Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Erdei gyümölcsös tea

Barnabás barátomnál voltam kockulni. Sokszor mentem át hozzá, és előfordult párszor, hogy ott aludtam nála. Egyik reggel korán keltem náluk, és kimentem a konyhájukba. Ott volt Bernadett is, Barna húga. Szexisen duci lány, igéző barna szemekkel és hosszú fekete hajjal.  2 évvel volt fiatalabb tőlem, és mivel a legjobb barátom húga, sose gondoltam arra, hogy ő meg én esetleg összejönnénk. Amit észrevettem Bernivel kapcsolatban, az az, hogy nagyon közvetlen volt velem. Sokszor odajött hozzánk, részt venni a játékban, de hamar elunta magát. Tegnap este lenyomtunk egy kört a Mortal Kombatban, és amikor hagytam őt nyerni adott egy puszit az arcomra. Barna nem vette észre, mert a gépen játszott valami mással. Ez jutott eszembe, amikor reggel megláttam őt. Na meg az, hogy zokniban, és hosszú újjú ingféleségben volt. Ahogy megláttam combját az ing alatt, beindult nálam a folyamat. Elmosolyodtam, és jó reggelt kívántam neki. Ő mosolyogva ivott a bögréjéből, utána viszonozta szavaimat. Azok a szemek, amiket láttam a bögre felett megihlettek. Kérdezte akarok-e inni egy bögre teát. Igennel feleltem és neki dőltem a konyhapultnak, karba tett kézzel. Berni letette a bögréjét és a legfelső szekrényhez nyúlt. Ahogy nyúlt felfelé inge alja felemelkedett és megláttam formás popsijának alsó részét. Éreztem a mozgolódást a nadrágomban. A segítségemet kérte, így mögé álltam szorosan, felemelt karral. Megéreztem hajának illatát, neki simult testem az övének. Nem is értem miért, de bal kezemmel elkezdtem combját simogatni, lágyan. Pár pillanattal később éreztem jobb kezét a hasamon. Simogatni kezdte és szép lassan haladt lefelé. A bögrét elfelejtve húztam végig tenyeremet a karján. Mélyebbet lélegeztem, amiből már sejthette vágyakozásomat. Láttam, amint elmosolyodik és keresi a tekintetemet. Rámarkolt férfiasságomra. Megfordítottam testét és megcsókoltam az ajkait. Éreztem az erdei gyümölcs ízt az ajkain. Kedvencem. Pár másodperc múlva hátrahúztam a fejemet és Barnát kerestem a tekintetemmel. Nem akarok lebukni.
- Ne aggódj, Atis. Barni sokáig alszik – Szájon csókolt – hisz ismered őt.
Persze, hogy ismertem. Mégis szombat reggel a húgával smároltam a konyhában. Próbáltam oldalra tekinteni csók közben, mégis annyira vonzott Berni, hogy feladtam a kitekintést és száz százalékban rákoncentráltam. Ezt ő is megérezte, mert feltettem őt a konyhapultra, ő meg csak mosolygott. Magamhoz karolva csókoltam tovább, ő pedig húzott magához. Olyan finom volt csókjain érezni a méz édességét. Én selymes combjait simogattam, amikor ő leszakította magáról felsőjét. Elém tárult Berni teste. Csupa természetesség és szépség. Nagyon felizgultam cicije látványától. Megmarkoltam melleit és szájon akartam csókolni, de ajkaink közé rakta mutató ujját.
- Szándékosan hagytál nyerni este a játékban? – kérdezte tőlem. Fogalmam sincs ez hogyan jutott eszébe pont most. Válaszomat várva elkezdte punciját simogatni, mindvégig rám nézve. Hogy izgató volt-e? Nagyon. Frappáns válasz helyett az igazat mondtam meg neki.
-Igen. Mert reméltem kedvedet leled további játszmákhoz.
-Hmm. Helyes válasz, Atis. De most én hagyom magam. – Mondta mosolyogva és puncis ujjait a számhoz tapasztotta. Nyelvem hegyét érintette ujja. Éreztem Bernit. Annyira finom volt. Többet akartam. Szerencsémre ő is. Ujját elhúzta előttem és szájához irányított. Újabb csókolózás kezdődött, de ez most rövid volt. Lassan haladtam lefelé Berni testén. Szájától nyakáig. Melléig. Ott kicsit elidőztem, mert észrevettem, hogy ez nagyon tetszik neki. Nem győztem levenni a szememet tekintetéről. Az élvezet jeleit véltem felfedezni arcán. Ajkait harapdálja, amint kicsit vadabbul szívtam mellbimbóját. Persze mindeközben nem tétlenkedtek kezeim. Folyamatosan ujjaztam kissé nedves punciját. Miután hegyesek lettek bimbói lejjebb haladtam testén. Puncijához érve lábával körbekarolt, így menekülni sem tudtam volna. Nagyon kívánhatta a dolgot, én pedig igyekeztem nem csalódást okozni. Cicijét simogatta és szemkontaktust keresett velem, amint nyelvemmel beleírtam nevemet szentélyébe. Nyögéseit nem fogta vissza. Eszembe jutott Barna, hogy talán meghallja húga kiáltásait. De amikor Berni még közelebb húzta fejemet szeméremdombjához, elvesztettem a kapcsolatot a külvilággal. Csak ő és én. Hangja egyre élesebb lett. Szorítása erősebb. Nyelvjátékom hatásosabb. Pár pillanattal késöbb Berni egy hatalmasat nyögött az ég felé. Szorítása elengedett, én pedig halkan levegőt vettem. Szám elzsibbadt, akár a térdem. Egy utolsó puszit adtam puncijára majd felegyenesedtem. Megcsókolt hatalmas mosollyal az arcán.
- Nem semmi. Gondoltad volna tegnap este, Atis? Hogy te ezt fogod csinálni ma reggel?
- Eszembe sem jutott, Berni. De örülök neki.  – Kis szünet után megkérdeztem tőle:
- Ha már ennyire benne vagyunk a dolgokban, nem járna nekem is egy kis kényeztetés?
Szemeimről pillantása a nadrágomra szegeződött. Aranyosan kidugta nyelvét és benyúlt a nadrágomba. Elöntött a forróság. Éreztem az idegenkezűséget. Egyik kezét kivette és benyálazta, majd visszarakta. Lassan húzogatta merev farkamat. Nem bírtam magammal és számat újra ráhelyeztem mellbimbójára. Letoltam a nadrágomat, így szabad utat engedve Berni kezeinek. Néhány pillanattal később Berni levetette magát a konyhabútorról, megfordultunk, így én lettem neki döntve a pultnak. Egy gyors csók, majd letérdelt elém. Egy pillanatra megállt, vett egy mély levegőt. Combom simogatása közben szájába vette péniszemet. Csukott szemmel kényeztetett engem. A konyhapult hidegsége sem érdekelt, miközben orálisan kényeztetett engem. Néha használta a kezét, néha magát simogatta. Fejét simogattam, haját igazgattam. Annyira finoman csinálta. Volt, hogy megállt egy kicsit, de ilyenkor kezével izgatott tovább. Már legalább 5 perce csinálta, amikor megéreztem. Közel a vég. Behunytam szemem és hagytam, hogy megtörténjen. Pulzusom felgyorsult, testem megfeszült majd beleremegett. Csodás érzés volt Berni szájában elélvezni. Kis ideig még a szájában hagyta kevésbé feszülő férfiasságomat, majd felállt a földről és kiköpte szájából az ondómat. Kiöblítette száját és megtörölte azt. Befejezésként adott egy puszit Kis Atira és felhúzta a nadrágomat. Rásegítettem a szétszakított ingét, majd ő eltakarta vele bájait. Csendben álltunk egymás mellett. Nem tudtam mit mondjak neki ezek után.
- Reggeli? – Kérdezte ugyanazzal a gyönyörű mosolyával az arcán.
Segítettem neki előkészülni a reggelihez. Közben ő bement a szobájába, és szakítás nélküli, de ugyanúgy szexis felsőt vett fel. Amint leültünk az étkező asztalhoz, Barna belépett a helyiségbe. Egy pillanatra azt gondoltam, még mindig a konyhapulton nyalom a húgát. De ijedtségem felesleges volt. Az már a múlt, és remélhetőleg a jövő is. Barna kicsit furán nézett ránk, majd megkérdezte hol van a kedvenc bögréje. Berni felállt az asztaltól és újra láttam magam előtt a korábbi eseményeket. Ismét elöntött a forróság. De Barna barátom jelenléte lenyugtatott. Hármasban reggeliztünk az asztalnál, szó nélkül. Berni mellettem ült és néha, amikor keze nem volt látható, combomat és férfiasságomat simogatta. Cserébe az én kezem is eltévedt az ő, általam már felfedezett területekre. Kellemes reggelizés volt, és még a teát is megkaptam.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: