőle. Romantikusan erotikus.
Hát megírtam. :smiley:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: