Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én így éltem meg-barátságos Robert (8. rész)

Eszembe se jutott otthagyni az újdonsült családot.Petráék már évek óta próbálkoztak de,sosem jött össze a gyerek,illetve egyszer de, a terhesség hatodik hetében elvesztették a babát.Nővéremre néztem,barna szemei szeretettől és meghatottságtól csillogtak,férje pedig ott rohangált körülötte,megígérte,levágja szőke pihékből álló kör szakállát.Édes kis unokahúgom ott aludt anyja karjaiban,gyönyörű kislány volt,csendesen szunyókált.Odaültem Petra ágyához és megsimogattam,barna copfban összefogott haját.Elmosolyodtam és ő is rám mosolygott.Örültem a boldogságuknak és tudtam ,a kis Luca nem is születhetett volna jobb helyre.
-Kérem az unokahúgomat!-suttogtam és a karjaimat nyújtogattam,mint a gyerek aki le akarja venni a csokit a felső polcról.
-Jól van,de utána menj haza pihenned kell!.-parancsolt rám .-És Bandust is vidd,mindjárt összeesik.-mutatott az ajtóban álló férjére aki vöröses szőke haját borzolva próbálta magát ébren tartani.
-Én jól vagyok szívem,inkább miattad aggódom,nem aludtál egész este és még vacsorázni sem,vacsoráztál,már pedig addig nem nyugszom amíg nincs a hasadban valami kaja.-már vette is Bandi a kabátját és elrohant vacsiért de, előtte még nyomott egy-egy puszit mindenkinek a homlokára,megfordult az ajtóban-Szeretlek titeket, kis családom.-mormolta meghatottan.Kinyitotta az ajtót és szinte repült.Míg ő távol volt, én imádott nővéremmel beszélgettem ,miközben a karomon lévő csecsemőt ringattam.Azon gondolkodtam vajon lesz-e nekem is egy ilyen szeretni való férjem, aki ennyire körülrajong,Robertre gondoltam ,nem is vettem észre ,hogy elbambultam.
-Szóval ki is volt az az imádnivaló amerikai pasi,nem is mesélted!Pedig minden nap beszélünk.És hogy,hogy ilyen kedves, amerikai létére,tudtommal utálod az amerikaiakat!-kezdett okfejtésbe Petra.
-Egy kollégám volt.
-Az az Aaron,tényleg,hogy sikerült vele?
-Sehogy,áramszünet volt és Jonnal együtt bennmaradtak és Robert Downey Jr. vitt haza és szzzzzz-szívtam a fogam.-ott aludt nálam.
-Huhúúúú!-ordított Perta ,de úgy ,hogy még Lucus is összerezzent.-Tudtam,tudtam .-dobolt kezeivel a karomon.-Ismerlek,tudtad hogy a gyűlöletet és a szerelmet egy hajszál választja el?Legyen ő a sógorom, lécci ,lécci!
-Petru ,ez a dolog még nagyon friss, csak tegnap este voltunk együtt és akkor is végigszexeltük az éjszakát egyszerűen nem tudok betelni vele és imádni valóan kedves,annyira nem bírtunk magunkkal,hogy a reptér raktárjában is szeretkeztünk.
-Fanni,ez a férfi már most szerelmes beléd,nem tudom mit tettél vele de, én soha nem engedném el.-fura, mert Petra az összes eddigi pasimat rühellte.
-Kérdezhetek valamit?
-Akár kettőt is de, ne legyen köze matematikához.-imádom ,hogy még ilyen fáradtan is viccelődik.
-Miért szimpatizálsz vele,nem is ismered!
-Megérzés,amúgy már rég tudtam,hogy ő hívott,Jane már csörgött és mindent elmesélt.-kacsintott.Ha hazaérek kinyírom ezt a spinét.Meg is érkezett Bandi ,odaadta az ő kis szeme fényének a vacsit,Lucust visszavitte a nővér,elbúcsúztam nővérkémtől,aztán  meg elindultam sógorommal a saját házamba és utána az övékbe.A családi házam a 18. kerületben volt,pár sarokra az iskolától amiben tanítottam,onnan három sarokra élt Patrik anyukája és a szomszédja Keresztes Ildikó az én keresztanyám.Beugrottam a szürke Toyota Aurisomba és átfurikáztam hozzájuk.Ildi a nyakamba ugrott és úgy pörögtünk,gratulált az unokahugimnak és már tárcsázta is Petrut.Kaptam sütit meg kávét és megbeszéltük a dolgokat ,rákérdeztem Patrikra gondoltam illedelmes leszek,Ildi szomorúan mesélte ,hogy nincs most senkije és Amerikában van,azóta nem láttam mióta szakítottunk,nem is akartam…sűrű bocsánat kérések közepette elrohantam  Bandiért de, kiderült rosszul tettem,ők is ott laktak nem messze,gyalog úgy fél óra de, én most a kényelmes kocsimat választottam,szakadt rólam a víz és ránéztem az órára,dél volt.Beszaladtam a hatalmas kertes sárga házba,tudjátok…piros muskátli minden ablakba ,zöld kerítések,bájos és imádni való,pont mint a tulajok.Bandira hangosan horkolva találtam rá a kanapén,lábai össze vissza álltak és a szájából folyt a nyál.Megmosolyogtam,ellopakodtam a hálószobáig és kivettem egy kék bőröndöt,behánytam egy csomó cuccot ami gondoltam kényelmes lesz neki.Benéztem a volt szobámba ,amit átalakítottak kisbaba szobává.Rózsaszín falak,fehér baba ágy,gusztustalan ez a pink szín.Kiballagtam és bedobtam a dolgokat a kocsimba.Visszavezettem a kórházig.A nővérem szintén aludt ,halkan begurítottam a bőröndöt és firkantottam valamit egy cetlire ,hogy tudja, ott voltam .Vettem neki kávét és odaraktam a komódra.Hazavezettem…ismét.Hulla fáradt voltam,a házam pedig hatalmas,két emelete van, nyolc szobás és három fürdőszobás ,kültéri medencés házikó,fölbaktattam a szobámba és bevetettem magam a francia ágyamba,amint párnát ért a fejem azonnal elaludtam.Robertről álmodtam és arról ,hogy nekünk is gyermekünk született,képzelgéseimet telefon csörgés szakította félbe.Robert ,elkezdtem ugrálni az ágyamon örömömbe még az sem zavart,hogy felkeltett.
-Szia!-csicseregtem-Mi a helyzet?Minden oké,hívtam Anitát és holnap este indulok,szóval , hatkor érek haza.-gondolkodtam.-Kijössz értem?
-Pont rád gondoltam,mondta a nővéred,hogy alszol remélem nem zavartalak meg,persze ,hogy kimegyek te butus,ki nem hagynám de, csak akkor ,ha eljössz velem vacsorázni,tudok egy remek spanyol éttermet.-a hangja mérhetetlenül boldog volt.
-Állj,te mióta vagy ilyen jóban a nővéremmel?-törölgettem a szemem az álmosságtól.
-Tegnap óta,nagyon kedves nő és visszahívott,kissé beszédes kedvében volt és megfenyegetett,hogy vigyázzak rád,s miután megígértem, egy óráig beszélgettünk.-nevetett-Szóval áll a vacsi?Petra mondta,hogy imádod a spanyol kaját,ahogyan én is.
-Áll,persze,hogy áll ,mindennél jobban áll.-utaltam imádott játékszeremre.-Ez fura,Petra még soha egyik pasimat sem csípte.-töprengtem.
-Miért,a pasid vagyok?-kérdezte ,és hallottam hogy elvigyorodik.
-Öhömm,miért, én a csajod vagyok?-kérdeztem félénken,majd mind a ketten felnevettünk.
-Ennek az én részemről semmi akadálya,te szeretnéd?
-Igen!-kiáltottam ,mintha a házassági ajánlatára mondtam volna igent-Mindennél jobban.
-Tudod,mit csinálnék veled,ha most itt lennél te kis bestia?Legszívesebben letépném rólad a bugyit és tövig betolnám a már szoborrá dermedt farkam.
-Mi most …telefonszexelünk?-kérdeztem és erre hangosan felkacagott.Még vagy húsz percig nevettünk és beszélgettünk,Petráról,Lucáról ,az életről, meg a sorsról,hogy milyen fordulatokban gazdag.A végére folyt a könnyem a sok nevetéstől.Állatira vicces pasi,alig akartuk letenni.
-Mi van rajtad?-nyögtem be poénból.
-Hmmm,legszívesebben te.-nevetett.
-Perverz vagy!-korholtam.
-Csak miattad,te hozod ezt ki belőlem,hihetetlen ,hogy kb. 10.000km választ el minket és még így is fel tudsz izgatni-felsóhajtott.-kívánlak Fanni,szőröstül ,bőröstül,kívánom a humorod,az intelligenciád,és a tested…
-Én is kívánlak Robert,vágyom rád,mindennél jobban.Holnap megyek és…-nyeltem egy nagyot,nem folytattam.
-És még én vagyok a perverz?-nevetett,tettetett felháborodással.
-Holnap vacsizunk,viszek még olyan finom bort,na menj te kis csődör.
-Várlak édesem és most aludj vissza és álmodj rólam valami szépet.
-Jó éjt!
-Jó éjt,imádlak!-Robert tette le előbb,félt a reakciómtól.Szóval most egy pár vagyunk.Felsóhajtottam és visszadőltem az ágyba,elaludtam,kiről másról álmodtam,mint Robertről,mikor felébredtem átöltöztem és elrohantam a kórházba.A nővérem mosolyogva várt.
-Szia kincsem ,mi a dörgés?-kérdeztem,Pertra arcán  letörölhetetlen mosoly ragyogott.A kislány nem volt ott.
-Hívott a pasid és őrjöngött ,annyira boldog volt.-kuncogott.-Nagyon jó barátok vagyunk ám,amúgy nagyon hiányzol neki,lecsekkoltam az éttermet ahová visz,kértem tőle egy adag paellát,ja és már repülőjegyet is foglaltunk jövőhétre,meglátogatunk titeket.-hadarta egyszuszra.Én pedig elképedtem,megkövülten álltam az ágya mellet,t ő pedig csak mesélt és mesélt.
-Hó hó hó!-hőköltem vissza.-Az esküvőmet nem akarod már most megszervezni?-kérdeztem kissé cinikusan.
-Jaj,ne haragudj ,hogy felkeltett,én mondtam neki,hogy hívjon fel.-rá sem hederített amit mondtam úgy csiripelt tovább,örült ,hogy van egy új barátja és persze,hogy játszhatja a kerítő nőt.-Ja és tényleg csípem ,jó srác hugi és nem hagyom ,hogy elpuskázd!-nézett rám komolyan.Ott maradtam egész nap és szórakoztattuk Petrát,hol Bandi,hol én,hol felhívtuk Robertet,aki hallhatóan unatkozott és nagyon örült,hogy felhívtuk.Néha behozták Lucust,tünemény egy kislány,egyfolytában alszik,sosem sír,még az sem zavarta,hogy az apja a szakállával birizgálja.Este Bandi kivitt a reptérre ahol Anita már várt rám.Az út kilenc óra volt ,végigaludtam az egészet és össze vissza telefonáltam.Petrát nem tudtam elérni ,ahogy Robertet sem,mint kiderült egymással csacsogtak akár csak két kislány.Odaértem,és futva rohantam a VIP váróba,Robert ott állt és a nyakát nyújtogatva keresett engem,nekem háttal állt ,mikor megláttam.Barna haja össze vissza meredezett,bőrdzsekit viselt és szürke pólót farmerrel és fehér converse cipővel.Megfordult és komoly arca felragyogott.Felém rohant az az irtó szexi félisten aki rám várt,karjaiba zárt és elkezdtünk forogni.
-Úgy hiányoztál csillagom.-szorított magához én pedig belecsókoltam a nyakába.-Ne tedd ezt velem,mert nem jutunk el a vacsora asztalig.-suttogott és hosszasan megcsókolt,ajkai éppen csak súrolták ajkaimat.Beleborzongtam.
-Egyből vacsizunk vagy hazaviszel előtte?-kérdeztem és most én csókoltam meg.
-Félek,otthon maradnánk,tudod ,hogy megőrjítesz te kis bestia!-lehelte szavait ajkaimra,majd egy ici- picit beleharaptam szája alsó felébe.Felnyögött,majd eltávolodott tőlem.
-Menjünk!-sóhajtott,majd kéz a kézben elvonultunk vacsorázni.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: