Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erdei kaland

Már fél éve nem szexeltem senkivel és nagyon ki voltam éhezve. A szokásos úton mentem haza az erdőn keresztül, biciklivel. Az erdő 2 részre bomlik, egy autóút választja el a 2 részt. Éppen mennék át a másikba, ekkor megpillantok egy nagyon helyes pasit, ai épp jön kifelé. Ahogy megpillantottam, éreztem valamit. Továbbhajtottam befelé az erdőbe, végül visszafordultam és követni kezdtem. Az autóúton haladt az erdő mellett, megelőztem őt, majd megálltam a következő erdei út mellett, ami bevezet az erdőbe. Gondoltam megvárom míg egész közel ér, és akkor bemegyek az erdőbe.

Így történt, bevártam őt, majd tovább mentek, és ő is követett befelé az erdőbe. Ekkor nagyon izgalomba jöttem, és bahajtottam egy kis erdei mellékútba a bringával. Ő ezt jól látta. Reméltem, követni fog, de nem így lett.
Én nem adtam fel, éreztem, hogy ha kitartóbb leszek, akkor lehet valami.

Visszatekertem az erdei főútra, és ujra megelőztem őt, majd bevártam. Mikor közeledett, behajtottam a szemközti mellékútra, ahová nagy meglepetésemre követett. Én olyan izgatott voltam, hogy nem mertem megállni, és csak mentem és mentem, befelé az egyre szűkebb erdei csapáson. Mire észbekaptam, ő visszafordult a főútra. Úgy tűnik azt várta volna, hogy álljak meg végre, de én nem tettem, ezért visszafordult.
Nem adtam fel, újra a nyomába eredtem, de ezuttal nem előztem meg, csak követtem őt, elég közel. Közben a kezemet becsúsztattam a nadrágomba, ahogy a biciklin ültem, és elkezdtem magam masszírozni.
Ő ezt bizonyára láthatta is, mert párszor hátrafordult.
Aztán egy kis ösvényhez értünk újra, ahová ő bekanyarodott. Én pedig követtem őt. Megállt.
Leszálltam a bicikliről, és egyre közeledtem felé. Láttam előveszi a farkát és elkezd pisilni.

Aztán elkezdi rázogatni a farkát, ami egyre jobban feláll.
Teljesen lázba jöttem, letámasztottam a biciklit, és elővettem a farkamat, ami ekkor csak félig állt fel, viszont a nedv csak úgy jött belőlem az izgalomtól. Elkezdte nekem verni, majd én is az övét.
Ekkor nem bírtam magammal, nem érdekelt a koszos föld a lábunk alatt. Letérdeltem és bekaptam gyönyörű falloszát, ami csak úgy duzzadt. Közben ujjammal kigomboltam lassan az ingét, majd nekiestem felsőtestének. Körbenyaltam mellbimbóit, hasát, a köldökét. Végül leértem a farkához, és csókolgattam a heréit. Nagyon élvezte. Szerette volna, ha én is kigombolom az ingem, és leszophat. De én nem vettem a lapot. Túlságosan ki voltam már éhezve egy férfira.

Felsőteste álomszép volt, vékony, férfiasan szőrös.
Aztán ujra letérdeltem és ütemesen elkezdtem őt szopni, jó bő nyállal. A nyelvem hevesen mozgott a makkján körbe-körbe. Nagyokat nyögött, végül kiverte a farkát a számból és a szabadba élvezett.

Én is hamar elélveztem. Reméltem, hogy cserélünk elérhetőséget, de elviharzott és csak annyit mondott: ügyi vagy!
Hozzászólások
További hozzászólások »
JamesBond0007 ·
Se füle, se farka.Gányolmány. :frowning:

szerenella ·
2 szemét egy napra. Megyek inkább strandra! A scifi is gyenge.
hörcsög00 ·
Poontosan, 2 szemét: Marokfegyver és te. Strandra? Mért teszed ezt az emberekkel? Nem élvezik, hogy az ocsmány testedtől sugárban kell hányniuk. Látom az érettségi felől már nem is mersz tőlem érdeklődni, de ettől még ugyan úgy loholsz utánam, pedig nem érdekelnek sem a nők, sem az a faj amibe te tartozol szexuálisan. Az érettségim köszönöm jól van, ezerszer jobban mint a te nem léteződ, és elég jól ahhoz, hogy felvegyenek ahova akarom. Smileyk? Szóval ezrét írod mindenhová a piros ugrálós bogyót, mert ezzel próbálod kompenzálni azt, hogy reagálni, észérveket használni ill. gondolkodni....írni nem tudsz. Ettől még nem fog többet érni a hszed, sőt. Aha, Remete tud szellemeset hszelni, kár, hogy ti nem. Próbálkoztok utánzással de gyérül megy. Na puszcsi! Vigyázz a strandon, ne molesztáld a kisállatokat, egyik sem akar bemászni a bozótosodba! Szűz maradsz....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: