Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Engem akar?

Szeretnéd tudni, hogy ki vagyok? Egy fiatal nő a húszas évei elején.Àtlagos kinézetűnek jellemezném magam, barna haj, barna szem.Szerencsére formàs idomokkal àldott meg az ég.Kiemelve a kerek és kemény popsimat, de mellesleg:) sem panaszkodhatom. Ennyit rólam, ismerd meg a történetem:

Életem màsodik àllàsinterjújàn voltam mivel éppen vàltani szerettem volna.Bent ültem a négy interjúztató előtt, bàr nem is értettem mi szükség ennyi emberre.Feltűnt, hogy a négyből egy férfi folyamatosan néz és csak ritkàbban kérdez, mint a többiek.Nagyon visszafogottnak tűnt és komolynak.Helyes, de férfias, hatàrozott vonàsai nagyon megfogtak.Még most is jól emlékszem, hogy zavarba jöttem ahogy éreztem magamon a tekintetét.Nézte egy ideig a szàm, majd a mellem.Szinte robot üzmódban vàlaszoltam a kérdésekre, miközben arra gondoltam, hogy nagyon is tetszik nekem ez a pasi, bàr gondolom ő minden jelentkezőt ìgy megnéz.Éreztem a tekintetét ahogy a szépen leszolizott làbamra siklík.Meztelennek és zavarban is éreztem magam.Alig vàrtam, h kijöhessek az interjúról.Mikor végeztem, felvettem a kabàtom és tàvoztam.Kilépve az irodàból làttam,hogy milyen hamar besötétedett, majd elindultam a folyosón le egy lépcsősoron.Közben csak az a férfi jàrt a fejemben és sok-sok dolog amit szívem szerint hagynék, hogy megtegyen velem, vagy mondjuk tennék én vele! JAAA,gondolom  neki is pont én kellek! Megnézett és ennyi.Itt csak te fogsz sóvàrogni meg àlmodozni kisanyàm-gondoltam magamban.Gondolataimat egy'Vàrjon meg!'mondat szakította meg.A helyes pasi jött utànam a sàlammal, melyet aztàn lazàn a nyakamba tett amikor odaért hozzàm.Fura mód meglepődtem és léptem is egyet hàtra mikor elmosolyodott és azt mondta:'Nem harapok csak, ha szeretnéd!
Megszólalni sem tudtam, de azt éreztem, h az illatàtól, a közelségétől nedves lettem.Éreztem, h kívànom ezt a pasit, lüktetni kezdett a puncim miközbe meredtem rà és eszembe jutott, ahogy néhàny perce a mellemet nézte bent.Ekkor megszolalt újra, miközben a kivilàgítatlan(mert làmpàt azt nem kapcsolt) lépcsőfordulóban àlltunk.
'Néhàny dolgot még nem mondtàl el.Pl. mit szeretnél most? Hogy megdugjalak itt helyben? Vagy inkàbb bejössz és az irodàmban kapod meg amire vàgysz!
KIcsit felhúzott ez a magabiztosság, ìgy azt mondtam neki, hogy annyira azért nem vagyok ràszorúlva a munkàra, hogy hanyatt vàgjam magam neki.Meg mi az, hogy amire vàgyok? Mit tud ez rólam!!
Erre közelebb lépett.Komoly lett az arca és lassan megcsókolt, megfogta az arcom közben a nyakam és a még szétnyitott kabàtom között a mellem simogatta.Kurva jól csókolt és ez bosszantott is mert, ha leàllítom.azt nagyon fogom később bànni azt tudtam, de ha hagyom azt is! De hagytam magam.Éreztem a tenyerét a mellemen
A SZÀjàt a nyakamon.Míg a màsik keze màr a csìpőmről a fenekemre sìklott.ANNYira finoman csókolt, majd egyre hevesebben.Közben suttogni kezdett, de a keze nem àllt meg.
-Màr az interjú alatt a làbaid közé kívànkoztam.Elképzeltelek ahogy felraklak az asztalra, leszarom hànyan néznek és jól megbaszom a forró kis nedves puncid.
ERRE éreztem is ahogy a melleim súlyossà vàlnak, a mellbimbóm izgalomba jönnek és lent kívànom, hogy ez a férfi kitöltsön.Szerintem ekkor erre màr ő is ràjött, mert a szoknyàm felhúzva a bugyin keresztül simogatott.Gondoltam,hogy de jól.tettem, hogy a hűvös időjàràs ellenére combfixet vettem, mely bent is többet engedett làttatni a kelleténél, na de most aztàn szabad utat biztosít a nyomulós kezeknek.Mint valami szűz kislàny, én is viszonoztam az érintést és magunk közé nyúlva megsimogattam kőkemény farkàt.Hmmm bàr belém raknà szép kis méretes farkàt.Vagy leszophatnàm
.hiszen imàdok jàtszani a fasszal.Persze eddig csak a baràtaim szerszàmàn villogtattam tudàsom, nem egy idegen faszon.De az idegen megérezve vàgyam és bizonytalansàgom a fülbe súgta.
-Markolj rà nyugodtan, a tiéd!
Tette amit mondott és közben éreztem, hogy teszi ő is a dolgàt.Fehér szatén és csipke bugyim alà nyúlt.Közben úgy csókolt, h az egy dugàsnak felért volna.Lassan.a szeméremajkaim közé nyomakodott egy, majd két újjàval és jàtszani kezdett a síkossàgommal.Először simogatta a hüvelyem nyílàsàt, majd a síkos nedvemmel az újjàn körkörösen izgatta a csiklóm.Na itt màr olyan vadúl csókoltam és gyorsan kibontottam.az övét, majd kiszabadítottam meredező farkàt.Megmyalta a szàmat, erre csak Kerekedett a csàbítóm szeme majd ekkor francia manikűrös  újjaim a szàmba vettem erotikusan és benyàlaztam őket.Majd ezt követően nyàlamat a makkjàra kentem és ràfogva végigcsúsztattam Újjaim a farkàn.Éreztem, h megfeszül ezért tovàbb fokozva kéjét megfogtam azt akezét mellyel a csiklómat és nyílàsomat izgatta, majd nedvemtől csillogó két újjàt a szàmba vettem.Miközben a farkàval A kezem jàtszott, addig a nyelvem az újjàt simogatta körbe.Amikor màr a nyakamba súgta, hogy'kész vagyok tőled te kis ribanc', fokoztam fokoztam a tempót a kezemmel, de a szàmmal is.Szoptam az újjait, mintha a farka lenne.Erre ő erősen csókolni kezdett majd ràm nézett kéjesen és azt mondta:
'Szét foglak kúrni bazd meg, ha hatszàzan is nézik ezt végig.Erre ledobta a kabàtom a földre, megfordìtott arccal a falnak,majd egyik Kezével fogva a csípőm kényszerített , hogy toljam ki a popsimat.Emgedelmeskedve kínàltam Fel neki mindenem.Erre egy hatàrozott lőkéssel a forrón lüktető pinàmban volt.Úgy baszott, h levegőt alig kaptam.Kívàntam őt, a farkàt, hallottam ahogy élvezi, ahogy a puncim csattog a nedvességtől.Majd éreztem ahogy elönt a forróság, nem 3rdekelt màr semmi és puncim ràndulàsokkal elélvez.Érezve ezt az idegen, egy hördüléssel szintén elélvezett.
MAJD a nyakamba súgta:Tiéd a munka!
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Egy ilyen jó alapötletet miért kellett így elrontani? Elírások, helyesírási hibák, kidolgozatlanság.... Kár érte.

mozgi ·
Egyet értek Pavlovval. Jó lett volna, de az említett dolgok elrontották.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: