Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én így éltem meg

Reggel az órám csörgésére ébredtem.Fáradt voltam ,egy ujjabb hétfő…utálom,de mégis fel kell kelnem az első munkanapom van ma.A bácsikám Jon Favreau szerzett nekem munkát, ugyanis ő rendezi a második vasember filmet,már az első is kasszasiker volt hát még a következő rész …az ő keze alatt fogok dolgozni ,mint másodrendező.Ezekkel a gondolatokkal kászálódtam ki az ágyból és levánszorogtam a lépcsőn a forró kávé már előre ki volt készítve.-Jane-gondoltam magamba.Ő a legeslegjobb barátnőm minden titkom tudója.6 éves korunkban ismerkedtünk meg mert mind a ketten akkortájt jártunk először edzésre ugyanis azzal váltunk híressé,hogy mi voltunk a legfiatalabbak akik duó versenyszámban szinkronúszó versenyt nyertek.Azóta mindenki csak úgy emleget minket ,mint  a „gyilkos duó”.Szóval nála lakom amíg elkészül a házam…Maria Hill, Hollywood legfelkapottabb negyedében fél éve vettem egy vityillót…mit vityillót palotát!Azt mondták épp időben érkeztem, mert egy férfi már rakta is volna le a foglalót.
Éppen a fogamat kezdtem mosni már felöltözve amikor dudáltak.Kiköptem a fogkrémet és megtöröltem a számat .Lesiettem és beengettem Jont.
-Jó reggelt hercegnőm!-üdvözölt két puszival a nagybátyjám.
-Neked is kedves!Mi a helyzet?-kérdeztem majd rámutattam a kávéra hogy kér-e ő erre csak nemet intett a fejével és hozzálátott zsörtölődni,hogy még nem vagyok kész.Felszaldtam az emeletre ,hogy felöltözzek.Nagyon bensőséges a kapcsolatom Jonnal ugyanis neki és Nia nénikémnek nincs gyereke és amikor Amerikába költöztem Magyarországról akkor ők lettek a szüleim.Nagy családba nőttem fel mégis olyan egyedül voltam.Van egy nővérem ,Perta 3 évvel idősebb amikor az edzőnk nyugdíjba ment ő vette át a helyét.Korán férjhez ment élete szerelméhez ,Bandihoz .Most várják közös kislányukat, Luca Katát, akinek  már csak 1 hónapja van hátra a pocaklétből.Apám görög ,anyám pedig magyar ,apunak 3 testvére van, ő a legidősebb, anyuval Budapesten ismerkedett meg.Szóval apám…Gabriel Vardalos a görög szigetek „kormányzója” maga törzsgyökeres zakynthosi és Petra is ott született,én Budapesten születtem, ott jártam ki az általánost és a középiskolát.16 évesen nyertem először V.B.-t  azóta fenekestül felfordult az életem.
-Fanni! Elkésünk!!!!!-kiabálta Jon.
-Futok!
-Az már rég rossz.-nevetett.
-Na ,hogy festek?-kérdeztem kissé kacéran.Jonnak kikerekedett a szeme a meglepetéstől.Hosszú szőke hajamat copfba fogtam fehér top, egy csőgatya és egy fekete blézer volt rajtam.
-Nem is rossz,remélem így már fogsz magadnak férjet.-kacsintott.Nia és Jon rögeszméje volt ,hogy ha egy nő eléri 30. életévét vénlány marad és magányosan fog meghalni miközben Mircikét, a félszemű macskáját simogatja.Pedig még csak 27 éves vagyok.Jon minden létező hímnemű lénnyel össze akart boronálni e célból és gyanítom most is csak azért vett fel ,hogy facér férfiakkal ismerkedjek,pedig én tényleg valami újat akartam tanulni.Régóta vonzott a színészkedés,tudjátok én voltam az a csaj a Mamma Miából,és a Chicago című filmben is én szerepeltem…nem?Nem rémlik?Végülis igazatok van az alakításom sivár volt és a forgatókönyv se érdemelt Oscar -díjat,de mit tehet egy olyan nő akinek semmi tapasztalata nincs a színészkedést illetően, pár iskolai darabon kívül?Na ezaz semmit!Beülltünk a kocsiba Jon már indított is ,és elindultunk összvissz 1 óra az út eközben Jonnal beszégettem ,csupa érdemtelen dologról, aztán szóba kerültek a fiúk-na témánál vagyunk-gondoltam.
-Most van pasid?-kérdezte pókerarccal mintha nemtudná.Amúgy nincs,nem mintha nem tudnám megfogni őket,csak nem találkoztam a nagy Ő-vel tudjátok…olyannal akibe első pillantásra beleesel.Hollywoodban én vagyok a retteget „pasifaló” akitől minden anyuka félti a pici fiát,hogy beleszeret megbántja majd otthagyja.Pont ilyen vagyok én is.Soha nem tudtam elköteleződni…illetve egyszer ,de az volt életem legfájdalmasabb szakítása,de ezt majd máskor mesélem el nektek.
-Nincs ,de ezt te is tudod,az utolsó pasim Bradley  Cooper volt és az is egy hónappal ezelőtt.-hadartam egyszuszra,ezzel le is akartam zárni a témát ,de Jon nemhagyta.
-Tudom,Nia kezd félteni,már azt hitte ,elkezdtél a lányokhoz vonzódni.-nevetett.
-Ha-ha,nagyon vicces ,de azért köszi ,hogy aggódtok értem.-válaszoltam kissé ingerülten.
-Ne haragudj,majd nézel valakit a forgatáson,nagyon fess fiatalemberek vannak ám ott.-
utálom ,ha a bácsikám ezzel jön ,tényleg nagyon kedvesek,de akkor is irritáló.Tudni kell,hogy a családomban mindenki korán házasodott.Anyám 17 volt mikor terhes lett Petrával és elkötelezte magát apa melett.Nia is 16 volt mikor találkozott Jonnal egy forgatáson.Csak én vagyok a család feketebáránya 27 évesen gyerek és férj nélkül…hjaj!Az autó lassan bekanyarodott a Marvel Studio parkolójába,és megáltunk a tűzpiros Porshe cabrióval.Jon megígérte,hogy hoz-visz ,mivel nincs autóm.Mindig is akartam ,de minden országba egy külön autó…felesleges.Átszaldtt az én oldalamra és kinyitotta az ajtót nekem.Én kiléptem és elindultunk befelé,egy hatalmas üvegajtós épület aminek a tetején piros felirat :Marvel Studio.Megérkeztünk,tagadhatatlanul ,a forgatás már két hete zajlott.Mikor beléptünk enyhe popcornillat csapta meg az orromat jobbra balra sminkesek és világításért felelős személyek rohangáltak.
-Jó reggelt főnök!-szaladt oda egy magas, pattanásos, csúnyácska fiú ,a kezében kávét és egy mappát tartott, Jon rá sem hederített csak ment tovább, a fiú pedig futott utánnunk-Mi a mai program?-kérdezte.
-Helló ,kössz a kávét ,de a hölgyet már meg sem kérdezed?-a fejével felém bicentett –ezért ki is rúghatlak,hívd össze a srácokat ,bemutatok valakit.-a nagybátyjám kicsit kemény ,de hatalmas szíve van .Apró ember nem nagyobb 160 cm-nél  állandóan öltönybe jár azthiszi ezzel tekintélyt nyer az emberek szemében, nos, fogjuk rá.Közben az ujját végigfutatta a mai jelenetlistán.A fiú kérdőn pillantott rám ,a szemében félelmet láttam.
-K-kér valamit?-kérdezte.
-Nem, köszönöm ,siess hívj ide mindenkit mert Jon kirúg.-nevettem a fiú is elmosolyodott,volt rajta egy kitűző: Mex, ez állt rajta.
-Ha befejeztétek a csicsergést ,munkára!-zengett Jon hangja-Fanni ,drágám  te velem jössz és ne törd le a tekintélyem, légyszives.-ekkor már ő is elmosolyodott, elindultunk egy díszlet felé.Hatalmas boxring állt ott ,melette egy asztal és egy kanapé. Sokan  álltak ott.Jon megfogta a kezem és beállt az emelvény közepére , engem is magával húzva ,hogy mindenki jól lásson-basszus, gondoltam ,hogy ez lesz.
-Emberek !Mindenki itt van?-körülnézett és én is ,senki „híresebb” embert nem láttam aztán hangos vihogás közepette kivágódott a hátsó csapóajtó.Na igen a színészek…Középen Robert Downey Jr. aki feltehetőleg nagyon vicces kedvében volt mert ő nem röhögött, a többieknek viszont folyt a könnye ,Scarlett Johansson a jobbján Gwyneth Paltrow  pedig a balján haladt utánnuk Don Cheadle-t és legnygyobb megdöbbenésemre …
Folytatások
2960
Két hét telt el a Roberttel való incidensem óta.
2399
Na igen a színészek… Középen Robert Downey Jr. aki feltehetőleg nagyon vicces kedvében volt mert ő nem röhögött a többieknek viszont folyt a könnye Scarlett Johansson a jobbján Gwyneth Paltrow pedig a balján haladt, utánnuk Don Cheadle-t és legnygyobb megdöbbenésemre Paul Brettany ment utánnuk. Teljesen ledöbbentem, az a férfi akivel fél évig voltunk együtt. Nálam ez nagy rekord volt.
2546
A fenébe már megint az a fránya óra, a kutyafáját!
Hasonló történetek
5007
Egy fiatal huszonöt-hat éves fiú lépett be. Kissé nyomott volt az arca és elég cingár volt, de Susan próbálta a jó tulajdonságait nézni. A fiú mellé ült és félresöpörte a lány haját. A nyakát majd a vállát kezdte csókolgatni. Kezeivel a lány hasát simogatta és néha betévedt a topp alá is...
4381
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: