Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én + Ő = Mi

Az a nap valahogy az agyamba égett.
Arra keltem, hogy anyám éppen összeesik, és a karjaim között vonaglik. Hívtam a mentőket, mert nem reagált. Beszéltem hozzá, de nem válaszolt, a szeme nyitva volt, a szája elkékült, és nem reagált. Tizenöt kemény perc, várva a mentőket, imádkozva a világ összes szentjéhez, hogy az anyám ne haljon meg...Kórházba került, én pedig itthon maradtam egyedül. Sírtam, futkostam fel-alá, és egy láncdohányost felülmúlva pöfékeltem. A kezem remegett, amikor bepötyögtem a számítógépem billentyűin az üzenetet Neki. Amikor elolvasta, azonnal felajánlotta, hogy jön, velem marad, ne legyen semmi baj. Az adott időre kimentem a buszmegállóba, de nem jött a busz. Már megint kezdtem remegni. Akkor láttam meg, hogy jön felém. A busz hamarabb ért ide, és elkerültük egymást. A nyakába borultam, és nyomtam egy apró puszit a szájára. Nem akkor találkoztunk először. Voltaképpen amikor először találkoztunk, csak megölelt, és nem is történt több. Nem bántam, nem akartam elsietni, tudtam, hogy szeretem, de nem akartam belebonyolódni. Féltem a kapcsolattól. Aztán a második alkalommal kitalálta, hogy itt marad. Azt hazudtuk, hogy lekéste a buszt, és hittek nekünk. Aznap este csókolt meg először. Mindketten részegek voltunk. És én rettegtem a kapcsolattól.
Az ágyamon ültünk, és én sírtam. Nem értettem, hogy történhetett mindaz, ami történt, hogy az anyám a karjaim között esett össze, baromi nagy teher volt, nem bírtam el. Azt mondta, bármeddig tud maradni, úgyis nyári szünet van. Maradt is. Anyámat három nappal később hazaengedték, a napjai főként azzal teltek, hogy aludt. Mi pedig bezárkóztunk a szobámba. Tudtam, hogy nekem kell elvennem a szüzességét, és féltem, hogy nem lesz jó neki. Vagy nekem. Hogy megbánom. Hogy megbánjuk...
Délután volt. Odakint negyven fok meleg, idebent még több. A ventillátor sem segített. Feküdtünk az ágyon a félhomályban, és Ő már kényeztetett. Csak a kezével, de jól esett az érintése, mert tudtam, hogy szeretem. Órák teltek el.
- Csak egy kicsit hadd legyek benned! 
- Nem. 
- De miért? Csak egy pillanatra engedd...
- Nem.
Nem kérdezett többet. Hirtelen este lett. Akkor én kezdtem kényeztetni, simogatni, csókolni a teste fedetlen pontjait, és láttam, hogy élvezi. Elborított a köd, és nem akartam, hogy megállás legyen. Nem is lehetett volna. Idővel előkerült az óvszer, de nem használtuk, mert latexérzékeny vagyok. Belémhatolt, szűzen, ártatlanul, gyengéden, és én ribancnak éreztem magam. "Még egy szüzesség" gondoltam, és próbáltam élvezni, ahogyan mozog. Tudtam, hogy visszavonhatatlanul az övé lettem, és nincs menekvés, és Ő is tudta, hogy megkapott. Nem csak a testemet, a lelkemet, a szívemet, a véremet is. Elvettem a szüzességét, és ezzel magamhoz láncoltam. Fájt. Minden nedves volt körülöttünk, és én élveztem, ahogyan Ő. Még nem volt olyan barátom, akit a csúcsra tudtam volna juttatni. Az előző barátomnak komplexusai voltak, amikkel elrontott mindent. Négy hónapja történt. Gyorsan, nagyon gyorsan telik az idő, de én nem bánok egyetlen napot sem, amit Vele tölthetek. Ő a másik felem, a részem. Csak ketten vagyunk. Vállvetve a világ ellen.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Nauszikaá ·
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat, és csak remélni merem, hogy lesz még több. Igyekeztem úgy írni, hogy mindenki olvasás közben dönthesse el, valós-e a történet, vagy nem. Örülök, ha tetszett nektek, bár én át sem olvastam. Majd még lesznek továbbiak, mert az írói válságom azt hiszem ezennel lecsengett. (:

szerenella ·
"Brûlé dans mon cerveau pendant une minute..." (Az a perc az agyamba égett...) Ilyen formában ismertem, a Te mondatod még szebb, ahogy berobban a novellával.
Nagyon tehetséges vagy, gratula!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: